A broken heart and a reason to cry.

"Hold your head up high
And this pain will die
Somehow, somewhere, just try
You're living in the dark
Where no one can see your tears
But hold your head up high"
Hold your head up high
And this pain will die
Somehow, somewhere, just try
You're living in the dark
Where no one can see your tears
But hold your head up high

29/8

Det finns ingenting att säga. Återkommer om ett år, då kanske jag känner mig som en människa igen.

25/8

Nyduschad och väntar på att klockan ska gå. Om ganska precis tre timmar sitter vi på bussen på väg till Jokkmokk. Vi har ca tio timmars bussrresa att se fram emot. Tur att vi har öl med oss. Jag har fortfarande inte fattat att vi ska åka trots att det bara är några få timmar kvar. Vi har inte sovit något inatt heller, vi blev aldrig trötta så då bestämde vi oss för att hålla oss vakna istället. Förhoppningsvis somnar vi en stund på bussen. Annars kommer jag att dö när jag är framme i Jokkmokk, för det lär bli fest. Nu ska jag gå igenom packlistan en gång till så att vi inte har glömt något. När Maja kommer ut ur duschen ska vi fixa med fikat också. Det här blir det siata jag skriver denna vecka, hörs på måndag!

24/8

Jag och Maja dricker öl. Vi borde packa men istället sitter vi och pratar med Johan som bara snackar en massa skit. Det är nice. Inatt ska vi inte sova en minsta minut, det blir under hela onsdagen istället. Eller egentligen är det just nu men alltså på dagen. Jag vet inte vad jag ska skriva mer förutom att Maja är kåt. Nu börjar det bli torrt i halsen, mer öl på det här. Vi hörs imorgon eller något sånt. Puss!



Jag tävlar!

Jag tävlar hos Millah om supersuccén PERFECT FOOT från Upbrand.se


Hårda och torra hälar? Drömmer du om bebismjuka fötter? Då är detta något för dig..
Perfect Foot är sockar som du använder i 2 h och som ger dig ett otroligt resultat.
Perfect Foot avlägsnar döda hudceller och ger dig lena och mjuka fötter.


Tävlingen avslutas 7 september

22/8

Idag har jag varit en duktig tjej. Klev upp runt halv nio för jag skulle åka på ett möte till kvart över tio. Där gick det jättebra och direkt efter hade jag ännu ett möte som gick ännu bättre, riktigt nöjd över detta! Nu kanske livet börjar gå lite framåt. Efter mötena åkte jag hem och började nästa på en gång att storstäda mitt rum. Dammsugning, torka golv, bädda rent i sängen, börjat packa osv. Jag är riktigt nöjd och känner mig jätteduktig, ska blir skönt att komma hem till ett nystädat rum. Imorgon kommer Maja hit och hjälper mig att packa klart, sedan åker vi hem till henne för att spendera dygnen innan vi åker. Jag kan inte fatta att vi åker på torsdag, att vi ens åker, detta började med att vi drev om att vi skulle åka och nu åker vi verkligen. Jag hoppas att det blir riktigt roligt och något att minnas för livet. Om vi anser att det var värt att åka dit så kommer vi nog att åka dit på vintermarknaden i februari också. Crazy bitches! Nu ska jag baka scones, tycker jag är värd det. Sedan ska jag mysa ner mig i min säng. Vi får se om jag skriver något mer innan jag åker, beror på om Maja vill låna ut datorn till mig något. Annars hörs vi förmodligen om ganska precis en vecka. Ni för ha en underbar vecka, mina vänner.

Would you know my name - If I saw you in heaven.

Den senaste tiden har min blogg mest handlat om sorg. Men det är svårt att skratta just nu. Vår stad har förlorat två otroligt fina människor och jag kände dem båda. Det är svårt att vara stark.

Markus var en gång det bästa jag hade i mitt liv, en gång var han hela min värld. Efter det tog slut höll vi kontakten ett tag men sedan skaffade vi båda nya liv, trots att det har gått så lång tid sedan jag pratade med honom så gör det så otroligt ont att han inte längre finns med oss. För trots allt som har hänt så kommer jag alltid att älska honom, han var och kommer alltid att vara den största kärleken i mitt liv. Jag glömmer dig aldrig. En del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig.

Kristoffer, underbara fina Kristoffer. Jag förstår inte hur du bara kan vara borta. En person som alltid var på underbart humör, som alltid fick en att skratta. Jag blev alltid glad när du ringde eller skickade sms. Jag blev alltid glad när jag såg dig på stan eller vart som helst. Hur kunde det bli såhär? Jag vill tacka dig, för att jag fick lära känna dig och tack för de fina minnena jag har med dig. Jag hoppas att du har det bra nu. Jag kan se framför mig hur du sitter där på ett moln med en öl i handen och tittar ner på oss. Jag saknar dig och jag kommer aldrig någonsin att glömma dig.

