När första ljuset brinner, står julens dörr på glänt.


11.40

Igår var vi äntligen iväg för att hämta våran nya soffa och jäklar vilken skillnad det blev. Nu har vi ett nytt vardagsrum och jag kunde inte vara mer nöjd. Nu är det bara nya sängen som fattas och den borde komma snart. Efter att vi hade fixat med soffan och skickat iväg den gamla med Anton så åkte vi in till stan en sväng för att plocka upp mamma och Ante. Väl hemma i Brunflo packade vi upp det vi hade handlat och sedan begav vi oss till Chili för att äta middag. Deras buffé är så sjukt god och vi alla åt tills vi knappt kunde ta oss därifrån. När vi kom hem till oss drack vi någon öl och spelade Buzz. Det var sjukt roligt att vi lite kvalitetstid med min mamma och storebror, det var extra roligt att dom ville komma till Brunflo och hälsa på också. Vid halv tio tog dom bussen in till stan och vi tog det bara lugnt innan mina ögon blev alldeles för tunga, jag gick och la mig medans Viktor kollade på någon serie.
 
Idag är det första advent och nu börjar det verkligen närma sig jul. Jag tycker mycket mer om tiden innan julafton än själva dagen. Idag vet jag inte vad som händer, jag skulle behöva hitta ett par julgardiner till varadagsrummet. Jag glömde helt bort att titta efter det igår när vi var på Dollar. Typikst. Jag får se när min kära sambo tänkte kliva upp idag, om vi kanske kan åka in för att kolla efter det, men det återstår att se. I eftermiddag ska vi iallafall tvätta, det är det enda som egentligen står på agendan.
 
 
 
 

19.43

Idag har det varit planeringsdag på jobbet och då har det bara varit nitton barn på hela förskolan som det vanligtvis är ca hundraåtta barn på. Det har alltså varit en väldigt lugn dag. Jag öppnade som sagt imorse och det känns nu att man har öppnat tre dagar i rad. Jag känner mig helt slut och skulle kunna sova i ett dygn. Men det har jag inte tid med, efter jobbet mötte jag upp Victoria i stan som hade varit på ett möte. Då åkte vi upp på Lillänge för jag skulle köpa nya adventsljusstakar. Efter att vi var klara där uppe åkte vi hem till Vic där vi chillade en stund innan jag bestämde mig för att ta bussen hem. Sedan jag kom hem har jag inte hunnit sitta ner förrän nu, jag tog fram alla ljusstakar, julstjärnor, bytte gardiner i köket osv, så nu är mysigt och julfint här hemma. Jag hoppas att min kära sambo tycker det är lika mysigt som jag. Han är kvar i Svenstavik för att sätta på extraljus på bilen. Just nu sitter jag i soffan och lyssnar på julmusik med en massa tända ljus. Jag borde göra mig någon middag men all ork tog slut. Jag orkar inte ens göra mig en macka så middagen får vänta, helt enkelt. 

18.53

Det blev en runda på stan idag också. Viktor var och tatuerade sig så han ville att jag skulle vänta i stan tills han var klar så vi kunde åka hem tillsammans. Mamma kom ner en sväng och höll mig sällskap, vi var även förbi Staffan och Mikaela sa hej. Idag blev det mera shopping, man kan inte gå på stan i flera timmar efter löning utan att hitta något fint. Det blev en jacka, ett par jeans, ett par byxor, en tröja och ett pannband. Nu är vi på väg hem och då blir det en snabbdusch innan jag ska sova. Eller först ska vi förbi på ICA för att hämta paket, kläder till mig och bildelar till Viktor. Imorgon är det fredag och den är efterlängtad. I helgen ska jag ta fram allt julpynt samt byta gardiner i köket iallafall. Första advent på söndag. Myyys! Det ryktas om att det kanske blir senaste Hunger Games på bio också. Men det återstår att se. Mamma ska nog komma till Brunflo något i helgen också, då tänkte vi käka middag på Chili.  

Imorse kom dessutom min nya kompis Michelle till världen. Ett enormt jävla grattis till min älskade bästaste vän, Anna och hennes fantastiska Joel. Åh, vad jag längtar efter att få komma och snusa på lillhjärtat och kramas med mina fina vänner. Grattis grattis grattis igen, till de nyblivna föräldrarna ♡


16.53

Då var dag ett med öppning avklarad, nu är det bara två kvar. Efter att jag hade slutat idag åkte jag ner på stan för att möta upp mamma. Lönen kom in på kontot idag så det kliade i shoppingnerven. Det blev två par byxor, en BH och ett par leggings. Jag tänkte åka upp på XXL som öppnade idag för att kolla på nya täckbyxor och vinterskor men jag kände att det inte var värt att trängas och köa så det får bli en annan dag. Jag slutar ju som sagt tidigt resten av veckan också. Vid tre-tiden kände vi oss klara på stan så då tog jag bussen hem och nu inväntar jag Viktor som är på väg hem från jobbet. Trots att det blir en tidig kväll och en tidig morgon så gillar jag öppningarna eftersom att jag får sluta tidigt. Jag kliver hellre upp tidigt och slutar tidigt än tvärtom, även fast jag egentligen är någon vidare morgonmänniska. Nu ska jag chilla vidare och påbörja middagen innan sambon kommer hem. På återseende, mina vänner.
 
 
Hej mitt vinterland.
 
 

Nio år sedan mitt hjärta gick i tusen bitar.

 
Nio långa år utan dig har nu gått.
Jag saknar dig så fruktansvärt mycket och
jag vill inget hellre än att du ska vara här.
Jag älskar dig, pappa.

