Remember me & Freedom Writers.



Två av dom absolut bästa filmerna jag sett, har du inte sett dom så gör det!


28/7

Den här dagen började inte bra alls. Hann inte mer än duscha innan jag får höra att ambulansen är på väg pga att Ante's hals har svällt igen totalt så han kunde knappt andas, jag klädde på mig fort och sen åkte jag ner med honom på sjukhuset för mamma hade massor att göra hemma så hon skulle komma ner senare. Väl nere på sjukhuset tog dom massa prover på honom så jag fick sitta och vänta inne på akuten. Sen hämntade dom mig, då låg han på intensiven med alla möjliga slangar omkring sig. Då slog det mig att det var på den avdelningen min farfar tog sina sista andetag och i väntrummet jag fick sitta en stund, där satt jag och väntade på att jag skulle få se min farfar en sista gång. Trots det så höll jag huvudet högt. Iallafall, läkarna kunde inte hitta orsaken till varför halsen hade svällt igen på Andreas men sakta men säkert gick svullnaden ner. Så vid sex-tiden fick han åka hem, äntligen. Så jag har suttit med broder på sjukhuset hela dagen. Världens bästa storebror, jag älskar dig.

Nu sitter vi i vardagsrummet och tittar på tv, ikväll blir det bara lugnt. Imorgon börjar äntligen Storsjöyran, det kommer att bli awesooome! Det här har man längtat till under hela året, trots att jag fortfarande käkar pencillin så för mig blir det nog lugnt, fast jag kan ju inget lova. Höhöhöh! Men nu ska jag hänga med på tv;n, vi hörs när vi hörs. Ha det bra! Puss och kram.


- Vad heter du?
- Arin?
- Kåt då?


26/7

Äntligen har jag fått pencillin så nu börjar jag känna mig som en människa igen, idag har jag i princip sovit hela dagen och det behövdes verkligen med tanke på att jag knappt sovit något som senaste veckorna. Imorgon ska jag försöka ta mig ner på stan för att köpa min biljett till Storsjöyran, jag är lite efter men eftersom att jag knappt varit hemma så har det varit svårt att köpa den men bättre sent än aldrig.

Just nu sitter jag och tittar på tv med mamma, väntar på att Criminal Minds ska börja. Så för att fördriva tiden kollar jag kläder på Nelly.com, lönen kommer ju imorgon så kanske ska ta och beställa något fint. Det återstår att se! Nu har jag ingenting mer att skriva så istället för att skriva om något helt meningslöst så säger jag puss och godnatt!


Wooow!


24/7

Sådär, nu är jag hemma igen. Jag har som sagt varit i Rätan i två veckor, hann inte mer än komma hem från Sundsvall innan jag åkte igen. Jag har haft det jättebra dom här veckorna tillsammans med mina underbara vänner. Så otroligt underbart att få träffa grabbarna från Göteborg igen, det finns inte ord för hur mycket jag har saknat dom. En hel del alkohol har det blivit också, en enda dag var vi utan den och det var nog den tråkigaste dagen i världshistorien. Helt galna fester har vi haft i huset som grabbarna hyrde, bilder kommer att komma upp på Facebook och Bilddagboken så fort jag orkar, det är vääääligt många. Jag orkar inte berätta i detalj vad vi har gjort men vi har väl badat, grillat, skrattat, sovit, druckit osv.

Kom till stan vid sju-tiden ikväll och då satte jag mig på tågstationen med grabbarna tills deras tåg gick. Vi chillade bara och käkade kebab. Det var verkligen inte roligt när det var dags för dom att kliva på tåget, ska det ta ett år tills vi ses igen? Nej, det orkar jag inte så jag funderar på att åka ner snart. Tur att Christian blir kvar under Yran så man kan känna lyckan från Göteborg ett tag till.

Aja, nu ska jag lägga mig ner och tycka synd om mig själv. Stackars lilla jag har fått den värsta urinvägsinfektionen genom tiderna. Jag skulle inte klaga om någon tog mitt liv nu. Vi hörs, puss!

6/7

Som sagt så är jag i Härnösand, sitter och chillar vid datorn hos Marko medan han tittar på fotboll. Jag har haft riktigt bra dagar här. I lördags var det party, tog en tripp till Ö-vik där det var Hamnfest, sög balle så vi åkte tillbaks ganska fort. Sen gled vi runt i bilen i stan och så. Blev massa knas senare på natten som jag inte vill ta här men det ordnade sig. Dom andra dagarna har vi badat i havet, badat jacuzzi, spelat minigolf och bara chillat. Så jävla skönt att komma bort.

Imorgon åker jag och Anna
till Sundsvall för att kolla läget på Gatufesten, lär väl bli lite alkohol och så. Vi blir där tills på fredag då jag åker hem till Östersund, är hemma på kvällen. På lördag beger jag mig till Rätan för att vara där i ca två veckor. Så jag har ingen dator nu på ett tag, bara ibland, så det blev inte så mycket skrivet här. Men ska försöka uppdatera så fort jag har möjlighet.

Nu ska jag vara lite social
med Marko men vi hörs när vi hörs, helt enkelt. Ha det så bra. Puss!

1/7

Imorgon jobbar jag sista dagen på Campus förskola, känns lite tråkigt men ändå skönt att få vara ledig. Idag har det bara varit lugnt precis som alla andra dagar den här veckan. Idag hade vi tio barn på sju vuxna, vi är så många vuxna för att vi har slagit ihop två avdelningar. Glassbilen kom idag också och bjöd på glass, det var gött! Sen jag kom hem har jag bara tagit det lugnt, packat lite grann eftersom att jag åker till Härnösand på lördag. Jag fattar inte hur jag packar, det blir alltid för mycket så att väskan knappt går att stänga. Men är man tjej så blir det sådär, man måste ju ha kläder att välja mellan och ska man vara borta länge och inte har tillgång till tvättmaskin så måste man ha mycket kläder. Hahah! Snart ska jag nog gå och lägga mig så att jag pigg till sista jobbdagen imorgon. Godnatt och sov gott. Puss! (Du får mig att le)



RSS 2.0