30/4

Idag är det sista april och det betyder att imorgon är det precis en månad kvar till studenten. Det känns helt galet, det har gått alldeles för fort. Nu gäller det att ta vara på den sista tiden vi har kvar tillsammans. Jag måste även hitta en studentklänning och skor till den, nu börjar jag få panik. Äh, det löser sig alltid.

Ikväll bjuder Marko på fest i sin nya lägenhet. Men först ska vi grilla här hemma - Kött, potatisgratäng, beasås och en god sallad. Ikväll kör vi all in, skitsamma om jag är dödligt bakis imorgon när jag ska åka tåg hem. Man lever bara en gång. Det enda som fattas för att kvällen ska bli perfekt är mina fina tjejer. Jag hoppas att ni får en toppenkväll, jag önskar att jag kunde vara där. Men det är ju inte alltför illa att spendera sista april med Anna. Hon är ju soft som fan.

Nu ska jag göra något vettigt, packa ihop lite kanske så jag slipper göra det imorgon när jag är döende. Vi hörs imorgonkväll när jag kommer hem om jag inte får för mig att skriva mer idag. Men ni får ha en jättebra dag. Puss!

Boy, I like you just the way you are.


*



ni gör livet mycket bättre


29/4

Idag fick jag en skön sovmorgon, vaknade vid halv tolv och inte vid typ åtta som alla andra dagar på lovet. Då klev vi upp och åt frukost och efter den la vi oss på en filt ute på gräset och solade men när alla myror kom så gav vi upp och la oss framför tvn och dog en stund. Nu har jag precis kommit in efter att ha varit ute och hjälpt Mari som kört i diket med åkgräsklipparen. Anna är i stan och lämnar Ante på bussen hem till Sundsvall. Jag orkar inte följa med så jag stannade kvar.

Ikväll blir det nog grillat till middag och vad som händer senare vet jag inte. Vi hoppas på att Marko vill komma hit och umgås med oss. Annars lär vi ligga framför tvn eller något annat som inte är så ansträngande. Nu ska jag ta mig en rök och chilla med Mari. Jag skriver kanske mer senare eller imorgon. Puss!


Igårkväll tog vi en promenad till hamnen.


28/4

Det blev inget skrivande på hemvägen från Tyskland. Då var jag alldeles för trött och sov mestadels av tiden. Men när vi var framme i Tyskland blev det en massa alkoholhandling på olika ställen och satan vilket väder det var där. Kanske tjugofem grader varmt. Senare på dagen rullade vi hemåt igen, det var en tröttsam resa. Jag vill bara hem. Duscha och sova i en säng. När vi kom till Sundsvall så åkte vi till Annas syster Sofi och duschade, när vi var rena och fina åkte vi ner på stan med Simon, Annas systerson där vi åt glass och hängde med Timmy. Sen åkte vi hem till Sofi igen och käkade middag och spelade Wii med Simon innan Marko kom och hämtade oss. Då var det dags att åka till Härnösand, Annas kusinbarn Ante följde med oss hem så när vi kom fram spelades det lite fotboll och kortspel innan vi gick och la oss. Somnade som en sten på en gång.

Idag var vi uppe med tuppen då vi skulle iväg på badhuset. Det var riktigt roligt, jag trodde att jag skulle bli less på en gång men vi badade i ca två timmar innan det var dags att kliva upp och åka hem. När vi kom hem chillade vi framför tvn innan vi skulle göra middag. Nu sitter jag här och chillar efter en god middag i magen. Ikväll vet jag inte vad vi ska hitta på, kanske ut och spela fotboll eller något. Vi får se. Nu ska jag vara social med Anna. Hörs när vi hörs! Puss.


Jag saknar mina fina.


26/4

Sitter just nu i bilen på väg till Tyskland. Vi är snart i Helsingborg. Bussresan till Sundsvall gick bra men den var riktigt dryg och busschauffören körde som en biltjuv. Ännu drygare blev det när man knappt hinner sträcka på benen innan man ska kasta sig in i bilen för att åka vidare. Men det har ändå gått bra att åka bil, har inte varit allt för rastlös men någon sömn har man inte fått. Trots det så är jag inte särskilt trött. Solen skiner, musik på hög volym, donkenmat i magen och jag har min bästa vän bredvid mig. Nu känns livet ganska underbart. Nu ska jag ta mig en rök och njuta vidare av livet. Skriver kanske mer på hemvägen. Puss!


