30/1

Sjukt bra fredagskväll. Började hos Kattis och där var jag, Kajsa, Kattis, Matilda och Christina. Jag trodde att det skulle vara sjukt tråkigt med bara några få tjejer men när vi drog igång ölspelen så blev det riktigt roligt. Vid halv tolv gick vi in på Oleary's, där var det massa folk och fan vad roligt vi hade där. Jag och Kajsa tappade bort alla andra men hittade oss en full fyrtiosju-åring som bjöd på drinkar, så vi tänkte varför inte? Hittade Adam, Tobbe och Andreas också så vi hängde med om resten av kvällen och med gammgubben och hans kompis. Dom följde fan efter oss vart vi än gick, hahah. Efter krogen gick jag, Kajsa och Viktor tills hans kompis men jag vände lika fort igen och gick på Goúter? och träffade Bäckelin och hans kompis. Sen blev det taxi hem och godnatt för min del.

Drog fetvurp i fredags också och skrapade upp hela knät. Har ett jack i knät och en massa små skrubbsår. Satan vad det svider, kan jag lova. Så jävla halt ute och självklart ska jag med mint tur halka och göra illa mig. Jätteroligt. Tur att det inte var värre. Som att jag bröt benet eller något liknande.

Idag har jag umgåtts med Kajsa, vi har varit så sjukt slitna så mesta delen av dagen har bestått av att ligga döda i soffan. Varit allmänt feta med chips, dipp, godis och cola. Men nu på kvällningen begav vi oss till Torvalla för att hälsa på Ida och Adde, kom hem därifrån för en stund sen bara. Blir väl till att sova nu, orkar knappt hålla ögonen öppna. Imorgon blir det nog lite plugg och mys med Kajsa. Bra fredag, bra lördag, bra söndag. Det låter fint. Men puss och godnatt på er.

28/1

Bland det sjukaste jag varit med om. Jag, Kajsa och mamma var nyss nere på Coop och handlade. Hur kry är man om man glömmer två påsar som står utanför bilen? Tur att dom stod kvar när vi kom ner igen. Börjar fundera på om man ska skippa alkoholen ikväll och hålla sig till cola eller något. Annars finns ju risken att jag tappar bort mig själv. Hahahah! Nej, nu öppnar jag första ölen och taggar för kvällen. SKÅL! Vi börjar hos en tjej från skolan vid Blå Center och sedan blir det Oleary's. Men först blir det finmiddag med familjen + Kajsa. Lövbiff, bakpotatis, kroketter, bea och sallad. Underbart, säger jag bara. Sen ses vi i dimman!




Jag har väntat på ett regn - jag kan förlora mig i.

Håll mig hårt eller släpp mig helt..

27/1

Livet är bra underbart ibland. Just nu är allting precis som det ska vara. Ikväll ska jag mysa med min fina familj framför någon film, det var ett tag sen sist. Kanske beger mig ner på affären om jag orkar och köper något gott. Vi får se. Egentligen är det bara fint sällskap som behövs. Imorgon taggar jag för utgång med fina vänner. Krogen var också ett tag sedan jag besökte så det kanske är dags nu. Taggar för 100dagars med klassen och alla andra studentfester, snart är det våran tur! Det känns både helt underbart och skrämmande. Tur att jag har världens finaste klass som jag aldrig tänker släppa taget om, mig blir ni inte av med än på tusen år. Nej, nu ska jag lägga mig och försöka läsa ut min engelskabok, recensionen ska vara färdig imorgon. Panik! Hörs sen. Puss.

jättefin bild som evelina har gjort.

Den vackraste stunden i livet - var den när du kom.

Jag är förlorad i dina ögon. Du finns i mina tankar från den stund jag öppnar ögonen på morgonen tills jag stänger dem på kvällen. Det var aldrig meningen men jag tror att jag liksom föll för över kanten. Jag försvinner in i förbjudna tankar under lektionerna, jag känner allt det där som egentligen är förbjudet. Vi har aldrig varit mer fel men ändå känns det så rätt. Men allting förblir en dröm.

