15.59

Under dagar som dessa hatar jag att jag är alldeles för rastlös för att sola. Jag satt på balkongen i ca tio minuter och då var jag redan så rastlös att jag inte kunde sitta kvar. Tur att jag har en massa packning kvar att fixa med så att jag kan skylla på att jag måste fixa det innan imorgon för då åker jag till min fina farmor i Rätan för att ha en mysig helg med henne samt gå igenom en miljard kartonger för att kolla vad jag ska ha med mig till lägenheten. På måndag är det inflytt och än så länge känns det inte särskilt mycket, men på måndag när jag åker in till stan med farmor och Yngve lär jag väl vara rätt så pirrig i magen och alldels lyrisk. Åh vad jag längtar tills jag får inreda mitt alldeles egna hem. Nu ska jag duka till maten som idag blir sallad för vem vill äta varm mat en dag som denna? Vi hörs när vi hörs, typ när allt är färdigt med lägenheten antar jag. Puss!

Dagens

vill ha: fett med pengar
klädsel: shorts och linne
smink: mascara
frisyr: uppsatt
låt: jens hult - precis som du vill
bästa: sommarvärmen
planer: träffa jocke och hänga med vic
roligaste: att få träffa finaste jocke
saknad: sundsvall
dummaste: att molnen dyker upp ibland
misslyckande: inte heller något ännu
drog: cigg och musik
köp: ingenting
humör: jag är på väldigt bra humör

15.28

Idag tog jag och Vic en skön promenad i finvädret ner på stan för att kramas lite med Jocke som imorgon åker till Stockholm och om en vecka åker han till Öland för att spendera hela tre månader där, det suger så jävla mycket hästballe. Men tur att man fick träffa honom både idag och igår så man har fått en liten dos av honom innan han åker. Nu är käringa på gymmet så när hon kommer hem ska vi göra kycklingsallad som är en perfekt middag en sån här dag och självklart äter vi den på hennes uteplats. Nu ska jag sätta mig en stund på balkongen innan Vickan kommer hem och vi ska på affärn. Adjö!

När det var du och jag, utan kemiska substanser.

#drogkampen    <-- länk
När jag läser denna artikel så hugger det till i hjärtat och du dyker upp i mina tankar på en gång. Du är en av alla dom som fått sätta livet till på grund av drogerna och det är inte så det ska vara. Du hade hela livet framför dig och jag önskar att du aldrig blev presenterad för drogerna. Jag saknar dig, jag tänker tillbaka på oss och våra minnen med gråten i halsen men även med ett leende på läpparna. Det är fantastiska minnen men det gör ont att veta att jag aldrig någonsin kommer att få skapa något nytt minne med dig. Jag tänker tillbaka på den du var innan du träffade på drogerna. När det var du och jag, utan kemiska substanser. Trots att du aldrig var nöjd med dig själv så ska du veta att du var den vackraste människan jag har sett i hela mitt liv. Det fanns ingen annan som förtjänade mitt hjärta som du och jag har fortfarande inte hittat någon som förtjänar det mer. Drogerna förändrade aldrig din personlighet, du var fortfarande samma person jag föll för när jag var fjorton år. Jag kan ofta undra hur allting hade sett ut om jag hade orkat kämpa för dig lite till. Men trots min undran och mina tankar så fanns det bara en person som kunde hjälpa dig att ta dig ur det där och det var du själv. Jag tror att en del av dig ville sluta men en större del mådde bra och såg inte hur du sakta gick sönder. Jag hoppas att du äntligen har funnit den ro du så länge sökt efter, att du flyger där bland molnen och mår bra fullt ut. Jag kommer alltid att minnas dig. Me love you longtime.
 
 
-
En annan känsla som dyker upp när jag läser den där artikeln är rädsla, en rädsla av att du inte inser hur lätt det är att falla dit innan du redan är där. Jag kan inte gå igenom det här igen, jag kan inte finnas där ifall du fastnar för jag kan inte stå och se på när du sakta går sönder. Det gör alldeles för ont. Jag vill aldrig uppleva den känslan jag kände med M igen. 

Tre skeden i livet.

Det förflutna som aldrig återvände
Nuet som inte varar
Framtiden som är okänd

21.49

Helgen har bjudit på diverse saker. I fredags jobbade jag till halv fyra och därefter mötte jag Victoria nere på Lillänge för att fixa alkohol inför lördagen. Jag var hem en sväng för att äta middag och sedan kände vi att vi ville göra något eftersom att solen ändå sken så jag och Vic tog med oss min förvuxna rinkbandyboll (basketboll) och gick bort till Tavelbäcken för att spela lite 21, det var alldeles för länge sedan vi gjorde detta så det var riktigt roligt. För två somrar sedan spelade vi basket i princip varje kväll med vänner som man verkar ha tappat bort på vägen, tråkigt nog. Efter basketen dog jag i sängen framför lite serieavsnitt.
 
