31/3

Först och främst vill jag säga grattis till två gamla klasskompisar, Mats och Adam som idag fyller 20 år!

Skolan har gått bra idag, hade bara fritidskunskap eftersom att jag försov mig imorse och missade den fotografiska bilden. På fritidskunskapen fortsatte vi att jobba med Kristallkulan och jag blev klar så jag undrar om mitt liv ser ut sådär om 25 år, om världen ser ut så. Våran lärare är så jävla rolig, så sjukt dryg och lika dryg är man tillbaka. Jag gillar han för han kan man skämta med utan att det blir ett jävla liv! Jaja, efter skolan gick jag, Simone och Kajsa en sväng på stan men jag kollade inte så mycket efter kläder jag vill ha. Simone behövde smakråd på vad hon skulle köpa och då hjälpte jag och Kajsa henne mer än gärna. Sen gick jag och Kajsa på Subway och åt en macka, det var riktigt gott! När vi ätit klart så åkte vi hem, jag åkte direkt ner på Coop och mötte mamma. Nu sitter jag här och har absolut ingenting att göra..

Imorgon har vi bara en lektion och sen är det äntligen lov! Fan vad skönt att få sova hur länge man vill på dagarna. Jag hatar att kliva upp tidigt! Ååh, jag vill följa med Becck och Elin till Göteborg imorgon, om jag ändå hade pengar. Vill någon skänka mig typ en miljon så jag kan leva livet på riktigt? Kom igen nu! :D

Nu ska jag tjata på mamma att vi ska gå ner i källarn och hämta en låda som vi ska rensa ur. Hörs!

Tidsfördriv.

Senaste
1. Kompis(ar) du träffade: kajsa, sofia och simone
2. Personen du pratade med: mamma
3. Du fick SMS av: tobias
4. Du kramade: sofie

Idag
5. Kläder: jeans och tröja
6. Bättre än igår: huh?

Imorgon
7. Är det: onsdag
8. Planer: gå i skolan
9. Något tråkigt som händer imorgon: jag måste kliva upp tidigt

Favorit
10. Nummer: sexton
11. Färg: svart/röd/brun
12. Årstid: sommar
13. Saknar du någon? alltid
14. Humör för tillfället? trött

Frågor och svar:
15. Det första du gjorde: när?
16. Vad åt du sist? godis
17. Vad irriterar du dig på? alldeles för mycket
18. Tror du på distansförållanden? det tror jag
19. Vem tänker du på just nu? hemlis
20. Tror du att personen tänker på dig med? ingen aning
21. Vart reste du sist? stockholm
22. Vad gjorde du igår kväll? pluggade
23. Liknar du din mamma eller pappa? det beror på 
24. Ler du ofta? absolut
25. Välj en (kärlek, skönhet, kreativitet)? kärlek
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? ibland
27. I vems säng sov du i igår natt? min egen
28. Vilken färg har din tröja? grå

Sorg
29. Har du någonsin gråtit tills tårana tagit slut? kan dom ens ta slut?
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns? ja
31. Gråter du när du skadar dig? skrattar nog mest


Kärlek
37. Har någon annan än din familj sagt '"jag älskar dig"? ja
38. Har du någonsin sagt "jag älskar dig" och menat det? absolut
39. Har du en flick/pojkvän? nej
40. Är du nöjd med det? jag vet inte
41. Är du kär? nej

Hat
41. Vem hatar du verkligen? hata är ett starkt ord
42. Har du någonsin gjort en hat-lista? tror fan inte det
43. Är du en mobbare? nej
44. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta? yes
45. Har du blivit sviken någon gång? ja

Skolan
46. Gillar du skolan? ibland
47. Favoritämne? jag vet inte
48. Värsta ämne? idrott
49. Har du spytt i skolan nån gång? ja men det var länge sen
50. Är skolmaten god? ja, oftast