26/1

Oj, nu har det blivit lite skrivet igen men det beror på att jag har bosatt mig hos Kajsa nu på senaste. Men inatt blir jag hemma. Känns väl sådär men jag känner att jag behöver vara hemma lite också. Lär väl bosätta mig hos Kajsa igen imorgon om jag känner oss båda rätt. Det lutar åt utgång på fredag också.

Ikväll ska jag bara chilla, försöka få hem senaste avsnittet av One Tree Hill och njuta framför det. Käka en semla tänkte jag också göra, finfint det. Annars vet jag inte vad som händer. Vi tar en minut i taget, annars blir man bara besviken. Höh.

You belong to me.


23/1

Har haft en kanonhelg i Rätan. Fredagen var helt galen! Sjukaste kvällen på mycket länge, det slutade med att vi alla såg ut som ett gäng färgburkar men vi hade iallafall roligt. Orkar inte förklara kvällen så jag lägger upp lite bilder som får förklara åt mig. På lördagen chillade jag med Fia hela dagen, Kajsa kom en sväng och sedan åkte jag och Fia till Andreas och tittade på film. Pratade en massa galna minnen. Tänk vad mycket man har hunnit med i sina dagar. Idag har jag bara myst med farmor tills jag blev upphämtad av Fia, Tessan och barnen för hemfärd. Kom hem för typ en timme sen och nu sitter jag och skrattar åt alla bilder. Fyfan. Det här gör vi om, men med färg som går bort. Haha!

Som Diego sa; What happens in Rätan, stays in Rätan!


Fler bilder finns på Facebook.

Hjälp mig!

Hjälp mig att sprida detta! Min systers pojkväns morfar ligger på sjukhus i Thailand och behöver blod från någon som har blodgrupp O-negativ. Om ni känner någon som är i eller på väg till Thailand, tag kontakt med Wattana Hospital i Nongkhai. - Tel:67869916 eller 42 465201. Fax +66 42 465210. Eller hör av er till mig så medlar jag vidare. Tack på förhand!

21.21

Nu har jag kladdkakemuffins i ugnen och så fort dom är klar så beger jag mig till Kajsa. Mysigt! Kanske blir en film eller något ikväll. Jag känner mig ganska klen så för mig blir det ingenting ansträngande. Känns helt underbart att få komma och bli omhändertagen om farmor i helgen. Världens bästa farmor.

20/1

Igår åkte klassen pulka i Kärringbacken på dagen. Bio på kvällen med Simone och Kajsa, The Town, väldigt bra film. Jättemysig dag. Sov sedan hos Kajsa. Idag hade vi bara svenska, sjukt skönt med sovmorgon till tolv. Åkte hem tidigare då jag inte mådde bra, misstänker att jag har åkt på öroninflammation, det gör så ont i öronen och känner mig inte alls pigg. Men åker ändå till Kajsa och sover inatt, vill inte sova själv. Imorgon åker jag till farmor och spenderar helgen med henne. Klippning imorgon när jag kommer fram, det behövs. Nu ska jag packa och ta bussen till Kajs. Hörs på söndag, antar jag. Puss!

18/1

Igårkväll åkte jag till Kajsa för att övernatta. Simone kom över på nattkaffe och sedan kunde varken jag eller Kajsa sova, vi vred och vände på oss i säkert två timmar innan vi till slut lyckades somna. Imorse var jag mer död en vanligt, trodde att en dusch skulle hjälpa men icke. Nu sitter jag på engelskan och ska läsa min bok; Hanging on to Max men det går inte särskilt bra. Sen är det dags för den absolut sista lektionen med Thomas, inte okej. Vi börjar tydligen kvart i ett så vad ska man göra mellan elva och kvart i ett då? Sova lät som världens bästa idé.

Vafan ska jag göra efter studenten då? Gräva ner mig ett hål?

9gul.

Ibland saknar jag 9gul lite för mycket. Speciellt nu.


Soon it will be over.

