Hur blir jag hel igen efter du tog sönder mig?

Jag försöker. Jag försöker hela tiden att släppa taget om dig, inse att du och jag inte hör ihop, att det finns någon annan där ute för mig. Men trots det så skriker mitt hjärta efter dig, jag är så otroligt jävla kär i dig och jag vet inte vad jag ska göra för att få alla känslor att försvinna. Det värsta är att varje gång det känns som om jag har lagt dig bakom mig så kommer det ett samtal eller ett sms, bara nånting som får mig att falla tillbaks igen. Jag vill inte ha det såhär. Jag vill inte längta efter någon som inte längtar lika mycket efter mig. Men jag vet att jag aldrig kommer att kunna lägga dig bakom mig helt och hållet, du kommer alltid att finnas där i mitt liv. För jag vill inte förlora dig helt. Kanske är det därför jag gör som jag gör, gång på gång, för att jag är rädd att du försvinner om jag slutar. Ändå hoppas jag.

27/2

Oj, nu var det ett bra tag sedan jag skrev något här. Vad har hänt sedan sist? Jadu, jag orkar inte gå tillbaka alltför långt bak så jag kan ju berätta vad jag gjorde i helgen. I fredags var det utgång med Anna, Angelica och Joel. Jag blev dock less rätt fort nere på stan så jag drog hem med L. På lördagen åt jag pizza, spelade tv-spel och chillade med två härliga grabbar. Äntligen fick jag spela Mario Kart. Tråkigt nog känner jag världens sämsta förlorare så det blev inte så många varv. Det spelades en bit inpå natten innan vi somnade. På söndagen chillade jag lite innan jag begav mig hem till Anna igen, hon åkte senare iväg så jag blev alldeles ensam. Jag har nu varit ensam sedan i söndags och på ett sätt är det väl skönt men ändå väldigt tråkigt. Tur att jag har Gossip Girl, snart har jag även tittat klart på tredje säsongen, det går undan. 
 
Just nu håller jag på att tvätta, tänkte att jag skulle bädda rent i sängen, dammsuga, kanske skura golv och tdammtorka. Måste även städas i köket. Känner mig riktigt duktig som är uppe med tuppen för en gångs skull. Blir ett avsnitt utav GG nu medans jag väntar på att tvättmaskninen är klar. Vi hörs när vi hörs. Puss!

14/2

Varför inte slänga in ett inlägg på självaste alla hjärtans dag? Jag är singel och jag är inte bitter för det, min dag har varit riktigt bra trots att jag inte blivit uppvaktad med blommor, choklad, kärlek osv av någon pojkvän. Jag har spenderat dagen med min bästa vän och det duger gott och väl. Vi började dagen med att vara barnvakt åt Zebbe och Wille en sväng medans Micke och Lojz åkte iväg och köpte presenter till Wille som faktiskt fyller hela fem år idag. Storkillen! Efter det åkte vi ner på stan en sväng och sedan bort till Sofie där vi blev bjudna på gofika och middag, mycket trevligt. Nu har vi ganska precis kommit hem, Anna sprang iväg till grannen en sväng men kommer nog snart tillbaka. Tänkte även hoppa in i en dusch alldeles strax så man är ren och fräsch när man går och lägger sig.
 
Ja, det var allt jag hade att säga för idag. Orkar inte riktigt berätta vad vi har gjort alla andra dagar, Anna har skrivit lite mer om det så ni kan gå och läsa där istället. KLICKA HÄR. Puss och kram, vi hörs en annan dag.

Punkt.

He's such a beautiful disaster..Allt är kaos, vem släppte en atombomb i mitt huvud?


10/2

Tvådagars. Döende. Uppryckt. Underbart. Kärlek. Trötthet. Chillsöndag. Osv.


Ser du inte eller väljer du att inte se?

Jag skrattar åt att du inte vet hur allting egentligen är och tror att allt är som du vill att det ska vara. Men i det stora hela får du skylla dig själv när du är så naiv. Du borde veta vid det här laget hur allting ser ut, eller hur?


4/2

Här sitter jag i Annas lägenhet, alldeles ensam. Käringa är iväg och handlar mat osv, sedan hon åkte har jag hunnit plocka undan lite grejer, diskat allt det som fyllde diskbänen och nu sitter jag här och sjunger med till Håkan Hellström. Skulle behöva plugga också men som vanligt vet jag inte hur jag ska börja, annars brukar det flyta på rätt bra. Skiten ska vara inne senast fredag så jag känner mig lite stressad. Men som varje gång är jag ute i sista minuten. Jag hoppas att Anna kommer hem snart så att vi kan göra någon mat, ikväll ska vi ta oss en långpromenad och bege oss bort mot lite kvällskaffe. "Det finns en gata där alla kan mitt namn, jag ramlar dåliga gatan fram" Med detta Håkan-citat säger jag adjö.

I never thought I'd fall for you as hard as I did.

Sometimes love comes around (love comes around, love comes around)
and it knocks you down
just get back up
when it knocks you down (knocks you down)
Sometimes love comes around
and it knocks you down
just get back up
when it knocks you down (knocks you down)


1/2

Nu är det februari, tänk att det redan gått en månad av tvåtusentretton. Den första februari spenderar jag just nu hos Lojz, ska passa grabbarna medans dom här åker iväg och handlar. Senare blir det en sväng ner på stan och efter det lite plugg om det hinns med innan Anna kommer tillbaka. Fint väder är det också! Nu ska jag dricka kaffe och snacka skit, ha en bra dag.
RSS 2.0