15.29

Igårkväll fick jag umgås med en saknad Emma, jag hann dessutom gosa lite med Milo innan det var dags för honom att sova. Vi pratade gamla minnen, skvallrade, skrattade och hade det väldigt trevligt. Det blir alltför sällan vi ses nu för tiden och det ska vi försöka ändra på. Viktor och grabbarna hämtade upp mig efter att dom hade varit på bio. När vi kom hem kikade vi på tv i sängen men jag somnade fort.

Idag har jag bara tagit det lugnt, grabbarna drog iväg och spelade basket medans jag stannade hemma och tittade vidare på Sons of Anarchy. Åh, Opie . Ikväll blir det middag på Bishop Arms med mamma, Viktor, Moa och Pehr. Perfekt avslut på denna helg. 


There is always something to be grateful for.

Idag känner jag en sån otrolig tacksamhet över allt jag har. Alla fantastiska människor som finns i mitt liv. Den senaste veckan har jag fått uppleva känslan av hur skört livet egentligen är och att vi inte får ta saker för givet. Tack och lov har dessa prövningar inte gått så illa som de kunde ha gjort men detta har gjort att man ännu en gång har öppnat ögonen och insett att man ska uppskatta det man har och inte tänka på vad vi kunde ha haft eller borde ha. Vi måste leva i nuet för en dag är det för sent.

21.33

Första arbetsveckan är nu avklarad och den har gått i raketfart. Idag hade jag stängning men blev inte kvar längre än till halv fem för då hade alla barnen gått hem. Efter jobbet åkte jag hem till mamma en sväng för att invänta Viktor, vi blev kvar där en stund och sedan blev det middag på Max innan vi begav oss för att titta på Oliver som spelade fotbollsmatch. Nu är vi hemma igen och tänkte ha lite fredagsmys med en bra film och gotta. Imorgon ska vi umgås med Monia och Hugo, det blir bland annat minigolf i finvädret. Vad som händer mer under helgen har jag ingen aning om, vi måste iallafall tvätta för snart har jag inga rena kläder kvar och det går åt rätt mycket kläder när man jobbar på dagis. Men det är det värt.
 
Nästa vecka blir det en hel del långa dagar. På måndag är det avdelningsmöte, på tisdag har jag stägning och på onsdag har jag öppning och därefter är det personalmöte. Som tur är så har jag en tidig fredag att se fram emot. Jag ska dessutom få jobba med min kära Simone under torsdag och fredag, det var väldigt länge sedan vi jobbade med varandra nu. På måndag kommer dessutom de flesta barnen tillbaka från semester så det ska bli riktigt roligt att få träffa alla igen. 
 
Det var allt från mig denna gång. På återseende.

19.24

Helgen har bjudit på kräftskiva i Vattjom hos Erik med det bästa gänget. Sånt här borde vi verkligen göra oftare. I fredags var det storhandling som gällde och därefter åkte jag, Victoria och Moa hem till mig för att förbereda allting inför lördagen. Vi bakade paj, packade ihop det mesta som skulle med osv. Nångång mitt på dagen på lördagen packade vi in allting i bilen och begav oss mot Vattjom. Väl framme blev det alkohol och vattenpipa i solen innan det var dags att göra klar all mat. Fyfan vad gott det var! Det bjöds även på nubbe och en hel del snapsvisor. Efter maten försökte vi spela kubb men jag tror inte att någon spelade seriöst så istället begav vi oss in för att spela ölspel. Jag och Moa tog oss även en promenad in i kohagen för att hälsa på alla kossorna. Det var fint. Natten avslutades med att jag, Vic, Viktor och Pehr hade allsång till en massa Disney-låtar. En helt fantastiskt kväll.
 
På söndagen vaknade man lite bakis och bra nog sliten. När jag kommer ner i vardagsrummet hittar jag Moa med en cider i högsta hugg. Den rookien däckade ju före tolv kvällen innan så hade sin egen lilla efterfest då istället, tror jag. Full som fan blev hon och det roade oss andra bra nog. Vid tre-tiden packade vi in oss i bilen igen och skulle bege oss tillbaka till Brunflo. Det blev en bakispizza från Rett In och Sons of Anarchy när jag och Viktor kom hem. Det har varit en sjukt bra helg och jag hoppas att vi gör mer sånt här i framtiden. Åh, vad jag älskar mitt lilla gäng. 
 
Idag var första dagen tillbaka på Solliden igen och jag kunde inte vara lyckligare. Det blev verkligen en mjukstart då vi hade åtta barn på hela dagen. Det har varit kanonväder så vi har varit ute så mycket vi bara har kunnat. Det ska vara lika bra väder hela veckan och det är underbart att ha ett jobb som man får vara ute mycket på. Vad livet känns bra just nu. Pojkvän, vänner, jobb, familj osv.
 