And so we talked all night about the rest of our lives
Where we're gonna be when we turn 25
I keep thinking times will never change
Keep on thinking things will always be the same
But when we leave this year we won't be coming back
No more hanging out cause we're on a different track
And if you got something that you need to say
You better say it right now cause you don't have another day
Cause we're moving on and we can't slow down

These memories are playing like a film without sound
And I keep thinking of the night in June
I didn't know much of love, but it came too soon
And there was me and you, and then it got real blue
Stay at home talkin' on the telephone and
We would get so excited, we'd get so scared
Laughing at ourselves thinking life's not fair
And this is how it feels

As we go on, we remember
All the times we had together
And as our lives change,
Come whatever
We will still be, friends forever

So if we get the big jobs and we make the big money
When we look back now, will our jokes still be funny?
Will we still remember everything we learned in school?
Still be trying to break every single rule?

Will we think about tomorrow like we think about now?
Can we survive it out there? Can we make it somehow?
I guess I thought that this would never end
And suddenly it's like we're women and men
Will the past be a shadow that will follow us 'round?
Will these memories fade when I leave this town
I keep, I keep thinking that it's not goodbye
Keep on thinking it's a time to fly


Partynight.

Finns mer på Facebook.


17/1

Idag har jag fått riktigt glada nyheter, allting kanske ordnar sig till slut. Jag håller hoppet uppe och det hoppas jag att du också gör. Idag har det varit en bra dag på skolan också, började inte förrän tolv. Vi orkade inte gå på dansen så jag, Emma och Sofie satt hos Emma och chillade tills det var dags för lunch. Idag bjöds det på spaghetti och köttfärssås, satt finfint i magen. Efter det var det dags för psykosocialt arbete och sista lektionen med våran fina lärare Thomas, det känns inte okej! Varför är det alltid vi som får byta lärare? Skitliv. Vi tog iallafall en massa fina bilder på lektionen som jag tänkte publicera här nere och i ett annat inlägg kommer några fina bilder från i fredags. Fler bilder finns på Facebook.


Chokladkaka.

Ikväll hade jag så tråkigt att jag ställde mig och bakade en kaka. Först skulle jag baka en banankaka men bananerna var inte så fina som jag trodde, då blev det en tigerkaka men när jag insåg att jag inte orkade dela på smeten blandade jag bara i lite kakao så att det blev en chokladkaka. Den blev riktigt god, Kajsa och lilla vovven Kion var nyss här fikade lite. Kajsa fick kaka och Kion fick falukorv och leverpastej, båda blev nöjda. Nu har dom precis åkt för att dom skulle hämta Frida på flygplatsen och nu sitter jag här och funderar på om jag orkar duscha ikväll eller om jag gör det imorgonbitti, det lutar mot imorgon. Har ändå sovmorgon imorgon så behöver ju inte kliva upp alltför tidigt. Smart jag är!


-
Samma nätter väntar alla
Utan dig är alla kalla
Långa mörka utan sömn
Du ligger med nån annan tönt

16/1

Galen fredagskväll. En smäll över ögat och just nu har jag sjukt ont i högersidan. Vafan hände igår egentligen? Men förutom det så hade jag en riktigt bra kväll. Vi började kvällen hos Daniel, spelade en massa spel och drack. Senare flyttades festen bort till Kajsa istället där vi spelade ännu mer spel, åt popcorn, snackade skit och drack ännu mer. Runt fyratiden åkte jag, Emma, Ida och Andreas hem till Emma och sov. Bilder kommer en annan dag då Simone har min kamera. Jag hade en bra kväll och det tackar jag folket för. Nu taggar jag till 100-dagars.

Ikväll har jag myst med Emma, vi har legat framför tv;n hemma oss henne och bara varit sega. Åkte hem vid elva med sista bussen då jag vägrar gå hem i snöstorm. Nu ska jag snart gå och lägga mig, fortfarande seg efter gårdagens festande. Börjar fan bli klen, vad är det med mig? Börjar jag bli gammal eller? Nej, det här måste vi ta tag i för såhär kan det ju inte fortsätta. Vi hörs imorgon. Puss!

