Simma eller sjunk, du väljer själv.

Det blev inte så mycket pluggande ikväll så jag får försöka göra det imorgon innan Anna kommer tillbaka till Sundsvall. Fick iaf sällskap ner på Ica utav Lars, efter det hamnade jag och Charlie där på en kvällskaffe. Det var mycket trevligt och det var ett tag sedan han och jag umgicks, bara vi. Vi kom precis innanför dörren så nu tänkte jag antingen lägga mig i soffan eller i sängen framför ett avsnitt av Gossip Girl, samt äta lite stjärnor och dricka cola som jag köpte på affärn tidigare. En bra slut på en mycket fin kväll. Imorgon vankas det som sagt plugg innan det är dags för flytt. Godnatt och sov gott!

31/1

Jag sitter just nu i Mickes lägenhet  som jag har lånat över natten, i min nyinköpta "one piece". Anna har åkt till Härnösand tills imorgon för begravning. Jag tänkte försöka spendera kvällen med att plugga men som vanligt vet jag inte hur jag ska börja. Funderar på att bege mig ner på ICA för att köpa något torsdagsmys också. Har även lånat Charlie över natten så att jag slipper vara helt ensam. Just nu lyssnar jag på Volbeat och spelar Facebook-spel, det är mycket roligare än att plugga har jag märkt. Hehehehe. Nej, men ska försöka ta tag i det här och ta på mig mer kläder för i den här lägenheten är det fan inte varmt. Brrrr! Imorgon får för övrigt Anna flytta in i lägenheten, så kvällen kommer att bestå av lite vin och fixning utav den. Fint det! Som sagt, mer kläder var det ja. På återseende!
 
Lille Charlie

30/1

Nu har det varit en paus ännu en gång. Men vad har hänt sedan sist? Under veckan hände det inte alls mycket men fredagen bjöd på biopremiär tillsammans med Simone, vi såg Ego och den var verkligen värd pengarna. Efter bion gick vi på News för att ta en öl, att dricka en öl gick inte särskilt bra. Men det var en mycket trevlig kväll och natt. Jag vaknade på en soffa hos en vän, travade hemåt, tog en dusch och dog i sängen. Där låg jag resten utav lördagen.
 
I söndags var det bara chill som gällde, eftersom att det är söndag så får man ligga i sängen och titta på serier hela dagen om man vill. Var iaf utanför dörren en lite sväng, för att köpa middag på Donken. Mycket fin middag. Efter det chillade jag lite till, gjorde iaf klart ett uppdrag så något vettigt gjorde jag trots allt. Igår hade jag inte heller något vettigt för mig, tvättade kläder och sånt där. Typ. Samma idag, jag har packat typ.
 
Imorgon sätter jag mig på tåget till Sundsvall. Äntligen, säger jag bara. Som jag har längtat. Det känns som om jag redan bor där, som om jag bara är hemma och hälsar på. Det känns bra för om jag verkligen flyttar dit så blir det inga konstigheter. Jag vet redan hur det känns att bo där, även fast jag inte gör det. Nu ska jag titta på Brottskod försvunnen innan det är dags att krypa ner i sängen. Vi hörs när vi hörs!
 

Chansen är fem utav sex, jag spelar rysk roulette.

 
Never regret something that once made you smile.

Don't forget to remember me.

Allting vi gjort tillsammans spelas upp som en film i huvudet, om och om igen. Jag är glad att jag träffade dig men ibland ångrar jag att jag lät mig själv falla för dig. Innerst inne visste jag hur allting skulle sluta men jag tänker alltid, "du måste våga chansa för att kunna vinna". Så det var precis det jag gjorde och även om jag förlorade så är jag glad att jag gav det en chans för annars hade jag kanske undrat hur det kunde ha blivit. Jag kommer att hitta min lycka, det tror jag på, frågan är bara när. Det kanske inte fungerade mellan oss men jag hoppas av hela mitt hjärta att du hittar någon du vågar släppa in hela vägen, som du inte vill vara utan. Någon som får dig att känna på samma sätt som jag kände för dig och ibland tror jag att jag fortfarande känner så. Jag är så otroligt glad att du fortfarande finns i mitt och jag vet att när allt är kaos så finns du där. Nu ska jag luta mig tillbaka och låta vår film spelas upp i huvudet.

