Ibland är en dröm det finaste man har.

Jag drömde om dig inatt, ena sekunden stod du där och såg rakt på mig men i nästa var du bara borta. Jag letade efter dig i timmar men jag kunde inte hitta dig. När jag till slut vaknade upp och kom tillbaka till verkligheten var jag arg och ledsen över att det bara var en dröm men ändå glad för att jag fick se dig igen. Jag är glad att jag fick se ditt leende igen och jag är glad över att du såg ut att må bra. Jag saknar dig så att det gör ont i hela mig och jag önskar att du kunde vara här hos mig men eftersom att det inte går hoppas jag att du fortsätter att besöka mig i mina drömmar.
 
Inom mig är du för alltid vid liv
 
 
 

Du gjorde sönder mig och nu vill jag göra sönder dig tillbaks.

Jag trodde aldrig att man kunde känna så mycket hat mot en annan människa.
Jag kommer aldrig att bli som jag en gång var och allt är ditt fel.

27/10

Denna har helg har bjudit på lite diverse saker. I fredags blev det först en sväng på stan med mamma där jag införskaffade mig en ny vinterjacka, halsduk, hårinpackning och rouge. Innan jag åkte hem köpte jag med mig en riktigt god Subwaymacka. Sedan var det hem en sväng för att packa ihop lite saker och sedan åka ner till Victoria, vi snackade skit innan det var dags för middag och sedan göra oss iordning för kvällen. På agendan stod det inflyttningsfest hos Lina och Hampus, det var mycket trevligt, dock drog jag och Vic ner på krogen tidigare än alla andra. Vi hamnade på Marite, där jag satte min fot för andra gången i år. Det var väl helt okej men bättre blev det när världens bästa Jocke kom dit. Vi stannade där till ett ungefär, då blev det en sväng på News, när dom stängde fick jag skjuts hem av C och väl hemma somnade jag ganska fort. Igår tog jag det bara lugnt, var rätt sliten så jag spenderade den större delen av dagen och kvällen i sängen framför en massa serier. Denna dag har också varit rätt lugnt, Pepsi har varit här och satt upp lite krokar så jag kan hänga upp mina nya ramar och förutom det har det inte mycket under denna söndag. Nu tänkte jag röja lite på rummet så att jag kan dammsuga osv imorgon.
 
Imorgon kommer även Anna hit över dagen.

24/10

Livet går just nu lite upp och ner men jag tar en dag i taget. Jag är hemma i Östersund igen iallafall, jag fick åka bil med syster Malin, syster Evelina och Carro hem från Sundsvall i lördags då dom ändå skulle dit för att gå på IKEA. Väl hemma gjorde jag inte alls mycket, tog det bara lugnt, vilket jag även gjorde på söndagen. Måndagen bjöd på ett besök på HC och sedan tog jag det lite mera lugnt. I tisdags ringde Niclas och frågade om jag vill följa med till Timrå för att han skulle besikta en lastbil, så jag gjorde det och efter besiktningen blev det lunch/middag på Birsta och sedan en två timmars vistelse inne på IKEA. Jag fick med mig två ramar och en fönsterlampa hem. Nu har jag fixat med massa olika bilder på fina människor i den ena ramen och i den andra sitter en bild på mig och min älskade Hugo. Onsdagen spenderade jag först med Victoria och sedan åkte jag iväg för att umgås med C.
 
Denna dag har bestått utav en massa möten, jobbiga men ändå behövliga. Jag hoppas att allt går framåt på ett positivt sätt nu. Just nu ligger jag i soffan och väntar på att Simone ska komma hit på kvällskaffe, det lär bli ett och annat skitsnack samt skratt också kan jag tänka mig.

Det har varit skönt att de senaste dagarna fått träffa människor som ligger väldigt varmt om hjärtat, att få slänga alla tråkiga och onödiga tankar åt sidan och bara fokusera på det som är bra. Tusen tack skulle aldrig kunna räcka. Ni är helt fantastiska.

.

"Du gjorde sönder mig och nu vill jag göra sönder dig tillbaks" 


Hon vände aldrig någon av dom ryggen.

Nu när du ändå blivit kastad ner i backen. Låt dom sparka på samma gång. Det är du som är starkast i det här underläget, Du har klarat av så mycket att du nu ligger där på backen och bara ler emot dem. Enda tills du får en spark rakt över kinden. Nu är det meningen att du ska börja gråta istället. Men det gör du inte heller. Du lägger dig istället på sidan och spottar blod, Som om att det var hur naturligt som helst. När du känner en hård stöt i ryggen och inser att det inte var en fot utan något hårt utav järn. Nu är det meningen att du ska ligga där helt livlös. Men det gör du inte, Du sätter dig istället upp. Någon trycker ner handen emot ditt ansikte och trycker ner ditt huvud i backen igen med en hård smäll. Huvudet dunkar och det är nu meningen att din syn ska börja fackla och du ska se suddigt. Men det gör du inte heller, Du ser rakt upp med en blick full utav liv. Nu börjar de bli allt mer och mer aggresiva och du känner knytnävslag och sparkar överalllt. Ska hon inte börja kvida snart, Ska hon inte skrika och gråta? Du känner ingen smärta, Du känner inget hat. Du vet att du var starkast utav dem allihopa, Men nu ger du upp. Du sluter ögonen för att aldrig mera öppna dem. Du kände stolthet det sista du gjorde. Du var glad att du kämpade för dom som stod bakom dig. Hon höll sitt löfte; Hon vände aldrig någon av dom ryggen.