14/1

Ikväll drar jag ut på äventyr med dom här snyggingarna.
Vi ses i dimman.



13/1

Idag fick jag höra av en tjej på skolan att vi inte röker av egen vilja utan det är cigaretterna som bestämmer. Dom följer efter oss och tvingar oss att röka. Så snart har cigaretterna tagit över världen. Hon tyckte att detta var viktig information så hon kände sig tvungen att dela med sig av detta med oss. Nu vet ni också. Inom en snar framtid är det cigaretterna som bestämmer över oss.


12/1

I princip hela dagen har vi pratat om studenten. Nu är ljud och flak fixat, det känns sjukt bra. Jag längtar som en idiot tills vi står där på flaket med mössorna på och BF08 höjer glasen. Snart är dagen här, snart står vi där, lyckligare än någonsin. Det gör mig glad att jag får dela detta med världens finaste klass men det gör mig också ledsen att veta att vi snart går skilda vägar. Jag hoppas att vi kommer att hålla kontakten. "Sjung om studentens lyckliga dag" Gah, can't wait!

Love it.


11/1

Nu har som sagt skolan börjat igen. Andra dagen idag och det känns faktiskt riktigt bra. Så skönt att ha något att göra på dagarna. Det känns helt sjukt att säga att jag verkligen gillar skolan, det är lite tråkigt att allting snart är slut. Jag har nu haft mitt sista jullov. Det är ungefär 140 dagar kvar till studenten, det är helt galet! Som jag har längtat till den dagen. Men det betyder också slutet för BF08, min fina underbara klass. Som nu tyvärr har splittrats lite till, det känns inte alls bra. Att även veta att det inte finns något man kan göra. Det händer saker hela tiden, skulle jag lägga allting på en hög skulle den bli flera meter. Jag tänkte ha ett år utan problem, ett år med bara lycka och kärlek. Det här skulle bli mitt år men bara några timmar in på det nya året gick min dröm i kras. Jag vill må bra nu.


Jag trodde aldrig att det skulle gå såhär långt..

10/1

Det här är allt jag har att säga för idag



Tidsfördriv.

Nu är det reklam på Brottskod försvunnen så jag gör en lista.

1. Fullständigt namn? - emelie maria mattsson lundqvist
2. Född år?- 1990
3. Vart bor du? - östersund
4. Färg på ditt hus? - tegelfärgat
5. Hus eller lägenhet? - lägenhet
6. Klass? - BF08
7. Vilket år tar du studenten? - om ca 140 dagar
8. När gick du upp i morse? - första gången vid åtta
9. När ska du sova? - efter csi miami
10. Vad har du ätit idag? - mackor och pepparkakor
11. Dagens klädsel? - tunika och strumpbyxor
12. Dagens smink? - inget alls
13. Dagens roligaste? - emmas charader

Socialt:
14. Har du många vänner?- så det räcker
15. Har du ovänner? - ja
16. Vem chattade du med senast? - niclas
17. Har du pojk-/flickvän? - nej
18. Vem pratade du med sist? - mamma nyss
19. Vem fick du senast sms ifrån? - mamma

Senaste:
29. Gången du shoppade? - förra veckan
30. Gången du hade sex? - det kan du fundera på
31.
Gången du var kåt? - samma som ovan
32. Gången du rökte? - för en stund sedan
33.
Gången du var glad?- alltid glad
34.
Gången du sa att du gillade någon?- ingen aning
35. Gången du drack? - oboy nyss
36. .Personen du kramade?- emma
37. Personen du bråkade med? - min ensak
38. Personen du blev ovän med? - min ensak
39. Gången du fick skrattattack? - idag
40. Personen du snackade i tel med? - anna
41. Gången du grät ? - nyår
42. Gången du hade oralsex? - fundera på den du
43. Personen du sa snygg till - jag vet inte


Favorit:
20. Film? - vägen ut
21. Låt? - många
22. Mat? - jag vet inte
23. Dryck? - rosa pantern

24. Färg? - ingen aning
25. Stad? - göteborg
26. Land? - ingen aning
27. Ämne i skolan? - bra fråga
28. Människa? - alla vänner

