18.46

Idag slutade jag vid elva och då hämtade Viktor mig så åkte vi ner på stan för käka lunch och kolla läget. Det blev en pizza för mig och en kebab för honom på Via Grande. Det blev också en hel del shopping för Viktor och jag köpte mig två linnen och en tröja. Efter en sväng nere i Badhusparken så åkte vi till Torvalla för att plocka upp Daniel och sedan åkte vi på Bolaget för att handla inför morgondagen. Därefter åkte vi ner på stan ännu en gång och köpte biljetter till Yran imorgon. Åh, vad jag är taggad! Jag kan inte förstå hur jag klarade av att inte gå på Yran en enda dag förra året. Vi tänkte börja kvällen hos Victoria innan det är dags för ingång. Det kommer att bli så braaaaaa, en kväll på Storsjöyran tillsammans med fantastiska människor, alldeles perfekt helt enkelt.
 
Nu ska vi sätta upp ett vitrinskåp på väggen i köket som vi köpte idag också. Det skulle behövas målas innan det sätts upp men det får bli en annan dag, det är ju enkelt att bara ta ner det när det är dags. Vi måste dessutom köpa färg då vi glömde det idag. Resten av kvällen består nog av mys i soffan, jag är rätt trött efter den tidiga morgonen så jag vill bara kramas med min kärlek framför en film.

17.21

Sedan sist har jag hunnit med stråket både fredag och lördag med härliga människor. I söndags hade jag bakishäng med Viktor och Erik. I måndags var jag tillbaka på jobbet i Ängsmon och det har varit skönt att få komma tillbaka till vardagen och få jobba lite men det är tråkigt att jag jobbar medans Viktor fortfarande är ledig. Dock har det inte blivit så långa dagar, i tisdags fick jag sluta 3,5 timmar tidigare så då tog jag en promenad hem istället för att vänta på bussen i ca en timme. Det var skönt men jag hade helt fel skor så ont i fötterna var ett faktum. Igår slutade jag också tidigare så då hämtade Viktor mig så åkte vi och handlade. När vi kom hem kockade vi ihop en smörgåstårta bara sådär, vardagslyx deluxe. Idag efter jobbet gick jag en sväng på stan mellan bussarna och där hittade jag ett linne och lite smycken. Nu sitter vi i soffan och tittar på Banshee, vi håller dessutom på att tvätta.
 
Imorgon öppnar jag så det blir en väldigt tidig kväll och det bästa med öppningen är att jag får sluta runt lunch. Då tänkte vi åka ner på stan och kanske käka lunch på stråket, kolla in tivolit osv. Det blir myyyyys. Nej, nu ska jag hänga med i avsnittet av Banshee. På återseende!
 
 
 
 

 

Everybody's dancing in the moonlight.

 
 

11.30

Igår var vi som sagt på ett-årskalas för Milo. Det var väldigt trevligt och det blev trots allt väldigt fint väder. Vi åkte dit vid ett och åkte inte därifrån förrän halv fem. Av oss fick han ett trumset och en film, Emma har sagt att hon vill att han ska bli musikalisk så nu ska hon allt få äta upp det. Närå, men hon blev iallafall jätteglad över det. Det bjöds på gofika och jag spenderade mestadels av tiden med att leka med Milo. Efter kalaset mötte vi upp mamma och Evelina nere på stan för att gå på Bishop Arms och äta middag, jag tog en burgare och den är så jävla god. Sen åkte vi hem, Viktor drog iväg och spelade golf med Pehr och jag la mig i sängen för att titta på lite serier. När han kom hem spelade vi Spyro i vanlig ordning, nu är vi inne på trean och ska klara ut även det. 
 
Idag är det en sån där kall, regnig och tråkig dag så vi kör all in i tvättstugan och städningen ska vi snart ta tag i också. Det är bara så skönt att sitta i soffan och titta på tv. Det är nog allt vad den här dagen har att erbjuda, man vill ju bara lägga sig ner och gråta av det här vädret. Vart fan är sommaren? 
 