30/3

Idag redovisade vi våra arbeten om sex och samlevnad, det gick väl sådär men det hade gått bättre om hela gruppen hade medverkat i redovsisningen. Sådär är det jämt, man är aldrig en full grupp och det börjar jag bli riktigt less på. Men jag kan nog inte göra något åt det, det är inte mitt fel att en del skiter i skolan. Efter det skulle vi bara utvärdera arbetet och sen fick vi sluta, då var det dags för lunch och den var sjukt god! Efter lunchen gick jag och tjejerna till skolan för att spela spel, jag & Sofie fick i uppdrag om att köpa sällskapsspel igår så det blev Med andra ord och Geni, idag spelade vi Med andra ord, så jävla roligt spel. Man blir helt galen! Vid halv ett gick vi och köpte lite godis och sen gick vi bort till Storsjöteatern, vi skulle på Vittra's musikal, Hair, den var faktist riktigt bra trots att en del glömde replikerna ibland. Men man kan inte förvänta sig att det skulle vara perfekt men jag tyckte att den var bra och rolig! :)

Efter musikalen var slut så gick jag upp till bussen för att åka hem, kom hem vid fyra-tiden. Då la jag mig i soffan och tittade på tv, det slutade med att jag somnade och sov ett bra tag. Fyfan vad skönt det var! När jag vaknade igen väntade jag på att NCIS skulle börja och nu tittar jag på CSI-triologin, jag gillar när alla CSI-team samarbetar, det blir mycket intresantare att titta på då. Nej, nu är reklamen slut så nu börjar det. Vi hörs imorgon, ha en fortsatt bra kväll. Puss!

Livet är för kort för att slarvas bort
Älska de människor som behandlar dig väl
Glöm, välj bort de som inte gör det
Tro på att det finns en orsak till allt som sker
Om du får en chans till, så grip tag i den med båda händerna
Om det ändrar ditt liv, så låt det ske
Ingen har sagt att livet ska vara lätt


Lite coolt!

Jag sitter just nu och kollar på Miljonlotteriet på tv8 och vem ser jag där? Jo, mitt ex Johan ifrån Sundsvall.
Det tyckte jag var ganska coolt! Nu när jag tittar på honom så känner jag att jag saknar min fina vän Johan.
Det var länge sen vi sågs nu, jag måste ta och pallra mig till Sundsvall snart känner jag och träffa honom,
sen måste jag träffa alla andra fina vänner som jag har där. Så dit ska jag ta och åka så fort jag har cash!

Nej, nu ska jag hänga med här och se om Johan vinner. Hörs sen eller så! Puss.

29/3

Det har varit en bra dag men nu är jag alldeles för trött och hungrig för att skriva.
Sneglar lite på Scrubs som är just nu på sexan, jag hoppas att maten är klar snart.
Ikväll ska jag göra en massa läxor och sen ta det lugnt, vi hörs när vi hörs! Puss.

-
Life is for the living, the forgiving and for leaving town alive.


28/3

Ni har väl inte glömt att ställa om klockan? Nu är det sommartid som gäller så nu känns det verkligen att sommaren är nära. Idag har jag inte gjort något speciellt alls, det är söndag så då orkar man inte riktigt göra något. Jag har mest suttit framför tv;n och tittat på allt möjligt. Ikväll ska jag nog plugga lite, jag behöver verkligen ta tag i det som jag ligger efter med nu. Ha det så bra ikväll så hörs vi mer imorgon. Puss!


238 dagar.

Used to walk with luck
Used to hold his hand

Fuck you for leaving me
Fuck you for not needin' me
I wanna say fuck you
Because I still love you

-
Jag saknar dig
Jag saknar oss
Du var allt


27/3

Jag har ingenting att skriva idag, helt tom i huvudet.
Så vi hörs sen eller imorgon om jag har lust att skriva.


Mhmm.

Rostbiff och potatissallad till middag och nu sitter jag här med en öl.
Middagen och ölen sitter verkligen fint i magen, förjävla gott alltså!


