Sommartider.


30/6

Nu har jag precis kommit hem efter två otroligt bra dagar med världens finaste tjejer. Jag har ju redan berättat om igår och idag blev det ännu en dag i Önsjön. Det var mycket varmare idag så då blev det ännu mer bad än igår, jag och Simone hoppade från hopptornet också, jag tror att vi båda var säkra på att vi skulle dö. Monia, Mia och Malin + barnen kom dit idag också så fick jag mysa lite med dom också. Nu ska jag äta grillat och couscoussallad. Låter som en bra middag en sån här dag. Vi får se vad kvällen har att bjuda på, en dusch behövs iallafall.
Tack Sandra och Simone för två fantastiska dagar.

29/6

Sitter just nu i Aspås tillsammans med Simone och Sandra. Idag har vi varit till Önsjön och stekt. Tobias var även med dit. Det blev lite bad och så, tydligen har jag fått en massa färg. Monia, Mia, Hugo och Tindra kom dit också så då blev det bad med prinsen. Nu har vi precis kollat på Love & other drugs, helt okej film men inte den bästa jag sett. Nu tänkte vi röka lite vattenpipa och fika. Senare vet jag inte vad som händer, om vi sover eller hittar på något annat skoj. Imorgon blir det nog en tripp till Önsjön igen, måste ta vara på det fina vädret så länge vi har det. Förhoppningsvis håller det i sig resten av sommaren men det är inte särskilt troligt. Nu ska jag socialisera. Hörs!

I mitt sagoland - tar du mig i hand igen.

Det blev storstädning av källaren. Vi slängde en hel del så nu går det till och med att gå in källaren utan att man behöver klättra över en massa saker. Det känns riktigt skönt, vi hittade badgrejerna också så nu blir det att steka på sjön i sommar. Imorgon ser det ut som det blir stek i Önsjön på dagen och sedan beger jag mig till Aspås för övernattning. Vi får se vad vi hittar på för roligt. Nu ska jag gotta mig med jordgubbar, grädde och coca cola. Det är jag värd efter den här städningen.

28/6

Idag var det dags för ännu ett möte och jag tror att det hela gick väldigt bra. Gick även både dit och hem. När jag kom hem så hade tydligen en fågel flygit in i lägenheten, först in i vardagsrummet och sedan en sväng in på mitt rum. Sedan satt han ute på balkongen i princip livlös, kanske hade katterna fått in en smäll? Men sen gick jag, mamma och Ante ner på Coop och när vi kom hem var fågeln borta så han var nog bara lite chockad och behövde chilla en stund. Nu har jag precis ätit, försöker få med mig Ante ner till källarn och röja lite. Vi måste hitta badmadrassen tills på lördag då vi tänkte bege oss ner till sjön med lite god lunch och någon öl. Jag hoppas att vädret håller i sig.

27/6

Dagen började med att jag vaknade vid tolv och klockan två hade jag ett möte med jobbcoachen. Det gick bra, nu måste jag skriva ihop ett CV och ett personligt brev tills nästa vecka. När jag kom hem därifrån blev det lite Facebook, mat och sedan lite Desperate Housewives och Gossip Girl. Efter detta och en chipspåse insåg att jag inte bara kan ligga inne en sån här fin dag så jag tog på mig träningsskorna och begav mig ut på en powerwalk på 5 km. Det var riktigt skönt. Det var jag, musiken, tankarna och naturen. Jag kom hem för en liten stund sen, svettig som en gris så nu har jag precis kommit ut ur duschen. Funderar på att bädda rent i sängen så att man sover extra gott inatt.

Jag fortsätter vända mig om men du finns inte där.

Jag saknar kärlek. Sån där kärlek som mina fina vän Sandra har. Jag vill ha möjligheten att fortfarande se nykär ut efter tre år tillsammans. Jag vill känna att "den här killen, han vill jag ha resten av mitt liv."

Dear friend, please don't feel like you're alone.

för en vän som är så, är det finaste någon kan få

26/6

Nu är jag hemma igen efter en galen helg i Rätan. Midsommarafton var precis som den skulle vara, som alla andra år. Grillning, utomhuslekar, fint folk och alkohol. Jag hade roligt hela kvällen men det är ju klart när jag hade världens bästa människor omkring mig. Jag vet inte vad jag ska säga om kvällen, den går nog inte att förklaras utan man måste ha varit med för att förstå. Jag vill iallafall tacka alla inblandade för en kanonkväll. Resten av helgen har inte varit fy och skam den heller, trots att jag var stendöd i princip hela lördagen. Jag blir alltid lugn när jag kommer till Rätan och jag blir alltid så glad. Det suger att vara hemma igen men tur att stället bara är ca en timme bort. Nu ska jag fortsätta prata skit med mina tjejer.

Livet är en fest!


Don't forget to remember me.