Antingen eller:
44. Svart eller vitt? - beror på
45. Hund eller katt? - båda
46. Ute eller hemma? - beror på
47. Tvspel eller datorspel? - tvspel 
48. Singel eller upptagen? - beror på
49. Hångla eller ha sex? - båda
50. Lunarstorm, msn eller playahead? - msn
51. Ragga eller bli uppraggad? - uppraggad
52. Blont eller svart hår? - blont
53. Har du blåa ögon eller bruna? - blågröna
54. Choklad eller lakrits? - båda funkar
55. Coca cola eller fanta? - coca cola
56. Pizza eller kebab? - beror på 
57. Randigt eller prickigt? - randigt
58. Kille eller tjej? - kille
59. Älska eller bli älskad? - båda såklart
60. Leva eller dö? - leva
61. Vänner eller familj? - båda

Antal
62. Personer du älskar? - har inte räknat
63. Personer du hatar? - ingen
64. Glassar du ätit på en dag? - ingen aning
65. Gånger du haft minnesluckor? - massor av gånger
66. Gånger du varit hög? - vet inte
67. Personer du saknar just nu? - många
68. Gånger ditt hjärta brustit? - en

Vem:
69. Kommer du inte överens med? - det är olika
70. Vill du kyssa nu? - hemlis

71. Ska du träffa imorgon? - klassen
72. Sjöng du senast för? - ingen aning
73. Skickade du senast gb till i PA - jag har inte playhead
74. Spelade du tvspel med senast? - minns inte
75. Vill du ta med på resa nu? - min storebror
76. Vill du kasta en sten i huvudet på? - hemlis
77. Förtjänar att dö? - ingen
78. Är söt? - jag
79. Vill du sova jämsides med i natt? - hemlis

Vad:
80. Gör dig glad? - mina vänner
81. Gör dig ledsen? - ensamhet
82. Vill du helst göra nu? - byta rygg med någon
83. Önskar du att du slapp göra? - jag vet inte
85. Önskar du dig i födelsedagspresent? - pengar typ
86. Längtar du till? - studenten
87. Tycker du om dina betyg? - helt okej
88. Ångrar du i ditt liv? - allt händer av en anledning
89. Är det bästa som hänt dig? - mina vänner och familj

Vad tycker du om?
90. Rökare? - jag är rökare
91. Bråk? - onödigt
92. Killar? - bättre än tjejer
93. Tjejer? - sämre än killar
94. Skola? - helt okej
95. Framtid? - tar dagen som den kommer

Övrigt:
96. Är du kär? - nej
97. Hur lång är du? - inte en aning
98. Första tanken när du vaknade? - jag vill sova
99. Sista tanken när du somnade? - godnatt
100. Hur mycket är klockan nu? - 22.44

You'll never walk alone.

Kom hem från Emma för en stund sen. Vi har pluggat, spelat kort och skrattat. Det har varit en riktigt bra dag trots att Hugo kom in och väckte mig tjugo i åtta för att titta på film. Men han la sig i sängen och mös framför Pippi på de sju haven tills halv tio. Somnade om igen vid elva och sov till ett, då blev det en dusch och sedan en promenad ner till Emma tillsammans med Tobias. Nu ska jag kolla vidare och sedan blir det en dejt med soffan och televisionen innan det blir tack och godnatt för min del. Imorgon är det skola igen, då får jag träffa alla fina. Puss!


9/1

Fan vad dålig jag har blivit på att skriva blogg men det beror på allting som händer runt omkring mig just nu. Jag har ingen lust eller ork till att skriva just nu. Men tänker berätta lite om mina senaste dagar just nu. I torsdags åkte Anna hem, nu är det jättetomt här hemma. Men jag får överleva tills den fjärde februari då hon kommer hit igen. Under dagen gjorde vi inte alls mycket, sov till halv tre tror jag och var sedan på Blå Center för att hämta ett paket och ta ut pengar. På kvällen gjorde jag inte ett skit, bara degade framför dumburken. Fett skönt!