Tidsfördriv.

vänskap-

vad heter din bästavän?- Anna
vem var du senast med?- Mamma
vem ringer du när du är riktigt ledsen?- Det beror på vad det är
har du förlorat en vän under 2013?- Nej.
är du med någon just nu, isf vem?- Mamma
vad hette din första kompis utanför släkten?- Niklas
vem snackade du senast i tfn med?- Anna
vem fick du senast sms av?- Patric

kärlek-

är du kär?- Kär vet jag väl inte om jag ärr
vad heter han isf?- L
har du kille?- Nej
vad hette din första kille?- Patrik
hur många gånger har du varit riktigt kär?- 1
har du sagt att du älskat någon, fast inte menat det?- Nej
älskar du någon just nu?- Ja, mina vänner och min familj
har du gråtit över någon du inte kunnat få?- Ja
har du kramat någon?- Ja
har du pussat någon?- Ja
har du hållt någon i handen?- Det med
har du hånglat med någon?- Absolut
har du strulat med någon?- Ja
har en kille tagit på dina bröst utanför dina kläder?- Ja
har en kille tagit på din röv utanför dina kläder?- Ja
har en kille tagit på din bh?- Ja
har en kille tagit på dina trosor?- Ja
har en kille tagit på din mage innanför kläderna?- Jodu
har en kille sagt face2face att han älskar dig?- Ja

mobil-

vem ringde du senast?- Anna
vem ringde dig senast?- Mamma
vad står det i ditt senast sms&vem är det ifrån?- :) Puss - från Patric
vem skrev du senast sms till& vad stog de?- Alltså.. Jag saknar dig ja! - till Anna
vilken färg?- Svart
hur många kontakter har du?- Inte en aning, har inte räknat.

familjen-

hur många är ni i din familj?- Mamma, Andreas, Tobias och Evelina. Plus Theo och Thezzi.
vad heter dina syskon?- Andreas, Tobias, Evelina och så Mia, Malin och Karin.
har du en storasyster?- Ja
har du en lillasyster?- Ja
har du en storebror?- Ja
har du en lillebror?- Ja
har du en tvilling?- Nej
är du mittenbarn, minsta barnet, eller äldsta?- Mittenbarn

annat-

vad ska du göra imorgon?- Det visar sig.
vad har du på dig just nu?- Mjukisbyxor, linne, tröja, trosor, BH och strumpor
har du kul just nu?- Mest trött bara
vad ska du göra nu?- Plugga

*

du sa en gång;
- vi ska skapa legender
så många att du inte 
kommer tro det


legenderna blev berlinmurar
mellan oss som inte går att splittra
och kylan som uppstod i andetagen
förfrös mina händer
i augusti och jag saknar
dig och ditt helande sätt
din hand i min hur du
fick mig att le genom
tårarna och det faktum
att du älskade mig trots
all trasighet

jag vill krossa iskristallerna
och slå ihjäl snöänglarna
allt för att få dig tillbaka

det fanns änglar på jorden förr

22/1

Idag har jag varit en duktig tjej. Jag har städat mitt rum, bäddat rent i sängen, tvättat jackan (som nästan gått från röd till svart) och nu ska jag plugga lite. En dusch har jag också hunnit med, även en ansiktsmask, hårinpackning och rakat diverse ställen på kroppen. Nu känner jag mig som en ny människa och kommer att sova riktigt gott i min renbäddade säng med nya sängkläder dessutom, som en liten bäbis.
 
Imorgon ska jag till ortopeden på återbesök, jag hoppas att allting ser bra ut med axeln och att jag får börja träna riktigt. Efteråt beger jag mig till Emma för att forsätta med att bli blond igen. På kvällen ska jag nog bara chilla om inget roligare dyker upp. Det märks.
 
Nu ska jag plugga, vi hörs när vi hörs. Puss!

Våreld.

Låt aldrig drömmen försvinna
Håll den hårt så länge du lever
Och låt aldrig någon bestämma
Över hur hur du ska leva
Leva ditt liv för det måste finnas

Nån som inte är som alla andra
Nån som vågar vara nära sig själv


Ibland är en lögn det finaste du har.


20/1

I fredags var det utgång för att fira Victoria som fyllt år. Vi började hos Lina, ett härligt gäng, dock dök det upp några riktigt rötägg som inte vet vad respekt är men vi lät inte dom förstöra vår kväll. Vid tolvtiden begav vi oss in mot stan och krogen, i vanlig ordning blev det Cuprum. Jag fick träffa två utav mina saknade släktingar från Göteborg, Anders och Christian, det gjorde kvällen ännu bättre. Annars var det väl inte sådär jättreroligt på krogen. Bäst var väl efteråt när jag fick äta efterlängtad fyllemat, cheeseburgare och hotwings. Efter det fick jag skjuts hem, väl hemma blev det lite mer fyllekäk, denna gång en semla och lite cola innan jag somnade gött.
 
Underbart skönt var det att vakna igårmorse och inte vara det minsta bakis, tur att man tog det rätt lugnt på fredagen. Jag låg i sängen mest hela dagen framför serier och film, kände inte för att göra något överhuvudtaget och det är skönt med såna dagar.
 