Sov gott. Ni har båda satt djupa spår i mitt hjärta och i min själ.

En gång i tiden var du hela min värld.


31oktober1990 - 11augusti2011
Jag kommer alltid att älska dig

Hjärtat går sönder - jag förstår inte.


24september1991 - 18augusti2011
Fina underbara Kristoffer Engqvist
Sov gott, älskade vän

Vackra du.


Jag skulle kunna göra allt för att du ska komma tillbaks.


Emelie, Sophia och Kristoffer

21/8

Söndag idag. På torsdag åker vi! Det känns helt galet. Ska jag verkligen till Jokkmokk på torsdag eller har jag drömt det? Det känns som en dröm för vem kommer på att åka långt uppåt helvete bara sådär? Jo, det är jag och Maja. Vi är sjuka i huvudet. Imorgon är det möten efter varann som gäller, på tisdag är det ett möte och sedan packning och övernattning i Brunflo för att vara vaken hela natten, på onsdag ska vi handla och sedan gå och lägga oss för att sova tills alla andra går och lägger sig och SEDAN PÅ TORSDAG - då åker vi. Awesome! Jag är så taggad att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Den här resan kunde inte ha kommit mer lägligt, jag hoppas att jag kan tänka på annat där uppe. Glömma verkligheten en stund och bara leva. Men vart jag än så kommer ni att finnas i mina tankar. Markus och Kristoffer.

We're smiling but we're close to tears.


I'm gonna miss you like crazy.

Vila i frid, fina du. Jag hoppas att du har det bra nu, att du fann den lyckan du sökt så länge.
Jag kommer att sakna dig och jag kommer aldrig någonsin att glömma dig, finaste Kristoffer.

Vi fick låna en ängel

15/8

Imorgon åker jag till farmor. Ska bli skönt att få tänka på annat ett tag och bara mysa med farmor. Kommer hem igen på fredag. På lördag blir det kräftskiva, galet gott! Sedan ska jag och Maja bara vänta på att det blir torsdag så att vi får sätta oss på bussen till Jokkmokk. Så jävla taggade! I can't wait. Har inte haft någon lust att blogga på senaste tiden, många förstår nog varför. Det har bara varit något småinlägg lite då och då. Vi får se när jag orkar blogga igen på riktigt. Nu måste jag packa!




Jag är så glad att jag har dig i mitt liv.

"Jag går vid din sida genom eld, för vet du?
Du förtjänar verkligen att bli lycklig."



Jag älskar dig och vill aldrig förlora dig


För många änglar i himlen.

Morfar
Pappa
Farfar
Tommy
Markus

Ta hand om varandra där uppe

Jag tävlar!

Jag tävlar hos Millah om ett par örhängen från Sapphira.se
Äkta Swarovskikristall med en ram av ädelmetallen Rhodium.  Bly- och nickelfria.


Tävlingen avslutas 30 augusti

Jag tävlar!

Jag tävlar hos Millah om ett Hello Kitty-paket från e-leksaker.se
Paketet innehåller: Skallra, Sagobok, Napphållare, Börs och en Snuttefilt


Tävlingen avslutas 29 augusti

Nu känns allt lite bättre.

^ PÅ VÄG HEM TILL MIG ^


En del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig.

Så många bilder och så otroligt många minnen. Sedan 2004 har du haft mitt hjärta och en stor del av det kommer alltid att tillhöra dig. Det är länge sedan jag höll din hand i min men vad som än händer så kommer jag alltid att älska dig, jag kommer alltid att sakna dig. Jag vet att vi aldrig pratade längre, vi hade båda nya liv, men jag kan inte förstå att jag aldrig mer kommer att få se dig, inte ens en skymt.



14/8

Idag fick jag en rejäl sovmorgon. Vi vaknade vid elva och nu har Monia precis varit här och hämtat honom. Vi hann med frukost och lite Madicken. Idag vet jag inte vad jag ska göra, ringa farmor och höra vilken dag som blir bäst att jag kommer. Ska bli skönt att få komma dit och bli lite ompysslad. Om lite mer än en vecka åker vi äntligen till Jokkmokk, vi har varit taggade sen efter Yran och snart bär det iväg. Nu ska jag nog ta mig en dusch och mysa ner mig i soffan. Älskar att det är okej att inte göra nånting på söndagar för det är precis vad jag tänker gör idag, inte ett jävla skit.

