30/4

Här sitter jag i min ensamhet framför tvn medan mannen i huset är och jobbar. Som tur är slutar han tidigt idag så om några timmar är jag inte ensam längre. Idag är det sista april och jag har inte en aning om vad vi ska göra. Vi har bjudit hit Anna och Mia på middag iaf men hur kvällen ser ut vet jag inte. Jag är inte sugen på att supa min full iaf, så det kanske blir mys ikväll istället men det är vad vi har gjort varje kväll nu så jag skulle vilja göra något annorlunda ikväll. Vi får se hur det blir. Anna och Mia ska på Medina på Aveny ikväll, kanske följer jag med dom, kanske inte. Vi får helt enkelt se vad jag är sugen på senare. Nu ska jag försöka hitta något att fördriva tiden med. Vi höres! Puss.


Idag skulle S ha fyllt 20 år. Du fick inte ens uppleva din 20-årsdag, det är så oträttvist.

I guess heaven was needing a hero.


If I met him I will ask him why, why he took you away.

Unga hjärtan slutar slå och en stad tystnar. Det tar aldrig slut, gång på gång förlorar Östersund ännu en själ. Jag kände inte dessa människor som igårkväll förlorade sina liv i en bilolycka men jag vet vilka dessa är. Det gör ont i hjärtat när så unga människor inte får stanna kvar i vår värld. Jag ställer mig frågan varje gång, är det verkligen meningen att så många unga människor ska lämna oss så tidigt? Är det ödet? Det känns inte rätt, inte alls. Vila i frid. Jag hoppas att ni har det bra.

27/4

Klockan är sex och vad gör jag vaken? Jag åker till Sundsvall om en och en halv timme, jag förstår inte varför jag åker det tidigaste tåget som går men så är det bara. Biljetten är redan bokad och jag är redan vaken så nu finns det ingen återvändo till sängen. Visst skulle jag älska att få sova flera timmar till men jag får sova när jag kommer fram istället. Det blir mindre tjorv om jag tar det här tåget med nyckel och allt sånt där, jag orkar inte med en massa tjorv. Nu ska jag packa ner det sista innan jag äntligen åker!!

Min älskade vän.

Jag önskar att det fanns något jag kunde göra för att du ska må bättre men jag vet att det bara finns en person som kan göra det. Jag vet att det är svårt att se lycka just nu men det kommer att bli bättre och det lovar jag dig. Jag finns alltid vid din sida och vad det än är så lyssnar jag på dig när du vill prata. Du betyder så otroligt mycket för mig och jag är så glad att jag har träffat dig. Det har varit du och jag så länge, jag vill att du alltid ska finnas i mitt liv. Vi har gått igenom mycket tillsammans, både gott och ont. Det har gjort oss starkare som både människor och vänner. Tack för att du finns. Jag älskar dig så.



26/4

Snart en sväng på stan med Vic och sedan hem för att packa hela kvällen. Imorgon

25/4

Idag klev jag upp vid nio, bra gjort av mig. Vid tio kom Malin och Viggo hit, så otroligt go han är! Så liten och fin. Jag, mamma, Evelina, Malin och Viggo åkte ner på Lillänge där vi gick igenom i princip varje affär. När vi var klara där blev det lunch på McDonalds, satt mycket fint i magen måste jag säga. När jag kom hem somnade jag på soffan och vaknade av att Vic ringde och sa att hon var på väg. Nu har hon gått och lagt sig tror jag, stackarn börjar jobba sju imorgon. Jag tänkte ta mig en rök och sedan fortsätta titta på Kalla Fakta. Imorgon blir det att packa och även göra ett besök på Lärcentrum för att få info om olika utbildningar. Finfint! Snart är jag äntligen på väg till mitt hjärta. Jag längtar så!

24/4

Idag har jag varit ute lite i det fina vädret, var iväg till Lugnvik för att hämta post i Ante's lägenhet och efter det drog jag på Dollar Store för att handla lite åt mamma. Nu har hon även kommit på att vi måste göra något åt bananerna vi har innan dom ruttnar, häromdagen gjorde jag banankaka så det vill jag inte göra igen men när jag googlade hittade jag ett recept på bananpaj och enligt personen som lagt upp receptet så skulle den vara "perverst god", det blir spännande! Idag är det tisdag, vilket betyder att det inte alls är många dagar kvar nu innan jag åker till Sundsvall. Åh, vad jag längtar! Blir väl att börja packa imorgon så att jag inte glömmer något. Nu blir det som sagt bananpaj. Återkommer med resultat!

Lars Winnerbäck.

Jag insåg precis att jag kommer att bli arg på mig själv om jag missar Lars Winnerbäck på Storsjöyran. Jag hade tänkt att hoppa över honom om han krockade med någon jag inte sett förut men jag vill verkligen se honom igen trots att jag sett honom flera gånger. Men han är sommar och han gör mig lycklig varje gång han kliver upp på scenen. Så jag hoppas för i helvete att ingenting krockar.


