*

Jag önskar att det var lättare. Att du var här.

Emma Swärd.

Fick ett efterlängtat samtal ikväll av min saknade vän Emma som lever livet nere i Stockholm.
"26 boys looking for some fun, from the capital of Norway, rich and on the run"



28/5

Basket är en farlig sport. Igårkväll lyckades Mio sätta bollen rakt i ansiktet på mig och kanten på glasögonen gjorde ett jack på näsan. Lite blodigt blev det men det såg värre ut än vad det var. Nu syns det knappt men det svider litegrann. Jag lyckades även kasta bollen i huvudet på Victoria. Det kanske är dags att sluta med detta basketspelande, innan någon skadar sig riktigt illa. Hahahaha! Men ikväll blir det ett besök på Körfältsgrillen för att kolla läget. Jag vill också vara student! Take me back.


Man kan tro att hon chillar men i själva verket sitter hon fast. Bra gjort Vickan!

27/5

Idag har vi varit ute mest hela dagen. Finväder vettu! Vi åkte ner på Dollar Store och handlade lite, sedan blev det lunch på Max där Hugo hoppade hoppborg tills han var alldeles blöt av svett. En promenad hem som kändes som en evighet, jag trodde att jag skulle dö av värmeslag. Väl hemma gick jag och mamma ner på Coop och Hugo var ute och spelade fotboll med Tobbe. Nu tar vi det bara lugnt, ska göra lite mat och sedan blir det ett bad för lillprinsen tror jag. Han blir kvar hos mig tills imorgon, får se om vi går ut och träffar Vic för lite basket senare. Nu blir det som sagt lite matlagning. Vi hörs när vi hörs. Puss!

26/5

Igår blev det utgång med fina tjejer och BFF. Vi förfestade hos Ida med ölspel och vid tolv gick vi på Olearys där det blev dans och häng. Efter krogen hittade jag mycket kompisar som jag sedan hängde med, kom hem klockan fem imorse så idag är jag sjukt trött och känner mig som en överkörd bäver. Men trots det fick jag finbesök ikväll av min älskade Hugo, vi har spelat mobilspel och myst. Var ner en sväng på affärn och köpte lördagsgotta också. Härligare lördag med världens bästa kille!



Sommartider.


23/5

Sommartider, hej hej, sommartider. Så jävulskt fint väder ute, nu kör vi shorts, linne och gladiatorskor. En promenad ner på Lillänge med solbrillorna, underbart! Ikväll blir det basket och kubb i det fina vädret. Jag älskar det! Men det blir en tidig kväll då jag börjar jobba imorgon halv åtta. Så ingen onsdagsutgång för min del. Jag hoppas att det här vädret håller i sig så det äntligen blir sommar. She's only happy in the sun.

22/5

Ikväll blev det basket igen. Först var det bara jag och Vic men sedan kom även Mio, Per och Robin. Fint väder och riktigt varmt. Vid nio kom jag och Vic hem till mig, då ställde vi oss och bakade kladdkaka som vi sedan åt framför tvn. Myspys! Nu chillar vi i sängen, jag vid datorn och Vic vid telefon. Imorgon får jag förhoppningsvis min nya, åååh vad jag längtar!! Äntligen kommer jag att ha en egen smartphone och slipper låna alla andras för att spela spel osv. Nöjdare tjej! Nu ska jag fortsätta titta på 90210 innan jag ska sova. Sjukt trött men sjukt värt att göra något av kvällen. Imorgon blire kanske mer basket. Vi hörs när vi hörs. Puss!

21/5

Kvällen har bestått av konsert på PC tillsammans med Jocke och Vic. I slutet kom Ida dit och efter den var slut kled vi tjejer runt lite innan vi träffade upp Per och Mio på Körfältsskolan där vi spelade basket, sjukt roligt var det. Det var länge sedan jag umgicks med grabbarna så det var mycket trevligt. Vi spelade 21 och på det sög jag, låg sist hela tiden men jag är inte bitter för det eftersom att jag hade sjukt roligt. Nu väntar jag på att mitt hjärta ska sluta jobba så jag får prata lite med honom. Det är så otroligt jobbigt att inte kunna ha honom hos mig när jag vill. Men om allt går som jag vill så får jag ha honom nära i helgen. Hoppas, hoppas, hoppas!! Nu ska jag göra mig lite kvällsfika, magen vill ha något gott men vi får ta det som finns istället.

Lernias bästa.


19/5

"Lita på din instinkt in i det sista, även om du inte kan se någon anledning till att göra det"

ÄNTLIGEN!


You and me together, through the days and nights.

Nu är jag hemma igen efter en dag på stan med mamma. På stan blev det lunch på Donken och presentköp till Hugo. Efter det gick vi och solade, sedan for jag till Lugnvik en snabbis och efter det mötte jag upp mamma på Lillänge. Nu ska jag snart hoppa in i duschen, luktar solarium och svett. Ingen bra kombination. Ikväll ska jag bara mysa. Jag kommer att somna tidigt känner jag.



Puss på mitt hjärta.