13/8

Kaoskväll. Jag orkar inte berätta. Kvällen började hur bra som helst men slutade i kaos.
Det bästa med den här helgen är att jag har världens bästa kille hos mig just nu, Hugo.

12/8

Ikväll dricker jag öl med Maja. Vi ska åka till Sophia så fort vi är klara här hemma. Jag hoppas att allt går bra så jag slipper någon gråtattack. Men som det känns just nu så kommer det att komma någon inom en snar framtid. Jag förstår fortfarande inte. Det kommer att ta mycket lång tid innan jag förstår vad som verkligen har hänt. Jag kan inte sluta tänka på dig. Jag hoppas att du har det bra nu. Vi ses i dimman, mina vänner. Puss och adjö.

It's so hard to understand.

Hur mycket jag än försöker så förstår jag inte. Jag kan inte förstå att du är borta. Trots att vi hade någon kontakt alls nu för tiden så var du en gång hela min värld. Jag kommer alltid att älska dig. Allt påminner om dig just nu. Varje gång jag tittar på bokhyllan tänker jag på dig och varje gång jag kommer att sitta i fåtöljen så kommer jag känna att du är nära. Jag tittar i lådan med alla minnen och tårarna rinner. Du kan inte bara vara borta. Jag kan inte sluta tänka på din mamma, din pappa, dina bröder, din syster och din flickvän. Jag kan inte sluta tänka på dig. Jag hoppas att du mår bra nu. Vart du än är.
Sov gott, fina du.

This was our song.


I will always remember you



Vila i frid.

Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Det kan inte vara sant. Fina underbara du.
Hjärtat går sönder. Du kan inte bara vara borta.

10/8

Sitter just nu och inväntar finbesök. Snart kommer MES att vara samlade igen, som jag har längtat! Simone anländer nog först, då ska vi äta lite frukost och något senare kommer Maja. Då blir det färgning av hår osv. Känns underbart att vi är tillsammans igen. Jag ville bara berätta för er hur glad jag är att mina fina tjejer kommer snart. Vi hörs sen, efter dagens slut eller så. Puss!



en gammal bild på oss tre

Chasing Cars.


9/8

Idag har jag mest taget det lugnt. Har varit ganske trött så inte haft ork till att göra något. Men fick iallafall finbesök en stund efter middagen av Sophia och Andreas. Fiia skulle skriva ut CV osv, sedan satt vi ute på balkongen och pratade i ca en halvtimme innan dom åkte ner till Mio's jobb. Det var mysigt! Nu funderar jag på om jag ska mig orken till att lägga alla rena kläder där dom ska vara eller om jag ska kasta dom till andra sidan sängen tills imorgon. Jag är godissugen också eller iaf sugen på något onyttigt. Det suger att jag inte har pengar och även om jag hade det måste jag ha typ allt till Jokkmokk-resan. Jag har fortfarande inte fattat att vi ska åka. Kommer inte förstå det förrän jag sitter på bussen och verkligen är på väg. Det känns helt galet att vi ska åka långt upp åt helvete för att dricka öl. Men man måste göra allt innan man dör! Sedan kan jag kryssa av Jokkmokk och ölkåtor i min "bucket-list". Det är nice. Vad kommer jag och Maja hitta på nästa gång? Jag vill inte ens veta.


fina vänner

Jag tävlar!

Jag är med och tävlar om en goodiebag hos Emma.
Vill du också vara med och tävla? Det kan du göra här!
Tävlingen avslutas 20 augusti


• Brilliant Smile Tandkräm från Brilliant Smile - värd 149 kr
• 2 Body Lotion Fragrance Free från Stockholmsgruppen Cosmetics - värd 238 kr
• Face Cleanser All Skintypes från Stockholmsgruppen Cosmetics - värd 89 kr
• 15 Minutes Face Mask All Skintypes från Stockholmsgruppen Cosmetics - värd 79 kr
• Face Moisturizer Normal Skin från Stockholmsgruppen Cosmetics - värd 98 kr
• Face Moisturizer Oily Skin från Stockholmsgruppen Cosmetics - värd 98 kr
• Body Splash från Stockholmsgruppen Cosmetics - värd 98 kr
• Sante Hair Conditioner Brilliant Care från Naturkosmetik Kompaniet - värd 105 kr
• Senses By Nature Lip Gloss Mango Gold från Naturkosmetik Kompaniet - värd 39 kr
• 40 Servetter från Chai Home - värd 78 kr
• iPhone 4 skal Flower Brown & White från Mirabling - värd 199 kr
• Presentkortskod från Min Müsli - värd 175 kr

TOTALT VÄRDE: 1445 kr

Inte ens spöregn kan stoppa oss.