Skulle egentligen ha suttit på bussen på väg till Rätan just nu men så är inte fallet. Det blev ändrade planer, istället kommer Kajsa och Emelie in till stan och hämtar mig ikväll istället. Skönt att åka bil och slippa bussen. Nu har jag precis ätit och snart kommer Hugo hit också, tur att jag hinner pussa lite på honom innan jag åker. Ikväll vet jag inte vad vi ska hitta på, blir väl hem till farmor på en gång om inget annat roligt händer. Jag vet heller inte vad som är planerat imorgon heller, detta måste undersökas. Nu ska jag kolla så att jag inte har glömt att packa något. Ska se till att ta massor av bilder i helgen också. Vi hörs som sagt på söndag. Puss och adjö!

23/6

Snart ska jag kasta mig i in duschen och sedan påbörja packningen inför helgen. Innan detta har jag mest bara suttit vid datorn och chillat. Ska bli riktigt skönt med en helg i Rätan med gamla vänner. Just det,  jag fick galet fina vinglas av Sandra igår i present så snart får jag väl ta och bjuda mina tjejer på vinkväll. Vi satt även och planerade in tältning i sommar. Det ser jag verkligen fram emot. Nu får vädergudarna se till att vi får fint väder så att detta går att genomföra snarast. Nej, duschen kallar. Vi hörs igen på söndag om jag inte skriver något mer innan jag åker. Adjö, mina vänner.

The talented Mr. Ripley.

Det blev en mycket lyckad middag. Sandra och Simone kom hit vid femtiden, vi hjälptes åt att fixa det sista. Till middag åt vi fläskfilé, hemmagjord potatissallad, sås och sallad. Till efterrätt blev det kladdkaka. Det var riktigt gott! Efter maten la vi oss framför tvn och såg en film. The talented Mr. Ripley. Den var faktiskt riktigt bra men man var tvungen att tänka till vissa gånger för att förstå. Nu har tjejerna precis åkt hem så jag tänkte väl gå och lägga mig snart. Jag har så ont i huvudet, både näsan och ögonen rinner. Imorgon måste jag packa eftersom att jag åker till Rätan på kvällen. Nu håller jag tummarna för att det bjuds på fint väder. Jag vet ju redan att jag får fint sällskap under helgen.

Midsommar 05.

Emelie x 2

I live for little moments like that.

Idag klev jag upp typ halv nio och det känns verkligen nu. Jag är så sjukt trött och vill bara sova men det går inte. Idag har jag varit på öppningen av Dollar Store, jag åkte ner själv för mamma kunde inte följa med då Östersundsbostädet var här och satte in ny kyl och frys. Det var för mycket folk så jag orkade inte gå igenom hela stället men jag köpte iallafall hårspray, hårinpackning, ansiktsmask och godis. Ska även ner en gång till men denna gång följer mamma med. Idag ska jag ha min födelsedagsmiddag eftersom att den inte blev av i helgen. Simone och Sandra kommer hit då. Det var meningen att även Emma skulle komma hit men stackarn har gått och blivit jättesjuk. Det blir en lugn myskväll med tjejerna, det blir kanske lite Buzz och Singstar på kvällen. Det blir nog en bra kväll.

Imorgon åker jag till Rätan och blir där över midsommar. Det ryktas om att vi ska köra som förr och det var den bästa idén jag hört på länge. Jag hoppas att vi är lika galna som vi en gång var. Inte har vi väl gått och växt upp riktigt än? Nej, nu ska jag hjälpa med mamma med allt som ska fixas inför middagen.



22/6

Grattis på födelsedagen, älskade pappa
Jag saknar dig och önskar att du var här




Tidsfördriv.

mina tre favoritfärger
färg 1:
rött
färg 2: svart
färg 3: brunt

i år har du

lärt känna en ny vän: ja det har jag
fått ditt hjärta krossat: nej
träffat någon som förändrat ditt liv: ja kanske några små saker
fått reda på att någon har pratat om dig: ja
kysst en kompis: ja

blandat

vill du ändra ditt namn: nej, då skulle det inte vara jag
vad gjorde du under din förra födelsedag: firade med familj, släkt och vänner
vilken tid vaknade du idag: runt halv tolv
vad gjorde du igår runt midnatt: satt vid datorn
någonting som du längtar till: jag vet inte riktigt
senaste gången du träffade din pappa: för snart fem år sedan
en sak du skulle vilja ändra om ditt liv: jag vill flytta hemifrån, till en ny stad
har du någonsin pratat med en person vid namn jens: yepp
vad gör dig irriterad just nu: ingenting alls
långt eller kort: vadå?
vad gillar du gällande dig själv: att jag är en bra lyssnare

din första

operation: ingen än så länge
piercing: förutom öronen så näsan
tatuering: en misslyckad en
bästa vän: niklas
sport: ingen alls
husdjur: kanin
vaccination du minns: jag har inte en aning
förälskelse: markus var den första som var på riktigt
alkohol du drack:
öl

vad är bäst med motsatta könet

läppar eller ögon: ögon
kramar eller pussar:
kramar
kortare eller längre: längre
romantisk eller spontan: båda två
tatueringar eller piercingar: tatueringar

21/6

Jag har inte lust att skriva tråkiga inlägg om min dag just nu. Det kommer att bli en del känslosamma inlägg nu. Det är den tiden på året, den veckan då jag blir extra känslosam. Imorgon skulle min pappa ha fyllt femtio år. Jag önskar samma sak varje år på min födelsedag som är tre dagar innan, jag önskar varje år att min pappa ska komma tillbaks till mig och få fira sin födelsedag. När min önskan aldrig slår in så går jag sönder lite extra och det känns inte rätt att låtsas att allting är okej. Hur mycket jag än vill så kommer min pappa aldrig tillbaka till mig. I helgen kommer jag och hälsar på dig. Jag lever för dig nu.