Igår (fredag) åkte jag ner på stan med mamma för att hon skulle på banken och jag skulle möta Monia för att hämta Hugo. Jag skulle vara barnvakt åt honom, blev glass och handling på stan innan vi åkte hem. Väl hemma tog vi det bara lugnt, tittade på en massa Pippi Långstrump och bara mös & lekte. Vilket vi gjorde hela kvällen, det är så mysigt att ha Hugo här. En så snäll och glad liten pojke som verkligen gör dagarna lättare. Det behövdes efter allting som hänt den senaste tiden. Jag skulle kunna ha honom hos mig jämt. Världens finaste Hugo.

Idag vaknade vi runt åtta, Hugo la sig i soffan framför tv;n och tittade på Saltkråkan. Jag råkade somna om, vaknade en timme och då har min kära lillebror bytt film åt honom och gjort en macka. Då duschade jag och gjorde mig klar, sedan gick jag, Hugo och mamma ner på Coop för att handla lite. Hugo fick åka snowracer och det var uppskattat. Så otroligt duktig kille att handla med, han springer inte omkring som de flesta andra barn gör utan går lugnt bredvid mig och mamma. När vi kom hem åt vi lunch och sen somnade prinsen. Stackarn har världens hosta och hade feber tidigare idag. Efter att ha sovit några timmar var han mycket piggare. Då var det dags för mat, det blev kyckling, ris, currysås och en god sallad. Efter maten gjorde jag mig klar och tog en promenad ner till Emma för att umgås med henne och Sofie. Vi satte oss på hallgolvet och spelade kort. Det är nog bara vi som får såna idéer. Efter en stund kom lite Rätansbor på kaffebesök. Sen åkte alla hem så det vara bara jag och Emma kvar, vi satte oss framför tv;n och tittade på film, drack te och åt popcorn. Mysigt! För ca en timme sen tog jag mina ben och gick hem, ska snart gå och lägga mig.

Imorgon ska jag ner till Emma igen men denna gång ska vi ta tag i skolarbeten vi ligger efter med. Tobias skulle nog också följa med ner. Bra att vi äntligen tar tag i det här, det är inte alls mycket tid kvar nu innan vi står där på ett flak och skriker. Nu är det verkligen inte länge kvar till vi äntligen tar studenten! Jag längtar så inåt helvete, jag längtar nog mer än de flesta eftersom att jag har gått två år för mycket. Åh, bara tanken får mig att le som en idiot. Underbart! Nej, nu säger jag godnatt. Hörs imorgon. Puss!

7/1

Jag vill bara att allt det här ska få ett slut.
Wherever you go, whatever you do
I will be right here, waiting for you
Whatever it takes, or how my heart breaks
I will be right here waiting for you

Tidsfördriv.

2011 : det ultimata testet, alla måste göra det!


FRÅGOR
Ditt fulständiga namn; Emelie Maria Mattsson Lundqvist
En hemlighet du nu tänker berätta: Ingen alls
Någonting du vill att alla ska veta: Att jag är fett cool
En vän du älskar: Anna
Någonting du vill ändra i världen: Att alla var nöjda med det de har
En dag du alltid kommer minnas: Nyår 07/08
Någonting du ser fram i mot: Sommaren

En vän som vet mest om dig: Anna
Betyder så mycket för dig, att du skulle dö för det: Familjen och mina vänner


ÄRLIGHET

Har du rökt: Jag är rökare
har du sagt hora till en lärare: Nej
Har du legat på sjukhus, på grund av narkotika eller någon annan sorts drog: Nej
Tar du droger: Nej
Har du svikit någon: Ja
Har du tänkt tanken att mörda någon: Ja

FRAMTID
Vill du ha barn: Ja
Kommer dina betyg vara tillräckligt bra för att gå vidare till gymnasium: Jag går gymnasiet nu
Vill du gifta dig, och med vem: Jag vet inte
Finns det någonting du vill göra innan döden: Leva livet
Är det någonting du absolut vill undvika: Att stå ensam kvar

