30/11

Idag blev jag hemma från praktiken, har legat och halvt hostat ihjäl mig inatt. Plus att jag har så ont i mina knän att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Idag har jag bara tagit det lugnt och gosat med Esmeralda som har sovit hos Evelina inatt tillsammans med Rebecca. Världens mysigaste tjej! Hon är så glad hela tiden, såna här barn får mig att vilja ha ett eget nu på en gång men det är mer jobb än att ligga och gosa med henne litegrann så jag tror att jag väntar några år. Ett stort plus är ju att man kan låna andras barn lite då och då. Som världens finaste Hugo och det är ju inte sista gången jag träffar Esmeralda heller. Gullungar!

Nu ska jag och mamma gå ner på Apoteket och Coop. Hörs!


Jul-lista.

Pepparkakor | Lussebullar
Skumtomar | Knäck
Ischoklad | Marsipan
Köttbullar
| Prinskorvar
Julkorv | Julskinka
Lax | Sill
Revbensspjäll | Janssons frestelse
Paradis | Aladdin
Rullsylta | Pastej
Glögg | Julmust
Sallat | Dopp i grytan
Ris a la Malta | Risgrynsgröt
Äppelmos | Senap
Hemma | Borta
Utomlands | Sverige
Ge | Få
Mysteriet på Greveholm | Dieselråttor och sjömansmöss
Chokladkalender | Paketkalender
Plastgran | Äkta
Arne Weise | Ernst

29/11

Första dagen på praktiken idag, imorse var jag inte alls pepp men det ändrades så fort jag klev innanför dörrarna på Campus Förskola. Jag blir så glad varje gång jag kommer till Campus, alla barn som lyser upp när man kommer dit och personalen som är världens bästa. Det har varit en ganska lugn dag, var ute ca en timme på morgonen, sedan gick vi in och lekte då det är så sjukt kallt. Efter att första arbetsdagen var slut gick jag ner på skolan för att göra klart ett arbete. Det blev riktigt bra om jag får säga det själv, hoppas bara att Daniel blir lika nöjd. Köpte ett två-pack med strumpor innan jag åkte hem också, för 19 kr. Fett värt!

I helgen har jag varit hos min kära farmor i Rätan, därför jag inte har bloggat under helgen. I fredags åkte vi på Dollar Store direkt när jag kom fram, hittade ingenting speciellt. Blev bara en ljusslinga som mamma ville att jag skulle köpa. Efter det for vi hem och tog det lugnt, åt kyckling och ris till middag, fintfint! Sedan tittade vi bara på tv under kvällen och tog det lugnt. I lördags tog vi det bara lugnt hela dagen fram till kvällen då vi skulle på jultallrik på Norsgården. Det var jättegott och mysigt, var meningen att jag skulle se Marcus Jönsson som skulle komma och spela men gick migrän så jag gick hem tidigare. Myste ner mig under en film framför tv;n tills farmor kom hem, då såg vi en film innan vi gick och la oss. Söndagen var också chill, jag och farmor gör aldrig något speciellt när vi är tillsammans. Vi bara njuter av varandra sällskap! Åkte hem med halv åtta-bussen tillsammans med Kajsa, kom fram till stan vid halv nio och då kom Niclas och hämtade oss, då åkte vi hem till Kajsa och tittade på Toy Story 3. När jag kom hem blev det en dejt med John Blund.


Du är bäst nu men du var bättre förr.


Johan Alander.

Ikväll har jag varit och lyssnat på när Johan Alander berättade om sitt liv som alkoholist och narkoman samt framfört några låtar från sin nya skiva. Det var helt jävla fantastiskt, allt han sa och alla låtar gick rakt in i hjärtat. Jag förstår inte hur en människa kan vara så stark efter att ha gått igenom så mycket. Jag känner en så otrolig respekt mot honom. Johan, du är fantastisk. Det hoppas jag att du vet.



25/11

Sitter på skolan med Sofie trots att jag har sjuk. Men kände mig tvungen att åka hit imorse då vi hade nationella prov i Engelska B. Tänkte kolla med Eva vad det är vi ska göra på svenskan idag och är det ingenting viktigt så åker jag hem. Mår rent ut sagt som en påse skit, jag har vaknat flera gånger inatt av att jag håller på att hosta ihjäl mig, det är inte okej.