I fell in love with you tonight.


18/5

Bloggen är fucked up och jag orkar helt ärligt inte bry mig. Det får se ut sådär ett tag nu, tills jag orkar ta tag i vad som är fel. Idag vaknade jag klockan sju, då ville jag tydligen inte sova mer. Kan inte somna om och nu är det ingen mening att ens försöka längre. Idag ska jag på stan med mamma och kanske Ante, vi ska leta present till Hugo som har kalas imorgon. Snart är min prins hela fyra år! Stor kille nu. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, titta på Prison Break eller någon bra film. Jag orkar inte göra ett skit ikväll. Det finns bara ett ställe jag vill vara på och det är inte här. Nu ska jag leta rätt på någon frukost. Vi hörs. Puss!



Jag trodde att jag skulle förlora.

15/5

Nu har jag tagit tag i städningen av rummet. Jag citerar Victoria: "Värre bombnedslag finns inte tror att tredjevärldskriget just kom till i ditt sovrum, du gör historia!" Hahah, hon har faktiskt rätt. Det såg ut som om tredje värdskriget kom till mitt sovrum men nu är det en jävla skillnad vill jag lova. Sitter här och funderar på om jag orkar skura golvet också. Det blir ju som sagt fräschare då, luktar godare gör det också. Men vi får se hur jag orkar. Har precit ätit lite lunch - Kött, potatissallad, bea och oliver. Fett gott! Så nu tänkte jag fortsätta med det jag höll på med. Vi hörs när vi hörs! Puss.


14/5

De senaste dagarna har varit tysta här på bloggen. I fredags blev det hockey och film hos Schill med Vic och grabbarna. Sverige fick stryk av Ryssland, tråkigt nog och sedan såg vi en jävla kass film, Orgazmo. I lördags grillade vi och sedan drog vi på fest hos Kaka. Rätt okej kväll förutom att jag låg bakis i princip hela dagen igår, så dåligt förtjänade jag verkligen inte att må. Skitalkohol. Heheh.

Idag har jag gjort ett besök på Arbetsförmedligen och sedan har jag tittar på Prison Break, nu är jag inne på sista säsongen och jag kan inte sluta titta. Nu tänkte jag göra mig lite kvällsfika innan jag ska titta vidare. Hoppas alla har en bra kväll. Puss och sånt där.



Jag saknar dig. Jag vill vara hos dig.
Min älskade Mikael.

*


10/5

Igårkväll blev det hockey på Olearys med Vic, Jocke och Schill. Sverige vann mot Tyskland med 5-2, fjärde raka vinsten nu! Efter matchen drog grabbarna men jag och Vic blev kvar en stund för att kolla läget, som vanligt sög det så vi tog en promenad upp till mig. Gick på Donken och köpte kvällsfika innan vi gick och la oss. Idag vaknade vi vid tolv kanske, skönt med lite sovmorgon då jag har vaknat före tio varje dag de senaste veckorna. För en stund sedan kom jag hem efter att ha solat med mamma, skönt med lite färg innan sommaren. Snart tänkte jag ta mig en dusch och sådär. Vad som händer ikväll har jag inte en aning om, det får tiden utvisa. Nu blir det en rök iaf.

8/5

Idag har jag bara chillat, en lugn dag hemma. Kände att jag behövde en sådan, måste ju ta vara på lugnet här hemma nu när E är borta. Jag har även kommit fram till att jag älskar mat för mycket, jag kommer att rulla fram inom en snar framtid. Just nu håller jag på att koka majskolvar, kände världens sug efter det nyss. Ja, jag är väl inte riktigt som alla andra men vad gör det? Imorgon blir det staden med Vic, ska förbi en sväng på Campus också och tigga jobb. Hehehehe. Jag saknar mitt hjärta, mycket.

7/5

Nu är jag hemma i Östersund igen. Hann knappt mer än hem innan jag tog bussen till Frösön för att umgås med Vic, Jocke och Schill framför hockeyn. Sverige - Danmark och självklart tar Sverige tredje raka vinsten med 6-4. Härligt! När matchen var slut tog jag bussen hem igen och nu väntar jag på att förhoppningsvis få ett fint telefonsamtal innan jag går och lägger mig. Imorgon blir det nog stan med Vickan. Skönt att vara hemma igen men en del av mig vill bara tillbaks för att stanna.

2/5

Idag har jag agerat hemmafru. Medans M var på jobbet så har Anna hjälpt mig med tvätten men jag själv har även dammsugit, skurat golv, bäddat rent, dammtorkat osv. Så nu är det riktigt fint här! Senare har jag varit en sväng på stan och till Nacksta med Anna. Nu sitter vi framför tvn hos M och chillar medans han är ute på vift en sväng. Imorgon tänkte vi åka till Sofie och umgås lite. Blir ju alldeles för rastlös av att sitta här hela dagarna. Det är näsintill så att jag klättrar på väggarna. Nu ska jag ta mig en rök. Vi hörs när vi hörs. Puss!

Det enda jag är säker på just nu är mina känslor för dig.