 

16.34

Idag har jag bara tagit det lugnt och metadels suttit i soffan och tittat på en massa serier. Det var sommarfinal på Pretty Little Liars och det är lika spännande varenda gång. Det kommer att bli jobbigt att vänta enda tills nästa år för att få se fortsättningen. Förutom det har jag tittat på Mistresses, duschat, målat naglarna och nu tittar på Sons of Anarchy. Jag är verkligen en serienörd, dock kan man aldrig följa för många. Jag väntar dessutom på att mitt hjärta ska komma hem från jobbet så vi kan göra någon middag. Ikväll vet jag inte vad vi ska göra, bara mysa kan jag tänka mig. Imorgon ska jag på badet med mamma, Kelly och Hugo som det ser ut. Finväder har jag beställt också så vi hoppas på det. Det var allt från mig för denna gång, på återseende mina vänner. 

Det går bra nu, så jävla bra.

Det kan verkligen inte bli bättre än såhär. Jag har världens bästa pojkvän, dom mest fantastiska vännerna, en underbar familj och som om inte det räckte så har jag från och med måndag anställning på den bästa arbetsplatsen jag vet, Sollidens förskola. Jag finner inga ord riktigt. Äntligen! Så länge som jag har velat vara en fast punkt där så är den dagen äntligen här. Vi börjar dessutom få till det jävligt bra här hemma, i helgen har vi målat köksbordet, vitrinskåpet och en piedestal. Köksbordet blev svart och de andra blev vita. Igår köpte vi dessutom en sån där bänk med korgar och dyna som man har i hallen. Sjukt bra! Vi har tittat mycket på såna men inte hittat någon i en okej prisklass. Nej, nu ska jag göra mig någon frukost/lunch och kolla på någon serie. På återseende! 

Tack för att du besökte mina drömmar inatt.

19.11

Imorse vaknade jag och såg hur solen sken där ute. Efter att jag hade pratat med mamma bestämde vi att vi skulle mötas upp på stan då hon skulle uträtta lite ärenden och jag hade ingenting att göra. Det blev såklart lite shopping, en kjol och ett par shorts. Efter att vi var klara på stan åkte vi upp på Lillänge också. På Lindex hittade jag en BH. Sedan följde jag med mamma hem en sväng innan jag tog bussen hem, jag mötte upp Viktor på ICA och därefter åkte vi hem för att göra mat. Han åkte precis iväg för att spela lite golf men jag kände att jag inte orkade följa med, jag är dessutom väldigt öm i foten som jag lyckades stuka ganska bra i fredags när vi skulle sätta upp vitrinskåpet på väggen. Det är mycket bättre men efter en heldag med väldigt mycket rörelse så känner jag att jag stannar hemma i soffan istället.

20.47

Då var stråket och Storsjöyran över för detta år. Lördagen började med förkrök hos Victoria med hämtmat, vattenpipa, skitsnack och en hel del alkohol. Vid halv åtta drog vi ner på stan så att de som inte hade band ännu kunde fixa det innan det blev en massa köer. Därefter drog jag, Victoria och Lina för att se Markus Krunegård. Riktigt bra spelning men jag förstår inte hur dom kan sätta honom i ett trångt tält, han är ju faktiskt mycket större än så kan jag tycka. Efter spelning försökte vi leta rätt på dom andra, vi stannade till på Tomas Ledin och kom lagom till "Hon gör allt för att göra mig lycklig" och "Vi är på gång", han var sjukt bra live. Man blir rätt törstig efter att ha stått och vrålat till välkända låtar så efter Ledin drog vi ner på stråket för att dricka några öl. Det var meningen att vi skulle se presidenttalet men vi hoppade över det och fortsatte att dricka öl istället innan vi begav oss bort på tivolit för att åka karusell och det blev några stycken innan det blev några missöden som löste sig ett tag senare, tack och lov. När Yran stängde så kom Moa och hämtade oss, vi stannade till på Max för lite nattmat innan vi åkte hem. Igår blev det en väldigt lugn dag. Det var ett väldigt slitet gäng som hängde hemma i soffan hos oss. Jag, Viktor, Erik och Johannes käkade pizza och kollade på film hela dagen. Det är det bästa med söndagar, man behöver inte göra ett skit om man verkligen inte vill det.
 
Idag har jag hängt med Moa och Victoria hela dagen. Vi kikade på film, "The Duff", snackade massa skit och planerade en kommande kräftskiva. Fyfan vad taggad jag är, jag har längtat efter att få äta kräftor sjukt länge och jag faktiskt aldrig varit på en riktig kräftskiva tidigare så vi tänkte gå all in med hattar, haklappar osv. I can't wait! Nu sitter jag i soffan bredvid min pojkvän och tittar på Banshee. Jag är ledig hela veckan men hjärtat gick tillbaka på jobbet efter semestern idag. Imorgon vet jag inte alls vad jag ska hitta på, men om det är fint väder så tänker jag vara ute och ta vara på solen iallafall.
 
 
 
 
 
 
 

Nothing to lose (Terrence Howard & Jussie Smollett)

 
 
Empire ligger nog på min topp 3 av dom bästa serierna jag har sett.
Om du inte har sett den rekomenderar jag starkt att börja göra det.



RSS 2.0