Imorgon åker jag till min kära farmor. På lördag är det julbord eller något sånt som vi ska på. Lär väl bli en och annan alkoholhaltig dryck. Men nu ska jag kolla vidare på Facebook innan vi börjar. Hörs sen! Häj.


23/11

Idag hade vi föreläsning på sjukhuset, skulle ha varit där fram till tre men jag åkte hem strax efter tolv då jag höll på att hosta ihjäl mig och kände mig inte alls pigg. Åkte hem och sov några timmar och det var verkligen skönt. Men trots att jag är så jävla sjuk så ska jag på skolan imorgon, blir så otroligt rastlös av att ligga hemma. Känner mig sjukare när jag är hemma från skolan också, jag tänker och känner efter för mycket då. Förhoppningsvis överlever jag hela dagen, måste även upp på praktikplatsen och få några papper påskrivna. Börjar ju på måndag.

Nej, nu ska jag gå och lägga mig. Orkar inte sitta uppe längre. God natt!



Jag saknar dig.


22/11 - Fyra år sedan.

Idag är det fyra år sedan du tog dina sista andetag. Fyra år sedan mitt hjärta gick i tusentals bitar, idag är det fyra år sedan jag aldrig skulle bli hel igen. Jag saknar dig så otroligt mycket, min älskade pappa. Det finns inget jag önskar mer här i världen än att du vore här hos mig. Jag kan inte förstå att det har gått hela fyra år sedan du lämnade oss, för mig kommer det alltid att kännas som igår. För det blir inte lättare med tiden, jag kommer alltid att vara trasig. Jag faller isär mer och mer för varje dag som går, det är så svårt att leva utan dig. Jag förstår inte hur jag har klarat mig hittills. Kanske är det för att jag tror på att vi kommer att ses igen eller för att jag vet att du skulle bli besviken om jag lämnade den här världen nu. Jag vet inte men något har gjort att jag har tagit mig igenom dessa fyra år levande. Jag tror att mycket beror på att jag har världens bästa familj och vänner. Men trots det så blir det inte lättare med tiden. Det blir inte lättare att andas. Jag blir aldrig hel igen. Dom som säger att tiden läker alla sår, dom ljuger.


Jag älskar den här bilden på oss två.


21/11

Låt mig dö en stund. Jag har nog aldrig mått såhär dåligt i hela mitt liv, imorgon blir det hälsocentralen för att ta reda på om det är bihåleinflammation eller inte. Förhoppningsvis finns det penicillin mot det, jag har ingen aning. Ikväll ska jag bara mysa framför tv;n, kanske se en barnfilm jag inte har sett på flera år. Ikväll ska jag tycka synd om mig själv. Nu går jag och gräver ner mig. Hörs!


det här är vad jag kallar kärlek


20/11

Mycket bra kväll igår. Jag berättar om det imorgon för idag är jag trött och har antagligen en början på bihåleinflammation. Det är inte särskilt rolig då jag vet hur mycket M led när han hade det. Jag vill själv inte gå igenom det. Nu ska jag mysa framför tv;n. Hörs imorgon eller ring om det är något. Puss och skit ner er.


Såhär såg jag ut igår. Fett snygg.


-

jag önskar att jag vore ditt lyckligaste hej och ditt svåraste hejdå.

19/11

Sitter just nu hemma och dricker vin. Skulle egentligen ha varit på väg till Maja nu men kände inte för det längre då det skulle betyda att Ante skulle sitta här hemma själv eftersom att mamma ska till en kompis. Familjen kommer alltid först! Ska nog på News sedan iallafall, det är nostalgikväll. Back to the 90's. Ljuva nittiotal, det var fina tider. Det känns så långt bort nu, vi har gått in tio år på tjugohundratalet. Jag vill vara liten igen, allting var så mycket lättare då. Man hade inte samma problem som man har idag. Man var lycklig åt det man hade. När vi växte upp växte problemen med oss. Förlorade år, kom tillbaks.