25/4

nu säger jag hej då till östersund för en vecka
och hej till sundsvall, tyskland och härnösand


VI SES PÅ SÖNDAG


She's only happy in the sun.

Kvällen blev lika bra som dagen. Jag, Anna, Emma och Tobbe spelade kubb och plockepinn och efter ett tag kom Tomas och Nicklas dit så dom var också med och spelade. Senare kom Rebecka, Simone, Niklas och Sandra. Då spelade vi ännu mer och självklart var mitt lag bäst. Nu har vi ätit lite kvällsfika och snart ska jag packa klart för att sedan gå och lägga mig så jag orkar ta mig upp imorgon. Mycket att fixa imorgon innan vi åker. Tack alla inblandade för en riktigt bra dag.

24/4

Har haft en kanondag i solen med Anna, Emma och Tobbe. Vi spelade kubb och fotboll, riktigt mysig dag! Vi åkte ner med Emma på stan när hon skulle med och hämtade biljetterna tills imorgon. Nu ska vi äta lite middag. Ikväll blir det ännu mer kubbspel och kanske plockepinn. Då kommer Emma, Simone och Sandra hit. Jag tror att detta kommer att bli en bra kväll med fina vänner, kubbspel, sol och värme. Det enda som fattas är en kall öl. Förhoppningsvis så överlever vi ändå.

Let us die young or let us live forever.

Fin kväll med tjejerna.


23/4

Idag har vi varit på stan en sväng i det otroligt fina vädret. Jag älskar sol och värme. Jag köpte solbrillor, mascara och sedan på Lillänge köpte jag en BH, ett par trosor och hårfärg så ikväll blir jag blond. Hoppas att det blir bra! Ikväll ska vi även ner till Badhusparken med Simone och Emma och äta glass i solen. Underbart! Måste fortsätta med packningen också för på måndag rullar jag iväg till Sundsvall och Härnösand i en vecka. Förhoppningsvis åker vi till Tyskland på måndag också. Det blir nice att ha lite alkohol här hemma och slippa Bolaget.

Nu ska jag ringa Simone och höra om hon har ätit ännu. Vi hörs sen! Puss.



22/4

Igår var det fest. Jag lånade Antes lägenhet och bjöd in fina vänner. De som var där var jag, Anna, Emma, Sandra, Kajsa, Thomas, Nicklas, Kevin, Petter och Oskar. Jag hade en riktigt bra kväll med vänner, ölspel och mycket skratt. Somnade inte förrän fem imorse och vaknade till och från hela morgonen av att jag höll på att svettas ihjäl. Två personer under samma duntäcke är inte okej.

Idag har jag levt bakisliv hela dagen. Skulle behöva kasta mig in i en dusch men jag orkar inte riktigt. Ikväll äter vi oss feta men det är okej om man är bakis. Coca Cola, chips, dip, godis och jordgubbar med grädde. Vi var även ner en sväng på Donken och åt Hot Wings. Underbart! Nu ska jag och Anna ta en rök. Hörs!

You're fuckin' perfect to me.

Jag har haft en mycket bra kväll med fina tjejer. Åkte ner och mötte Emma i stan, hon gick och solade och sedan kom Sandra. Vi åkte upp till PC för att det skulle vara någon föreställning där men vi hittade inte dit så vi satte oss på en bänk och pratade om allt mellan himmel och jord istället. Efter ett tag blev det lite kallt så vi åkte därifrån, kom på den fina idén att åka till Simone som bjöd på kaffe. Pratade skit, planerade morgondagen och tittade på Big Brother. Det är såna här kvällar som gör livet underbart även fast vi är bittra ibland.


20/4

Idag bjöd jag alla barnen på glass, det var mycket uppskattat. Imorgon är det sista dagen. Det kommer att kännas tråkigt att inte gå dit varje morgon längre. Jag fick även ett påskägg utav en av dom jag jobbar med. Det gjorde mig riktigt glad. Nu ska jag skynda mig att städa upp det värsta på rummet, sen blir det mat och efter det åker jag och umgås med Emma. Vi hörs sen. Puss!

Imorgon kommer Anna!

Vi förtjänar att bli lyckliga.


