Flyger du genom himlaporten, säg?

 

22.06

Just nu fick jag världens sug att skriva ett blogginlägg så jag tänkte att jag skulle göra det innan det försvinner. Idag har jag storstädat på mitt rum; dammsugit, skurat golv, dammtorkat samt bäddat rent i sängen. Det känns galet skönt. Efter det blev det en sväng på Lillänge med mamma och efter att jag fått i mig lite mat tog jag en promenad ner till Monia och Hugo, jag hade lite presenter/julklappar åt pojken som han inte hade hunnit få ännu. Lyckan som uppstod när man såg hur glad han blev när han öppnade paketet med Lego Star Wars till PS2, som han har tjatat om detta spel så vad gör man inte för sin favorit? Han fick även lite kläder men dom var inte alls lika intressanta. Så ikväll har jag spelat tv-spel med Huggelito samt snackat lite skit med mamman. Det var väldigt trevligt och väldigt länge sedan, det måste göras om snart.
 
Just nu sitter jag hos Victoria och dricker en öl framför tvn. En väldigt fint avslut på en väldigt fin dag.
 
 
Världens bästa kille 

I just wanna say goodbye to my broken heart.

Ibland undrar jag om brustna hjärtan någonsin läker. Jag känner fortfarande den enorma smärtan efter människor som försvann ur mitt liv för så många år sedan, döda som levande. Jag kan utan tvekan säga att det inte blir lättare med tiden utan man lär sig bara att dölja det. Det gör fortfarande lika ont som det gjorde den dagen jag fick beskedet om att min pappa inte längre var vid liv. Så ibland undrar jag om brustna hjärtan någonsin läker. Jag tror att vi alltid kommer att vara trasiga och att när våra hjärtan slutat slå kan vi äntligen känna den frid vi letar efter.
 
 
 
 
 
Tankar som måste ut.

13.10

Idag känner jag mig väldigt aktiv, jag har snart tvättat alla kläder i tvättkorgen samt plockat i och ur diskmaskinen. Snart ska jag möta upp mamma och Ante på Kvantum för att handla lite. Sedan funderar jag på att dra ur sängkläderna och städa på rummet. Jag gillar såna här dagar, jag gillar fan att tvätta konstigt nog och det är så mycket roligare att ta tag i disken nu när vi har skaffat diskmaskin. Diska för hand är det tråkigaste jag vet, det här inlägget blev också väldigt tråkigt men ibland blir det så. Nu ska jag hänga tvätt och sedan gå ner mot Kvantum. På återseende!

Jag skrattar idag, kanske gråter jag sen.

Samma tjej men ett annat liv.
 

15.06

I fredags kom jag hem från Sundsvall, var hem en snabbis för att lämna väskan och sedan begav jag mig ner till Lina och Hampus för att titta på ishockey med dom och Vic. Efter matchen gick jag och Vic till henne för att ha allla hjätans dag-mys, vi bakade kladdkakemuffins och tittade på Hunger Games: Catching Fire. I lördags var det dags för att fira Lina som fyllt år, efter hårfärgning, dusch, middag osv gick vi dit. Det blev en riktigt bra kväll. Jag, Vic, Jens och Rasmus begav oss ner på krogen och för en gångs skull hade jag roligt, det var väldigt länge sedan. Söndagen bjöd på bakisliv och idag har jag bara tagit det lugnt. Nu måste jag sluta skriva innan jag kastar ut datorn genom fönstret, detta tangentbord håller på att ge upp. På återseende!
 
 
 
 
 

It's the little moments that make life big.
19.25

Resultatet av Vårdcentralen blev en diagnos på halsfluss men det var dock inga bakterier utan virus så jag blev hemskickad med en bedövande lösning som skulle gurglas vid behov så detta har jag gjort samt ätit en hel del värktabletter men nu är jag mycket, mycket bättre. Helgen har varit väldigt lugn, i fredags var vi barnvakt åt Simon så vi hade fredagsmys med chips, barnkanalen och "gömma nyckeln". Igår åkte Anna till Utansjö för att gå på fest, jag hade ingen ork eller råd att följa med så jag stannade kvar här, Yvonne bjöd på middag och sedan drack jag någon cider med henne innan jag insåg att jag var alldeles för trött för att ens tänka på en utgång så när hon åkte ner på stan så gick jag hem och kröp ner i soffan framför tvn istället. Idag har jag diskat, dammsugit och bara tagit det lugnt, precis som en söndag ska vara. Anna kommer hem imorgon under dagen, det är lite tomt här men ibland kan det var skönt att vara ensam fast just nu skulle jag inte klaga på lite sällskap med tanke på hur rastlös jag är. Saken blir ju inte heller bättre av att allt på tv suger. Skitliv. Nu blir det en rök, adjö!

13.44

Jag är som sagt i Sundsvall och när jag kom fram fick jag krama om en gammal vän som jag inte sett på ett bra tag. Lars kom och hämtade mig, därefter hämtade vi Ruda och sedan åkte vi till Anna och hade kaffehäng. Bra början men fortsättningen blev sämre, under natten fick jag feber och vaknade till och från hela natten av att jag antingen svettades eller frös. Halsen har vuxit igen, det är som att svälja knivar så om ca en timme ska jag på Vårdcentralen för att kolla upp detta. Det känns sjukt värdelöst att jag måste bli sjuk på en gång när jag kommer fram, förhoppningsvis kan VC hjälpa mig så att det här går över fort. Tur att Anna har fått jobba idag för jag kan inte påstå att jag är särskilt rolig att umgås med. Jag återkommer med resultat från VC senare, adjö!

Sundsvall.

Att en stad som inte är hemma kan få en att känna sån lycka. Äntligen, nu kommer jag tillbaka Sundsvall! Jag hoppas att du har saknat mig lika mycket som jag har saknat dig, extrem kärlek till alla fina människor som finns där också ♥RSS 2.0