Förr i tiden.



Jag måste erkänna att det var bättre förr.


18/11

Först av allt vill jag säga grattis till en av de finaste människor som finns i mitt liv.
Sofie Andreasson, grattis på 18-årsdagen! Jag hoppas att du har haft en bra dag!


Jag älskar dig.


Idag har det inte hänt något speciellt. Mötte upp Sofie vid elva, gick på banken och sedan blev det lunch på Sibylla innan det var dags för svenska. På svenskan skulle vi skulle en debatterande artikel om hur man kan förbättra skolan och jag kan inte påstå att det gick bra. Efter det hade jobbade jag och Simone med vårat projektarbete, nu har vi kommit en bra bit på vägen och det känns skönt. Efter det gick jag och sa hej till Ante och Lars som satt på Kärnan innan jag åkte hem. Nu har jag precis ätit en mysmiddag tillsammans med min fina familj. Det blev inbakt fläskfilé, klyftpotatis, sås och grönsaker. Det satt riktigt fint i magen! Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt och inte göra ett jävla skit, skulle behöva städa rummet då det återigen ser ut som ett bombnedslag. Men det kan vi ta en annan dag. Nu ska jag fortsätta vara cool på Facebook och lyssna på musik. Puss!


17/11

Skönt, en rapport färdig. Nu är det bara en rapport och några engelska-uppgifter kvar, sedan har jag gjort allting jag ligger efter med. Det kommer att kännas underbart, speciellt nu när vi går ut på praktik. Då slipper jag tänka på allt som jag borde göra. Jag känner mig verkligen motiverad nu när allting går så bra för mig. Nu ska jag bara hänga med på alla lektioner och imorgon ska jag & Simone ta tag i projektarbetet. Där känner jag mig också motiverad. Det här kommer att bli grymt bra, det känner jag på mig. Så länge jag har alla fina.

Chill ikväll med bland annat Grey's Anatomy. Sovmorgon imorgon, grymt!

I love you more than I did before. Det är därför det är så svårt att släppa taget om dig. Det var länge sedan jag kände såhär för någon. Jag skulle kunna ge dig hela världen. Du är den vackraste människan som någonsin tagit ett andetag, jag älskar att vara i din närhet och jag älskar att se dig le. När du ler stannar hela världen till. Jag önskar att det inte var såhär, jag önskar att du och jag kunde vara tillsammans precis när vi vill. Men det är inte så lätt, du finns där och jag finns här. Jag saknar dig mer och mer för varje dag som går. Du har mitt hjärta.


Tidsfördriv.

AVSLUTA MENINGEN:

Jag har insett att...  jag har världens bästa vänner
Jag lyssnar på... Bruno Mars - Talking to the moon
Jag pratar om... det mesta
Jag tycker om... min mamma
Jag avskyr när folk... ljuger för mig
Min bästa vän... heter Anna Theng
Min första bästa vän hette... Niclas Ivarsson
Kärlek är... överskattat
När jag borstar tänderna... blir jag fräsch i munnen
När jag lagar mat... blir det oftast gott
Jag tänder på... det manliga könet
Det sexigaste yrket är...  brandman
Det är charmigt när... en kille har ett fint leende
Jag är rädd för... att bli lämnad ensam
Den värsta känslan är... när man förlorar något kärt
Den bästa känslan är... lycka
Jag är bäst på... allt såklart

Jag är sämst på... att sjunga men gör det ändå
Om jag vore ett redskap skulle jag vara... en motorsåg
Jag kommer alltid att vara...  mig själv
Det finaste som finns är... solnedgången
I sommar hade jag... riktigt roligt
Sist jag grät var... häromdagen
Jag kan... göra väldigt mycket

Jag kan inte... leva utan mina nära och kära
När jag vill tänka... så brukar jag vara ensam
När jag bakar... blir det alltid jättegott
Min mobiltelefon är... rosa
När jag vaknar på morgonen... är jag oftast ensam
Innan jag går och lägger mig... brukar jag borsta tänderna
Idag har jag sett... en jävla massa saker
Ikväll ska jag... bara chilla
Jag vill verkligen... bli miljonär

Vi fick låna en ängel.