26/3

Skön dag! Vi hade bara idrott idag så vi slutade halv tio, på idrotten spelade vi stereobrännboll och sen gjorde vi någon frisbeegrej. Det var kul men väldigt blött att vara ute och springa i snön så nu vill jag att sommaren ska komma! Jag tänker tillbaks på alla dagar på Österäng med förlorade vänner, alla gånger vi spelade brännboll och basket. Det var fina dagar men nu blickar vi framåt! Den här sommaren ska bli den bästa sommaren, jag har världens bästa vänner och det är allt jag behöver. I sommar ska vi leva livet, mina vänner! Men det kommer att gå fort, det är inte alls länge kvar tills vi har sommarlov (för oss som fortfarande går i skolan). Snart får vi påsklov, sen blir det praktik i tre veckor och så är det några andra lediga dagar, innan vi vet ordet av så kan vi leva livet och vi behöver inte tänka på skolan. Jag lääääängtar!

Ikväll vet jag inte vad som händer, kanske drar ut på äventyr eller så sitter jag hemma och myser med familjen. Jag har faktiskt ingen aning, vi får helt enkelt vänta och se vad kvällen har att bjuda på. Snart ska jag ta och gå ner på Coop med mamma och Ante, kanske hittar något gott där nere som jag kan smaska på ikväll. Haha, men jag skriver mer ikväll om jag har tid och så. Annars skriver jag mer imorgon, jag hoppas att ni andra får en bra kväll med mycket skratt. Puss!


Kissnödig.

Idag har det varit en hyffsat bra dag i skolan, första lektionen var det ULS som gällde. Vi tittade på en film, Ro utan åror, det är en kvinnas berättelse om hur det är att leva med ALS. Det var verkligen en rörande film, att se en människa vara så stark och hålla humöret uppe trots att hennes muskler slutar fungera och talet sakta försvinner. Jag skulle nog inte ens ge den sjukdomen till min värsta fiende! Iallafall, efter lunchen var det dags för FSF där lektionen började med en massa bråk och shit. Varför blir det alltid såhär i klassen, varför kan vi inte bara hålla ihop som vi gjorde förr? Efter allt det där så fortsatte vi med våra handdockor, jag börjar bli lite less på det arbetet nu faktiskt. Skönt att det snart är över! Idag gick jag och Tobbe hem lite tidigare också, skulle iväg på ett möte, det gick väl sådär. Jag fick fram vad jag vill ha sagt så nu får vi se hur det blir med allt det här, jag håller tummarna på att det blir som jag vill. Efter mötet gick jag, mamma och Tobbe ner på Max och åt. Det var gott men direkt efter fick jag sjukt ont i magen, precis som jag fick sist när jag åt dig så antagligen är det någonting i hamburgarna som jag inte kan äta trots att jag kan äta hamburgare på andra ställen. Jag måste ta och kolla upp det där!

Nu är jag trött och har ont i ryggen. Någon som vill komma och ge mig massage? Nej, då somnar jag nog och då kanske jag inte somnar senare ikväll. Så jag får ta och hitta på något vettigt som kan hålla mig vaken. Kanske baka en kaka eller städa mitt rum? Båda sakerna lät ansträngande så vi får se hur det blir. Nu måste jag iallafall göra ett besök på toaletten och tömma blåsan. Vi hörs till påsk! Puss.

25/3

Jag tänkte bara säga; GOD MOOOORGON! :) Nu ska jag stoppa i linserna och göra mig klar för skolan.
Jag hoppas att ni får en jättebra dag även fast det är sjukt tråkigt väder och kallt. Men ha en bra daaaag!
PUSSSSS.



ÄLSKA BILDEN


En kväll på Frösön.