And I would have stayed up with you all night.

Det har varit en bra dag på stan med mina fina tjejer. Det suger att man inte har några pengar, hittade hur mycket som helst men kunde inte köpa någonting. Skitliv. Kan någon vara så hemskt gullig och ge mig en miljon? Nej men efter stan åkte jag hem, åt mat och nu ligger jag i soffan och lyssnar på musik. Jag är taggad som fan till att åka till Jokkmokk! Om lite mer än två veckor drar vi, känns helt sjukt. På onsdag ska vi ses och färga hår, planera och skriva packlista. Annars glömmer vi väl allt. Nu ska jag dra en filt över huvudet och vila en stund, känner att jag fortfarande har sovit alldeles för lite. Det kommer ta år innan jag har tagit igen dessa veckor. Vi kanske hörs senare om jag har något att skriva.

8/8

Igår spenderade jag kvällen med Sandra med CSI XL, popcorn och iste. En perfekt söndag enligt mig. Nu har vi precis vaknat och Sandra står i duschen, senare åker vi ner till stan för att möta upp Simone och Maja. Jag vet inte vad vi ska hitta på men det lär väl bli en sväng genom stan. Jag tror att det kommer bli en bra dag tillsammans med några av de bästa människorna jag vet. Vi hörs sen! Puss.

Ni är det bästa jag har.

Jag har världens finaste vänner. Trots att det kan gå månader innan vi ses så vet jag att ni finns där när jag behöver er. Jag förstår inte hur jag kunde hitta så underbara vänner och jag förstår verkligen inte hur ni står ut med mig. Ni ska veta att jag alltid kommer att finnas där, vad det än är och vad klockan än är. Jag kan släppa allt för er. Jag trodde inte att det var möjligt att känna såhär mycket kärlek. Tack för att ni finns och tack för att ni är ni. Jag vill aldrig förlora er. Detta är till alla mina vänner. Ni är bäst.

7/8

Du är den sjukaste människan jag känner
och jag älskar dig för att du är just du



(orkar inte skriva idag)

Jag tävlar!

Jag tävlar hos Millah om ett halsband från lillasystere.se
Tävlingen avlsutas 17 augusti

*

Det är du och jag för alltid. Vad som än händer.
Du vet att jag älskar dig.

It's so hard to accept the fact - you're gone forever.

Jag dog samtidigt som du. Vissa kan tycka att det är jobbigt att jag skriver om honom så mycket men jag skriver inte för er, jag skriver endast för mig själv. Jag skriver inte för att folk ska tycka synd om mig, jag skriver för att jag ska kunna må lite bättre. Jag behöver få ur mig lite av min saknad och min sorg ibland. Jag saknar dig så otroligt mycket och hur många gånger jag än säger det så blir saknaden inte mindre. Jag trodde aldrig att du skulle försvinna så tidigt, jag trodde att du skulle få se mig ta studenten, fylla arton, fylla tjugo, gifta mig, skaffa barn och allt sånt där som en pappa ska få uppleva. Jag ser mina vänner tillsammans med sina pappor och det gör så ont att jag aldrig mer kommer att få skratta med dig, jag får aldrig se dig igen och det får mig att gå sönder ännu mer. Jag vet att du är stolt över att jag har tagit mig så långt, jag önskar bara att jag kunde få se stoltheten i dina ögon. När jag känner mig ensam brukar jag titta upp mot himlen och hoppas på att du ska ge mig ett tecken på att du har det bra. Ingenting. Jag har så många frågor men inte ett enda svar. Vart är du nu? Har du det bra? Är du lycklig? Vart du än är så ska du veta att jag älskar dig mer än vad ord kan beskriva. Jag försöker att leva för oss båda men vissa dagar är det så svårt. Trots alla dina snedsteg så skulle jag inte byta ut dig mot någonting i hela världen, du var min pappa och alla gör misstag. Det finns inte ord som kan beskriva hur ont det gör. Jag går sönder mer och mer för varje dag, jag kommer aldrig att bli hel igen. Jag lever på hoppet nu, hoppet om att vi en dag ses igen. Den dagen tänker jag aldrig släppa taget om dig. Tills den dagen, sov gott. Du har alltid den största platsen i mitt hjärta. Min älskade pappa.

Håkan Lundqvist

610622 - 061122

5/8

Ikväll ska vi kötta som aldrig förr.
Fullast vinner.



musiken är på max, alkoholen är på max, livet är på max, IKVÄLL BLIR DET MAAAAAAAAX!
- det vill säga, det blir ett jävla drag på max! :D:D:D:D


Jag tävlar!