Ibland när jag saknar dig så tänker jag på oss och alla minnen som vi delar. Ibland när jag tänker på dig så känner jag hur mina tårar faller ner mot kinden. Idag när jag satt på Kärnan med Lars pratade vi om tiden då vi umgicks som mest. När vi umgicks i princip varje dag, när vi höll ihop vad som än hände. Jag saknar den tiden så otorligt mycket. Jag saknar dig och önskar att du fanns med oss idag. Jag har så många minnen med dig och önskar att vi kunde skapa fler. Jag tänker tillbaka på sommaren tvåtusenfem, det var den bästa sommaren i mitt liv. Du var han som alltid fanns där för att muntra upp en när man kände sig nere, du var alltid den som kom med dumma kommentarer som fick oss att skratta, trots att du själv mådde dåligt så gjorde du allt för att få oss andra att må bra. Du hade ett hjärta av guld. Jag saknar dig så att det gör ont i hjärtat. Jag ställer samma fråga om och om igen, varför? Varför var du tvungen att lämna oss så tidigt? Varför finns du inte längre här? Jag ser dig fortfarande på stan, jag tror iallafall att det är du tills jag inser att du inte finns mer. Det är svårt att förstå att ditt hjärta inte längre slår. Jag önskar att det fanns något jag kunde göra för att se dig en sista gång, ge dig en sista kram, ett sista hej då. Allting skulle kännas så mycket lättare då, andetagen skulle inte längre vara lika tunga. Trots att det gör ont att du är borta så hoppas jag verkligen att du har det bra nu, vart du än är. Jag hoppas att du har funnit lyckan som du så länge letade efter. Jag hoppas att vi en dag möts igen. Tills dess, sov gott min älskade vän. Du kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta. Jag kommer alltid att minnas dig. Du var unik.

Tommy Olofsson


16/11

Ortopeden imorse. Gick väl bra, ska gå hos en sjukgymnast i ca tre månader nu och blir inte axeln bättre utav det så blir det antagligen operation och det är ingenting jag strävar efter. Jag är så rädd för att bli sövd och sedan aldrig vakna mer. Så jag hoppas verkligen att jag slipper genomgå en operation. Jag blir rädd av bara tanken att det finns ett kanske. Iallafall, efter ortopeden hade jag engelska och efter lunch arbetsmiljö och säkerhet där vi idag var tillsammans med tvåorna, det var en bra lektion. Efter skolan gick jag, Kajsa och Sofie upp till Kärnan för att hänga lite med Lars, Ante och resten. Blev kvar där ett bra tag, kom hem för bara en stund sen. Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt, kanske plugga lite (om jag orkar). Desperate Housewives och Cougar Town ikväll iallafall.

Här kommer bilden på de fina och goda bullarna jag bakade igår;


Bullbak.

Sitter just nu hos Dennis med han och Patrik. Vi har just nu en plåt med bullar i ugnen som jag har bakat. Tur att grabbarna har mig som bakar medans dom sitter fastklistrade framför tv;n. Det blev riktigt stora bullar, jag hoppas att dom smakar bra. Det luktar iallfall gott! Sen ska vi nog bara chilla. Myskväll med grabbarna. Det är inte helt fel såhär på en måndag! Slänger in en bild senare eller imorgon på resultatet. Nu ska vi svulla bullar, vi är tjockisar!

15/11

Sitter på skolan och har Psykosocailtarbete. Varken Emma eller Sofie är här och det sög stenhårt. Det är inte samma sak på skolan utan mina flickor. Som tur är så är Kajsa här. Hon räddar min dag. Efter skolan ska jag inte göra ett jävla skit, var meningen att jag skulle ha Hugo idag på skolan men det blev inte så. Det var tråkigt! Jag ska nog allt kidnappa honom i veckan. Gullprinsen min. Nej men nu ska jag väl göra något vettigt, Thomas kanske blir sur om jag sitter här och skriver. Höööörs när jag kommer hem. Puss och smek.