Den här kvällen har jag tillbringat tillsammans med Kajsa hemma hos henne på Frösön. Fia och Robin kom ner och höll oss sällskap en stund också, då bjöd Kajsa på kakor och multivitamindryck. Det var riktigt mysigt att umgås med Kajsa eftersom att det var ett bra tag sen sist! Vi tittade på tv och pratade lite. Jag kom hem för bara en stund sen, tänkte väl ta och göra mig klar för sängen snart men ville skriva ett inlägg först om min kväll på Frösön. Jag har iaf haft en jättebra kväll, det hoppas jag att ni andra också har haft! :)

Björn och Amanda ville ha med oss på laserhallen men Kajsa hade inga busspengar löst så det blev inte av. Det hade varit jätteroligt att göra men det får bli en annan gång istället. Jag vill även bowla, det var flera år sedan jag bowlade sist så det skulle verkligen vara kul eller typ gå på Boda Borg? Jag måste dra ihop ett gäng och göra något av dom här sakerna, för det skulle vara sjuuuuukt roligt! Vilka är på? ;D

Nu ska jag kolla Facebook och läsa lite bloggar på Bloglovin och sen tänkte jag gå och lägga mig.
Vi hörs imorgon efter skolan om jag inte hittar på något roligt istället! Puss och god natt, sov gott.


24/3

Vad gör jag om 25 år? Tydligen så har jag två barn, en pojke på tolv år och en flicka på sju år. Resten får jag komma på själv, vart vi bor, hur vi bor och så vidare. Det här är vad vi just nu håller på med på fritidskunskapen, arbetet kallas för kristallkulan. Jag har bara kommit på några meningar men som tur är så har vi typ två lektioner till att göra klart det på. Jag får ta och komma på en riktigt bra berättelse och hoppas på att allting slår in, så om 25 år vet vi - Är jag synsk? ;)

Just det! IDAG HAR JAG TRÄFFAT VÄRLDENS BÄSTA EMELIE OCKSÅ, hon har varit i Tyskland sen i somras och nu är hon hemma i Sverige på en veckas semester. Det var riktigt roligt att få träffa henne igen, som jag har saknat henne. Jag längtar tills hon kommer hem på heltid så vi kan hänga mycket och om jag har fattat allting rätt så blir det i maj. Happyface!


23/3

Idag försov jag mig och när jag vaknade så orkade jag inte kliva upp och gå till skolan, det enda vi skulle göra idag var att lyssna på när treorna redovisade deras projektarbeten så jag tror inte att jag missade så mycket. Så idag har jag bara tagit det lugnt, var ner med mamma och bröderna på Coop och handlade lite. Just nu tittar jag på tv och ska snart ta mig lite mat, det ska bli gott! Sen vet jag inte vad som händer, ska nog bara ta det lugnt. Kanske städa lite på rummet och lägga in alla rena kläder i garderoben, kanske se en film eller något annat vettigt. Men jag kanske skriver något mer senare ikväll, vi hörs då eller imorgon. Puss!

Butterfly fly away.

Caterpillar in the tree
How you wonder who you'll be
Can't go far but you can always dream

Wish you may and wish you might
Don't you worry, hold on tight
I promise you there will come a day
Butterfly fly away

Butterfly fly away, butterfly fly away
Flap your wings now you can't stay
Take those dreams and make them all come true

Butterfly fly away, butterfly fly away
We've been waiting for this day
All along and knowing just what to do
Butterfly, butterfly, butterfly, butterfly fly away


<3


+

Woho! Nya kläder till mig. En jättefin sommarklänning, en kofta, ett linne, bh & trosor, ett läppglans som luktar vanilj bara för att och sen väntar jag på ännu ett linne. Ska även beställa mer kläder från en annan sida nu i veckan, blev aldrig av förra veckan så då blir det nya byxor/leggings. Jag gillar nya kläder, fast vem gör inte det? Ge mig sommar nu, kära vädergudar, ta bort snön och hit med grönt gräs, sol och värme.