I remember when we kissed - I still feel it on my lips.

I woke up this morning and played our song 
And through my tears I sang along 
I picked up the phone and then put it down 
'Cause I know I'm wasting my time

-

jag saknar hur lycklig jag var tillsammans med dig
när det var du & jag utan några kemiska substanser
det var då ingenting annat spelade någon roll
vi hade allt vi behövde - vi hade varandra

jag vill säga att jag har släppt taget om dig
men jag älskar dig lika mycket nu som då




(när det handlar om att skriva om dig
blir ingenting som jag egentligen vill
jag får inte ut det jag vill ha sagt)

Tänk att få känna att man behövs.

tänk att få vakna varje morgon
med någon som ligger bredvid
tittar på en och ler när man öppnar ögonen
som pussar en i pannan
och säger "godmorgon älskling"

tänk att varje dag få känna lyckan
i kroppen och känna att fan va jag
älskar det här livet
att känna att man är någonting för någon
att det spelar ingen roll vilka fel man gör
man är ändå bäst, i någons ögon

tänk att få samtal sju gånger om dagen
av någon som älskar en från topp till tå
som bara ringer för att säga att
han tänker på dig så mycket och önskar
att du vore där just nu

tänk att få höra vareviga sekund
att någon inte kan leva utan dig
att någon vill vara med dig hela hela tiden
att få veta att man aldrig någonsin
är i vägen

tänk bara att varje dag slippa vänta
hela dagen på att telefonen ska ringa
men telefonen ligger stilla och den ringer
först när du lagt dig och ska sova

tänk bara att få längta efter att någon ska
be dig komma och göra dig glad
och slippa höra att
"vi ses på söndag, vi får inte nöta varann
eller bli less på varann"

tänk bara att få slippa leva efter regler
som någon sätter upp för att han inte egentligen
har tid för en, men man ska finnas där ändå
när han behöver dig

tänk bara att få känna att man behövs
att känna att man är den viktigaste delen i någons liv
att känna hur allt går på räls och bara få
åtminstonde ett sms per halv år

tänk att bara få känna att man är lycklig
fullt ut

20/6

Idag har jag väl inte gjort särskilt mycket. Varit ner på Lillänge två gånger, först för att mamma skulle handla och sedan för att jag ville kolla skor osv. Jag köpte mig två par skor på Skopunkten, ett par ballerinaskor och ett par tygskor. På Lindex köpte jag mig en BH och en sån där Bandeau-BH. Sjukt nöjd över mina köp men nu blir det ingen mer shopping för pengarna som är kvar måste jag spara så att jag kan överleva, för något jobb verkar inte ramla ner från himlen. Nu ska jag ta tag i disken och efter det ska jag baka äppelpaj. Till det ska jag dricka iste och titta på någon bra film. Jag gillar lugna hemmakvällar men helst av vill jag ha galna sommarkvällar med fina vänner.



19/6

Ja må jag leva eller något. Nu är jag 21 år och några timmar. Hittills har jag myst med Hugo framför en film i soffan, badat honom och nu ska vi äta lunch. Ska försöka få med mig resterande till Björkbackaparken men de verkar vara alldeles för trötta (bakis). Så går det när man inte tänker längre än näsan räcker. Trots att de sa redan i fredags att vi skulle dit något i helgen. Idag åker Hugo hem och då vet jag inte alls vad jag ska göra. Jag har ingen att umgås med då de inte har kommit hem från äventyren ännu. Så jag får roa mig själv med tv-spel, film eller något annat. Nu ska vi äta lunch och tjata på alla att vi ska gå ut och göra något. Vi hörs sen om jag överlever min tjugoettårsdag. Så sjukt onödigt ålder, kan jag få vara fjorton igen och ha massor att se fram emot?

When you walk through a storm - hold your head up high.

Om en halvtimme fyller jag 21 år. Eller egentligen inte, för jag föddes den 19 juni 1990, klockan 09.02. Det känns skrämmande och helt värdelöst. Jag mår så otroligt dåligt över att fylla tjugoett så jag skulle mer än gärna kunna hoppa över den här dagen. Jag har aldrig haft någon form av åldersnoja förut men just nu är den fan brutal. Jag har aldrig varit så rädd för att fylla år förut. Jag kan gråta utav bara tanken. Nu är det verkligen nära och det skrämmer mig ännu mer. Jag tänker börja min 21-årsdag med att sova. Så nu går jag och lägger mig bredvid Hugo och skiter i det här. Imorgon tänker jag låtsas som att det är vilken dag som helst. Jag hoppas att det funkar för jag orkar inte gå igenom detta själv. Jag saknar mina fina. Jag önskar att ni var här och gick igenom detta med mig. Tur att jag har Hugo iallafall.

