En dag ska jag finna dig och då släpper jag aldrig taget igen.

 

Det finns alltid nåt äkta att hålla fast vid.

Minns du vilka vi brukade vara? När allting bara handlade om oss, hur vi skrattade åt alla som inte trodde på det vi hade. Tror du att vi kan hitta tillbaka till dom vi brukade vara eller är vi bara ett fragment av dom vi var igår? Hur jag än vrider och vänder på det kan jag inte förstå hur vi kunde tappa bort varandra och det vi delade. Är allt förlorat nu eller har vi bara glömt vart det var vi gömde oss? Vad som än händer så kommer jag alltid att ha våra minnen.

Jag saknar dig.


13/6

En mycket fin middag tillsammans med Simone, Sandra, Emma och Stefan. Det bjöds på tacos, ifyllning om vad som hänt i våra liv sen sist och galet mycket skratt. Fyra av sex personer från tjejfamiljen var samlad. Tidigare idag blev det en sväng på stan med mamma innan vi begav oss iväg för att sola, efter det åkte vi på Willys för att handla. Nu tänkte jag borsta tänderna och sedan slå igenom ögonen för lite skönhetssömn.

*

It's in the stars, it's been written in the scars on our hearts
We're not broken just bent and we can learn to love again


Jag tänker på dig hela tiden.

Jag sitter här och tänker på alla fina minnen jag har med dig. Det är inte rättvist att du ska behöva gå igenom det här men jag vet att du är stark och jag vet att du kan klara det här. Jag tänker på dig hela tiden och ber till högre makter att du ska ta dig igenom det här. Det finns så många människor som behöver dig här, ge inte upp älskade du!


Kärlek.


10/6

Dagarna bara rusar iväg och det är redan den tionde juni. Ännu en studentdag har glidit förbi och finaste syster From har fyllt 22 år. Det firades med tårta och en lugn krogrunda. Annars har det nog inte hänt så mycket intressant i mitt liv sedan sist jag skrev. Idag har jag varit en sväng på UM och sedan gjorde jag ett besök på solariumet för att bli lite brunare. Resten av kvällen lär bestå av att ha näsan nergrävd i geografi-boken.
 
Under denna vecka har jag planerat in en middag med fina tjejer, Emma är hemma i Sverige igen och för er som inte vet så har hon bott på Cypern ett bra tag nu, som jag saknat henne. Så en middag med Simone, Sandra och Emma är inplanerad, även Emmas pojkvän ska vara med. Spännande att få träffa honom! Färga utväxten ska jag också hinna med. Till helgen ska jag försöka fira min födelsedag med alla här hemma då jag är i Sundsvall när jag fyller år. Förutom detta vet jag inte vad som händer och sker.

Heaven was needing a hero.

No matter how much I need you now, heaven needed you more.
'Cause heaven was needing a hero, somebody just like you 
 
 
 
Jag önskar att jag kunde säga att det blir lättare med tiden
men jag saknar dig bara mer och mer för varje dag som går
Min älskade pappa - Håkan Lundqvist
610622 - 061122

Nyklippt och sjukt nöjd.


DAGENS

vill ha: en tidsmaskin
klädsel: mjukisar och linne
smink: inget
frisyr: utsläppt
låt: den svenska björnstammen - vart jag mig i världen vänder
bästa: minnen
planer: plugga
roligaste: jag vet inte
saknad: sommar2011
dummaste: plugg
misslyckande: ingenting
drog: cigg
köp: gräddfil, dip och choklad
humör: nostalgisk

*

Den svenska björnstammen - Vart jag mig i världen vänder
Som en käftsmäll insåg jag hur mycket jag saknar dig
Och ännu en käftsmäll fick mig att inse mitt misstagRSS 2.0