2008

23/4

Idag är det galet dåligt väder men trots det följde jag med mamma på Coop för att handla. Till middag blev det sallad, fett gött var det. Resten av kvällen vill jag egentligen bara packa så att tiden förhoppningsvis går fortare så att jag får åka härifrån. Men jag vet att det kommer att få tiden att gå ännu saktare så istället tänkte jag titta på en massa serier och bara chilla. Känns inte som om jag vill bege mig ut i det här vädret igen. Jaja, skitsamma. Vi hörs när vi hörs! Puss.

*

"The challenge is to be your self in a world that is trying to make you like everyone else"

*


22/4

Jag hör inte hemma här längre. Jag trivs inte längre i den här staden, vilket jag egentligen inte gjort på flera år. Men som tur är lämnar jag Östersund bakom mig snart igen för ett tag och på onsdag får jag förhoppningsvis besök av världens finaste människa. Jag längtar som en kär idiot! Vad söndagen har ett erbjuda har jag inte en aning om, lär väl bli att sitta och ruttna i soffan eller liknande. Vi får se.


Lycklig.

20/4

Ikväll blir det utgång med Vic och Sandra, det ser jag fram emot för det var alltför länge sedan nu. Förfest hos Vic, förhoppningsvis kommer mina pojkar dit också, Jocke och Schill. Dom saknar jag! Senare beger vi oss in på Oleary's och där kommer jag inte ihåg sist jag var. Detta blir nog en fin kväll, nu måste jag bara leta rätt på något jag kan ha på mig och sedan blir det en härlig dusch.


Saknad är ingen rolig känsla.. Hoppas att veckan går fort..

Jag tävlar.

Familjespelet Bezzerwizzer+ familj är ett väldigt populärt spel med nya och annorlunda frågor för barnfamiljen.
Spela på den medföljande xylofonen, kom ihåg berättelserna, svara på frågorna och gissa de finurliga figurerna.
Rekommenderat utpris: 699:-
J
Jag tävlar hos Millah om spelet Bezzerwizzer + familj

"Familjespelet Bezzerwizzer+ familj är ett väldigt populärt spel med nya och annorlunda frågor för barnfamiljen. Spela på den medföljande xylofonen, kom ihåg berättelserna, svara på frågorna och gissa de finurliga figurerna. Rekommenderat utpris: 699:-"





Tävlingen avslutas 14 maj kl. 23.59


Storsjöyran.

Jag kommer att bli tvungen att klona mig under Storsjöyran. Det finns för många artister jag vill se på bara två dagar, hur ser jka detta gå? Lars Winnerbäck, Eldkvarn, Kapten Röd, Markus Krunegård, Den Svenska Björnstammen, Norlie & KKV och Panda Da Panda är de artister jag hittills vill se och det lär ju säkert komma någon fler. Det här känns inte okej alltså. Förra året fanns det ingen jag riktigt ville se så jag och Maja bodde mest i öltälten med massa trevligt folk. I år känns det helt annorlunda. Men Storsjöyran 2012 kan inte bli bättre än vad Storsjöyran 2011 var, minnena från den helgen kommer för evigt att finnas i mitt hjärta. Ni kommer alltid att betyda mycket för mig, trots att allting blev helt fel.

Goodbye is not forever.


*


För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Jag är rätt nöjd med mitt liv just nu. Riktigt nöjd skulle jag vara om jag hade ett fast jobb och en egen lägenhet men det här duger för tillfället. Jag är så otroligt glad över att jag har mina fina vänner. När jag var i Sundsvall spenderades varje dag med fina männsikor, när jag kom hem har jag under två dagar umgåtts med Simone. Det behövs inte mycket för att man ska känna att man behövs och är omtyckt. Jag har även träffat en person som får mig att le, som får mig att känna på ett sätt jag inte känt på väldigt länge. Jag är också glad över att jag har min familj. Jag känner mig lycklig och jag hoppas att jag får forstätta vara det en mycket lång tid. Jag mår bra för första gången på väldigt länge.

18/4

Onsdagen har spenderats med öl på Simones soliga balkong


*


17/4

Precis som jag anade, jag är redan less på att vara hemma. Jag är redo att packa väskan igen och åka härifrån. Igårkväll satt jag och Simone och tittade på sista minuten-resor och jag lovar, hade jag haft pengar hade jag åkt utan att ens tveka. Jag vill verkligen inte vara kvar här i Östersund. Jag vill flytta härifrån, stå på egna ben och börja om på nytt. Så ge mig ett jobb och en lägenhet nånstans?

16/4

Idag har jag varit på AF och jobbredovisat, förutom det har jag bara slöat i sängen framför bl.a One Tree Hill, Hart of Dixie och Grey's Anatomy. Skönt att bara ta det lugnt första dagen man är hemma igen, efter middagen och så ska jag som sagt gå till Simone och umgås. Myspys! Nu ska jag äta. Puss.




