29/8

Nu är det bestämt, den 13 september får jag göra operationen jag väntat på i två års tid. Invalid kommer jag att bli, tur att det är sista veckan med matten som mest bara handlar om att repetera, nationellt prov samt slutprov så det är ju inte allt för mycket plugga med penna i handen. För slutprovet gör man muntligt via webcam med webläraren. Hur det ska gå vet jag inte, försökte göra ett av mina uppdrag idag men det stod helt stilla. Jag kan inte det där med prov, allt jag kan försvinner på en halv sekund. Jag vet att jag kan det här men jag får inte fram det ur huvudet. Försöker titta på det jag har gjort i boken men fattar ingenting ändå. Skitliv. Men nu måste jag sova, ska vara nere på skolan till halv nio imorgon. Måste få tips och idéer på hur jag ska göra för att klara det där jag egentligen kan. Men lite bra kanske händer i livet snart, om allt går som jag vill. Jag håller alla tummar jag har!!!!!

28/8

Idag har jag plugga matte, det är nog allt jag gör nu för tiden men så blir när man halkar efter. Men nu har jag fått ett schema av min lärare på de sidor jag ska göra dag för dag så nu känns det som om jag är på rätt spår igen. När jag kom hem blev det middag och efter det en sväng ner på Lillänge. Köpte mina älskade skor som jag dreglat efter så länge, ÄNTLIGEN ÄR DOM MINA! Fick även ett samtal från ortopeden imorgon, jag kan få operera den här förbannade axeln den 13 september om jag vill. Pluggar fortfarande matte då men jag har trots allt väntat på det här i två års tid. Vill inte skjuta på det längre. Kanske kan jag röra mig som en riktigt människa efter det här. Nu tänkte jag ringa Anna och prata lite skit. Jag växte upp i nanana.

En del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig.

Jag minns när det var du och jag utan kemiska substanser. Du är borta nu och jag tänker hela tiden att om jag hade kämpat lite mer så hade du funnits här idag. Jag klarade bara inte av att stå där och se på när du försvann mer och mer för varje dag som gick. Jag hoppas att du har det bra nu och att du äntligen får vara lycklig och må bra. Jag kommer aldrig att sluta älska dig, en del av mitt hjärta kommer alltid att slå för dig. Du var min första och största kärlek. Jag glömmer dig aldrig. Våra minnen kommer alltid att finnas inom mig. Jag saknar dig, jag saknar oss. En dag kanske vi ses igen. Tills dess, sov gott älskade du.
 
 
 


25/8

Igår blev utgång med Victoria och ett gäng grabbar. Förfesten hölls hos Vic i vanlig ordning och efter det en galen promenad in till stan som innehöll kundvagnsrace och väldigt mycket skratt. Väl inne i stan blev det Cuprum där vi stannade till stängning och efter det fyllemat på Donken. Sjukt bra kväll alltså, kanske en av dom bästa på väldigt, väldigt länge. Jag fick skratta så att jag fick ont i magen och bara känna lycka.
 
Idag ringde Sophia och väckte oss vid tio. Inte det minsta bakis men väldigt trött. Men det var bara att kliva upp då, tog en dusch och åkte ner på stan för att möta upp Monia och Hugo. Det var någon familjedag i Badhusparken där Hugo fick rida och köra häst. Vi träffade storsjöodjuret Birget som bjöd på glass och på Stortorget höll Sweetcamp på för fullt. Vi tittade på när dom trixade med cross och lite med cykel & skateboard. Hugo tyckte att det var riktigt coolt när dom hoppade. gjorde bakåtvoltar osv med crossarna. Två autografer fick han också, nöjdare kille! Det blev sedan mat på Sibylla innan vi åkte hem. Nu tänkte jag väl ta och piggna till lite innan jag åker till Vickan. Ikväll blir det vin. Hoppas att kvällen blir lika bra som den var igår. 

24/8

Uppe alldeles för tidigt och det är alldeles för kallt. Snart ska jag åka ner på skolan och försöka få lite matte gjort. Jag vet inte hur jag ska klara det här, jag känner på mig att det kommer gå åt helvete. Men vi får väl helt enkelt se, kanske går det hur bra som helst idag och jag känner mig positiv till provet och uppdraget som ska vara gjort innan 23.59 imorgon. Lite mer shopping har det blivit också. En klänning, en BH, leggings & strumpbyxor och två par jeans. Nu är det nog färdigshoppat på ett tag fast det är ett par skor som jag så otroligt gärna vill ha men vi får se om jag kan hålla i pengarna ett tag nu.

New shoes.


Shopping.


21/8

Idag har jag varit på skolan och pluggat matte. Men det fick jag inte göra länge, jag skulle gå på biblioteket och låna om matteboken idag efter skolan men då var det någon idiot som hade bokat den så nu är jag utan mattebok, har dock beställt en men det lär väl ta typ en vecka innan jag får den så det blir ner på skolan igen imorgon för att kolla om jag kan skjuta fram allting litegrann. Det borde inte vara några problem. Efter skolan gick jag en sväng på stan, det blev lite linnen, en tröja och lite smycken. Igår köpte jag ett par byxor och en ny skinnjacka. Nöjdare tjej! Ännu nöjdare blev jag när jackan endast gick på 225 kr, värsta kapet! Beställde även ett par skor idag också, mycket behövligt då mina Converse börjar säga upp sig. Tänkte väl slänga in några bilder på min fina shopping också men det får bli i ett eget inlägg tror jag. Nu tänkte jag gå och tvätta bort sminket för att sedan krypa ner i min älskade säng. Imorgon är det en ny dag och den ska jag spendera på Victoria. It will be awesome!