Jag är med och tävlar hos Jylice & Fanny om en goodiebag

Att leva blir ett oändligt äventyr.

Jag insåg ikväll att jag fortfarande letar efter dig. Jag tittar bland ansikten i hopp om att något ska tillhöra dig. Det här snart gått fem år, när kommer den dagen då jag inser att du verkligen är borta?

4/8

Vaknade för en stund sen av att halsen har i princip svällt igen. Jag låter som en kille i målbrottet när jag pratar, innan den här dagen har jag bara varit lite förkyld och haft ytterst lite ont i halsen. Nu kan jag inte ens prata och jag antar att det är smällar man får ta efter att man har festat stenhårt alldeles för mycket, aldrig gått och lagt sig och inte klätt på sig tillräckligt om nätterna. Det känns som om jag börjar få feber också och det gör ont i hela kroppen. Jag vet att många av mina vänner mår lika dåligt som jag så varför ska inte jag också bli sjuk? Just nu sitter jag här med en kopp té i hopp om att halsen ska fungera lite bättre. Trots att jag mår piss idag så har vi en deal på att vi ska kötta som fan imorgon och jag är inte den som bangar. Ska testa med att lägga mig i ett bad nu och förhoppningsvis är jag en ny människa efter det. Vi hörs senare om jag fortfarande är vid liv. Puss!

3/8

Nu ska jag och Anna tydligen ner på stan. Hon tror att hon ska hitta något som gör henne snygg men när ska hon inse att det inte går att göra den människan snygg? Eller kanske med en sopsäck över huvudet. Nej men nu måste jag göra mig klar, det blir en skön promenad ner i det fina vädret. Ikväll kör vi all in, vilket jag har gjort den senaste veckan också. Det blir niiiiice! I mitt huvud är inte Yran slut. Jag har ju ändå inget liv heller så det är bara att köra. Men puss och kram, vi ses på stan!

Jag tävlar!

Jag är med och tävlar om en lyxig goodiebag som innehåller detta:
♥ Brun utan sol-spray från TanCan
♥ Brun utan sol från Moyana Corigan
♥ Läppglans från Victoria's Secret
♥ Läppglans från Too Faced
♥ Trippelring med nitar
♥ Blått nagellack från Pieces
♥ Orange/brunt nagellack från China Glaze
♥ Ögonskugga och nagellack från Viva La Diva
Allt till ett värde av 1000 kr. Allting är självklart oöppnat.


Vill du också vara med och tävla? Gör det här!
Tävlingen avslutas 8 augusti

Jag tävlar!

Jag tävlar hos Millah om ett silverarmband från Smyckesboxen.se

Jag tävlar!



Jag är med och tävlar om en exklusiv avgjutning med ram från Busbjörnen.se inne hos Millah!
Psst! Busbjörnen.se har för övrigt ett stort sortiment med leksaker till bra priser.

So fuckin' hard.


För det kanske tar emot - men vi hör ihop.

Idag tar vi tydligen en vilodag. Men det pirrar i magen när jag ser ölen som står i kylskåpet. Fett sugen på den alltså men det kanske är dags att tagga ner lite. Eller? Jag och Maja har iallafall bestämt oss för en resa till Jokkmokk i slutet av augusti, det är tydligen marknad där då och igår tog vi hand på att vi skulle åka så nu kan vi inte banga. Hehehehehehehehehee. Livet är en fest.

2/8

Emelie och Maja är störda i huvudet. Vi fick inte nog på Yran så vi gjorde ett besök på Systembolaget igår för att införskaffa oss lite öl och äppelpajvinet. Efter det blev det ölfest på min balkong tills klockan blev halv elva, då begav vi oss ner på News. Öl, öl och öl är allt jag har att säga. Vi kom hem till mig vid tre, somnade typ på en gång. Men ändå pigga som fan idag, kanske är jag fortfarande full, vem vet? Nu måste jag ha mat i magen så kanske jag blir som folk. Ikväll kommer Anna! I CAN'T WAIT!

Livet är en fest.

EN LITEN DEL AV HELGEN - RESTEN FINNS PÅ FACEBOOK


Vart jag mig i världen vänder.


1/8

GRATTIS TILL MIN FINA BÄSTA VÄN SOM IDAG FYLLER 21 ÅR!
VI SKA KÖRA HÅRT SOM FAN NÄR DU KOMMER PÅ TISDAG.
JAG HOPPAS ATT DU FÅR EN KANONDAG. JAG ÄLSKAR DIG!





RSS 2.0