17.17

Så var det söndag igen då, helgerna går alldeles för fort men som tur är så går veckorna minst lika fort. I fredags tog vi det bara lugnt, jag hade haft öppning så när kvällen kom var jag rätt tröttt. I lördags fick vi finbesök på middag av Moa och Pehr. Efter middagen kom även Elin, Mackan och Daniel förbi. Mycket trevligt, det blev några glas vin och någon cider. Idag har vi tvättat och så, gjort om lite i vardagsrummet så att nya soffan ska få plats. Nu ska vi snart äta någon middag, jag vet inte alls vad det blir. Jag är sjukt hungrig och känner ingen ork till att laga något häftigt så det lär bli något lättsamt. Vad som händer resten av söndagskvällen har jag ingen aning om, det återstår att se.

16.10

Igår var vi båda lediga och då hade vi ett viktigt möte på agendan och jag måste säga att det gick otroligt bra. Därefter käkade vi lunch inna vi begav oss in till stan. Vi köpte en ljusslinga med bollar på Rusta samt ljus och en ljusslinga som vi ska ha i julgranen senare. Innan vi åkte hem begav vi oss till Pepsi en sväng  för att säga hej till honom, mamma och Ante. Väl hemma käkade vi middag och väntade på att Moa och Pehr skulle komma hem så att vi kunde gå dit och umgås lite. Där blev det lite vin och skitsnack.
 
Idag har jag rensat ut massa kläder i garderoben som aldrig används och bara samlar damm egeentligen. Så nu har jag kastat en del och gjort i ordning en hel sopsäck med kläder som ska skänkas till bättre behövande. Nu ska vi snart börja med middagen och vad denna lördagskväll har att erbjuda återstår att se. Jag ska försöka få Viktor att gå igenom sin garderob också. Nej, nu ska det göras middag. Adjö!
 
 
 

21.39

Idag har jag varit till tandläkaren för en rutinkontroll och allting såg bra ut trots att jag inte har varit dit på flera år. Så det var riktigt skönt. Efter det var det bara att återgå till jobbet och invänta kvällsmöte. Vid sju var vi klara och då kom Viktor och hämtade mig, då åkte vi för att käka innan vi begav oss på Mio. Nu har vi beställt ny säng också och den kommer ungefär samtidigt som soffan så nu är jag som ett barn på julafton innan den dagen ens är här. Så jävla underbart!! Längtar som bara den. Vi kom hem runt nio och nu har jag gjort mig klar för sängen, ännu en arbetsdag väntar men denna vecka blir det bara fyra dagar för på fredag är jag och Viktor lediga. Då ska ett väldigt viktigt möte avklaras. Det ska nog gå bra. Men nu tackar jag för mig och välkomnar John Blund. På återseende!

15.33

Nu är det söndag igen och helgen har varit kanon. I fredags slutade jag vid fem och då tog jag bussen till Victoria för att sedan åka vidare hem till oss i Brunflo. Vi lagade tacos och därefter begav sig Viktor till Daniel i Torvalla så jag och Vic fortsatte kvällen med massa tjejsnack, tittade på tv och internetshoppade lite. Det blev nya sängkläder, handdukar och två sjukt fina korgar (dock kommer inte korgarna förrän i januari men vad gör det?). Igår tog vi det mest bara lugnt under dagen, låg mest bara på soffan och glodde på tv. Till middag gjorde vi hemmagjord pizza och eftersom att det var kladdkakans dag så blev det en nutellakladdkaka och jävlar vad god den var, det måste ha varit den godaste kakan jag har ätit i hela mitt liv, och så otroligt simpel med endast tre ingredienser. Den kommer jag att göra flera, flera gånger. Till kladdkaken tittade vi på Hunger Games - Mockingjay Part 1  så nu längtar jag så grymt mycket till nästnästa helg får då drar vi ihop ett gäng brudar och ser nästa film på bio. Can't wait! Efter filmen gick vi bort till Moa och Pehr för att provsitta deras nya soffa och snacka lite skit. Åh, vad jag längtar tills våran soffa kommer. Till veckan ska vi dessutom iväg och kolla på ny säng. YEEEY!
 
Idag har vi tvättat och städat, sånt där typiskt söndagsgöra. Så nu är det rent och fint här, alla kläder är rena och sängen är renbäddad. Finfint! Viktor har dock migrän nu så han ligger i sängen och försöker vila bort den, lillgubben min. Jag tänkte att jag ska titta ikapp lite på alla serier som har börjat nu igen i höst. Men först ska jag pussa lite på mitt hjärta och ta en rök. På återseende!
 
 
Idag är det dessutom fars dag och som varje år numera så tittar jag upp mot himlen och säger grattis till min älskade pappa som svävar där bland molnen. Jag saknar dig så otroligt mycket och skulle kunna göra allt för att få ha dig här. Jag älskar dig och hoppas att du har det bra, vart du än är. Jag fortsätter att tro på att vi en dag kommer att vara tillsammans igen och då släpper jag dig aldrig.
Grattis på fars dag, ännu en gång, min älskade ängel.
 
 

Ett år tillsammans med mannen i mitt liv

Den 1 november 2014 blev det vi, mannen i mitt liv och jag. Ett helt år har gått och det här året har varit det bästa i mitt liv. Vi har gått igenom mycket, både glädje och sorg men det har bara gjort oss starkare tillsammans. Jag är så lycklig lottad över att ha dig vid min sida. Du är det bästa som hänt mig, min stora kärlek och bästa vän. Det här är bara början på en evighet, det finns ingen annan som jag vill dela mitt liv med. Jag älskar dig mer än det finns stjärnor på himlen. Mitt hjärta tillhör dig, min Viktor.
 
 
 
 
 

A little party never killed nobody.

 



RSS 2.0