Underbara människa.

 
 
 

För dig kan jag gå genom eld.
Dagens

vill ha: en resa till varmare breddgrader
klädsel: mjukisar, linne och baseball-tröja
smink: ingenting
frisyr: utsläppt
låt: aleks - känsla
bästa: mina vänner & semlor
planer: ringa samtal & plugga
roligaste: allt är roligt på ett eller annat sätt
saknad: 238
dummaste: att laddaren inte vill samarbeta
misslyckande: ingenting än iallafall
drog: cigg och musik
köp: ingenting
humör: det är rätt bra

12.10

En helkväll med mina fina vänner Simone och Victoria var precis vad jag behövde igår. Vi åt middag och tittade sedan på två utav filmerna, Mighty Ducks, vilka fantastiska filmer även om jag inte kan komma på just varför jag tycker det. Det bara är så. Ännu bättre blir det imorgon när jag äntligen ska få spendera lite tid med en efterlängtad Emma. Någon gång under nästa vecka åker jag även till Sundsvall, det ska blir sjukt skönt att få komma tillbaks dit, jag saknar Anna och jag saknar grabbarna mycket. Det känns som om allt är på väg åt rätt håll just nu, några hinder finns det fortfarande kvar men hur vore livet om allt var en dans på rosor? Jag skulle tycka att det var rätt tråkigt och händelselöst. Jag har världens finaste vänner och familj, det räcker långt för mig. Jag lever i nuet och låter någon annan oroa sig för framtiden.

*

 

Memories.

 

En vän från något som känns som ett annat liv.

Ikväll är en sån där kväll man saknar vänner från förr, speciellt han jag brukade kalla min bästa vän. Han som alltid fanns där för mig så fort jag behövde honom, han som jag kunde bli ovän med så många gånger men ändå visste vi att vi alltid skulle hitta tillbaka till varandra. Det var han jag kunde anförtro mig om allt. Det var han som sakta förändrades och blev någon jag inte längre kände. Han som försvann ur mitt liv, som jag inte har sett sedan dess. Jag hoppas att du är lycklig nu, att du har hittat din plats i livet. En dag kanske våra vägar möts igen, om inte så vill jag tacka för allt du givit mig. Jag älskar dig.

 
 
 

Vi fick låna en ängel.

Ditt hjärta har nu slutat slå och jag vet att du har det bra nu, du har inte längre ont men trots detta så är jag så arg och ledsen på denna orättvisa värld. Varför skulle du drabbas av det här? Jag förstår ingenting, hjärtat gör ont och jag känner mig helt tom. Jag kommer aldrig att glömma dig, du fick mig alltid att skratta oavsett vilket humör jag var på innan. Trots att du hade ont och mådde dåligt hade du alltid ett leende på läpparna. Tack för att jag fick chansen att lära känna dig, du var en helt fantastisk människa och jag kommer att bära med mig minnet av dig i all framtid. Vem ska nu skratta åt mig när jag är bakis och fråga om jag är "nyknulld"? Vi fick låna en ängel. Jag kommer att sakna dig så otroligt mycket. Vila i största frid, Visse ♥

Jenny Victoria Roos

Vid den här tidpunkten för 22 år sedan kom du till världen.
 
Ett enormt jävla grattis till min vapendragare och bättre hälft på födelsedagen.
Jag hoppas att du får en riktigt bra dag och att alla dina önskningar slår in i år.
Jag älskar dig och är så otroligt tacksam över att ha dig i mitt liv.
♥ ♥ ♥ ♥ 
 
 
 

*


DAGENS

vill ha: ett miljonbelopp på mitt konto
klädsel: jeans, linne och tröja
smink: foundation och mascara
frisyr: utsläppt
låt: takida - one lie
bästa: den där känslan
planer: ett besök på arbetsförmedlingen
roligaste: det måste jag återkomma om
saknad: min älskade pappa och farfar
dummaste: att det är sjukt kallt
misslyckande: ingenting än iallafall
drog: cigg och musik
köp: ett armband och keso
humör: trött men rätt bra humör


00.51

Efter den här helgen kan jag somna med ett leende på läpparna, den har varit lite bättre än dom flesta andra och oftast är det småsaker som gör det. En fredag som spenderades med min vapendragare och bättre hälft, precis som det ska vara. En lördag som spenderades med några av dom bästa tjejerna jag vet. Med skratt, skitsnack, sällskapsspel, alkohol och väldigt mycket kärlek. En söndag som även där spenderades med min bättre hälft, bakisliv med pizza, film och tv-spel. Denna fina helg avslutades på bästa sätt, Hundraåringen på bio med ett perfekt sällskap. Med detta säger jag godnatt och är mina dagar framöver hälften så bra som dessa kommer jag att vara mer än nöjd.

16.44

Denna dag har bestått av att ringa en massa samtal, vissa gick bättre än andra men det går iallafall framåt i livet måste jag säga. Det har blivit en hel del pluggande. Idag har jag min nästsista examination och nästa vecka blir den sista, efter detta är jag klar med pluggandet för tillfället. Nästa gång blir det en större utbildning men jag har inte riktigt bestämt mig för vad det blir ännu så därför lägger vi detta på is ett tag. Nästa projekt är att skriva ett personligt brev och skicka in en ansökan på ett jobb jag hittade på Platsbanken häromdagen. Förhoppningsvis blir det jobbet mitt och då kan jag verkligen säga att det går bra nu. Ikväll ska jag kanske bege mig ner till Victoria för sleepover, väldigt mysigt med chill och skitsnack med min kära vän. Nu ska jag snart äta mat och sedan förbereda det sista till examinationen som är klockan sex. På återseende! 

Yesterday's gone, we gotta keep moving on.
RSS 2.0