KÄRLEK
Tar du kärleken på allvar: När den väl finns så
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej
Tror du någon kan leva med samma person resten ev deras liv: Absolut
Har du vart tillsamans med någon, o trott att en dag kommer ni 2 var gifta och ha barn: Nej
Är du singel: Yes
Vill du vara tillsammans med någon: Ja

RÄDSLA
Känner du att någon/några går för långt ibland: Ja
Har du känt att någon förföljer dig: Ja
Har du blivit överfallen någongång: Ja
Går du runt och undrar över att hemska saker ska hända: Ibland
Tror du att det finns svar på saker där ute som du inte kommer gilla: Ja
Är du rädd att folk ska uppfatta dej fel: Alla har en egen uppfattning

LYCKA
En enda fråga, ett enda svar...
Är du lycklig
: Jag kunde ha varit lyckligare

Tidsfördriv.

1. Vad heter du? Emelie Mattsson Lundqvist
2. Vilken låt lyssnar du på nu? Ingen alls
3. Vilken ögonfärg har du? blå/grön
4. Vem tänker du på just nu? Den bästa i mitt liv
5. Önskar du att någon var hos dig nu? Ja
6. Vilken är den bästa resan du gjort? Jag vet inte
7. Gillar du att åka utomlands? Absolut
8. Skulle du vilja flytta? Ja
9. Om du svarade ja, vart isåfall? Göteborg
10. Saknar du någon? Ja
11. När var du på stan senast? Förra veckan
12. Vem fick du ett sms ifrån sist? Marko
13. Vad stog det? Varför?
14. Har du bråkat med någon idag? Nej
15. Tror du på kärlek? Ja
16. Är du kär? Nej
17.Har du någon vän du litar extra mycket på? Ja
18.Vilka kompisar bor längst ifrån dig? Jonathan, Matthias och Christian
20. Är du arg på någon just nu? Nej, onödigt att gå runt och vara arg
21. Vad gjorde dig mest glad igår? Att ha bästa vän i min närhet
22. Använder du din mobil onödigt mycket? Nej
23. Brukar du prata i telefon med personer du aldrig träffat? Ibland
24. Brukar du sporta? Promenader och gym
25. Vad har du gjort idag? Varit på Blå Center och sagt hej då till Anna
26. Vad borde du göra istället för den här listan? Ingenting
27. Ångrar du någonting som hänt idag? Nej
28. När duschade du senast? Igår
29. Hur många konserter har du varit på? Ingen aning
30. Har du någon gång träffat ditt favoritband? Ja
31. Vart skulle du vilja åka på semester? Bora Bora
32. Är du nöjd med ditt hår? Nej
33. När klippte du dig senast? Höstas nångång
34. Vad är de två värsta sakerna du varit med om? När pappa och farfar gick bort
35. Vad är det bästa du varit med om? Alla skratt med vänner och familj
36. Vad finns på dina väggar i ditt rum? Massa skit
37. Samlar du på något? Minnen
38. Äger du något instrument? Nej
39. Är du medlem på Myspace? Nej
40. Vad ska du göra imorgon? Vara barnvakt åt Hugo
41. Vad tycker du om din mamma? Hon är världens bästa
42. Vad tycker du om din pappa? Han var världens bästa
43. Har du några syskon? Andreas, Tobias och Evelina
44. Kommer du bra överens med dom? Ja
45. Har du MSN? Ja
46. Vem känner dig bäst? Anna och Emma
47. Vem känner du bäst? Anna och Emma
48. Äger du något som du fångat på en konsert? Ja
49. Säg en sak som du sagt högt idag? Haj
50. Vad ska du göra nu? Äta mat

5/1

Kan inte skriva. Hittar inte ord. Det här händer inte igen.

I will try to fix you.

Jag vill bara att du ska komma hem och säga att allting är okej. Det här så fel, så jävla fel som det bara kan bli. Jag vill ha svar, jag vill ha dig här. Jag vill att du kommer hem. Jag vill gråta men jag försöker att vara stark, för din skull. Vad som än kommer att hända i framtiden så ska du veta att jag alltid står bredvid dig, jag kommer aldrig att lämna din sida. Du är något av det bästa jag har i mitt liv. Vi tar oss igenom det här, på det sätt vi gör det som bäst, tillsammans. Jag älskar dig.



