*

Jag saknar dig. Mer än vad jag kunde tro.
Vi kanske är såna som i slutet får varann.
Framtiden får utvisa.

17.16

Den senaste veckan har jag känt otrolig lycka. Stråket har återigen blåst liv i vår lilla stad. Jag har fått spendera tid med människor som jag träffar i princip varje dag men också någon jag inte har träffat på fyra år. Jag har åkt karusell, druckit alkohol, gjort en snabbvisit till Sundsvall och skrattat tills jag fått ont i magen. Det här dagar som dessa som får en att tro på att allting kommer att ordna sig, oavsett vad som händer. Det är dagar som dessa man verkligen förstår att ensam är aldrig stark, tillsammans klarar man allt. Jag fick uppeleva känslor som jag trodde varit borta så länge. Med detta sagt, jag är lycklig.
 
Finaste Jonathan, låt det inte ta fyra år denna gång tills vi ses igen.
 
 

Mer lyckorus.
Lyckorus.
Vi fick låna en ängel - Grattis på födelsedagen, Jens.

 

23.08

De senaste dagarna har bestått av förmiddagar på Miroi, några svängar på stan för att inköp av nya kläder och eftermiddagar på Storsjöbadet med en massa sol och bad. Det är fint med årskort där så att man kan gå dit och sola dessa otroligt fina dagarna samt svalka av sig när det blir för varmt. Imorgon får vi förhoppnigsvis med oss djungeldjuret Hugo också. Jag älskar dessa dagar, jag älskar värmen och jag älskar solbränna. "In the summertime when the weather is high, you can stretch right up and touch the sky."  Jag är på topp och livet är på topp. Det är dock några få personer som saknas här i min lilla stad just nu. Men min vapendragare får jag äntligen se igen på söndag och de andra två får jag förhoppningsvis se lagom till stråket. Det är ren lycka. Nu ska jag fortsätta lyssna på min otroligt bra musik, prata vidare med Nicklas och ta mig en rök. Adjö!

23.33

Nu är en vecka på Miroi avklarad och jag trivs riktigt bra. Tråkigt bara att det bara är en vecka till och sedan är det slut. Vad ska ske i mitt liv härnäst? Men iallafall, mitt CV och personliga brev ser riktigt bra ut och man har fått mycket hjälp med allt som har med jobb att göra denna vecka. Nu ska allt det där bara ut till arbetsgivare så får vi hoppas på det bästa.
 
Annars då? Ikväll är jag barnvakt åt Enya och Viggo, mycket mysigt. Dom sover och jag tänkte göra detsamma alldeles strax. Imorgon väntar en dag på Storsjöbadet med mamma, vi tänkte simma lite samt steka i det fina vädret Östersund tänkte bjuda på imorgon. Kvällen ska jag kanske spendera med gamla vänner som jag håller varmt om hjärtat, jag kanske dessutom får världens finaste besök också. Annars planerar vi in det i slutet av månaden, lagom till stråket. Nej, nu ska jag ta den där kvällsröken innan jag ska borsta tänderna osv och till slut krypa ner i sängen. Barnen lär väl vakna omänskligt tidigt så det gäller att vara pigg då. På återseende, mina vänner!

*

I takt med varandra har du och jag andats
Men nu andas du inte alls
 
Och visst finns det gånger
Jag tror att jag ser dig
Men jag vet precis var du ärRSS 2.0