Jag går vid din sida genom eld

19/4

Idag köpte jag äntligen en vårjacka. Blev inte någon utav dom jag hade tittat på utan hittade en annan när jag väntade på att mamma skulle sätta in pengar. Simone var med och hon tyckte att jag gjorde rätt val. Jag åt middag nyss och nu inväntar jag Life Unexpected som börjar klockan åtta, efter det blir det Desperate Housewives och sedan Big Brother. Måste ner på Coop också och köpa en ny deo, min är helt slut. Plus att jag ska köpa glass som jag ska bjuda barnen på imorgon eller på torsdag. Endast två dagar kvar av praktiken, känns inte roligt. 



Mycket nöjd.

18/4

Idag har vi påskpysslat på praktiken. Riktigt mysigt. Efter jag slutat mötte jag mamma och Evelina på stan. Vi gick runt i olika affärer och åt på Donken. Kom hem för en timme sen, om i hela kroppen efter att ha sprungit fram och tillbaka på stan. Jag fick med mig en blommig tröja, en tunika/längre tröja, hårinpackning och ett par skor. Jag är mycket nöjd över mina inköp, imorgon ska jag hitta mig en jacka också. Det behövs en sådan nu då jag fortfarande går runt i min vinterjacka, det känns inte okej. Nu ska jag göra något vettigt. Vi hörs. Puss!



måste tillägga att kläderna ser mycket bättre ut i verkligheten

*

För vi hade inte klarat oss i vilket fall som helst
det hade inte funnits någon framtid för oss och
varken du eller jag var starka nog att orka

För det var inte du och jag mot hela världen
det var hela världen mot oss och vi var förlorade

17/4

I helgen har jag varit i Rätan hos min farmor. Det har varit riktigt mysigt. I fredags hämtade hon mig vid bussen klockan två, då åkte vi och handlade lite och sedan på kyrkogården för att fixa lite vid graven. Det är fortfarande svårt att förstå att ni ligger där, under jorden. Efter det åkte vi hem och åt tacos, riktigt gott var det! Senare på kvällen blev jag själv då farmor skulle på Revy-träning. Då satte jag mig framför tv;n och såg StarStruck och världens bästa film, Vägen ut. När farmor kom hem tittade vi lite på tv innan vi gick och la oss.

Igår sov jag till typ ett,
gick upp och åt frukost. Vi gjorde inte något speciellt på hela dagen, förutom att Gerd kom förbi och sydde in min klänning. Nu sitter den riktigt bra, tack så mycket! Vi satt framför tv;n mest hela kvällen, tittade på 27 dresses och efter den fastnade jag framför Double Jeopardy så jag låg inte i sängen förrän två. Kunde heller inte somna på en gång, för mycket tankar.

Något trött idag när jag skulle
kliva upp halv elva. Då åt jag frukost och packade ner alla mina saker. Bussen hem gick tjugo i tolv, riktigt seg resa. Skönt att vara hemma nu. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, kolla BB och så. Längtar till morgondagen då jag får träffa alla fina barn igen. Sista veckan nu, på den sista praktiken någonsin under gymnasietiden. Snart är det slut. Första juni står vi där sista gången som klass. Nu ska jag hitta mig något att äta. Vi hörs! Puss.

14/4

Dagen började med nationella prov i Svenska B. Det gick ganska bra men var less på att skriva efter typ en halvtimme men jag bet ihop. Efter provet åt vi lunch, sedan gick vi runt på stan och letade studentklänningar. När vi var klara med det så satte vi oss på Stortorget och stekte i solen. Riktigt skönt! Där satt vi i tre timmar. Jag älskar solen och vill att den sista snön ska försvinna så att det blir riktigt sommar någon gång. Just nu sitter jag och väntar på mat, idag blir det makaronipudding. Sedan ska jag gå och lägga mig en stund, börjar få ont i huvudet och är galet trött. Jag tackar mina tjejer för en riktigt bra dag.


12/4

Idag hände det inte alls mycket på praktiken. Men efter att jag slutat mötte jag mamma och sa upp mitt träningskort på Fristilen och sedan tog vi en skön promenad hem. Ikväll har jag tagit ännu en promenad men denna gång med Emma, det var riktigt skönt. Vi gick till Lugnvik och tillbaka, satte oss en stund på Jamtlibryggan och pratade om allt och ingenting. Det var en jäkla tur att det inte var Storsjöodjuret vi skymtade i sjön. Tänk om han hade ätit upp oss? Hahah! Sedan åkte jag hem, duschade och inväntade Big Brother. Nu ska jag snart gå och lägga mig, galet trött efter promenaden så inatt sover jag nog gott. Kanske blir en promenad imorgon också beroende på vilket humör jag är på och hur pigg jag är. Vi får se. Nu säger jag godnatt till bloggen och forstätter att kolla läget på ansiktsboken. Vi hörs imorgon! Puss och godnatt.