18/6

Idag har vi som sagt varit på Storsjöbadet. Det var jätteroligt och Hugo var som fisken i vattnet. Inte rädd för någonting, bara klev rakt ut utan att veta om han bottnade eller inte. Han hade så otroligt roligt och att se den pojkens leende betyder allt. Jag är så otroligt glad att jag får vara en del av hans liv. När vi klara på badet somnade Hugo på en gång i vagnen och sov hela vägen hem. Till middag åt vi sallad och det uppskattades även av Hugo. Nu ligger han i soffan och tittar på Nya hyss med Emil i Lönneberga, vi får se när han hade tänkt sova. Imorgon tror jag att vi ska gå upp till Björkbackaparken om vädret tillåter. Jus det, imorgon fyller jag 21 år. Det känns helt jävla värdelöst.


Bilder från fotbollsspelandet igår och badet idag

17/6

Idag var jag uppe strax efter åtta, trött som ett as eftersom att Johan höll mig vaken inatt. Hoppade iaf in i duschen och sedan gick jag ner på Lillänge med mamma och handlade. Farmor skulle komma in och fira mig så jag tänkte att det var lika bra att ta allt firande idag. När vi hade handlat satte jag mig vid datorn en stund och sedan tvn. Vid tolvtiden gick jag ner på stan då jag skulle ha ett möte med jobbcoachen klockan ett. Jag lämnade tillbaka bikinin jag köpte häromdagen och fyndade istället en kofta och ett par trosor på Gina Tricot. Sedan var det dags för möte som gick jättebra. Jag är riktigt nöjd över mitt val av jobbcoach så nu känns det verkligen som att allting går framåt. Efter mötet mötte jag upp Monia och Hugo, jag ska ha Hugo hos mig hela helgen vilket känns underbart. Jag frågade henne i veckan om jag fick kidnappa honom i helgen och det fick jag. Tur var väl det eftersom att mina fina har lämnat mig för äventyr. När vi kom hem kom mormor och farmor så då åt vi tårta och så. Efter det gick vi ut och lekte, var en sväng på Coop och lekte ännu mer, vi var ute i flera timmar. Ungen vägrade gå in men när det var dags för mat så var han så snäll och följde med in. Till mat åt vi grillat, potatisgratäng, sallad och beasås. Det var gott som fan men det är klart då jag hade valt maten. När vi hade ätit flängde pojken runt innan vi la oss i soffan och tittade på Emil i Lönneberga. Min lilla ängel var så trött att han somnade efter halva filmen, tur att klockan var runt åtta då och inte alltför tidigt. Nu tittar jag på Jerry Maguire och efter den filmen ska jag gå och lägga mig. Jag är så trött att ögonen nästan går i kors.

Imorgon ska jag, Hugo och Ante på Storsjöbadet. Det ska bli hur mysigt som helst att få göra något sådant med den trollungen. Efter badet vet jag inte vad vi gör, det beror på hur trött Hugo är efteråt. Men vi kanske går ut och leker eller något sådant. Kanske går upp till Björkbackaparken. Nej, nu ska jag hänga med i filmen. Vi hörs imorgon! Puss.

Tidsfördriv.

Vad blir ditt namn baklänges?- Eileme
Har du gjort en snöängel i år? - Jaa
Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus? - En vecka
Platt eller lockigt hår? - Lockigt
Är du kär i någon? - Nej, inte kär
Vad gör du när det regnar? - Det beror på
Vad har du för startsida på internet? - Google
Vem ringde du senast? - Anna
Har du någon gång testat karate? - Nej
Vilken mobilringsignal?- Håkan Hellström - Man måste dö några gånger innan man kan leva
Minimorötter eller pommes frites? - Pommes frites.
Första sporten du gick på? - Ishockey eller fotboll
Vad längtar du efter mest just nu? - Fina sommarkvällar med vänner
När åt du senast en fiskbulle? - Det var ett tag sen nu
Vad drömde du inatt? - Det kommer jag inte ihåg.
Vilken tv-serie är bäst? - One Tree Hill
Kan du gå ner i spagat ?- Nej, verkligen inte
vad åt du senast? - Chips
Höga eller låga strumpor? - Både och
Vad är du mest rädd för i hela världen? - Att bli lämnad ensam kvar
Läser du på baksidan av mjölkpaketen? - Ibland
Röd, grön, blå eller gul mjölk? - Grön
Vad har du för färg på ditt påslakan? - Blått
Vad ska du döpa ditt / dina barn till? - Elias
Sommar eller snö? - Sommar
Snyggaste läraren? - Trappen
Är du mörkrädd? - Ibland
Har du någon gång haft på dig ett par kallingar? - Haha, självklart
Riktig gran eller plastgran? - Riktig
Godaste drickan till frukosten? - Jag äter aldrig frukost
Vem kramade du senast? - Jag minns inte
Älskar du att sjunga? - Ja men det låter inte bra
Duscha eller bada? - Duscha
Kan du ditt mobilnr utantill? - Jaa
Har du tråkigt? - Som bara fan
Har du gråtit i skolan nån gång? Yes
Stockholm city, Metro ? - Hm..
Hur tar du dig till skolan? - När jag gick i skolan, buss
Har du någonsin sminkat dig som punkare?- Ja
Vad var det senaste som fick dig att skratta? - Jag småskrattar hela tiden
Vad blir du glad av? - Småsaker
Vem ringer du när du är arg/ledsen? Det beror på situationen.
Vad skulle du behöva just nu? - Ett jobb
Vilken tid gick du upp idag? - Typ kvart i nio
Vad var det första du sa i morse? - Hej eller något sånt
Senaste personen som fick dig arg? - Evelina
Senaste låten du lyssnade på? - Travie McCoy - Billionaire
Senaste personen du tänkte på? - En saknad vän
Vilken parfym använder du? - Paris Hilton eller Christina Aguilera