22/3

Ja, idag var det skola igen. Jag längtar verkligen till sommarlovet nu så att jag bara kan chilla hela dagarna. Men som tur var så hade vi bara FSF idag och då höll vi på att fixa med våra handdockor, slapplektion kallas det. Efter skolan och lunchen gick jag, Emma, Sofie och Kajsa bort på Stadium där jag köpte mig ett par träningsskor och en vattenflaska. Sen började allvaret, jag och Emma tog en promenad upp till motionsspåret vid ÖSK och gick/joggade, det var riktigt skönt! Jag är sjukt stolt över mig själv och över Emma för nu har träningen börjat, det kändes verkligen i benen efteråt så då kände man att man fick ut något av det också. På onsdag ska träna igen, fast denna gång blir det på gymmet, Fristilen. Nu kommer det bara att bli lite småstart för den sjunde april ska både jag och Emma få träffa en personlig tränare som berättar om alla maskiner och vad dom hjälper till så att vi vet vad vi ska göra för att få det vill ha tränat. Så det känns bra!

När jag kom hem var jag sjukt trött så jag tog mig en powernap, det behövdes eftersom att jag inte har sovit värst bra inatt. Snart ska jag ner på Lillänge och möta mamma och efter det kanske vi tar oss en promenad ner på Blå Center och hämtar ett paket som har kommit från H&M, kläääääääääder! <3 Då har verkligen varit duktig idag som har varit ute och gått så mycket, jag som aldrig göra något sånt här så ni kan ju fatta att jag är stolt över mig själv?

Ni måste vara dom töntigaste och mest patetiska människor jag träffat i hela mitt liv. Väx upp någon jävla gång och ta tag i era egna liv och sluta bry er om andra. Herregud, vad fan tänker ni med?

Jaja, nu ska jag ringa mamma och fråga vart hon är. Men vi hörs när vi hörs! Ha en bra kväll. 


En god gärning.

Någon som vill göra en god gärning och skänka mig 5990 kr?
Som till exempel mamma? Eller någon annan snäll själ, kom igen nu!
<3


21/3

Jag hade precis skrivit ett långt inlägg men när jag skulle publicera det så hängde sig hela internet. Ett tips, skaffa aldrig ComHem! Dom är verkligen helt värdelösa, ibland försvinner internet och blir borta i flera timmar så om ni vill ha bra internetuppkoppling så skaffa något annat än den skiten. Ett tips bara!

Jag har funderat ett tag nu på något intressant att skriva men jag är verkligen hjärnsläpp. Så jag behöver nog lite hjälp, vad vill ni som läser bloggen att jag ska skriva om? Jag vet att det inte är många som läser den men dom få som gör det, jag behöver eran hjälp. Vad vill ni läsa om? Vad vill ni att jag skriva om? Kom med alla möjliga förslag! :)

Det är sjukt fint väder ute idag men jag är för lat för att gå ut och göra något. Men jag ska iaf ta och sätta mig på balkongen och chilla med datorn och musik så att jag får lite frisk luft idag. Och varje låt jag lyssnar på påminner mig om sommaren och det får mig att längta mer och mer tills snön försvinner och sommaren kommer hit. Sommaren 2010 kommer att bli den bästa, det är iaf vad jag har hört ;) Lyssnade alldeles nyss på Tomas Ledin - En del av mitt hjärta, sommarkänsla <3

*

You used to call me your angel,
Said I was sent straight down from heaven
You'd hold me close in your arms
I love the way you felt so strong
I never wanted you to leave
I wanted you to stay here holding me

I miss you,
I miss your smile
And I still shed a tear
Every once in a while
And even though it's different now
You're still here somehow
My heart won't let you go
And I need you to know
I miss you


20/3

Jag har precis ätit en grymt god middag, kycklingsallad som vi gjorde själva här hemma. Så nu är jag mätt och så funderar jag på vad kvällen har att bjuda på. Jag kanske ska bädda ner mig i sängen och ha filmmarathon med mig själv, det blev aldrig av igår att jag såg någon film så kanske tar det ikväll istället. Eftersom att jag fortfarande inte är riktigt frisk så orkar jag nog inte göra något annat men vi får se vad jag hittar på :)

Jag har kommit fram till att det människor i den här staden lever på är att snacka skit om alla andra, speciellt sina vänner. Man får höra en jävla massa skitsnack en dag som en av sina närmaste vänner har suttit och sagt så just nu känner jag att man inte kan lita på någon. Så hädanefter kommer jag inte berätta något om mitt liv för någon alls! So fuck you all.