15/4

Nu är jag hemma igen och det känns väl skönt på ett sätt men ändå tråkigt. Men om pengarna tillåter det så åker jag förmodligen tillbaks till sista april. Sedan jag kom hem har jag varit på Coop för hämta mina paket med kläder samt slängt smutsiga kläder i tvätten och packat ur väskan, allt ligger på sängen så det fixar jag imorgon. Mamma har även dammsugit, bäddat rent och putsat mina fönster, snäll hon är. Snart tänkte jag krypa ner i min alldeles egna säng och titta på One Tree Hill, där har jag en hel del avsnitt att kolla på. Jag har verkligen längtat efter min säng. Imorgon ska jag en sväng på AF och efter det gör jag nog ett besök hos Simone. Tänkte lägga in lite bilder imorgon, orkar icke nu.


Helt plötsligt blev meter till mil..

There is only one like me.


13/4

Jag tycker väldigt mycket om min nya lilla familj.

12/4

Här blir det inte mycket skrivet just nu, men det beror på att jag inte har mycket tid eller lust för det nu när jag är i Sundsvall. Under veckan har det inte hänt särskilt mycket, någon filmkväll och bara mys mest. På söndag åker jag hem igen och det känns väldigt tråkigt. Men det ska ändå blir skönt på ett sätt att komma hem lite, umgås med Vic och så. På söndag när jag kommer hem tänkte jag gå ner till Simone och dricka kaffe i hennes lägenhet. Vad som händer dom här sista dagarna återstår att se.

7/4

Uppe med tuppen för att tvätta, dom rena kläderna börjar ta slut så varför inte ta en tvättid klockan sju på morgonen? Idag vid tolv åker vi till Himlabadet för att relaxa. Det blir jag, Anna, Lojz, Micke, Ruda och Lasso. Det ska bli mycket trevligt. Efteråt blir det väl någon god middag och sedan går vi all in, fullast vinner. Solen skiner och livet känns underbart. Glad påsk, mina vänner. Puss och allt sånt där.



ANNA SÄGER GLAD PÅSK

I just needed to hear your voice.

Det var ingen urinvägsinfektion, utan det var bara vita blodkroppar. Det var skönt att höra men trots det äter jag penicillin i fem dagar så att allt blir helt bra. Innan vi åkte till Vårdcentralen kom Annas tremänning Fredrik på fikabesök, även Micke kom förbi en sväng. Vi åkte in med Fredrik till stan, gick på VC och sedan upp till Mari en sväng för att spana in hennes nya lägenhet. Väl hemma i Häggdånger dog jag ihop lite på soffan innan det var dags för mat. Nu ligger jag i en fåtölj framför tvn och håller på att somna, förhoppningsvis får jag sova lite längre imorgon. Det känner jag att jag behöver. Nu tänkte jag göra mig lite kvällsfika eftersom att jag måste äta pencillinet i sambad med måltid och efter det tänkte jag chilla framför dumburken, sedan får vi se hur länge jag orkar hålla ögonen öppna. Hörs då!



Hur kan jag falla för någon när mitt hjärta fortfarande finns hos dig?

4/4

Så gick det med att sova länge. Jag vaknade för ca en halvtimme av att jag höll på att kissa på mig, efter att jag varit på toaletten så trodde jag att jag skulle få sova men icke då, det var bara att springa ner och kissa igen, och igen. Så nu sitter jag och väntar på ett samtal från Vårdcentralen och sedan blir det förmodligen ett besök där för att få penicillin mot urinvägsinfektion. Jag vill just nu slita ut urinblåsan och urinröret. Helvete. Det blir alltså ingen relax eller någon alkohol för mig i helgen. Jippi.

3/4

Idag har vi varit inne i stan och träffat Linda & Mari. Det blev en sväng på Dollar Store och sedan lunch på Subway och satan vad gott det var, som jag har längtat efter en Subwaymacka, jag är sjukt sur på Östersund som bytte ut det mot Gouter. Efter det gled vi runt lite på stan innan bussen hem till Häggdånger gick. När vi kom hem chillade jag i soffan medans Anna städade. Vi fick Micke på middagsbesök, idag blev det fläskfilé, klyftpotatis och beasås. Kanonfint! Ikväll har vi mest bara tagit det lugnt, är så sjukt trött så snart blir det sängen. Imorgon tänker jag sova tills jag vaknar av mig själv, tror inte att jag har sovit längre än till tio sedan jag kom hit så det börjar kännas lite nu.


Söta tjejer hos Lojzan i lördags.

2/4

Idag åker vi till Härnösand i några dagar för att hälsa på pappa Bengan. Men först ska vi bege oss på Himlabadet med Simon, det blir en upplevelse. Igår var vi ute och gled lite med Micke medans han jobbade, en guppig bilfärd blev det allt. Efter det blev vi bjudna på middag hos Lojz, mycket trevligt. Igårkväll åkte jag till Ruda och tittade på film, när jag kom hem blev det kaffe här med Anna, Lasso och Micke. Nu ska vi duka fram lite frukost innan vi ska göra oss klara för badet. Jag har det bra här.

Fråga vad ni vill.