22.36

Efter några glädjetårar av ett så otroligt fint inlägg av en människa jag värderar högst så känner jag verkligen att allting är på väg åt rätt håll nu. Idag skrev jag på kontraktet för lägenheten som blir bara min den första juni. På fredag går flyttlass 1 av 2 detta år och i samband med detta kan jag kalla världens bästa Vikipedia för min granne. Jag känner lyckan i hela kroppen! Lycka över att jag har världens finaste vänner och familj, lycka över att jag äntligen kommer att få min egen lägenhet där allting går efter mina regler och en otrolig lycka över att min underbara vän äntligen har fått veta vad hennes "problem" beror på och inte måste genomgå ännu en operation. Nu kan hon komma hem i vetskap om att det enda som kan stoppa henne är hon själv, världen ligger framför hennes fötter och hon kan göra precis vad hon vill. Jag hoppas att denna underbara känsla är här för att stanna och att ingenting ställer sig i min väg. Tack från mig!

Till världens finaste Emplie

Du är en sann o trogen vän, som alltid ställer upp för mig oavsett när, många jobbiga dagar jag ej klarat av utan dig! Även fast du kom in som en blixt i mitt liv, som från ingenstans så har jag från första dagen värdesatt dig. När vi blev vänner var det som jag kännt dig tusen år, eller ja man kan nästan säga att den dagen mötte jag min själsfrände! Vi blev vänner så snabbt, att jag blev förvånad, att man så snabbt kunde finna den bästavän man någonsin haft, ja de för mig är ofattbart. Inte nog med de, du blir även snart min granne, kommer endast skicka ett sms till dig med bokstaven K så kommer du direkt att förstå att kaffet hemma hos mig är redo, solen lyser där ute och där kommer vi sitta hela dagen och surra o bara snacka strunt om dumma killar som beter sig krokat!! Du är nog den enda som fortfarande orkar lyssna på mig när jag överannalyserar varenda liten grej som sker, vilket jag är tacksam över, för måste ju dela med mig av mina dumma tanker till någon, och till någon som faktiskt ärligt säger hur dumt de låter de som kommer ur min käft. Ja för att runda av detta så du fan i mig bäst, och jag lovar att de finns ingen som älskar dig så som jag älskar dig, ja dom kan ju iaf försöka, men kommer misslyckas då vår ärlighet gentemot varann är till 100 %. 
 
 

Ses vilken dag som helst, miss u hunn <3

17.04

Utgång i fredags med härliga brudar, en väldigt trevlig kväll men jag har insett att jag inte är riktigt van att umgås med bara en massa brudar. Lördagen spenderades i soffan med lördagsmys och bakisliv. Idag har jag spenderat mestadels av dagen i sängen och haft seriesöndag, såna här dagar älskar jag att jag har en hel hög med serier och att jag inte tittat på ett tag så att avsnitten bara ramlar in. Just nu pratar med min kära vän Victoria som befinner sig i Umeå, mycket tråkigt för jag kommer att sakna henne. Tur att hon bara blir borta i ca en vecka och när hon kommer hem så bor vi äntligen grannar. Underbart!

15.23

Nu har jag jobbat i fyra dagar på Sollidens förskola och det känns helt underbart. Jag vet att det kommer att bli mer framöver. Dock känner jag att jag inte är van att kliva upp vid halv sex för att börja jobba klockan sju men väl på plats hinner man inte riktigt känna efter hur trött man är förrän nu när jag har kommit hem. Nu när det är klart kan jag även berätta om det jag har väntat på så länge, för nu är beslutet taget på riktigt och det är helt klart. Till veckan ska jag ner på Östersundshem för att skriva på kontrakt för min alldeles egna lägenhet som jag flyttar in i den första juni. Den ligger i Odensala och det är helt underbart med tanke på att hela familjen flyttar ner dit nästa vecka och det bästa är att vi då kommer att bo två portar ifrån Victoria, så i två månader kommer jag att bo sekundavstånd ifrån henne. Sedan hamnar jag kanske fem-tio minuter därifrån. DET KÄNNS SÅ JÄVLA UNDERBART! Livet är på väg åt rätt håll och jag känner lyckan i hela kroppen. Idag skiner även solen och värmen börjar komma tillbaka, jag hoppas att den är här för att stanna nu. Ikväll blir det utgång med ett helt gäng av tjejer, jag känner på mig att det blir en mycket bra kväll. Nu ska jag springa bort med ett spel till Simone, på återseende!

That's the way it should be.

 
 

Det går bra nu.

Jobb idag och jobb imorgon på Sollidens förskola. Fick beskedet som jag har väntat på och det gick precis som jag ville. Det går så jävla bra nu och jag känner mig lyckligare än vad jag har gjort på väldigt länge. AAAHHH, jag vill skrika rakt ut av lycka!!!

*

 

19.42

Imorgon behöver jag inte vara en ensam själ längre för imorgon kommer min vapendragare äntligen hem efter en vecka i Trosa. Då ska vi kramas, snacka skit, spela tv-spel, dricka alldeles för mycket kaffe och allt sånt där vi alltid gör. Idag har jag packat lite, kastat lite och sorterat lite ur garderoben för skänkes. Det känns bra då det ska jag skänkas till Hjälpkassen som hjälper familjer som har väldigt dålig ekonomi och som inte har råd att köpa nya kläder, mat osv. Nu ska jag kolla om det kommit några nya avsnitt på mina serier. Adjö och på återseende!

Never stop dreaming.

 
 
 

00.49

Ett beslut ska fattas, ett beslut som för mig är enormt och kan förändra hela min livssituation. På måndag får jag förhoppningsvis ett svar som kommer göra mig otroligt lycklig. Men jag håller förhoppningar på en låg nivå för att inte bli besviken för hur mycket jag än vill så är det just nu någon annan som har en del av mitt liv i sina händer. För övrigt pirrar det lite extra mycket i magen just nu men även där finns det inga förhoppningar utan jag tar en dag i taget och ser vart det leder. Men jag vill påstå att det är en rätt härlig känsla och jag hoppas att den vill hålla i sig ett bra tag framöver. Men som sagt, en dag i taget. Till veckan ska jag ta tag i några lösa trådar, det går framåt och jag känner mig rätt nöjd. Jag har världens finaste vänner och världens finaste familj. "Vi går mot ljusare tider, marcherar utan ångest när vi skriver om livet"

Jag vet att där du är, är du frisk och du lever sunt, pappa.

 

*

 

*

När verkligheten hinner ikapp och käftsmällen helt plötsligt dyker upp från ingenstans.
Jag kommer aldrig att bli som den jag en gång var.

Dagens

vill ha: en alldeles egen lägenhet
klädsel: jeans, linne och stickad tröja
smink: ingenting
frisyr: utsläppt
låt: lily lane - nothin' but trouble
bästa: mina vänner
planer: sleepover hos vic
roligaste: att få träffa vic
saknad: sommartider
dummaste: att tiden går sakta
misslyckande: ingenting alls
drog: cigg och musik
köp: ingenting
humör: det är rätt braRSS 2.0