 
Lördagen bjöd på sol och grillning till middag, det satt alldeles perfekt i magen innan vi skulle göra oss klara för en kväll på för cruising. Det är en utav dom absolut roligaste kvällarna på väldigt länge. Vi fick träffa nytt folk, dricka vin på en gräsmatta i solen, cruisa runt i en Cheva, lära oss att spela luftgitarr på bästa sätt och dansa till liveband. Men det bästa av allt är att jag fick spendera den här kvällen med otroligt fina tjejer.
 
 
Idag har jag bara tagit det lugnt, man har varit lite sliten efter gårdagen så efter ett litet besök hos Vic så har jag badat, legat på soffan och bara levt bakisliv. Precis som söndagar ska se ut, helt meningslösa och sysslolösa. Det mest vettiga jag har gjort idag är att titta på finalen av Talang och ingen var mer värd vinsten än Jon Henrik. Man behöver inte förstå för att det ska beröra, han har tagit jojken till en helt ny nivå. Stort jävla grattis, Jon Henrik. Du är fantastisk.
 
 

Dagens

vill ha: den andra juni
klädsel: jeans och linne
smink: det vanliga
frisyr: utsläppt
låt: medina - se på mig nu
bästa: solen skiner och maja
planer: dejt med maja
roligaste: att få träffa saknad vän
saknad: min farmor och rätan
dummaste: ingenting ännu
misslyckande: inte heller något ännu
drog: cigg och musik
köp: ingenting
humör: jag är glad

Once upon a time.


Den tryggaste platsen på jorden, för mig.

Den platsen är, har alltid varit och kommer alltid att vara Rätan. Det bästa som finns är att befinna sig i det där huset som jag kan utan och innan, där varenda minne är ovärdeligt. Alla dom kvällar min farfar bäddade ner mig sängen och gjorde "fothus" så att jag aldrig behövde frysa om fötterna, när vi smög upp lite tidigare varje morgon för att göra frukost på sängen tilll farmor. Allt det där, varenda liten detalj kommer att finnas i mitt minne så länge jag lever. Det är så otroligt tråkigt att jag inte åker dit lika ofta längre för trots alla lyckliga minnen finns det också den där känslan kvar av att jag aldrig kommer att ha min farfar väntandes på mig när jag kommer med bussen, jag får aldrig höra han kalla mig "faffas tjej" igen och det gör ont, så fruktansvärt ont. Jag har kvar min farmor - min fantastiska farmor, den starkaste kvinnan som någonsin funnits i mitt liv, som fått uppleva två saker som ingen människa ska behöva gå igenom. Hon har fått begrava sin son och sin stora kärlek men trots det håller hon huvudet högt och ser framåt. Min farmor är min hjälte, hon är den person jag ser upp till, hon är den person jag vill växa upp och bli som. Rätan kommer alltid att vara den plats där jag kan slappna av och känna ett otroligt lugn. Så fort bussen svänger in och man ser skylten "Rätansbyn" så känner jag hur det som tynger mig bara rinner av och jag känner ett lugn och en känsla som inte går att beskriva. I Rätan har jag alltid varit bara jag och det räckte. Den tryggaste platsen på jorden, för mig.
 
 
 
 

12.32

När onsdagen bjuder på världens tråkigaste väder med snö och blöta så bestämmer jag mig för att inte kliva utanför dörren på hela dagen, förutom dom där få metrarna som leder till Victorias dörr isf. Det är maj nu och då vill jag ha sol och värme, ingen jävla snö. Men så  är det ju när man bor i vårt landskap Jämtland, men vet aldrig när sommaren tänkte komma. Under våren blommar ingenting för att det för kallt och när det regnar i de nedre delarna av Sverige så snöar det här istället. Men nog om det, jag har ätit en härlig frukost bestående av havregrynsgröt och en Celsius. Jag tänkte snart ta en dusch innan jag forsätter min dag med att göra absolut ingenting. Vi hörs när vi hörs.

Vissa säger; lev din dag som din sista.

"Jag fortsätter vända mig om men du finns inte där.
Jag fortsätter leta men finner ingen mening att va här.
Jag vill inte vakna imorn utan kärlek i min värld.
Så jag fortsätter vända mig om men du finns inte där."
 