4/1

Yes, äntligen får jag mina Hot Wings. Var så sjukt sugen på såna igår så nu håller vi på att göra hemmagjorda. Hoppas att dom blir riktigt goda! Så nu ska jag, mamma och Anna mysa framför tv;n med goda vingar och cola. Idag har vi inte gjort något alls egentligen, bara chillat i soffan. Varit ner på Coop en sväng och handlat. Skönt med en lugn dag efter en massa äventyr. Det behövs just nu.

Imorgon blir det fullt upp hela dagen, upp tidigt för att åka ner på Ungdomsmottagningen drop-in, sedan följa med mamma till ortopeden på sjukhuset, hämta Anna's halsduk hos Dennis och så hämta skor på Blå Center. Vi funderar på om vi ska dygna så att vi tar oss upp imorgonbitti. 

Men nu ska jag äta och mysa. Hörs imorgon eller sådant. Jag älskar min bästa vän och min familj så otroligt mycket. Självklart älskar jag alla andra vänner också. Jag hoppas att allting är bra med dig och att du kommer hem snart. Puss!

Man lever bara en gång.


Så skärp till dig och sluta sura över något så töntigt.

Lite bilder.

30/12




31/12


 


3/1

Har inte blivit så mycket skriva de senaste dagarna men jag har verkligen inte haft någon ork till det. Nyårsafton var ju som den var, finns inte så mycket att säga om den. Det fanns både positiva och negativa med den kvällen men jag har valt att lägga allting bakom mig. Det finns ingen anledning till att man ska sitta och älta saker som inte är värt att lägga ner energi på. Vill vissa personer sitta och sura hela livet så är det deras val. Jag tänker inte bry mig. 2011 ska bli ett år utan problem, detta ska bli ett år då jag lägger all skit som hänt bakom mig och lever livet. Förr har man lagt så mycket tid och energi på saker och ting som inte ens är värt det. Jag har de vänner jag behöver, det är ditt val om du inte vill finnas i mitt liv längre. Väljer du bort mig så är det din förlust, jag tänker inte sitta hemma och gråta över dig. Kan inte du ställa upp för mig så ser jag ingen anledning till varför jag någonsin ska ställa upp för dig igen. Tack för allt.

Dag 30 – Ett sista ögonblick

Hm, vad menas med denna? Jag svarar som jag tror. Det var den 28 februari 2008. Jag träffade min farmor och farmor på Överskottsbolaget av en slump när jag var där med mamma. Det var den sista gången jag såg min farfar i livet, en vecka senare var han död. Så det där sista ögonblicket tillsammans med honom, den sista kramen ligger nära hjärtat. Jag tänker ofta på den dagen. När vi sa hej då, tänk om vi hade vetat att det var sista gången. Men jag är glad att jag ändå fick träffa honom och ge honom en kram, innan han lämnade oss. Min älskade farfar, min bästa vän. Jag saknar dig så otroligt mycket och jag älskar dig.

Dags för förändring.

Nytt år, nya tag. Jag börjar året med en förändring, jag vet att jag kan klara av det. Jag behöver bara veta att mina vänner ställer upp för mig och står vid min sida under hela tiden. Jag vet inte vilka jag har kvar men de två människorna jag behöver mest kanske inte står vid min sida längre, det är de två jag behöver nu.

Dag 29 – Film

Jag älskar kärleksfilmer. Speciellt när det handlar om unga människor. Sorgliga filmer också, det är skönt att gråta till en film ibland. Jag gillar nya filmer, inte filmer från typ åttiotalet. Disney-filmer och Astrid Lindgren-filmer är helt underbara. Filmer som jag tycker extra mycket om är Vägen ut, The Last Song, Remember me, Raise your voice, High School Musical och många fler. Jag skulle kunna en lista med flera hundra filmer men det har jag ingen ork till.



RSS 2.0