-

och jag sticker från lektionen
när jag vet att jag inte kan
jag ger upp helt enkelt
så som jag brukar göra
fly från det svåra

jag tänker idag
att nu vill jag dra härifrån
för idag funkar det inte
och jag blir knäpp på hur allt är
och hur jag är

jag vill kunna döda mig själv och mina tankar
men jag vill ändå stanna kvar här
men jag vill vara en bättre människa
jag vill ha det bättre
och jag vill kunna andas lättare

allting kväver mig
jag vet inte hur
men på något sätt så kväver det mig alltid
och jag är så jävla rädd att förlora det jag har
jag har varit alldeles för ensam
och jag är rädd att bli ensam igen

hur vore det om jag trodde på allt som sas
vore det då som förut?
då jag lyssnade och blev sviken
jag har förlorat mer än vad jag vunnit

och jag är en förlorare
en jävla nolla
jag kan inte ens se vad som är rätt för mig
jag kan knappt säga nej
jag kan knappt göra någonting
och helst av allt skulle jag nog bara vilja
ligga framför världen och titta på när alla
springer förbi och bli sårade och får hjärtat
krossat i handen

jag vill inte vara den som är utsatt av det

och jag skulle vilja stava allting till skådespel
är det inte så det kallas?
när man pratar utan mening, bara för stunden
och för att göra det bra för en gång
är det inte skådespel, så säg?

jag önskar jag inte hade klamrat mig fast i alla
jävla tankar som fyller min skalle
önskar att jag inte hade tagit åt mig
av vartenda litet tjafs
och vartenda litet ord som fast kan vara "pucko"

jag ser mig i spegeln
och jag vill ändra på allting jag ser framför mig
dra bort den där fula sura jävla minen
slita sönder hela mitt ansikte
för allt ser förjävligt ut
jag kan ju för fan knappt le

och jag ska spotta på mig själv
för att jag finns.


Fredagsmys.

Just nu ligger jag i mammas säng och tittar på High School Musical 3. Ikväll ska jag mysa i min ensamhet framför en massa filmer men det är helt okej för jag vill helst vara ensam just nu pga en hel del saker. Det blir bara jag och bröderna hemma ikväll för resten ska ut. Skönt säger jag bara för en av familjemedlemmar slipper jag gärna och dom som känner mig vet mycket väl vem jag menar. Men förhoppningsvis flyttar jag härifrån snart, till en alldeles egen lägenhet. Jag längtar verkligen!

Men nog om det, jag kanske ska ta och försöka hänga med i filmen även fast jag redan har sett den flera gånger redan. Men jag tycker att den blir bättre och bättre för varje gång jag ser den. Jag gillar verkligen musikal-filmer, förutom den här så speciellt Grease. Bäst! Jaja, skriver mer imorgon. Puss!


19/3

Idag blev det ingen skola eftersom att jag är sjuk igen, nu när det är helg och allt. Jätteroligt! Fast hellre det egentligen så att jag inte missar så mycket på skolan när jag är sjuk. Ikväll blir det verkligen lugnt för min del, jag tror att jag ska titta på Luftslottet som sprängdes eftersom att jag inte har sett den ännu. Eller så har kanske min käre bror någon bra film nedladdad på datorn, ikväll blir det iallafall filmkväll. Vad ska ni andra göra för skoj ikväll? Jag hoppas att eran kväll blir jättebra iallafall.

Nu ska jag försöka få i mig något att äta men jag skriver mer senare, tror jag. Vi hörs då, puss.


