30/7

Igår skrev jag att jag åker till Sundsvall på onsdag, imorgon alltså men det blir inte alltid som man tänkt sig. För nu är det så att jag sitter jag redan sitter på tåget på väg dit så det blev en dag tidigare. Jag klagar inte över för snart får jag vara i staden som är mitt andra hem. Jag älskar det!


29/7

Nu är stråket och Yran slut för i år. Det har varit en sjukt bra vecka med mycket alkohol, skratt och fina vänner. I tisdags blev det utgång trots allt utgång med Jocke, Nicke och Ante. I onsdags blev det utgång med fina tjejer och torsdagen bjöd på gomiddag, kubb, sällskapsspel och avslutades på stråket. I fredags började Yran, jag och Victoria fördrack hemma hos henne innan det var dags att få se älskade Robert Pettersson och Stiftelsen, fyfan i helvete vad bra dom var. Lyckades även få Robbans svetthandduk, han såg mig i ögonen och kastade den rakt i händerna på mig, helt jävla underbart! Efter Stiftelsen hittade vi en fin bänk där vi drack vin innan vi drog in på området igen, träffade trevligt Pitebor och sedan fick jag även träffa en väldigt saknad vän. Men inte nog med svetthandduken fick jag träffa Mange Hellberg också. Nöjd tjej! Lördagen klev jag upp, dushacde och åkte sedan ut till Victoria. Drack i vår ensamhet innan mina bästa grabbar anlände från Sundsvall, så underbart att få ha dom i mina stad för en gångs skull. Ännu en sjukt bra kväll inne på Yran med mycket skratt, karuseller och alkohol. Missade dock både presidenttalet och Alice Cooper, då jag tappade bort alla en sväng. Jag måste ändå säga att det är skönt att denna vecka är slut då jag känner mig rätt sliten nu efter att ha hållt igång sedan stråket började men trots det är det tråkigt att Östersund i princip dör.
 
Men nu är det bara för mig att tagga om, packa om resväskan för att på onsdag beger jag mig tillbaks till Sundsvall. Där väntas födelsedagsfirande och fest. Vi får se hur länge jag blir borta denna gång. Puss och på återseende!
 
 
 
 

23/7

I fredag kom jag till Östersund igen, det bjöds på smörgåstårta till middag. Victoria kom hit för att tagga utgång, vi drog ner på stråket som hade premiär och fan vad jag älskar det. Jag älskar att Östersund äntligen lever, jag älskar alla människor, jag älskar allt som har med stråket och Storsjöyran att göra. Blev ännu en utgång i lördags, söndags var det vilodag och igår blev det någon öl med Simone på stråket, avslutade kvällen med några öl hos Niclas. Ikväll vet jag inte alls vad som händer, jag skulle vilja ut men ingen verkar vara taggad på det. Tråkfolk!
 
Imorgon blir det iallafall bad på dagen och sedan utgång på kvällen. Nu ska jag försöka plugga lite så jag slipper tänka på det resten av veckan.

Hela tiden önskar jag..

tänk att få vakna varje morgon
med någon som ligger bredvid
tittar på en och ler när man öppnar ögonen
som pussar en i pannan
och säger "godmorgon älskling"

tänk att varje dag få känna lyckan
i kroppen och känna att fan va jag
älskar det här livet
att känna att man är någonting för någon
att det spelar ingen roll vilka fel man gör
man är ändå bäst, i någons ögon

tänk att få samtal sju gånger om dagen
av någon som älskar en från topp till tå
som bara ringer för att säga att
han tänker på dig så mycket och önskar
att du vore där just nu

tänk att få höra vareviga sekund
att någon inte kan leva utan dig
att någon vill vara med dig hela hela tiden
att få veta att man aldrig någonsin
är i vägen

tänk bara att varje dag slippa vänta
hela dagen på att telefonen ska ringa
men telefonen ligger stilla och den ringer
först när du lagt dig och ska sova

tänk bara att få längta efter att någon ska
be dig komma och göra dig glad
och slippa höra att
"vi ses på söndag, vi får inte nöta varann
eller bli less på varann"

tänk bara att få slippa leva efter regler
som någon sätter upp för att han inte egentligen
har tid för en, men man ska finnas där ändå
när han behöver dig

tänk bara att få känna att man behövs
att känna att man är den viktigaste delen i någons liv
att känna hur allt går på räls och bara få
åtminstonde ett sms per halv år

tänk att bara få känna att man är lycklig
fullt ut

Du och jag.

Vi tar ett andetag
tillsammans du och jag
Ett sista andetag för att minnas denna dag
En dag vi snart levt klart
Inga fler än du och jag
Finns inget mer att säga än
Tack för idag

Det borde till och med idioter som vi klara av.

 

*

 

Letting go is hard but sometimes holding on is harder.

Jag håller huvudet högt och går vidare. Du och jag var aldrig meningen och det gör ont men det är dags att släppa taget och gå vidare nu. Det är dags för oss att bara vara vänner men du kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta. Jag kommer att sakna dig trots att jag fortfarande kommer att ha dig i mitt liv. Det är nu dags för mig att hitta någon som gör mig lycklig hela tiden och inte bara ibland. Jag glömmer aldrig allt du givit mig. Tack för allt.

DAGENS

vill ha: en riktigt bra hemmafest
klädsel: leggings och linne
smink: inget
frisyr: uppsatt i en slarvig knut
låt: ken ring - du och jag
bästa: sundsvall
planer: tvätta
roligaste: ingenting ännu
saknad: 238
dummaste: att det blåser
misslyckande: ingenting
drog: cigg
köp: ingenting
humör: rätt så bra

*

 

6/7

I onsdags var vi in på Gatufesten för att se Mange Hellberg, jävlar vad bra han var, helt jävla fantastisk. Vi åkte även lite karuseller vilket är det bästa jag vet. Kvällen avslutades på Daltons och sedan begav jag mig till L för att sova. Just nu sitter vi i Barsviken hos pappa Bengan. Vi kom hit i torsdags och har sedan dess mest bara chillat, ikväll ska vi iväg på Fredriks födelsedagsfest. Byfester är dom bästa festerna så jag kan tänka mig att kvällen kommer att bli bra. Jag har ännu inte bestämt när jag kommer att bege mig hem till Östersund igen. Nästa helg har vi iaf planerat att vi ska ut och tälta, förhoppningsvis får vi ihop ett roligt gäng. Nu har jag ingenting mer att berätta så vi hörs när vi hörs.

1/7

Jag älskar att vara i Sundsvall. Här kan jag vara mig själv utan att tveka en sekund. Att få spendera dagarna med två av dom viktigaste människorna i mitt liv och så många andra är underbart. Här sitter vi aldrig still, här är dagarna fyllda med allt möjligt. Så, här trivs jag som fisken i vattnet.
RSS 2.0