Jag har givit dig allt och jag har ingenting kvar.
Det är dags att släppa taget nu.

Tidsfördriv.

SENASTE
1. Person du chattade på msn med? minns inte
2. Person du pratade med i telefon? mamma
3. Gång du var ute? idag
4. Låt du lyssnade på? the way you are
5. Sida du var inne på senast? facebook
6. Film du såg på? spiderwick
7. Plagg du köpte? myssockar
8. Bok du läste? 14 år - till salu
9. Gång du var sjuk? tre veckor sen
10. Fotot du tog? igår
11. Tjej du kramade? farmor
12. Pojke du kramade? hugo
13. Gång du sa att du älskade någon? idag
14. Kyssen? hemlis
15. Kärlekslåten du lyssnat på? the way you are
16. Gången du höll någons hand? idag
17. Hjärtat du skrev? idag
18. Gången du tog ego-pics? förra helgen
19. Gången du hånglade med någon? hemlis
20. Gången någon sagt kram till dig? vet inte

FAVORIT
21. Ämne? det mesta just nu
22. Målning? ingen
23. Veckodag? fredag
24. Citat? ångra aldrig något som en gång fick dig att le
25. Färg? svart och röd
26. Affär? gina tricot/h&m
27. Kompis? alla mina vänner är favoriter
28. Dröm? om J
29. Låt? har ingen speciellt favorit
30. Dryck? vira blåtira

JUST NU
31. Glad eller sur? mest glad
32. Har du någon i närheten av dig? ja
33. Sugen på? mys
34. Hungrig? nej
35. Vad har du på dig? leggings och tunika
36. Har du vax i håret? nej
37. Behöver du gå på toa? nej
38. Vad ser du just nu? dataskärmen
39. Vad är klockan just nu? 22.07
40. Har du ont någonstans? ingenstans

FAVORIT (FÄRG PÅ KLÄDER)
41. På strumpbyxor? svart
42. Huvtröjor? olika
43. Mjukisbyxor? svart
44. Koftor? olika
45. Jeans? mörka
46. Linnen? olika
47. Skor? svart eller vit
48. Jackor? röd eller svart
49. Strumpor? spelar ingen roll
50. Mössor? svart

TVÅ ALTERNATIV (POJKAR)
51. Mage eller rygg? båda
52. Vax i håret eller utan? spelar ingen roll men rufsigt
53. Björn Borg eller Adam Underwear? spelar ingen roll
54. Piercing eller utan? spelar ingen roll
55. Fjortis eller emo? inget av det
56. Ögonbryn eller ögon? ögon
57. Six-pac eller One-pac? spelar ingen roll
58. Svart eller vit hudfärg? mittemellan
59. Stora eller smala läppar? mellan
60. Svart eller blont hår? mittemellan

TVÅ ALTERNATIV (TJEJER)
61. Plockade eller oplockade ögonbryn? plockade
62. Kurvor eller smal? bryr mig inte
63. Fyllig mage eller platt? bryr mig inte
64. Piercing i ögonbryn eller läpp? ögonbryn
65. Punk eller emo? bryr mig inte
66. Fashionista eller fjortis? bryr mig inte
67. Långt hår eller kort? långt
68. Halsband eller armband? halsband
69. Långa eller korta naglar? bryr mig inte
70. Anorexia eller överviktig? mellan

HAR DU NÅGONSIN?
71. Tjuvläst någon annans dagbok? ja
72. Använt burn utan sol? nej
73. Stulit något? ja
74. Sminkat dig som emo? nej, bara mörkt
75. Rivit sönder någon annans bibel? nej
76. Slagit sönder något av ilska? ja
77. Färgat håret svart? ja
78. Färgat håret rosa? nej
79. Spytt upp maten utan anledning? ja
80. Ätit dig mätt på godis? ja

HUR MÅNGA GÅNGER HAR DU?
81. Ridit på en häst? någon enstaka gång
82. Gjort sönder andras saker? ingen aning
83. Varit full? har tappat räkningen
84. Rökt? jag är rökare
85. Färgat håret? en hel del
86. Klippt av dig håret? många gånger
87. Tjuvringt på dörrar som tonåring? ingen
88. Varit till Täby Centrum? någon gång
89. Varit till Spanien? ingen
90. Varit till Turkiet? ingen