Vilket schampoo använder du? - Bobby's
Har du nånsin gråtit över en tjej? - Ohja,
Dagens dryck? - Loka
Vad har du gjort idag? - Lillänge, ärenden, lite shopping.
Var det kul? - Ja, det var helt okej.
Vad är du allergisk mot? - Överkänslig mot kiwi
Var har du ont? - I axeln
Var du glad igår? - Jaa!
Vad ska du göra NU? - Spara och publicera

Tidsfördriv.

ALLA TJEJER GÖR TESTET!
TONÅREN / KÄRLEK / VÄNNER /
MOGENHET

Tonåren:

Hur gammal är du? - 20
Hur tycker du att du har det hemma? - Det är olika från dag till dag
Har du bra självförtroende? - Ibland
Kan du lita på dig själv? - Ibland
Hur tycker du att ditt liv är? - Mycket bra
Har du ett bra liv tycker du? -  Absolut
Vill du ändra på något i ditt liv? - Ja men det är inte mycket.
Är du nöjd över din kropp? - Nja, ganska så.
Något du vill ändra över din kropp? - Ja
Kan du själv säga att du tycker att du är söt? - Ja ibland.

Kärlek:
Har du någon kille? - Nej
Vill du ha kille? - Ja, vem vill vara ensam?
Gillar du någon nu? -  Jag tror det
Som heter? - Hemlis
Trivs du tillsammans med någon kille? - Ja
Gillar du långa eller korta förhållanden mest? - Långa

Vänner:

Har du bra vänner? - Ja!
Du tycker om att vara med dina vänner? - Ja, det gör jag.
Har du många vänner? - Jag har dom jag behöver.
Vad heter dina bästa vänner? -  ...
Vad heter din/dina allra bästa vän/vänner? - Anna Katarina Sundin Theng
Vad är bäst tycker du, med få bra vänner, eller med många som man inte kan lita på till hundra? - Få

Mogenhet:
Har många sagt att du är mogen för din ålder?  - Det är moget att vara omogen!
Har många sagt att du ser äldre ut än vad du är? - Ja, några stycken iallafall
Har du fått höfter? - Nja, dom finns men är små
Har du kille? - Nej, är jag omogen då eller?
Tycker du mer om att vara på stan än att vara med kompisar hemma och & mysa? - Neeeej
Du älskar att shoppa? - Ja, alltid roligt att fylla på garderoben.

15/6

Idag var jag uppe innan nio, jag och mamma skulle ner på Lillänge för att kolla den extra rean som var mellan nio och tio, det var tjugo procent extra på alla reavaror så jag köpte en tröja och en väska. Efter Lindex gick vi på Rusta där jag köpte handkräm, nagelfil och såpbubblor som Hugo ska få av mig. Han kanske kommer och myser med mig i helgen. Men iallafall, när jag kommit hem från Lillänge och suttit vid datorn en stund så gick jag ner på stan för att gå på Arbetsförmedlingen och Navigatorcentrum, båda besöken gick bra. Efter detta gick jag en sväng på stan och fyndade ett par jeansleggings på Rut Mfl. Köpte även en bikini på H&M men jag tror att jag ska lämna tillbaka den imorgon. Vi får se. Nu har jag precis diskat monsterdisken, galet trött så jag funderar på att lägga mig framför en film om ett tag eller två.



Det går bra nu - kompis det går bra nu.



Det blev lite internetshopping såhär på kvällskvisten. Behövde lite nya linnen och toppar men insåg inte förrän jag var klar att det bara blev sådant förutom leggingsen. Äh, jag är nöjd ändå. Det får blir byxor och så en annan gång.