Jag håller hoppet vid liv. En dag, kanske.

Du var saknad ikväll.

Du var saknad ikväll.
liksom så många andra kvällar
då min själ varit fylld av tomhet,
och då ensamma andetag
bildat imma inne i min glasbubbla.

Du var saknad ikväll.
fukten från dina läppar och
tryggheten i dina armar.

Hela du var saknad ikväll
då jag rörde vid minnet av
din hand som aldrig skulle släppa min.

Du lovade ju. Minns du oss än?

Love that never ends.

Hey brother, do you still believe in one another
Hey sister, do you still believe in love I wonder
Oooooh if the sky comes falling down
For you there's nothing in this world I wouldn't do

What if I'm far from home, oh brother I will hear you call
What if I'd lose it all, oh sister will help you out
Oooooh with the sky comes falling down
For you there's nothing in this world I wouldn't do
 
 
 

DAGENS

vill ha: just nu är jag rätt nöjd
klädsel: jeans, linne och stickad tröja
smink: foundation och mascara
frisyr: utsläppt
låt: stiftelsen - utanför din dörr
bästa: mikael och lars
planer: häng med m & l
roligaste: grabbarna
saknad: din kärlek
dummaste: hjärtattacken när brandlarmet gick
misslyckande: förlust på mario kart
drog: cigg och musik
köp: mat och cigg
humör: rätt nöjd och glad

16/10

Denna dag har varit riktigt bra, måste jag säga. Jag fick spendera den med två av dom absolut bästa killarna jag vet, Mikael och Lars. Först blev det Nintendo 64 och Mario Kart med Lars, som vanligt fick jag däng men dock var jag mycket bättre än förut. Sedan kom Mikael förbi och då åkte vi till Birsta för att äta lunch, när vi ätit åkte vi tillbaks till L för att dricka kaffe och därefter åkte jag och M hem till honom en sväng innan det var dags för mig att gå och handla för att sedan åka hem till Petersvik. Nu ligger jag i sängen och funderar på en dusch, efter det tänkte jag nog bara chilla om inte kvällen har något bättre att erbjuda. Fast efter att ha fått umgåtts med dom där två så är jag rätt nöjd, fast Anna får ju gärna komma hem från Joel nångång också. Nej, en dusch var det ja. 

När det var du och jag, utan kemiska substanser.

När det va du & jag - jag & du
Utan några kemiska substanser, utan några vita nätter
men däremot en otrolig tristess som kvävde oss till döds..
Kommer du ihåg, när vinden slingrade sig
runt våra sönderskjutna fotknölar,
alla gånger som du bitit mig
i min ofunktionella akilleshäl
- Döda människor kan inte dö 
sa du som svar till mitt tvekande ansiktsuttryck
Ännu en gång litade jag blint på dig, 
fast jag visste hur den här sagan skulle sluta...
I Don't Believe in Fairytale Endings

Och jag hade ingen aning om hur snabbt tiden kan gå -
när man inte räknar sekunder
Jag hade ingen aning om hur mycket man kan sakna -
ifall man inte hade förlorat
Och jag hade ingen aning om hur mycket man kunde förneka -
ifall man va rädd för den betonghårda sanningen
och jag hade ingen aning om vart gränsen gick -
föränn jag hade passerat den
och inte längre ville vända tillbaka

Men bara om min älskade väntar.


DAGENS

vill ha: att oron i kroppen ska försvinna
klädsel: mjukisar, tröja, linne
smink: ingenting
frisyr: utsläppt
låt: avicii - hey brother
bästa: grillning i finvädret
planer: bara en massa chill
roligaste: pappa bengan
saknad: min mamma
dummaste: att jag luktar grillkorv
misslyckande: att jag är irriterad
drog: cigg och musik
köp: ingenting alls
humör: irriterad och besviken

Grattis på födelsedagen, älskade mamma.

 

11/10

Veckan har spenderats i Häggdånger/Barsviken hos pappa Bengan.  Vi kom hit i tisdags och blir kvar här tills på söndag. Det är riktigt skönt att få komma bort från stan och bara vara här ute på landet. Här behöver man inte bry sig om hur man ser ut, man behöver inte sminka sig osv och det gör ingenting att du går runt i trasiga fula kläder och fett hår. Dock mår jag dåligt när håret känns fettigt men ni förstår vad jag menar. Under veckan har vi inte gjort särskilt mycket, varit in till Härnösand ett par svängar för att handla osv men annars har vi bara myst på här ute, suttit vid köksbordet och pratat skit eller suttit framför tvn. Skönt. En jävla massa skratt har dom har dagarna bjudit på iallafall, som alltid. När jag sitter här i Barsviken får jag ett sånt otroligt sug att åka till farmor i Rätan och stanna där ett par dagar så det är något jag måste göra när jag kommer hem igen, det är alltför länge sedan jag var hos henne nu. Nu tänkte jag snart slå av datorn för att krypa ner i sängen, imorgon blir det upp rätt tidigt för att sedan åka iväg och grilla korv, mysigt som tusan. Vi får väl se när jag har lust att skriva igen, jag slänger väl in något inlägg då och då men det blir sällan ett sånt där "dagligt". Men ja, vi hörs när vi hörs. Puss så länge!