VS.
91. BDB vs. facebook? facebook
92. Amanda Jenssen vs. Marie Picasso? marie picasso
93. Killar från Sverige vs. Finland? sverige
94. Schack vs. Fia med knuff? fia med knuff
95. Katt v. hund? hund
96. Lesbisk vs. gay? don't care
97. Taco vs. Tortilla? taco
98. Datan vs. Tv? datorn
99. Tim Burton vs. Steven Spielberg? steven spielberg
100. Balett vs. modern dans? modern dans


Hugo.




Världens finaste kille.


Mina änglar.

Grattis till mina änglar på fars dag, min pappa och min farfar. Jag önskar att ni kunde vara här nere hos mig så att jag kunde fira er på riktigt. Igår åt jag, farmor och Hugo farsdags-tårta i er ära (eftersom att jag och Hugo skulle åka hem tidigt idag). Allting hade varit så mycket bättre om ni fanns där med oss. Men det går tyvärr inte så därför grattar jag er här. Grattis på fars dag. Jag hoppas att ni har haft en bra dag, vart ni än är. Jag älskar er mer än det finns stjärnor på himlen. Jag glömmer er aldrig.


14/11

I fredags åkte jag som sagt till Rätan, det blev så att Hugo följde med också. Vi har haft en jättemysig helg med min farmor. Vi har skottat snö, lekt och bara myst. Farmor tyckte att jag skulle ta med honom fler gånger och det är nog inte helt omöjligt. Han är världens mysigaste unge, världens snällaste också.

Snart ska jag, Hugo och Ante ner på Donken och köpa mat. Blir latmat för oss idag! Hugo blir väl hämtad ikväll nångång, jag vill inte lämna tillbaka honom. Gullunge! Nej, nu ska jag vi tjata på Ante så vi kan gå någongång. Hugo börjar bli rastlös. Hörs sen. Pusshej!


Ny jacka!

Just det, igår köpte jag även en ny jacka. Underbart!


12/11

Nu har jag precis duschat. Ska packa lite snart eftersom att jag åker till Rätan idag, skönt att få spendera lite tid med min fina farmor. Just nu sitter Hugo och tittar på Pippi Långstrump på mitt rum så jag vill inte störa honom. Gullunge!

Igår var jag först på stan med mamma och Evelina, köpte ett bara mysiga strumpor som man kan ha en kall vinterkväll och en hårinpackning. Sen blev det lunch på Sibylla med mamma, Evelina och Sofie. Sen blev skola och lektion med Thomas, så jävla rolig kille det där. Han kom ihåg att jag köpte ny jacka förra året, vilken lärare kommer ihåg det liksom? Efter skolan träffade jag på Evelina, Hugo och flera andra på Kärnan. Satt där med dom en låång stund. Sen skulle Evelina och Hugo käka så satt med dom, sen åkte vi hem hit. Väl här så bakade jag pepparkakor med världens finaste Hugo. Det tyckte han var jätteroligt! Blev jättefina kakor också, för den delen. Efter bakningen drog jag och Emma till Dennis för att hänga med han och Patrik. Jättetråkigt till en början men sen blev det lite fart i gänget, det kanske hände när Tobbe kom dit. Vi hade iallafall en riktigt trevlig kväll. Blev en promenad hem senare också, vid ett-tiden så jag somnade som en sten när jag kom hem. En riktigt bra dag!



10/11

Hemma från skolan idag. Mådde inte alls bra imorse men nu börjar det bli bättre. Idag har jag bara tagit det lugnt, städat lite på rummet. Nu håller mamma på att baka Rosenbröd, mhmm, vad gott! Så det blir gomackor och te till Grey's Anatomy ikväll. Efter Grey's ska jag leta fram bland annat My Little Pony och Skogsfamiljerna på VHS och krypa ner i sängen och känna mig som ett barn igen. Sjukt länge sen jag såg dom där filmerna nu, jag älskade dom när jag var barn och jag älskar dom minsta lika mycket än idag. Jag känner mig väldigt nostalgisk ikväll så jag ska nog leta fram alla filmer som var speciella för mig när jag var barn och ha en riktig minneskväll. Underbart! Nej, nu ska jag röka och så innan Grey's börjar. Puss!