14/6

Det blev inte stan idag, posten kom inte med papperna som jag också behöver ha med på Arbetsförmedlingen så vi får hoppas att dom kommer imorgon men annars går jag ner med dom en annan dag. Idag har jag inte gjort något vettigt alls, jag hoppas inte att alla mina dagar kommer att se ut såhär. Jag måste ha en sysselsättning och det är fan nu. Jag vill jobba och tjäna mina egna pengar.

Sitter just nu och tittar på Fantastic Four - Rise of the Silver Surfer. Helt okej film. Efter den ska jag nog gå och lägga mig, ska upp tidigt imorgon. Känner att det kanske är dags att vända tillbaka dygnet igen och ha det så ifall jag får jobb snart. Det är dags att se framåt nu. För övrigt är mitt liv ganska bra.


13/6

Idag har jag ringt några viktiga samtal och imorgon ska jag ner på Navigatorcentrum för att skriva in mig och en sväng på Arbetsförmedlingen för att visa upp mina betyg. Det känns som att allting börjat ordna upp sig nu, hoppas jag. På söndag fyller jag år också, 21 år, känns för gammalt. Kanske dags att pensionera sig nu? Förhoppningsvis bjuder helgen på fint väder så att jag kan grilla med mina fina vänner. Jag önskar mig en miljon i present.

Anna, min andra halva och bästa vän.
Jag önskar att jag kunde vara hos dig nu. Jag önskar att jag kunde säga att allting kommer att bli bra. Det gör ont i mig att du ska behöva gå igenom detta. Allt jag vill är att du ska vara lycklig. Jag älskar dig mer än det finns stjärnor på himlen och kommer alltid att stå vid din sida, i all evighet. Glöm aldrig det.



What are words - If you really don't mean them.

Sitter just nu och spelar Bingolotto, känner mig som en kärring men jag vann precis 100 kr. Idag har jag umgåtts med Sandra och Kajsa en sväng, först gled vi runt lite och sedan blev det en glass innan spöregnet kom. Då åkte jag hem för att invänta Hugo som aldrig kom. Senare fick jag höra att stackarn sitter på sjukhuset med en inflammtion i foten. Mitt lilla hjärta. Så ikväll har jag mestadels legat framför tvn, har även ätit lite friterade bananer och glass också. Gött som fan! Nu vet jag inte alls vad kvällen har att bjuda på. Det är synd att det blev så dåligt väder att man inte vill gå utanför dörren. Kanske ska städa lite på rummet?

12/6

Oj, nu var det ett tag sen jag skrev här i bloggen. Men det beror på att det har varit alldeles för fint väder för att sitta framför datorn. Vad har jag gjort det senaste dagarna? Torsdagen spenderade jag med Simone på stan, införskaffade mig ett par nya skor som jag är galet nöjd med. Sommaravslutning på Campus. Sallad till middag i Badhusparken och någon öl. Sedan kom Sandra och joinade oss. Kvällen avslutades med ett besök hos Kajsa och sovsällskap av Sandra. En riktigt bra dag!

Fredagen började med att jag och Sandra klev upp vid tolv, gick ut och la oss på gräsmattan och stekte i kanske två timmar. Sedan blev det kubbspel med mamma, Andreas, Tobias och Jens. Efter det var det dags för en dusch och Sandra åkte till Emil. Simone anlände vid fem för middag och några öl. Vi spelade kubb ännu en gång. Kajsa anslöt sig till oss också. Det blev en promenad ner till stan, iaf en halv innan Niclas plockade upp oss. Väl i stan blev det Marités uteservering, Badhusparken/Jamtlibryggan, News och slutligen McDonalds för lite nattmat innan jag fick skjuts hem av min fina vän Niclas. Detta var också en riktigt bra dag.

Igår bjöd Emma på lunch så jag och Sandra åkte dit. Hon bjöd på grillat kött, kroketter, mango-raja sås, bubbelvatten, god sallad och chokladkaka. Till efterrätt blev det smoothie. Vi satt där ute på balkongen i timmar och pratade om allt och ingenting. Senare på kvällen var det volleyboll som gällde, riktigt roligt måste jag säga. Det bjöds på mycket skratt och tjejerna vann till slut. Jag vill ha såna här dagar hela sommaren, precis såna som jag har haft det senaste dagarna.

Idag vet jag inte vad som händer, det blev väl häng med vänner antar jag, om vädret tillåter. Hugo kommer nog hit senare idag och ska stanna här tills imorgon. Då tar jag med mig honom och familjen på Storsjöbadet. Det återstår att se vad denna söndag har att bjuda på. Jag hoppas att den blir awesome!


Nyskorna

Allt är lika skönt och vi njuter av livet.

