*

 

17.47

Det går bra nu. Eller? Inte nog med att jag skallade en hylla idag så lyckades jag tappa bankomatkortet på Coop och detta inser jag när är på Expo för att betala så det var bara att vända. Detta är inte särskilt roligt när det spöregnar och man redan är dyngsur. Men nu är jag hemma hos mamma i värmen och tryggheten iallafall. Jag är dessutom klar med alla hennes presenter inför henne födelsedag på söndag. Det känns bra. Just det, jag lyckades dessutom förstöra en glaskiva som ligger under spegeln i badrummet igår, den är som en hylla så just nu har jag ingen plats för alla saker som stod där. Jag hoppas på att morgondagen blir mycket bättre men det vet jag redan att den blir. Min blogg är sjukt tråkigt. Men i princip det enda jag gör om dagarna är att jobba så jag förstår inte hur Victoria kan klaga på att jag aldrig bloggar när jag bloggar om totalt ointressanta saker när jag väl gör det. Aja, hon kan iallafall roa sig med detta inlägg ikväll när Jocke är jetlagad och har somnat. Fin kompis ja!

12.42

Just nu sitter jag på jobbet och har ont i huvudet men så går det när man missar hyllorna och sätter ditt huvudet istället. Jag har dessutom ett långt blåmärke samt skrapsår på armen från en olycka med saker över hela golvet som inträffade för någon dag sedan. Här är det inte bara barnen som skadar sig titt som tätt, utan även jag. Jag är trött också, jag låg alldeles för skönt i sängen imorse. Men imorgon är det äntligen fredag och jag längtar av olika anledningar. Nej, lite kaffe på det här så att man blir som folk. På återseende. Adjö! 

21.43

Idag har jag cyklat i spöregn, jobbat, tvättat, städat, bäddat rent i sängen, fixat om lite,  duschat, umgåtts med Vic osv. Nu ligger jag här i min underbara säng och tänkte snart sova. Bättre är vara pigg och utvilad imorgon än att vara trött och grinig. Då blir det fredag fortare också. Hehe. Tråkigt inlägg men det struntar jag i. Jag ville bara skriva lite om min otroliga intressanta och kreativa dag. Adjö. 

20.47

Idag fick jag gå hem från jobbet ca två timmar tidigare pga migränanfall, jag kände bara hur hela världen började snurra. Väl hemma la jag mig och sov i ett par timmar och tur som var kände jag mig pigg när jag vaknade, vilket aldrig brukar ske utan jag ligger döende i typ ett dygn. Så tack och lov behöver jag inte sjukanmäla mig imorgon. När jag vaknade begav jag mig till mamma för att äta tårta, lillebror fyller 22 år idag. Ett stort grattis till honom! Nu ligger jag hemma i sängen och fundera på att göra mig klar för att sova, imorgon är det öppning som gäller. Efteråt ska jag fixa klart mammas presenter, tvätta, städa och umgås med Vic innan hon går under jorden på torsdag när Jocke kommer hem från USA. Det var allt från mig, på återseende!

21.00

Denna helg har varit helt fantastisk. Fredagen bestod av jobb och sedan häng hos Lina och Hampus med Vic framför Idol. Vi drack någon cider och åt lite gotta. Mycket mysigt! Igår vaknade jag tjugo över sju men lyckades somna om till tio, packade då ihop väskan, tog en dusch och begav mig till Vic för frukost och fix innan det var dags att ta bussen till Brunflo för att fira Moa. En väldigt trevlig kväll med alkohol, härliga människor och ett otroligt bra avslut. Idag har jag varit sjukt trött så jag och Vic har spenderat dagen i soffan och tittat på film. Nu ligger jag i sängen och tänkte chilla med telefon innan det är dags att sova om pirret i magen vill lugna ner sig. Imorgon är det jobb igen som gäller.
 
 
 
 

18.12

Det är redan första oktober och jag undrar vart detta år har tagit vägen. Ännu en jobbdag har passerat och på fredag får jag veta om jag får fortsätta att gå på schema eller om detta är min sista vecka. Det skulle kännas tråkigt att gå tillbaka till att bara jobba ibland istället för varje dag. Annars då, igår efter jobbet cyklade jag ner till Emma för att äta middag och umgås med henne och Milo. Åh, vilket charmtroll han är. Jag längtar så otroligt mycket tills jag har en alldeles egen lite bebis men det är inte aktuellt för något sådant ännu. Just nu sitter jag hos mamma och chillar, ska väl snart bege mig hemöver. Resten av veckan består av jobb, presentinköp och Moas födelsedagsfest på lördag. Tagga rå! Men iallafall, på återseende.RSS 2.0