Svart.

Den här staden är död, låt oss måla den röd
Låt oss måla den blå, det får bli vad det blir
På en öde perrong står en kub i betong
Ingen ser vad det står men den sägs vara fin
Vi blir trampade på men vi fortsätter gå
Ingen vet vad det är men vi bär våra ärr
Den här staden är död, låt oss måla den röd
Låt oss måla den blå. Vi är bättre än grå.


Du är bäst nu men du var bättre förr.

Du är den enda jag tänker på. Hur allting är nu för tiden och hur allting var förr. Du är inte längre samma person som du en gång var, jag vet att du finns någonstans där inne. Jag ska göra allt för att hitta den personen jag en gång lärde känna. Jag minns så väl när vi träffades första gången, hur bra allting var då. Hur du fick mig att känna. Allting känns så långt borta idag, som om det var i ett helt annat liv. Jag vill bara att allting ska vara som förut. Du kan alltid få mig att skratta när jag allra helst vill gråta. Jag är så glad att du finns i mitt liv. Jag saknar tiden som en gång var. Jag saknar hur du såg på mig. Jag skulle kunna ge dig hela världen. Jag ska visa dig att vi är bättre tillsammans än isär.


9/11

Nu ska jag krypa ner i soffan med en kopp te och Desperate Housewives och senare Cougar Town. Skolan har varit helt okej idag trots att jag var sjukt trött imorse pga att min jävla hosta höll mig vaken inatt. Aja, tvn väntar. Pusshej!


The world's greatest.


8/11

Det var ganska skönt att vara tillbaka på skolan, speciellt att träffa Emma och Sofie. Det är två stycken jag har saknat under lovet! Jag har självklart saknat flera andra i klassen också, som Simone och Sandra. Men iallafall, på svenskan idag skulle vi skriva ett litet tal om i princip vad vi ville, för att träna lite till det muntliga nationella provet. Jag, Emma och Sofie kom på idén att skriva om varandra så Emma skrev om Sofie, Sofie skrev om mig och jag skrev om Emma. Jag blev tårögd när Sofie läste upp sin text om mig, så otroligt fint. Jag är glad att jag har så underbara vänner, speciellt dom två som alltid finns i min närhet och stöttar mig vad det än är. Som man kan ringa mitt i natten. Jag älskar er så.

Självklart är jag glad att jag har mina andra vänner också. Som min bästa vän, Anna. Men ingenting känns som det brukar mellan oss längre. Jag vet inte vad jag ska göra för att det ska bli bättre heller. En annan person som alltid finns där för mig är Timmy, trots att vi inte har känt varandra särskilt länge känner jag att jag kan berätta allting för dig, jag känner att jag kan lita på dig. Jag är så glad att jag har träffat dig. Puss på alla andra underbara vänner jag har i mitt liv, skulla jag skriva om er allihop skulle det här inlägget bli så långt att ingen skulle orka läsa så jag tror att jag slutar här. Tack för att ni finns, iallafall. Ni är bäst!


Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.

Här sitter jag och halvt hostar ihjäl mig, det är kanske dags att säga godnatt. Imorgon är det dans på morgonen, får se hur mycket jag orkar innan lungorna ligger på golvet framför mig. Jag hatar vintern för jag blir alltid sjuk när kylan kommer. Jag vill ha sommar året om. Nej, nu har jag som sagt en dejt med John Blund. Stör oss inte, vi har mycket att prata om. Godnatt!


You're amazing just the way you are.

Vem kan slå Filip och Fredrik tillsammans med mamma. Ska ta och göra mig en god macka också med bland annat brieost och en kopp te. Sitter och laddar upp bilderna från veckan i Sundsvall också. Det är mest bara bilder från våra partykvällar, någon enstaka från mitt i veckan när vi inte har gjort ett skit. Jävla snygga bilder! Nej, nu ska jag hänga med i programmet. Hörs!