Det lönar sig att vara en liten tjej ibland. Fyndade på Lindex barnavdelning idag, köpte mig en skjorta och ett par jeansshorts. 20% på hela köpet plus att shortsen var på rea. Alltid roligt att fylla på garderoben lite. Nu är det bara sommarskor jag behöver så är jag nöjd för ett tag. Ikväll ska vi äta friterade bananer med glass, dricka mineralvatten och kanske titta på någon film. Livet känns helt okej just nu men det hade varit perfekt om någon ville ge mig ett jobb också. Imorgon ska jag iväg på massa förskolor och skriva upp mig på deras vikarielistor. Vi får hoppas på det bästa. Nu vill jag sitta på en strand i ett varmt land med en drink i handen. Jatack.


Jackan jag köpte igår + dagens fynd

Tidsfördriv.

vad oroar du dig för just nu? framtiden
vad hatar du just nu? att jag är arbetslös kanske?
favoritställe att vara på? det är svårt
var skulle du vilja resa? jorden runt
skulle du vilja vara en pirat? det hade varit coolt
vilka låtar sjunger du på i duschen? den jag har på huvudet just då
gillar du din boendesituation? hade hellre bott i en egen lägenhet
hur många tv-apparater finns i ditt hem? 3
vem är din mest högljudda vän? oj, jag vet inte
vilken låt vill du ska bli spelad på din begravning? den min morbror skrivit till mig
vad är det första du tänker på när du vaknar? det varierar
skulle du ha sex med den personen du senast fick sms av? absolut
har någon gjort dig besviken de senaste tre dagarna? nej
har någon sett dig i underkläder de senaste tre dagarna? jag tror det
om du var så full att du inte kunde gå, skulle den person du senast pussade ta hand om dig? ja, det tror jag
har du någonsin pussat någon som varit hög? ja
någonting som stör dig som folk sagt till/om dig? det är säkert mycket men jag bryr mig inte
vem är den största idioten du känner? jag vet inte
vad skulle du säga om personen du har känslor för skulle plinga på din dörr? ramla baklänges
hatar du någon just nu? nej
vem tog senast på din rumpa? någon som vi inte behöver nämna
har du syskon som är äldre än 21? ja
hur fick du ditt senaste blåmärke? studenten kanske
saknar du någon just nu? ja verkligen
är du längre än de flesta i din ålder? nej
kommer du ihåg exakt de orden du använde för att avsluta ditt senaste förhållande? ja
vad skulle du göra om någon av dina vänner höll på med den du senast pussade? ingenting
har du någonsin fundera på att pierca din tunga? jag har redan piercing där
känner du någon som är oskuld? ja
när gapskrattade du senast? igår
brukar du tänka innan du talar? ibland, ibland inte
skulle du någonsin kunna tatuera dig? ja
håller du kvar vid någonting du borde släppa taget om? ja det gör jag
har du någon av motsatt kön du kan berätta allt för? ja det har jag
skulle dina föräldrar bry sig om du kom hem efter fyra på morgonen? nej
om dina föräldrar inte skulle gilla den personen du träffar, skulle du sluta träffa den då? nej 
tror du att du skulle klara en månad utan att svära? det skulle aldrig gå
man vet aldrig vad man har innan man förlorat det. sant eller falskt? sant
har du någonsin kysst ett ex efter att ni gjort slut? ja
om du kunde välja att någon skulle "försvinna", skulle du? nej
pratar du ofta? jaaa
vilka ställen har du varit på under de senaste tre timmarna? i min säng
vad är det bästa som händer dig idag? det återstår att se
vem har du umgåtts med idag? ingen än så länge´
är du en elak person? nej det tycker jag inte
om du hade en miljon, säg en sak du skulle köpa? körkort
finns det någon person du har något otalat med? jag tror det
vad lyssnar du på just nu? ingenting
tror du att andra människor tycker illa om dig? säkerligen men jag bryr mig inte
om du var jagad av en alligator, vad skulle du göra? skrika och springa
är du lycklig? ja
vem skrek du senast på och varför? min mamma för hon fattade ingenting
när grät du senast? i helgen
vem kramade du senast? simone
är du rädd för mörker? ibland
vad drack du senast? lite cola
tror du att två ex kan vara vänner? ja absolut
vill du ha tillbaka någon i ditt liv? ja som fan
sover du med dörren öppen eller stängd? halvt stängd
skulle du vilja vara berömd? om ja, för vad? nej jag tror inte det 
nämn någonting du verkligen vill ha just nu? en resa härifrån
finns det någon person som du aldrig vill förlora? ja!
hur många gånger finns a med i hela ditt namn? i förnamnet, inget. med för- & efternamn, 1. med mellannamn, 3.

8/6

Jag måste ha något att göra på dagarna, NU! Annars kommer det att sluta med att jag sover bort mitt liv. Vaknade alldeles nyss, tittar ut genom fönstret och inser att det är sjukt fint väder men vad gör jag? Sätter mig vid datorn. Nej, det här måste jag göra något åt. Jag behöver ett liv, jag klarar inte av att vara arbetslös längre. Vill någon snäll människa ge mig ett jobb eller galet mycket pengar så att jag åka långt härifrån en stund? "Ge mig 80-tal, en läderjacka, lite Mötley och en fulltankad bil." Helst nyss.

Än klappar hjärtat med friska slag.