Det finns alltid nåt äkta att hålla fast vid.


DAGENS

vill ha: en helt ny garderob
klädsel: mjukisar, tröja, linne
smink: ingenting
frisyr: utsläppt
låt: andrea lundquist - bygg aldrig dina murar på ostadig mark
bästa: anna och victoria
planer: en sväng till nacksta
roligaste: victoria och saxen
saknad: östersund
dummaste: den där vidriga människan
misslyckande: ingenting än
drog: cigg
köp: ingenting alls
humör: trött men ändå rätt glad

Vilka är ni?


Den sjunde oktober nittonhundranittiotvå.

Hur kan den här lilla killen fylla 21 år idag?
Ett enormt grattis, min älskade lillebror.
Jag älskar dig.
 
 

En förlorad tid.

 

Då kan jag sakna dig ibland.

När vi bränt våra broar, älskling, och när parkerna står i brand
När fåglarna flyger till varmare länder och när snön ligger tyst och kall
Och när jag går förbi det där huset, när himlen byter färger ibland
När jag hör vindarna och suset, och när jag ser på allt som försvann
Då kan jag sakna dig ibland, ja då kan jag sakna dig ibland

Och när jag ser någon gå under ljuset, när dimman ligger tät
När jag hör bäckarna och bruset, och när jag står ensam här
När jag hör låtarna på radion och när jag ser isen nere på sjön
När lamporna lyser nere från stadion, när dom lyser upp den vita snön
Då kan jag sakna dig ibland, ja då kan jag sakna dig ibland

Och när blommorna som dödats av isen, återfår sin fina färg igen
Och när fåglarna leker med den varma brisen och när jag går hela vägen hem
Då kan jag sakna dig ibland, ja då kan jag sakna dig ibland


6/10

Jag fortsätter att leva livet i Sundsvall tillsammans med människor som ligger väldigt varmt om hjärtat. Jag känner mig rätt lycklig trots att vissa människor inte finns kvar på samma plats i mitt liv längre men jag antar att vi kanske hittar tillbaka till varandra en dag. Det är vad jag vill att vi ska göra iallafall för du är en viktig person i mitt liv. Annars så myser jag på hemma hos familjen Theng/Helin. Imorgon tänkte jag och Anna bege oss till Barsviken för att hänga med pappa Bengan i några dagar, skönt att få komma ut på landet och andas in frisk luft. Jag känner mig som en helt annan människa när jag lämnar stadslivet för en stund. Nu ska jag gå upp och mysa lite med barnen innan dom ska sova. Anna lämnade mig igår för en karl och tänker inte komma hem förrän imorgon. Svikare, heheheh. 

*

 

Bli nu ett med mig darling, jag vet att vi kan.

Ikväll kan jag inte låta bli att undra hur allting hade varit om vi hade tänkt annorlunda. Jag saknar dig, det kan jag inte förneka men jag vet inte om jag saknar dig som min kärlek eller som min vän. Oavsett så känns det som om jag har förlorat dig hela och hållet, jag vill inte ha det så för du betydde ändå otroligt mycket för mig, du var en stor del i mitt liv och får jag känslan av att du inte längre är någonting. Jag läste igenom gamla blogginlägg och det fick mig att tänka tillbaka på den tiden som nu är förbi. Jag undrar hur det hade sett ut om misstag inte hade gjorts, om vi hade tagit andra beslut. Hade du och jag kunnat ta oss igenom allt som var emot oss? Jag hoppas att du är lycklig och att du mår bra. Det är ofta jag bara vill ringa dig för att höra din röst men varje gång låter jag bli och jag undrar att jag visste varför. Du sa till mig för inte så länge sedan att du hade saknat mig. Du ska veta att jag saknar dig hela tiden, jag saknar den där personen som en gång fick mig att le varje dag. Ikväll blev jag osäker på om jag verkligen släppt taget om dig.

3/10

Idag lämnade jag och Anna Östersund för att istället bege oss till Sundsvall. Jag orkar inte riktigt berätta om hur dagarna har sett ut sedan sist jag skrev så istället berättar jag om just denna dag. När vi kom fram till Sundsvall kom Visse och hämtade oss för att skjutsa oss till familjen Theng/Helin, väl här gjorde Sofie middag och efter maten begav jag mig till Lars för lite häng. Det är roligt hur mycket vi egentligen har att prata om när vi inte pratat på ett tag. Sedan jag kom hem från honom så har jag bara legat i sängen bredvid Anna med datorn. Tänkte väl gå och borsta tänderna snart och sedan krypa ner för att sova. Jag vet inte vad morgondagen har att erbjuda, det återstår att se helt enkelt. RSS 2.0