Du är positiv.

10/4

Idag har jag storstädat mitt rum. Dammtorkat, dammsugit, skurat golv och bäddat rent i sängen så nu är det riktigt fint där inne. Vi får se hur länge det håller i sig. Annars har jag bara tagit det lugnt idag. Jag måste säga att det har varit en bra helg. Imorgon är det dags för praktik igen och jag längtar efter att få träffa alla barn igen. Jag hoppas verkligen att jag får jobba där i sommar! Det vore grymt. Imorgonkväll ska jag sparka mig själv hårt i röven och bege mig ut på en promenad med Emma. Nu ska jag gå och göra mig klar för sängen. Godnatt!


fina tjejer

9/4

Gårdagen var mycket bra. Tänk att man kan ha så roligt med sex personer i någons rum. Detta var riktigt roligt och måste göras om snart. Idag har jag levt bakisliv, först i en tältsäng på Simones rum och senare i min egen säng. En timmes sömn men en skön promenad imorse till Konsum för att göra dagens bästa köp, en Twisterglass. Allt som behövs för en bra fredag är fina vänner.

Nu ska jag lägga mig i mammas säng framför en film, poppa ännu en påse med popcorn och dricka mängder med coca cola. Skönare lördag!

8/4

Ikväll blev det tydligen öldrickning tillsammans med Simone och Sandra.
Jag tror på en bra kväll. Jag har trots allt världens bästa tjejer i min närhet.


Jag var ingen - ni var aprilhimlen.


Idag är det fyra år sedan den här bilden togs. Påskafton 2007. Den dagen kunde jag säga att jag hade allt jag behövde. Jag hade två utav världens absolut bästa människor i mitt liv och den stora kärleken var tillbaka. Men det är inte honom jag vill prata om i detta inlägg utan det är de två personerna som finns med på bilden ovan. Simone och Maja. Om jag kunde skulle jag ge er hela världen. Ni fick mig att må så otroligt bra, ni får mig fortfarande att må så otroligt bra men det är inte längre på samma sätt. Någonstans på vägen tappade vi bort varandra, någonstans på vägen tappade jag bort en stor del av mig själv. Jag vill hitta tillbaka. Jag vill festa galet en kväll och dagen efter vill jag ligga i soffan framför Jerry Springer och Cheaters med en pizza. Jag vill vara bakis med er. Vi hade så många planer om hur livet skulle se ut. Vi skulle göra så mycket tillsammans. Vart tog allt vägen? Jag saknar er så att det gör ont i hela kroppen. Jag älskar er mer än det finns stjärnor på himlen och den kärleken är evig.

7/4

Värdelös dag. Var tvungen att gå hem tidigare från praktiken idag pga att jag fick en sån fruktansvärd migrän. Hela högersidan domnade bort, huvudet snurrade och jag var så borta att jag knappt visste vad jag hette. Jag hatar när detta händer. Kom hem nångång innan två och sov till typ fem. Nu mår jag bättre men inte riktigt bra, tänkte lägga mig i ett bad så jag får slappna av lite. Hörs sen.

5/4

Jag har haft ännu en bra dag på praktiken. Grymt väder som gör humöret ännu bättre. Det har väl inte hänt så mycket speciellt idag förutom att jag har beställt en vårjacka. Nu bakas det muffins här. Mellan åtta och elva blir det att feta sig framför tvn. Life Unexpected, Desperate Housewives och Big Brother. Awseome!

Det slog mig precis att det är fyra år sen nu.

4/4

Första dagen på sista praktiken under gymnasiet. Jag mår alltid lika bra när jag går innanför grindarna på Campus förskola. Jag känner mig alltid så otroligt uppskattad. Det är en oslagbar känsla. Det bästa idag var att dom  sa att dom kommer att ringa mig så fort jag behövs efter studenten. Det gjorde mig glad.

När jag läste Sandras blogg nyss kände jag precis som henne ångest över att skolan snart är slut. Det kommer att kännas fel att kliva upp på morgonen och inte åka ner till skolan och träffa alla fina människor som får en att le varje dag.
Jag kommer att sakna er.

Tidsfördriv.