Några bilder från studenten
Jag saknar er

Vi fortsätter spela rock'n'roll - men vi håller på att dö!

Tänkte inte skriva något ikväll men gör det ändå. Idag har jag varit på Arbetsförmedlingen med Simone och Tobias. Det känns sjukt bra att ha det gjort, nu ser jag lite ljusare på framtiden. Efter det gick jag och Simone på stan. Jag köpte en jeansjacka, trosor och present till henne. Sedan gjorde Simone debut på Bolaget, hon var riktigt nervös men klarade det hela galant. Efter det åkte jag hem och chillade framför datorn så mycket jag kunde, spelade även lite kort med mamma och Evelina.

Vid åtta kom Sandra och hämtade mig för att vi skulle åka till Simone och fira henne lite. Det var den värsta bilfärden jag har varit med om i mitt liv. Åskan small och blixtarna for över hela himlen. En blixt var den skarpaste jag sett, man såg alla konturer och det kändes som om den var rakt framför oss. Vi skrek som två idioter och visste inte vart vi skulle ta vägen. När vi nästan var hos Simone hamnade vi i världens störtskur där vi inte såg ett skit och bara att ta sig från bilen till Simone gjorde oss dyblöta. När vi var framme bjöd Simone på jättegod tårta och efter det drack vi cider i hennes fina glas som hon fick av Sandra. Vi tittade på tv och pratade. En riktigt mysig kväll som avslutades med mat på Donken. Satt finfint i magen. Nu ska jag titta lite på tv innan jag ska lägga mig i sängen framför en film, tänkte jag.


7/6

Grattis till min fina underbara Simone som idag fyller 20 år.
Jag älskar dig så och hoppas att du får en fantastisk dag 


5/6

Jag fattar fortfarande ingenting. Det känns fortfarande som att jag lever studentliv. Igårkväll blev det öl tillsammans med Sandra och Emma. Vi började hemma hos mig med Buzz och kortspel. Sedan åkte vi ner på stan till en fest men där hann vi inte vara länge innan dom skulle på krogen. Då gled vi runt i stan, käkade mat osv. Det slutade med efterfest i Odensala med grogg och vattenpipa. Mycket trevligt var det. Vid fem gick vi därifrån, jag och Emma gick till Tobbe för att sova och Sandra gick hem till Emil.

Imorse när vi vaknade kom Emmas pappa och hämtade oss. När jag kom hem gick jag och la mig på en gång då jag inte hade sovit mycket under morgonen. Det var för trångt och varmt i Tobbes säng. Vaknade runt fyra, duschade och dog i soffan. Nu tittar jag på Big Brothet och jag är så jävla sur över att Martin åkte ut först av dom tre. Han borde ha vunnit, ingen av dom andra gnällspikarna. Skitprogram. Nu ska jag ta mig en rök.

3/6

Nu börjar jag inse att det verkligen är över. Vad händer nu och varför känns det som om livet är slut? Jag gråter i omgångar och önskar att jag kunde vrida tillbaka tiden och vara med om den bästa dagen i mitt liv tusen gånger om. Jag har aldrig mått så bra som jag gjorde den 1 juni 2011. Den dagen kommer jag att minnas så länge jag lever. Jag kommer att sakna BF08, i tre år såg vi varandra varje dag och nu är det inte så längre. Jag förstår inte hur allting bara kan försvinna såhär. Och alla fina lärare på Östersunds gymnasieskola som har stått bakom oss i vått och torrt. Som har torkat våra tårar under dagar man bara velat försvinna. Jag vet inte hur jag ska tacka alla människor som hjälpt mig igenom dessa tre år. Inte för att överdriva men det känns som att jag har förlorat allt. Jag går sönder. Jag kan inte titta på alla bilder utan att tårarna vill rinna nerför mina kinder. Jag vill ha allt tillbaks. Jag trodde inte att jag skulle sakna alla såhär mycket.

Vad som än händer så kommer ni alltid att betyda så otroligt mycket för mig. Jag kommer att bära med er och alla fina minnen så länge jag lever. Finaste BF08, ni är fantastiska människor. Det är sant som man säger: Man vet aldrig vad man har förrän det är för sent.

2/6

Igår tog jag studenten och det var det roligaste jag gjort i mitt liv.
Jag ska berätta mer om det men inte just nu för nu har jag ingen ork.
Film och pizza är det som står högst upp på listan nu.

1/6 - STUDENTEN

Idag är det dags. Idag tar jag äntligen studenten. Jag kan inte förstå att den här dagen äntligen är här. Det blev som jag trodde inte mycket sömn inatt men trots det så är jag ganska så pigg idag. Jag kände att det vore lite coolt att sätta sig vid datorn i lugn och ro och skriva ett blogginlägg på studentmorgonen. Men detta är allt jag hinner säga just nu, nu måste jag göra mig klar innan bussen till stan går. Vi ses och hörs! FÖR IDAG TAR JAG STUDENTEN, FYFAN VAD JAG ÄR BRA!



RSS 2.0