*

Minns du dagarna då gjorde varandra lyckliga? Det gör jag.
Jag vet att vi kan få tillbaka allt det där. Tro på oss.

Jag lär så länge jag lever.

Under detta år har jag lärt mig att man ska ta vara på det man har och vara tacksam. Allting kan vara över på bara ett ögonblick. För ett år sedan förlorade världen två helt fantastiska människor som påverkat mig på olika sätt, det gör ont att jag aldrig mer kommer att få se dessa människor. Men vart dom än är så lever dom för alltid kvar inom mig. Under detta år har även andra fina människor mist livet och jag hoppas att ni alla har det bra, vart ni än är. Jag har även varit nära att förlora fler människor under detta år men jag tackar gudarna att dessa människor fortfarande finns kvar. Jag kunde själv ha förlorat livet men vi hade änglavakt och efter den dagen har jag uppskattat livet ännu mer. Jag har lärt mig så otroligt mycket och jag fortsätter att lära. Jag har gjort idiotiska val men jag hoppas att allt ordnar sig.
Lev varje dag som om det vore den sista och t
a aldrig saker för givet för innan du vet ordet av så är allting förändrat. 

13/8

Kaos. Återkommer när jag vet vem jag är igen.
Det enda som håller mig uppe just nu är att jag vet att du fortfarande står kvar,
det är så skönt att ingenting av det som hände hade något med oss att göra.
Vi överlevde.

5/8

I fredag var det utgång med fina vänner. Förfest i vanlig ordning hos Victoria och sedan begav vi oss på Martie och jag har aldrig sett så lite folk. Värdelöst! Så vi drog vidare på Cuprum och sedan bastuefterfest. Riktigt fin kväll men det var inte lika värt det igår, det var länge sedan jag var så bakis. Men trots det så kom Simone hit igårkväll och fick med mig ner på stan för nykter utgång tillsammans med fina tjejer. Innan hemgång blev det nattmat på Donken och när jag kom hem somnade jag som ett litet barn. Nu ska jag göra mig klar för att åka till Vic som bjuder på gomiddag och sedan fortsätter kvällen hos Schill för filmkväll. Finare söndag! När jag kommer hem därifrån ska jag packa för imorgon sätter jag mig på tåget till Sundsvall. Vad veckan har att erbjuda återstår att se men jag ska kramas mycket med Anna och förhoppningsvis få spendera lite tid med personen som återigen är tillbaka i mitt och den här gången hoppas jag att han stannar. 

"Han var mitt norr, mitt söder, mitt väst och öst, 
min arbetsvecka och min söndagströst
min dag, min afton, mitt tal, min sång 
jag visste inte att kärleken skulle ta slut en gång.

Stjärnorna behövs inte, blås ut varenda en.
Montera ner molnen och ta isär solen sen
sopa ren skogen och töm haven på deras innehåll 
ty från och med nu spelar ingenting mer någon roll."

Tidsfördriv.

VÄNSKAP
vad heter din bästavän?-
Anna och Victoria
vem var du senast med?-
Familjen
vem ringer du när du är riktigt ledsen?-
Det beror på vad det är
har du förlorat en vän under 2011?-
Ja
är du med någon just nu, isf vem?-
Mamma
vad hette din första kompis utanför släkten?-
Niklas
vem snackade du senast i tfn med?-
Anna
vem fick du senast sms av?-
Ecce

KÄRLEK
är du kär?-
Ja
vad heter han isf?-

har du kille?-
Nej
vad hette din första kille?-
På dagis var det Olle
hur många gånger har du varit riktigt kär?-
2
har du sagt att du älskat någon, fast inte menat det?-
Nej
älskar du någon just nu?-
Ja
har du gråtit över någon du inte kunnat få?-
Ja
har du kramat någon?-
Men ja
har du pussat någon?-
Ja
har du hållt någon i handen?-
Det med
har du hånglat med någon?-
Absolut
har du strulat med någon?-
Ja
har en kille tagit på dina bröst utanför dina kläder?-
Ja
har en kille tagit på din röv utanför dina kläder?-
Ja
har en kille tagit på din bh?-
Ja
har en kille tagit på dina trosor?-
Ja
har en kille tagit på din mage innanför kläderna?-
Jodu
har en kille sagt face2face att han älskar dig?-
Ja

MOBIL
vem ringde du senast?-
Anna
vem ringde dig senast?-
Mamma
vad står det i ditt senast sms&vem är det ifrån?-
"Okej :P Will do :) Njut av Willy nu. Vi kanske ses nånting :)" Från Ecce
vem skrev du senast sms till& vad stog de?-
"Det ska jag göra :) Ja men det gör vi nog!" Till Ecce
vad har du för mobil?-
Samsung Galaxy Ace
vilken färg?-
Svart
hur många kontakter har du?-
Inte en aning

FAMILJEN
hur många är ni i din familj?-
6 st
vad heter dina syskon?-
Andreas, Tobias och Evelina (plus Mia, Malin och Karin)
har du en storasyster?-
Ja
har du en lillasyster?-
Ja
har du en storebror?-
Ja
har du en lillebror?-
Ja
har du en tvilling?-
Nej
är du mittenbarn, minsta barnet, eller äldsta?-
Mittenbarn

ANNAT
vad ska du göra imorgon?-
Umgås med Simone
vad har du på dig just nu?-
Mjukisbyxor, linne och skjorta
har du kul just nu?-
Det duger i kriget
vad ska du göra nu?-
Titta vidare på Rädda Willy 2RSS 2.0