Idag har jag försökt plugga men det har inte gått så bra för som vanligt är allting annat intressantare.Tänker dock ge mig fan på att detta uppdrag ska in innan jag går och lägger mig. Har även städat lite på rummet, packat upp väskan och lagt undan alla kläder som tog upp halva sängen. Nu ska jag fortsätta läsa i boken, som jag har tagit paus ur efter varje rubrik. Det går framåt, sakta men säkert.

17/1

Idag har jag gjort slutprov på Geografin, gick inte alls som jag hade tänkt mig men det är bara att ta nya tag. Efter det gick jag en sväng på stan, köpte tre par trosor, en ring och armband. Sedan gick jag upp till Emma som skulle slinga mitt hår. Fas ett av att bli blond igen är nu avklarad, till veckan tar vi fas två. Det ska bli skönt att bli blond igen, jag trivs så otroligt mycket bättre i det och det ger mig mer självförtoende så varför inte göra det som får en att må bättre trots att det bara är en sån liten grej? Nu sitter jag och tittar på Law and order med mamma, tänkte även försöka plugga lite så att jag kommer ikapp med det jag ligger efter i den nya kursen, vårdpedagogik och handledning. Det var allt från mig för den här gången, vi får se om jag håller igång bloggandet nu eller om uppehållen fortsätter. Det märks. Puss!

16/1

Igår kom jag hem ifrån Sundsvall. Lite blandade känslor men jag måste ju hem och säga hej nångång ibland. Väl hemma hann jag bara slänga in väskan innan jag blev tvungen att springa ner på Coop för att köpa tårta och sedan ta bussen till Victoria, hon fyllde ju som sagt år igår. Hon var inte riktigt beredd på att jag skulle komma med tårta, det satt även 21 st ljus i den, kanonfin. Ett mycket trevligt kalas med människor jag inte träffat på riktigt länge, underbart att få skratta med dessa igen. Jag blev kvar hos Vic över natten, det var alltför länge sedan, så kvällen bjöds på en jävla massa skitsnack, vid tre slutade vi prata. Vi hade verkligen mycket att prata om, men det är väl förståligt då vi träffades sist helgen innan jul. 
 
Idag tog jag mig en promenad in till stan med Vic men vi skildes åt så fort vi anlände in till staden. Då gick jag en sväng för att kolla lite innan jag gick till skolan en sväng. Efter det blev det en promenad hem och väl hemma åt jag middag, nu försöker plugga men allting annat är mycket mer intressant.

Grattis min älskade vän!


*

"Jag vill inte vara med dig trots att du är som du är, utan just för att du är som du är"


Känner du lyckan genom sorgen?

Sitter just nu hemma hos Lojz med Anna, vi dricker kaffe och kollar på filmer från när grabbarna var mindre. Mycket trevligt, har även tittat på massa fula bilder från olika fester och bakisdagar. Imorgon beger jag mig hemåt igen men först blir det en stadsrunda med Anna för att hitta present till Vic. Jag gruvar mig för att åka hem då jag vet att så fort jag kommer innanför Östersunds gränser så mår jag dåligt. Jag trivs inte där men som tur är så har jag mina fina vänner som gör dagarna lättare. Nu ska jag fortsätta kolla på det här innan sängen skriker efter mig. På återseende! Puss.


Iphone 4s

Jag är även numera ägare till en IPhone 4s!!!!!!!!


Lite bilder.


14/1

Ojojoj.. Vilken början av det nya året, så otroligt mycket har hänt men jag orkar inte gå in på allt nu när jag sitter på mobilen. Vet inte heller om jag kommer att berätta om mina äventyr heller, vissa saker är kanske lite för personliga och angår inte alla. Jag har bestämt mig för en sak också, något som jag egentligen borde ha gjort för flera år sedan men bättre sent än aldrig. På tisdag åker jag hem också, då fyller min kära Vic 21 år! Ska bli skönt att få komma hem men jag vet att jag kommer att längta tillbaka så fort jag kommer hem, som tur är åker jag tillbaka igen strax innan Anna får lägenheten för att hjälpa henne att gå i ordning och sånt där. Myspys! Nu ska jag nog krypa ner under täcket och fortsätta med det vi gjort under nästintill hela dagen, sova. Anna snarkar redan, kanske smiter jag iväg på nattäventyr om jag har tur! Puss och kram, hörs mer när jag kommer hem till Östersund.


8/1

Det har inte blivit så mycket skrivet här på bloggen den senaste tiden men det beror på att jag är i Sundsvall och har inte riktigt tid att sätta mig vid en dator. När jag kommer hem så ska jag berätta allt, om hur året börjat i kaos osv. Vi hörs när vi hörs!



RSS 2.0