 

Kapten Röd - 29 mars

15.39

Det enda som stod på att-göra-listan idag var ett möte och det är nu avklarat, det gick så bra som jag trodde och på torsdag eller fredag får jag veta om det blir ännu bättre. Jag kan inte förstå att jag snart kommer att flytta in i min alldeles egna lägenhet, mitt eget hem där min egna regler gäller. Om en månad är jag bosatt där sedan några dagar och det känns helt fantastiskt, det mesta är fixat men det som alltid fortfarande några saker som ska ordnas innan det är dags för inflytt. Kvällen tänkte jag spendera med Vic, lite serietittande och massor av skitsnack. Så ser min tisdag ut, tack och hej!

Se på mig nu.

"För jag ska resa mig ur aska, upp från mina knän.
Värsta superman, jag krossar allt i min väg.
Du ska få se på vem du kastat, är inte som förut.
Men pass på allt det där, bara se på mig nu"
 
 
Medina - Se på mig nu
 

En fallen ängel reser sig igen.

När det känns som om hela livet går emot dig måste du hålla ut för stormen kommer inte att hålla på i evighet. Om en tid kommer du att kunna skratta och du kommer hitta tillbaka till den du var innan allt det här hände. Det gäller att inte ge upp, du måste göra allt som står i din makt för att övervinna allt det där mörka som försöker att ta över. Även om det är svårt att tro just nu så är du starkare än vad du tror. Du är en kämpe och jag vet att du kommer att klara det här. Jag tror på dig och jag hoppas att du försöker göra detsamma. Jag älskar dig och du förtjänar det allra bästa. Jag ska göra allt jag kan för att hjälpa dig att klättra upp igen. Jag står vid din sida genom allt och du är en av de få som ligger absolut närmast hjärtat. Du är fantastisk, 

Tidsfördriv.

1. Hur gammal är du om fem år? 28
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Victoria
3. Hur lång är du? 166
4. Vilken är den senaste filmen du sett? The Town
5. Vem ringde du senast? Mamma
6. Vem ringde dig senast? Mamma 
7. Hur löd det senaste sms:et du fick? "Awesome!!"
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Det beror lite på vem det är, men säger nog ringer
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda
10. När såg du senast din mamma? Nyss
11. Vilken ögonfärg har du? Grönblå
12. När vaknade du i dag? 06.45 men somnade om till typ elva
13. Vilken är din favoritjulsång? Inte den blekaste!
14. Vilken är din favoritplats? Rätan får mig att känna mig så lugn
15. Vilken plats föredrar du minst? Hm..
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? På något spännande ställe, med fantastiska människor
17. Vad skrämde dig om natten som barn? Det minns jag inte
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Säkert något efterblivet Vic sagt
19. Hur stor är din säng? 120's
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Med trosor
22. Hur många kuddar har du i sängen? 3, minst!
23. Hur många landskap har du bott i? 1, Jämtland
24. Vilka städer har du bott i? Östersund men ändå halvt i Sundsvall
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor
26. Är du social? Ja!
27. Vilken är din favoritglass? Twister
28. Vilken är din favoritefterrätt? Oj, den var svår
29. Tycker du om kinamat? Ja, ibland
30. Tycker du om kaffe? Ja
31. Vad dricker du till frukost? Oboy, juice, kaffe, det är olika
32. Sover du på någon särskild sida? Ibland på ena sidan & ibland på den andra
33. Kan du spela poker? Ja
34. Tycker du om att mysa/kela? Ja!
35. Är du en beroendemänniska? Av nikotion, ja
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Yes
37. Vill du ha barn? Ja
38. Kan du några andra språk än svenska? Ja
39. Har du någonsin åkt ambulans? Ja
40. Föredrar du havet eller en bassäng? Både och
41. Vad spenderar du helst pengar på? Nöjen, kläder, mat!
42. Äger du dyrbara smycken? Ja, säkert något
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Tittar knappt på tv
44. Kan du rulla med tungan? Tror icke det
45. Vem är den roligaste människan du känner? Alla jag känner är roliga på sitt sätt
46. Sover du med gosedjur? Nej
47. Vad har du för ringsignal? Bastille - Things we lost in the fire
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Jag tror det
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Glasögon
50. Flirtar du mycket? Nej
51. Kan du byta olja på bilen? Tveksamt
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Nej
53. Vilken var den senaste boken du läste? Jag har påbörjat Femtio nyanser av honom
54. Läser du dagstidningen? Ibland
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? Är det bra musik så lätt
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Ingen allls
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Ett telefonnummer
59. När var du i kyrkan senast? Kommer inte ihåg faktiskt
60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Jag vet inte
61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? En helg typ
62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig? Jag vet inte
63. Vad lyssnar du på just nu? Plura som pratar i bakgrunden på tvn
64. Har du varit med i tidningen? Yes
65. Vad är det konstigaste du ätit? Myror när jag var liten kanske
66. Vem såg dig naken senast? C
67. Vad är det för färg på din tandborste? Blå, tror jag 
68. Hur imponerar man på dig? Få mig att skratta
69. Vem ringer du när du är arg/ledsen? Vic, Anna eller Lars
70. Har du någon piercing? 3 st, samt 3 i öronen
71. Din största vinst? Det minns jag inte
72. Civilstånd? Singel
73. Vilka hemsidor besöker du dagligen? Facebook och Bloglovin
74. Är du fåfäng? Nej
75. Ångrar du någonting du gjort? Inte ångrar, men de klart att de finns saker man helst hade velat ha ogjort
76. Hur gammal är din pappa? Han skulle ha varit 52
77. Vilket är ditt drömjobb? Jag vet faktiskt inte, något som har med människor att göra iaf
78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till? Jaa, massor!!
79. Vad har du haft för husdjur? Hund, kanin, katt, fiskar typ.
80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig? 1) Jag letar absolut inte efter kärleken, eftersom jag klarar mig riktigt bra själv, men ibland kan jag längta efter någon att dela mina dagar och nätter med, någon som alltid finns där och som älskar mig för den jag är osv.
2) Jag kan ibland klandra mig själv för att min pappa och M inte längre är i livet, jag kan ibland tycka att jag kunde gjort mer.
3) Jag önskar att jag kunde ge min mamma allt hon pekar på, för hon är värd det. 