 
 

00.48

Vilken mysig dag vi har haft. Hugo väckte oss vid nio imorse, då tittade vi på Lego The Movie innan vi klev upp och åt frukost. Efter frukosten ville Hugo ut och cykla på sin nya cykel samt spela fotboll så vi gjorde det i någon timme innan vi bestämde oss för att käka lunch och sedan åka in till Badhusparken för att äta glass och leka. Nere i Badhusparken mötte vi upp Emma och Milo, dessutom träffade Hugo en kompis som han kunde leka med. Vi var där nere till ungefär halv fem innan det var dags att åka hem igen, vi skjutsade hem Hugo och sedan åkte jag och Viktor på affärn för att handla. Väl hemma blev det kycklingwraps till middag och ikväll har vi spelat Spyro, druckit vin och ätit ost och kex. Fan vad jag älskar att ha semester, då kan man göra sånt här på vardagarna om man vill.
 
Imorgon vet jag inte vad som händer, vi tänkte nog kolla om tvättstugan är ledig och använda tisdagen till en tvätt- och städdag. På onsdag är det ett-årskalas för Milo som gäller och efteråt tänkte jag, Viktor och mamma gå på Bishop Arms och äta middag. Vardagslyx till tusen. 

23.06

Helgen har varit lugn och skön. Vi har mest bara varit hemma, kollat på Jurassic World, Get Hard, Insurgent och druckit någon öl. Idag var vi däremot in till stan. Vi hälsade på momma på sjukhuset som har ramlat och fått bäckenbrott och därefter var vi hem till mamma för att fira Evelina som fyller år imorgon, där bjöds det på en sjukt god smörgåstårta. När vi åkte därifrån plockade vi upp Hugo som ska få sova hos oss inatt. Vi åkte en sväng till Vigge och hämtade en cykel åt honom, hoppade studsmatta och fikade. Just nu ligger vi i sängen alla tre och tittar på Frost. Imorgon hoppas vi att vädret är någorlunda så att vi kan hitta på något roligt.

21.42

Nu är vi hemma igen efter Stockholms-resan, det har varit riktigt mysiga och roliga dagar, det var dessutom kanonväder och sånt gillar vi skarpt. Vi åkte hemifrån strax efter fem på morgonen i tisdags, åkte för att plocka upp svärmor, svärfar och Oliver i Vigge och fortsatte sedan ner till Stockholm. Vi var framme vid hotellet i Sollentuna runt i tre och då gjorde vi oss iordning för att åka in till stan för att kolla runt i affärer samt för att äta middag. Dock var vi alla så otroligt trötta efter den tidiga morgonen och resan så det blev en kort sväng innan vi begav oss tillbaka till hotellet, men jag hittade ett par shorts och lite smycken innan vi gav upp. På onsdagen efter frukosten gick vi en sväng på Sollentuna centrum innan vi åkte till Gröna Lund. Åh, vad jag älskar nöjesfält. Vi åkte i princip alla karuseller, de flesta flerfaldiga gånger och vi spelade på alla olika "lotterier" och lyckades kamma hem två kilo center-choklad. Awesome! Igår åkte vi hemåt igen, först tänkte vi att vi skulle gå runt på Sollentuna centrum i någon timme efter frukost men vi åkte direkt istället för vi hade sett ett annat köpcentrum längs vägen på väg dit men efter tag insåg vi att vi hade tagit en helt annan väg till Stockholm så det blev ingenting där heller. Men vi sparade ju tid på hemresan istället.
 
Jag och Viktor bestämde oss för att mellanlanda en natt i Rätan hos min kära farmor istället för att åka hem igår. Som jag har längtat efter att få komma till Rätan, känna lugnet och bara vara. Efter en så stressig stad som Stockholm så kunde en mellanlandning i en liten by inte komma mer lägligt. Igår när vi kom fram tog vi det bara lugnt, fikade lite och tittade på tv. Idag har vi rensat ut kiosken som vi lekte i när vi var mindre, helvete vad mycket kartonger, flaskor, burkar och massa annat skit som fanns där. Men nu är allting kastat så nu behöver farmor inte bry sig om det något mer. Därefter gick jag och Viktor upp till Lisa för att säga hej och efter det åkte vi bort till kyrkogården för att säga hej till pappa och farfar innan vi begav oss mot Brunflo. Väl hemma gjorde vi tacos till middag, det är ju trots allt tacofredag. Nu sitter vi i soffan med en varsin cider och bara tar det lugnt. Nu återstår det att se vad resten av semestern har att bjuda på, vi tänkte iaf låna Hugo någon dag och på onsdag fyller världens finaste Milo hela ett år. Nästa helg börjar dessutom stråket och helgen därpå är det ju Storsjöyran. Det gillar vi!

