Det var en sommar där varje dag var fylld med glädje.

 

DAGENS

vill ha: konstigt nog vill jag ha snö
klädsel: jeans, linne och kofta
smink: foundation och mascara
frisyr: utsläppt
låt: shaggy - hope
bästa: en dag med fin vän
planer: ingenting, det bara blev
roligaste: en dag med fin vän
saknad: min hugo
dummaste: att du förvirrar mig rätt mycket
misslyckande: ingenting faktiskt
drog: cigg och musik
köp: en loka
humör: allt känns rätt bra

*

Det är dagar som dessa som får mig att känna så otrolig tacksamhet över människorna som finns i mitt liv.
Tack för idag.

Ingen rubrik.

Varje gång bussen svänger ner i Svenstavik blir allting kallt. Från busstationen kan man se det lägenhetshus där du levde, det lägenhetshus där du dog. Jag vill bara kliva av bussen och springa till dig, krama om dig och aldrig släppa taget. Du finns inte där längre, någon annan lever sitt liv i just den där lägenheten jag vill bränna ner till grunden.

'Cause heaven was needing a hero.22 november 2006

När jag tänker tillbaka på den dagen minns jag precis vad jag gjorde från morgon till kväll. Det är en dag jag aldrig kommer att glömma, det var den dagen mitt hjärta slets i tusentals bitar. Det har nu gått sju år och vissa dagar kan jag inte förstå hur jag har tagit mig hit, sju år senare. Men nu för tiden lever jag inte bara för mig själv, utan jag lever även för dig. Inom mig kommer du för alltid att vara vid liv. Jag saknar dig så otroligt mycket och även fast jag mer än allt annat vill ha dig här så vet jag att du har det bättre där du är nu. Jag älskar dig mer än det finns stjärnor på himlen. Adjö är ej för alltid, farväl är inte slut. En dag ses i igen. Tills dess kommer jag att sakna dig. När jag tänker tillbaka på den dagen minns jag precis vad jag gjorde från morgon till kväll. Det är en dag jag aldrig kommer att glömma, det var den dagen mitt hjärta slets i tusentals bitar. Det har nu gått sju år och vissa dagar kan jag inte förstå hur jag har tagit mig hit, sju år senare. Men nu för tiden lever jag inte bara för mig själv, utan jag lever även för dig. Inom mig kommer du för alltid att vara vid liv. Jag saknar dig så otroligt mycket och även fast jag mer än allt annat vill ha dig här så vet jag att du har det bättre där du är nu. Jag älskar dig mer än det finns stjärnor på himlen. Adjö är ej för alltid, farväl är inte slut. En dag ses i igen. Tills dess kommer jag att sakna dig. Älskade pappa. 

*

För vi har kunnat lyfta varandra och nu kan vi knappt falla tillsammans
Bygg aldrig dina murar på en ostadig mark

DAGENS

vill ha: massor med pengar
klädsel: jeans, linne och tröja
smink: ingenting
frisyr: utsläppt
låt: bob dylan - hurricane
bästa: jobba med simone idag
planer: jobba
roligaste: att få jobba
saknad: mina grabbar
dummaste: att vintern inte kan bestämma sig
misslyckande: ingenting än
drog: cigg och musik
köp: ingenting
humör: trött men glad

Lycka är att vara nöjd med det man har.

 

Vi är inte såna som i slutet får varann.

Du var kanske aldrig den jag trodde att du var men det gör ingenting. Vi kommer att hitta vår väg i livet till slut även om vi inte gör det tillsammans. Jag vill tacka dig för allt du givit mig under den här tiden, det var länge sedan jag hade någon i mitt liv som allting kändes så enkelt med. Men i slutändan, precis som alltid, blev det komplicerat. Det enkla vi delade finns inte längre kvar och någonstans på vägen tror jag att vi båda gjorde fel. Du är en fantastisk människa och jag hoppas att du en dag kan se det själv. Allting är inte menat att det ska vara för evigt och vi har nu kommit fram till ett vägskäl där vi måste skiljas åt. Jag kommer att sakna dig, du blev en stor del av mitt liv. Tack.

DAGENS

vill ha: den där tryggheten
klädsel: jeans, linne och stickad tröja
smink: ingenting
frisyr: utsläppt
låt: vinsten - luckiest girl
bästa: jobbsök
planer: ett besök på hc
roligaste: alla snaps från vic
saknad: pappa
dummaste: att snön har lagt sig
misslyckande: ingenting faktiskt
drog: cigg och musik
köp: cigg
humör: upp och ner
 

5/11

Det sägs att hoppet är det sista som lämnar människan och det är precis vad jag gör just nu, hoppas. Kanske går det inte på det sätt jag vill men då vet jag att jag iallafall har försökt och mer än så kan jag inte göra. Trots alla hjärnspöken och trots allt som hänt så måste jag säga att jag är rätt nöjd med mitt liv just nu, jag måste säga att det känns otroligt skönt att vara hemma i den stad jag växt upp i och att jag äntligen trivs här igen. Jag behövde nog vara borta ett tag för att inse hur mycket jag egentligen tycker om den här staden. Imorgon får jag veta om mitt liv blir ännu bättre men oavsett vad som händer så vet jag att livet går vidare. Det är motgångarna i livet som gör oss starkare.
 
 

Tack till alla mina fantastiska vänner som finns där för mig när det känns som om allting faller samman. Jag är er evigt tacksamma och jag älskar er mer än det finns stjärnor på himlen. Ni vet vilka ni är.RSS 2.0