20.07

Jag och min kärlek har haft en supermysig helg. I fredags tog vi det bara lugnt, Viktor var iväg för att fixa lite med bilen så när han kom tittade vi på serier innan det var dags att sova. I lördags spenderades förmiddagen med att mysa i soffan framför Prison Break. Lite senare under dagen gjorde vi oss iordning för att åka in till stan för en mysig dejt, bara vi två. Det blir pizza på Vezzo till middag, vi hade aldrig ätit där tidigare och det var riktigt gott förutom sättet att beställa maten på, det fick det att kännas lite som en snabbmatskedja, tyvärr. Men som sagt, maten var riktigt god. Därefter fördrev vi tiden innan det var dags för bio, det blev "The 5th wave". Jag gillade den skarpt och hoppas på att det kommer en fortsättning då det kändes som om det inte riktigt var slut.

Idag har vi tittat på Prison Break, tvättat och ätit ännu en god middag. Idag blev det pepparbiff, kroketter, sallad och bea. Det har varit en riktigt mysig helg och jag är så lyckligt lottad som har min Viktor. Min stora kärlek och mannen i mitt liv. 



14.08

Då var det lördag och det snöar som bara den ute. Jag som tyckte att vi klarade oss bra på den snö som redan fanns men icke då. Viktor har åkt till Vigge för att fira hans mamma som fyller år, jag kände att jag inte ville följa med eftersom att jag inte är helt säker på om jag är riktigt fri från magsjukan ännu, så det är onödigt att chansa. Så hät sitter jag i soffan och bara tar lugnt med lite musik i bakgrunden. Jag vet inte alls hur jag ska fördriva tiden tills han kommer hem igen, det kändes inte lockande att gå utanför dörren direkt. Så jag ska väl försöka leta fram någon bra serie eller film att titta på istället. Ja men det var väl allt från mig denna gång, hoppas att ni har en bra lördag!
 
 
 

15.17

Snart har hela januari passerat och under denna månad har jag hunnit med att fira min vapendragare Victoria som fyllde 24 år. Hennes födelsedag firades med middag på Allstar och det var kanske den godaste hamburgare jag någonsin ätit och ännu bättre blev det med världens bästa sällskap. Under denna vecka har jag mer eller mindre legat i sängen med båda magsjuka och förkylning, den kombinationen är inte att leka med. Jag börjar bli bättre men för att vara på den säkra sidan så blir det en lugn helg hemma. Jag vill ju vara frisk så att jag kan jobba på måndag. Idag tog rastlösheten över och jag kände att jag var tvungen att röra lite på mig. En härlig promenad i tio minusgrader och strålande solsken var precis vad jag behövde efter att ha legat instängd hela veckan. Nu ska jag titta lite på tv och bara ta det lugnt i väntan på att Viktor kommer hem från jobbet. På återseende och trevlig helg, mina vänner!
 
 
 

16.24

Oj, här var det länge sedan det hände något. Det har hunnit vara både julafton och nyårsafton. Dagen innan julafton jobbade jag till efter lunch och då tog jag bussen till Svenstavik då vi skulle fira lite med Viktors familj då. Det bjöds på julmat och det byttes julklappar, dock öppnades dom inte förrän på självaste julafton. På julaftonsmorgonen klev vi upp och åt frukost, duschade, öppnade julklappar och gjorde oss i ordning för att åka in mot stan. I julklapp fick jag välidgt många fina saker, det var allt ifrån pengar, sällskappspel, kläder, smycken, presentkort, godis, trådlöst tangentbord och mus m.m. Mycket nöjd blev jag! När vi var klara åkte vi till Odensala för att hämta upp mamma och Evelina, därefter var vi förbi på mommas och moffas grav för att tända ljus innan vi åkte vidare till Frösön och min morbror Johan. Där bjöds det på julmat i mängder, allt det tradionella på tv (Kalle Anka, Kan du vissla Johanna, osv), en enorm skål med godis och otroligt trevligt sällskap. Det blev trots allt en bra julafton trots att momma fattades.
 
Vi har haft semester fram tills idag och vi har mestadels bara tagit det lugnt. Varit någon sväng in till stan för att kolla in mellandagsrean men annars har det inte hänt alltför mycket. Vi har passat på att bara njuta av ledigheten. Nyårsafton då, den spenderades hos Moa och Pehr tillsammans med fantastiska vänner. Det bjöds på oxfilé, hasselbackspotatis, bearnaisesås, rödvinssås, grönsaker och baguette till huvudrätt. Till efterrätt blev det en klassisk marängsviss. En grrrrryyyymt god middag! Resten av kvällen bestod av sällskapsspel, charader och mycket skratt. Det blev en nykter nyårsafton och jag tycker att det passar alldeles utmärkt. Vi skålade in det nya året med pommac och ingen vaknade bakis. Perfekt, tycker jag!
 
Idag var jag som sagt tillbaka på jobbet och det ska bli skönt att få tillbaka lite rutiner. Dock känns det skönt att det är en extra ledig dag denna vecka så att man får mjukstarta lite också. Det är dessutom inte så mycket barn så istället för att sluta halv fyra så fick jag gå hem vid halv ett istället. Då åkte jag förbi mamma en sväng innan jag tog bussen hem. Nu ligger jag i soffan och tar det lugnt, jag är trött och fryser. Nu ska jag ringa min kära sambo och höra med honom om han har någon idé på middag, jag har ingen fantasi.
På återseende!
 
 
 
 



RSS 2.0