Hela den här veckan har varit helt fantastisk, i måndags fick vi mysa med picknick nere i Badhusparken i finvädret tillsammans med Emma och Milo och under kvällen blev det golf i Ångsta med Pehr, Daniel och Chatrine innan vi begav oss hemåt för att packa klart och sova. Nu hoppas jag att resten av veckan och helgen blir minst lika bra. Det var allt från mig för denna gång. Puss och adjö.
 
 

-


Det är fortfarande helt ofattbart.

 

20.54

Vi fortsätter att leva semsesterliv för på tisdag åker vi ner till Stockholm i två dagar tillsammans med svärföräldrarna och yngsta lillebrodern Oliver. Det ska bli riktigt mysigt att få bo på hotell och bara vara även om det ser ut att vara dåligt väder där nere också. Man kan ju alltid hoppas på att det inte regnar så man kan köra en dag på Gröna Lund eller något. Nu ska jag spela Spyro och mysas med min kära.

15.16

Jag är så sjukt nöjd över våra inköp på IKEA igår. Äntligen börjar det likna något här hemma. Vi införskaffade oss två vitrinskåp i glas som nu står på varsin sida av tv-bänken, Pehr var så snäll som kom hit och hjälpte oss att sätta ihop dom igårkväll, vilken kompis vi har! Förutom det så köpte vi massa växter och annat smått och gott om är bra att ha här hemma. Hela notan på IKEA gick på strax över 2000 kr och det var det värt, jag hade ju trots allt 1300 kr i presentkort också. På Lager 157 köpte jag två tröjor och ett par solglasögon till mig och en tröja till Hugo. Annars hittade jag ingenting i Birsta men det mesta som finns där, finns ju även hemma. Det var sjukt roligt att få träffa Anna och Lasso igen, jag hoppas att det inte går lika lång tid innan nästa gång nu för det vore inte okej.
 
Idag har vi tvättat, städat lite och satt upp en till hylla ovanför tvn. Nu är det inte mycket mer som fattas för att jag ska vara helt nöjd med lägenheten, en ny soffa är det som står högst upp listan just nu. Snart ska jag hoppa in i duschen och senare ska vi åka till Vigge för att äta middag hos svärföräldrarna. 

Hey, I love you.

 

11.07

Nu var helgen över men det gör ingenting för vi har semesteeeer. Awesooome! I lördags hade Emma dragit ihop ett gäng för att spela kubb och dricka lite ovanför Tennishallen. Vi blev ett gäng på 20 personer och det var väldigt trevligt. När klockan började närma sig elva så åkte vi ner på Marite och för första gången, tror jag, så hade jag faktiskt roligt där. Men det är nog första och sista gången skulle jag tro. Igår vaknade jag och mådde galet bra, inte det minsta bakis. Vi åkte ut till Storsjöbygdens golfbana med Daniel och Pehr. Grabbarna skulle spela golf men jag kände inte för det så jag höll koll på antal slag osv. Efter golfen så åkte vi in till stan för att köpa en fläkt på Jula och sedan blev det middag på Sibylla. När vi kom hem igen lyckades jag somna och vaknade inte förrän elva igen, jag hade tack och lov inga problem med att somna sen igen. 
 
Just nu ligger jag i sängen bredvid en snarkande Viktor. Idag vet jag inte alls vad som händer, vädret har ju vänt och blivit tråkigt regnväder istället. Imorgon tar vi med oss mamma och beger oss till Sundsvall för en heldag på Birsta och IKEA. Ääääntligen! Så mamma kommer hit och sover ikväll så åker vi ganska tidigt imorgon. Det ska bli supermysigt. Jag ska dessutom få krama om mina fina vänner Anna och Lasso när jag väl är i Sundsvall. Som jag längtar! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

20.25

Idag har jag haft en supermysig dag med Emma och Milo på Storsjöbadet, det var första gången Milo var där så det var väldigt spännande. Han verkade tycka att det var roligt med allt vatten och blev inte ledsen när han fick vatten i ansiktet. Efter badet gick jag hem till mamma för att låna duschen då vi inte orkade duscha på badhuset. När jag senare kom hem gjorde vi pulled pork till middag och nu sitter vi bara i soffan och tar det lugnt innan det är dags att sova. Imorgon jobbar jag igen och det ska bli ruligt.



RSS 2.0