'Cause my heart is wherever you are - ♥

 
 

Ni som stannat kvar.

"Och jag tackar alla er som står där bredvid när livet
känns som svårast och inget går min väg. För det är då
som jag förstår att det enda som betyder nåt är vännerna
jag har, ni som alltid stannat kvar"

16.08

Dagarna fortsätter att bestå utav jobb och efter jobbet brukar det inte hända mycket. Igår var jag dock till Victoria och åt Pasta Carbonara. Riktigt skönt att slippa tänka på att man ska laga middag och sig själv samt äta den ensam. Idag fyller Victoria år och senare ikväll ska jag dit för att fira henne med fika och presenter. Myyyyycket trevligt! Hon kan aldrig ana vad jag har köpt till henne men det är något hon velat ha riktigt länge. Imorgon är det jobb igen och sedan kommer hjärtat och hämtar mig för att spendera helgen i Oviken. 
 
Nu ska jag försöka laga mig någon mat och göra mig klar innan jag ska bege mig till Vicipedia på kalas. Adjöken!

Ja må du leva uti hundrade år.

Idag fyller min vapendragare och bästa vän 23 år.
Ett enormt jävla grattis på födelsedagen, min kära Victoria.
Du är bäst och jag är så sjukt glad över att ha dig i mitt liv.
 
 
 

20.26

Efter över två veckors ledighet fick jag igår äntligen komma tillbaka på vardagen, rutiner och jobbet med fantastiska arbetskamrater och barn. Men varför ska man börja lugnt när man kan göra hårt på en gång, så jag tog på mig ett arbetspass på 6.30-16.30, trots tröttheten så var det verkligen värt det. Det har varit underbart att få rå om mitt älskade hjärta varje dag men jag känner att jag inte är gjord för att vara ledig såhär mycket och snart behöver jag inte sakna Viktor såhär mycket på veckorna längre. Efter jobbet begav jag mig till Victoria för att äta middag och umgås med henne och Simone, onsdagshäng med skitsnack och kladdkaka i vanlig ordning.
 
Idag har bara jobbat och sedan tagit det lugnt hemma i sängen med datorn i knät. Jag fick dock åka på Apoteket för att hämta ut penicillin för urinvägsinfektion, känns ju lite sådär må jag säga. Nu tänkte jag ta min sista kvällsrök innan det är dags för att krypa ner i sängen, imorgon jobbar jag 6.30-16 och då gäller det att försöka vara lite utvilad. Men det är ju trots allt fredag imorgon. 

Nytt år och nya möjligheter, antar jag.

Välkommen 2015. Det blev ett riktigt bra avslut på det förra året med god middag, fina vänner. sällskapsspel och lagomt mycket alkohol. Vi firade in det nya året i Brunflo hos Moa och Pehr. Oxfilé, potatisgratäng, sås och grönsaker til middag och marängsvisch till efterrrätt, helt perfekt. Jag fick min nyårskyss av den bästa jag vet. Man behöver inte mycker mer än sitt hjärta och sina vänner för att en kväll ska bli helt magisk. Jag är verkligen lycklig lottad över människorna som jag har i mitt liv. Ni är fantastiska.
 
Igår låg vi mest bara hemma och levde bakisliv. Tittade på film, åt pizza till middag och sedan en massa godis. Precis som det ska vara, i armarna på mitt hjärta. Det blev även en liten sväng till Brunflo för att hämta Viktors telefon som hade glömt där under nyårsnatten. Nu tänkte jag att jag ska ta och väcka Viktor så att vi kan göra något vettigt idag. Jag skulle behöva tvätta och städa men det är söndagsgöra.
 
 
 RSS 2.0