27/1

Idag har jag haft en riktigt bra dag! Det började med att jag åkte till Emma vid nio imorse för att vi skulle på en föreläsning om sex och samlevnad, trodde vi. Men det visade sig att föreläsarens plan var inställt pga dåligt väder så istället hade vi håltimme fram till klockan halv ett. Då satt jag, Emma och grabbarna och spelade kort. Sen hade vi fritidskunskap, först tittade vi på någon dålig faktafilm som vi sett förut och efter det skulle vi komma på vad vi skulle göra för att uppnå alla mål i kursen. Sen fick vi sluta, då gick jag och Emma hem till henne för att vi skulle ju som sagt träna. Men det gick inte så värst bra pga att jag inte fick testa gratis utan behövde betala 150 kr för att få testa tre gånger, Emma betalar 300 kr i månaden på sitt gymkort men jag skulle betala ett pris på tre gånger som var hälften av det hon betalar på en månad. Hur fan tänker dom? Men iaf, vi gick upp till Emma och spelade kort och fikade lite, efter en stund kom Dennis och då spelade vi lite mer kort innan det blev middag. Efter middagen drog vi ner till en lokal som Dennis och ett gäng har för att dansa bugg och sånt i, jag och Emma följde med för att titta på när dom dansade. Det var sjukt kul, Dennis försökte få oss att lära oss att dansa men icke, sånt är ingenting för mig. Vi var klara där vid typ halv tio och då gick jag upp till Emma för att hämta mina saker och sen tog jag bussen. Blev tvungen att springa till den så nu har jag sträckt foten och det gör sjuuuukt ont! Jag hoppas att det är bättre imorgon. Men nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar med skolan imorgon, ha det bra och sov gott. Puss!

26/1

Nu har jag precis duschat och ska göra mig klar för skolan, idag ska vi ju på som sagt en föreläsning om förintelsen. Jag tycker att det låter riktigt intressant så vi får hoppas att den inte är döden! Efter skolan ska jag iväg och träna med Emma & Jhenny, det ska bli skönt att få röra på sig lite. Sen ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, vi får se helt enkelt. Men nu ska jag ta och göra mig klar så att jag inte missar bussen in till stan. Vi hörs ikväll! Puss.

25/1

Det blev inget skrivande igår pga att jag var hos Emma hela dagen och kvällen med henne & Dennis. Vi spelade kort ett ex antal timmar och så lagade vi mat, det blev korvstroganoff och ris. Efter maten kom vi på att vi skulle gå bort till Willys för att köpa lite gotta, det blev lite godis och dricka. När vi kom tillbaks till Emma så tittade vi på film, det blev Honey och den var sjukt bra. Den får 4 av 5 av mig för jag har ju faktiskt sett bättre filmer än den. Efter filmen chillade vi bara innan jag & Dennis åkte hem, jag gick och la mig nästan direkt när jag kom hem för jag var sjukt trött.

Nu har jag precis kommit hem ifrån Emma, var där med Kajsa och vi spelade självklart kort. Vi gör fan ingenting annat, så nu börjar jag bli less på att spela kort. Nästa gång får vi ta oss i kragen och hitta på något annat som att vara ute och gå? Hur skönt är inte det liksom? I skolan hade vi bara FSF (Förskola, skola och fritidshem) och sen slutade vi. Det var pyttipanna till lunch idag och det var faktiskt ganska gott! Nu tänkte jag ta och äta lite kötbullar, mos och sås. Sen vet jag inte riktigt vad som händer, vi får se vad jag hittar på i den här döda staden som kallas för Östersund. Kanske beger mig till Emma sen när hon kommer hem! Imorgon ska vi iaf vara på Folkets Hus för att lyssna på en föreläsning om förintelsen, det ska bli intressant.

Nej, nu har jag ingenting mer att skriva men jag kanske skriver mer senare om jag orkar och är hemma.
Annars får jag ta och skriva imorgon. Men ha det så bra tills dess, puss!

Pappa.

610622 - 061122
en dag ses vi igen


Jag har fortfarande mina fötter ståendes på jorden
men mitt hjärta lämnade mig för över tre år sen
När du tog ditt sista andetag gjorde även jag det
för jag dog samtidigt som du, idag finns jag bara
Jag önskar att jag kunde fylla din lungor med luft
Jag önskar att jag kunde få ditt hjärta att slå igen

Det finns så mycket som jag aldrig fick säga dig
Det finns så mycket som du aldrig hann lära mig
Jag hoppas att du vet hur mycket jag älskar dig
Jag glömmer aldrig dig - Min älskade pappa

23/1

Igår var det fest hos min kära vän Kajsa, det var en hel del folk där och det var kul. Festade med folk jag aldrig trodde att jag skulle festa med från skolan! Jag drack inte så mycket pga att jag är börjar bli less på sånt plus att jag inte förstår varför man måste bli stupfull varenda gång man dricker. Förr var det annat så jag antar att jag har "växt upp" och lagt sånt där bakom mig, det är jag riktigt stolt över mig själv för. Plus att jag tycker att man kan lägga pengar på något bättre som t.ex spara dom så att man kan göra något riktigt kul senare, det är iaf vad jag tänker börja göra. Funderar även på att sluta röka också så att jag har mer pengar att röra mig på i månaden.

Jag har blivit en annan människa nu, jag är inte längre den person jag var i somaras. Jag har mognat och märkt att det finns viktigare saker i livet än att dricka alkohol och bete sig som en skit, rent ut sagt. Visst hade jag kul på den tiden men man kan ha roligt utan sånt också. Jag har testat det mesta så det är kanske dags att börja ett nytt liv nu. Så nu tar jag mig i kragen och lämnar det gamla bakom mig och börjar om på nytt!

Just nu har jag ingenting att skriva, det kommer kanske ett nytt inlägg senare.
Nu ska jag och familjen beställa pizza och det ska bli sjukt gott tycker jag iaf!
Puss!

God morgon!

Nu har jag gjort en ny blogg men kommer ändå att ha kvar nogg.se/emeliemattsson men jag tycker att den bloggen är lite tråkig så jag kände att jag behövde en ny. Mitt första inlägg i den här bloggen blev som ni ser en tävling som jag verkligen skulle vilja vinna! Det skulle göra mig sjukt lycklig. Just nu sitter jag på skolan och har ULS, vad förkortningen står för kan jag inte svara på. Men ska iaf göra en personbeskrivning om någon och jag ska skriva om en tjej som blev sexuellt utnyttjad av sin pappa från att hon var mycket liten till tonåren. Jag ska läsa en bok om henne som heter "Ulrikas sista strid", den handlar mycket om hennes liv idag och hur hon har tagit sig dit. Den verkar vara jättebra, berättar mer om den när jag läst klart den. Det lät som om vi skulle se en film också snart, 3000 miles to Graceland hette den tror jag.

Jag vet inte vad jag ska skriva mer, ska jag berätta mer om vem jag är eller vad ska jag skriva? Jag kan skriva ett inlägg senare om det, så får vi se. Egentligen skriver jag inte en blogg för att få en massa läsare utan att få ur mig allt jag har inom mig. Så om någon orkar läsa så blir jag jätteglad! Nu ska jag ha rast och gå ut och ta mig en rök. Jag skriver mer senare, puss!
RSS 2.0