Bjuder på den här fina bilden. Resten finns på Facebook.


7/11

Det har aldrig varit så skönt att vara hemma förut. Efter en jävla massa kaos är jag äntligen hemma. Det började med att vi inte fick åka med bussen från Korsta, jävla idiot till busschaufför. Så det blev en promenad i snabbaste takt för mig, Anna orkade inte med mitt tempo och tog bussen istället. Världens panik över att jag inte skulle hinna med tåget som gick tio över två. Kom fram till Nacksta vid tjugo i så det var bara att kuta upp och hämta mina grejer för att sedan kuta ner till Västra station, telefonjävlen dog så jag hade ingen aning om vad klockan. Hade jag redan missat tåget eller fanns det fortfarande tid? När jag väl kommer fram till stationen står det folk där och väntar på tåget, då kunde jag äntligen andas ut. Fick till och med vänta i fem eller tio minuter på tåget så jag måste ha gått riktigt fort. Så jävla skönt att få sätta sig på tåget och förstå att man är på väg hem. Var halvdöd under hela resan och när kliver av tåget känner jag mig lycklig över att vara i Östersund igen. Mest av allt lycklig över att få vara hemma hos mamma igen. Jag har saknat alla här hemma så otroligt mycket!

Jag vet inte vad jag ska säga om helgen. Fredagen började kanonbra hos Mari på Alnö, sen vid tolv åkte vi ner på stan och gick på Dalton's. Där hade vi också jätteroligt, träffade en massa trevligt folk. Speciellt Annas ragg, en karl på 43 år. Hahahah! Iallafall så hade vi jätteroligt fram tills en kvart innan det stängde, då blev allting verkligen kaos. Vad som hände vill jag inte gå in på, dom som behöver veta det vet redan om det. Jag har världens finaste vänner. Speciellt tack till Anna (trots att det blev som det blev), Timmy och Marcus som verkligen ställde upp till tusen procent. Världens finaste människor, helt enkelt. Nog om fredagen, finns inte mycket mer att säga om den. Igår kom Simon till Pia så vi tog en promenad till Annas mormor där Lina var. En riktigt skön promenad faktiskt. Väl där så fikade vi och pratade. Sedan åkte jag och Anna till Mari för att hämta Annas laddare och efter det åkte vi till Sofi och åt mat, där blev vi kvar över natten också. Blev lite alkohol och en jävla massa skratt. Det behövdes verkligen! Idag har jag som sagt bara stressad ihjäl mig. Skitdag!

Resten av veckan som varit har varit helt okej. Vi har inte gjort något speciellt utan bara levt. Det är skönt det också ibland. Ikväll ska jag bara mysa framför tv;n med min fina mamma. Imorgon är det skola igen och det ska bli skönt att få träffa min underbara klass igen. Aja, hörs när vi hörs. Puss.


Sneöga i mitt hjärta.

paaarty!

Nu är det fest! Sitter just nu på Alnö med Anna och Mari, snart ska vi in till stan på krogen och supa ännu mer. Vi ses i dimman, mina vänner i Sundsvall. Synd att inte många av dom var i stan ikväll. Hörs och så, pusshej! Skepp ohoj!

5/11

Idag var vi uppe med tuppen för att stapla en massa ved, det är verkligen inte något jag gör varje dag. Hoppas att pappa Bengt blir glad när han kommer hem från jobbet idag. För en stund åt vi en redig frukost och snart kommer Kenni och sedan ska vi bara vänta på Marko så att vi kan rulla till Sundsvall. Ikväll ska vi göra Sundsvalls gator osäkra, så jag antar att vi ses i dimman.

Nu ska jag ta och klä på mig och göra mig klar innan Marko kommer. Livet är en fest. Och Östersund, vi ses på söndag. Jag saknar alla mina fina vänner.


4/11

Jag lever och jag mår bra. Hörs när jag kommer hem på söndag. Livet är en fest.
"Anna strykte honom över bröstet och fastnade i tovorna"




RSS 2.0