DIG:
1. Hur lång är du? -
165
2. Vad vill du bli när du bli stor? - Lycklig
3. Pluggar du nu - Ja
4. Har du långt hår? - Ganska så
5. Vilken hårfärg har du? - Bra fråga
6. Sminkar du dig? - Nästan varje dag
7. Har du haft sex senaste månaden? - Ja
8. Använder du läppsyl? - Ja
9. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? - Vita
10. Har du kysst någon idag? - Nej

FAMILJEN:
1. Bor dina föräldrar ihop? - Nej
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? - Båda är/var bra på sitt sätt
3. Hur många syskon har du? - 3
4. Vad är det senaste du sa till din pappa? - Om jag ändå kunde minnas det
5. Vilken mat lagade din pappa senast? - Det minns jag inte heller
6. Hur många ställen har du bott på? - 3
7. Vem i din familj stör du dig mest på? - Evelina
8. Vilken familjemedlem är snällast? - Det varierar
9. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon: Jag vet inte

KOMPISAR:
1. När var du senast med nån kompis? - I onsdags
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? - Kajsa
3. Har du kysst nån kompis? - Ja
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? - Ja
5. Vem har du varit kompis med längst? - Sophia
6. Vem känner dig bäst? - Anna och Emma
7. Längsta tid du varit osams med en kompis? - Ett år
8. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? - Hata är ett starkt ord
9. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? - Nej

KLÄDER:

1. Vad har du på dig idag? - Mjukisar och t-shirt
2. Favorittröja? - Jag vet inte
3. Har du gett bort kläder nån gång? Ja
4. Har du ångrat ett klädköp nån gång? - Ja
5. Har du handlat kläder genom internet? - Ja
6. Har du ljugit om bh-storlek nån gång? - Nej
7. Fulaste plagget andra könet kan ha? - Mankini
8. Vad använder du för skor? - Olika

VÅGAR DU:

1. Skrika åt dina föräldrar? - Ja
2. Klä dig annorlunda? - Vad är annorlunda?
3. Vara dig själv? - Ja
4. Visa dig i bikini/badbyxor? - Absolut
5. Fisa inför din pojk/flickvän? - Ja
6. Pierca dej? - Ja
7. Ge dig på utmaningar? - Hela livet är en utmaning
8. Ha sex på offentlig plats? - Ja
9. Vara omogen? - Det är moget att vara omogen
10. Äta små kryp ? - Jag avstår helst

RANDOM:
1. När tuggade du tuggummi senast? Minns inte
2. När var du på semester senast? Jag vet inte
3. Vilken färg är det på din tandborste? Vit
4. Är ditt hår tråkigt? - Oftast
5. Vad har du för påslakan just nu? - Blåa
6. Vem såg dig naken senast? - Jag
7. Hur ofta duschar du? Varannan dag
8. När ska du gå och lägga dig? Nu

3/4

Händelselös söndag men skönt är det efter några dagar som magsjuk. Har småstädat lite på rummet men annars har jag bara legat framför tvn och sett fet ut, BB nyss och jag gillar att Vanessa åkte ut. Nu tänkte jag gå och lägga mig för imorgon måste jag vara pigg då det är första dagen på praktiken. Innan sängen ska jag slänga in en sån där tråkig lista men roligt att läsa igenom svaren om ett år och se vad man svarade. Hörs imorgon! Puss och godnatt, sov gott.

För någon är du hela världen.

Simone får mig hela tiden att öppna ögonen för ny musik. Idag läste jag ett inlägg i hennes blogg där hon hade skrivit en mening från en låt. Jag letade senare rätt på låten och lyssnade, jag tyckte verkligen om den. Sedan lyssnade jag igenom fler utav låtarna som Popterror gjort och jag blev kär. Jag förstår inte var du hittar all musik men jag är glad att du delar med dig. Puss på syster.


Som du sprang efter dom andra
sprang du aldrig efter mig

2/4

Sedan i torsdags har jag legat i min säng med magsjuka, riktigt roligt måste jag säga. Jag har inte haft magsjuka på kanske tio år. Idag mår jag bättre men känner mig ändå inte riktigt kry. Så jag ska bara ligga hemma hela helgen så jag är riktigt frisk tills på måndag då praktiken börjar. Aprikospuré är det bästa som finns när man är sjuk. Det är något jag har ätit varje gång jag är sjuk sedan jag var liten, det har följt med mig hela livet och jag kan inte sluta med det. Nej, nu har jag ingen ork med detta längre. Vi hörs när jag är pigg nog för att skriva mer.



RSS 2.0