81. Svär du ofta? Dessvärre, ja
82. Sverige när det är som bäst? En riktigt varm sommarkväll
83. Kan du åka slalom? Jag kunde en gång i tiden

84. Vad har du ätit i dag? En macka, en majkolv, en köttbit, tacogratäng och sallad
85. Vad har du för utbildning? Barnskötare
86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? Mina ögon
87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? Typ allt annat
88. Vilken är din bästa egenskap? Jag har lätt för att prata med nya människor
89. Vilken är din sämsta egenskap? Jag är rätt så jävla envis
90. Nämn två historiska personer som intresserar dig? Oj, det vet jag inte
91. Saknar du något? Ja
92. Är det viktigt att fira födelsedagar? Det var viktigare när jag var mindre
93. Vad gör dig ledsen? Mycket
94. Vad gör dig glad? Äventyr, människor, kramar
95. Har du varit gift eller förlovad? Nej
96. Vad ska du göra i helgen? Ingenting är planerat
97. Vad är det knasigaste du gjort? Det finns nog väldigt mycket
98. Vad har du för laster? Jag vet inte riktigt..
99. Vem är din förebild? Jag vet faktiskt inte, det finnas många som lyckas på ett bra sätt, som gör saker som inspirerar mig, men jag har nog inte en lista på alla dessa personer.
100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor? Gå och röka


18.22

Denna dag bjöd på solsken så jag och Victoria bestämde oss för att ta en powerwalk i finvädret. Det var riktigt skönt och efter det var man helt slut. Väl hemma hjälpte jag min bror med lite pluggning samt ringde en massa viktiga samtal innan flytten (nu är det inte länge kvar) och nu ligger jag i soffan hos Vic efter en riktigt god middag som bestod av tacogratäng och sallad som hon bjöd på. Matkoma deluxe! Kände att jag var tvungen att slänga in ett inlägg eftersom att damen bredvid mig klagar på att jag är dålig på att blogga. Vad resten av kvällen bjuder på har jag ingen aning om, det känns som om det blir en tidig kväll iallafall. Imorgon är det iallfall möte som står högst upp på schemat, hoppas på finväder! Det var allt från mig, adjööö!
 
 

13.20

Efter en väldigt trevlig men kaosartad valborgsmässoafton så bestämde jag mig för att köra en helnykter helg. I fredags satt jag hemma i min ensamhet och spelade Super Nintendo och tittade på film. Gårdagen bjöd på en stadsrunda med fina tjejer där jag köpte en skjorta och ett linne som kommer sitta finfint till ett par shorts i sommar. Kvällen bjöd på pajbakning och film med mamma och Vic. Idag ska jag bara ta det lugnt, tänkte beställa hem lite nya foton så att jag kan fixa om lite i ramarna när jag flyttar in i lägenheten. Annars blir det nog lite serier denna söndag.RSS 2.0