11.17

Klockan är elva och jag har redan hunnit dammsuga, skurat golv, bäddat rent i sängen, städat badrummet, diskat undan osv och jag håller dessutom på att tvätta. Produktiv tjej på sin lediga dag. Just nu sitter jag och inväntar farmor och Yngve som ska komma hit och fira mig i efterskott. Det ska bli väldigt trevligt och så får dom äntligen se hur vi bor. När Viktor kommer hem från jobbet ska jag försöka få med honom in till stan, jag skulle vilja åka på Lillänge för att kolla träningskor och sommarskor. Annars vet jag inte vad vi ska hitta på, har för mig att han slutar rätt tidigt idag.
 
Imorgon ska jag äntligen få umgås med Emma och Milo. Det blir alldeles för länge mellan gångerna men så kan det vara när det känns som om det enda jag gör är att jobba. Men snart är det semester, jag jobbar torsdag och fredag denna vecka och sedan får både jag och hjärtat semester. Jag har tre veckor och han har fyra så något roligt ska vi nog allt hinna med. Nej, nu ska jag ladda kaffebryggaren. Hörs!

Födelsedagsfirande och midsommarafton.

Jag hade en sjukt bra födelsedag och midsommarafton. Dagen började med att vi vaknade klockan nio, då städade vi undan lite innan det skulle komma hit lite folk på fika. Vid tolv kom mamma, momma, Victoria, svärföräldrarna och Viktors bröder. Jag fick väldigt fina presenter - en matberedare, en bricka, presentkort på H&M, pengar, en massagegrej, bränbollsset, ett spel, blommor och det bästa utav allt var nog presentkortet på IKEA som jag fick av Viktor, med det kom även ett löfte om att vi snart ska åka dit. Sedan åkte jag med Victoria in till stan för att handla, hämta Simone, fixa oss osv. När vi var klara kom Moa och hämtade oss för att åka vidare till Elin och Mackan. Då började firandet på riktigt med grillning, tårta, kubbspel, brännboll och en hel del alkohol. En av de bästa dagarna och kvällarna på väldigt länge. Tusen tack alla inblandade för en fantastiskt födelsedag. Ni är fan bäst! Jag är så sjukt glad över att varenda en utav er i mitt liv. Nu är jag 25 år på papper men inte ett dugg äldre i huvudet.

 
 
 
 
 

19 juni 1990

 
 

17.25

Idag var det sista dagen som anställd på Kärvens förskola men jag kommer att jobba lite i sommar ändå. Om allting går som jag vill så har jag anställning där igen till hösten så det är bara att hålla tummarna nu. Idag har vi haft midsommarfirande på jobbet, barnen fick själva bestämma hur midsommarstången skulle se ut och den blev hur fin som helst. Chefen bjöd dessutom på tårta. Efter jobbet åkte vi på ICA Maxi för att handla lite och hämta tårta. Det är en väldigt fin affär som skickat ut en gåvekupong på tårta på ett värde av 140 kr. När jag kom hem fortsatte jag att baka och snart är jag äntligen klar, den sista kakan ska bara svalna så ska jag lägga på glasyren.
 
Imorgon fyller jag 25 år och jag har faktiskt ingen ångest över det, än. För första gången på många år känner jag mig faktiskt jättepirrig i magen över att fylla år. Det känns som om det kommer att bli en väldigt bra födelsedag och jag får spendera den med människor jag tycker väldigt mycket om. Att det dessutom är midsommarafton är ett stort plus. 
 
Nej, nu ska vi ta och göra någon mat och sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda. Adjö.
 
 
 
 

21.47

Nu börjar även denna helg lida mot sitt slut och imorgon är det jobb igen. I helgen har vi mest bara tagit det lugnt, i fredags hade vi mest bara mys i soffan. Igår åkte vi ner på stan för att kolla om det fanns något fint på rean och det gjorde det! Jag köpte träningsbyxor, en sportbh, en tröja, ett linne och två navelpiercingar. Innan vi åkte hem var vi in en sväng på Bolaget och på Dollar också. Sedan var vi bjudna på middag i Vigge, vi skulle ju dit för att fira Oliver, Viktors lillebror som fyllde år men det visade sig att Viktor har varit helt ute och cyklat, han fyller inte år förrän nästa månad, haha! Vi åkte dit och firade att han har gått ut femman istället. Till middag fick vi grillat och det var grymt gott! Vi kom hem rätt sent så då mös vi ner oss framför Jurassic Park 2 då innan jag fick somna tätt intill mitt hjärta. 
 
Idag har vi haft Victoria på besök, mycket trevligt, vi ses alldeles för sällan nu när jag jobbar hela tiden men snart är jag ledig och då kan jag träffa henne när jag vill. Förutom det fina besöket så har vi tvättat och städat lägenheten. Ikväll kom stressen om att jag fyller år snart och jag har massor som jag ska hinna baka innan fredag samt till helgen efter. Så jag och Viktor åkte upp på affärn och inhandlade allt som behövdes till baket. Vi har dessutom hunnit baka en kaka nu ikväll som just nu står i ugnen. Imorgon efter jobbet tänkte jag forsätta med att baka så att allt blir klart och kan frysas in. Nej, nu ska jag kolla kakan och sedan göra mig redo för sängen. På återseende!
 
 
 

20.18

Det känns som om allt jag gör är att jobba, men snart får jag äntligen lite ledigt och det ska bli riktigt skönt. Men en hel-ledig sommar blir det inte. Det är dessutom endast åtta dagar kvar tills jag fyller 25 år, det är samma antal dagar till midsommarafton och jag vet fortfarande inte riktigt vad vi ska göra. Det har diskuterats en del men jag vet inte om vi har bestämt något ännu. Jag kommer att vara nöjd oavsett plats och aktivitet bara jag får vara med människor som ligger varmt om hjärtat och det är jag rätt säker på att jag kommer att få vara. Det som saknas nu är lite solsken och värme. Nu kan man nästan tro att sommaren redan passerat och hösten är på väg. Kom igen nu vädergudarna, ge mig sommar.
 
I helgen vet jag inte alls vad som händer, jag slutar inte jobba förrän halv sex imorgon så jag missar ju typ hela fredagen, dock har jag ju hela kvällen framför mig. På lördag eller söndag ska vi åka till Vigge för att fira Viktors lillebror som fyller år iaf. Det var tänkt att vi skulle åka till farmor men hon hade åkt bort så det får bli en annan gång istället. Annars hoppas jag på fint väder och fina människor.



RSS 2.0