18/3

Oj, jag har inte skrivit ett enda inlägg på hela dagen men det har nog att göra med att jag inte riktigt haft tid att sitta vid datorn. Jag tog mig iväg till skolan idag, trots att magen fortfarande inte är helt okej. Väl på skolan hade vi ULS där vi jobbade om människor som har funktionshinder som t.ex synskador och hörselskador. Jag tycker att sånt är jätteintressant att lära sig om, veckan innan lovet kom en klasskompis mamma dit och berättade om hur det var att ha döva föräldrar. Mycket intressant! Men iallafall, efter lektionen var det lunch och idag var det spaghetti och köttfärssås, sjukt gott! Sen var det dags för FSF och där håller vi på att göra handdockor, jag älskar alla våra pysseldagar på BF! Det är så mysigt trots att våran klass som var som en familj har glidit isär så mycket, det är sjukt jobbigt att se hur folk ännu en gång grupperar sig och endast håller sig i den gruppen. Så var det i början, sen släppte det och alla kunde umgås men sen hände det något som fick allting att bli som det var från början.

Efter skolan mötte jag och Emma upp mamma, sen gick vi upp till Fristilen för att jag skulle fixa ett träningskort så nu är jag medlem på Fristilen i ett år och allting är redan betalt. Det känns sjukt bra så nu kommer det att bli en hel del träning framöver, skönt att jag har Emma som kan peppa mig och vice versa. Förhoppningsvis kommer Rebecca att börja träna med oss så att vi är tre stycken som kan peppa varandra till att orka träna så mycket som möjligt. Tyvärr kunde hon inte följa med upp idag pga att hon är sjuk, tror jag? Men jag tog reda på priser åt henne så nu återstår det att se om hon godkänner dessa priser. Efter Fristilen gick jag och mamma ner på stan igen och mötte Evelina, vi gick runt och kikade lite i affärer. Och jag blir bara mer och mer kär i vita converse för varje gång jag ser dom, jag måste ha ett par!

När jag kom hem från stan så var det middag som stod högst upp på listan och idag var det lövbitt, kroketter och beasås som gällde och fyfan vad gott det var! Sen följde med mamma och storebror ner på Lillänge och Ante drog snyggaste vurpan idag iallafall men jag vågade inte skratta förän jag såg att det gick bra med honom! Jag såg aldrig vurpan men när jag hörde mamma fråga om det gick bra så vände jag mig om bara såg hans ben sticka fram bakom mamma, det såg lite roligt ut. Efter jag kom hem från Lillänge så chillade jag framför tv;n, Ghost Whisperer började klockan åtta, jag älskar den serien! Och till det så blev det glass med choklassås, bananer, grädde och "fingrar" (ni vet såna där chokladpinnar?). Det var riktigt gott i magen!

Nu tittar jag på NCIS och funderar starkt på om jag ska gå och lägga för snart, jag börjar bli riktigt trött. Imorgon är det fredag och det känns inte alls som det men det ska bli riktigt skönt att få sova ut lite. Nej, nu ska försöka hänga med på NCIS. Jag skriver väl imorgon och berättar om min otroligt roliga dag eller något? Men ha en bra fortsatt kväll, puss.

Länge sen i december.

Som en sång någon sjöng, länge sen i december.
Jag skulle kunna skriva en lång text om hur bra just den där kvällen var men det tänker jag inte göra.
Dom som var med under nyårsafton 07/08 i Bydalen vet vad jag pratar om och det är allt som räknas.
Ett mycket fint minne som jag aldrig kommer att glömma. Jag saknar den tiden, då var allt ganska bra.
Vi var sjuka män.


Duktig tjej!

Nu har jag äntligen städat mitt rum, det skulle egentligen ha gjorts för länge sen men jag är för lat. Jag har även bäddat rent i sängen så det ska bli riktigt skönt att lägga sig i den senare ikväll, för det skönaste som finns är väl att sova i en nybäddad säng? Nog om det, för en stund senare gjorde jag en hårinpackning så nu luktar mitt hår sjukt gott och så är det mjukt också. Jag ska kanske ta och göra en ansiktsmask lite senare också, för det är sånt som får mig att må bra i mig själv. På tal om det så känner jag mig mycket starkare i mig själv idag än vad jag gjorde för några månader sen och det känns hur bra som helst. Jag har slutat jämföra mig med andra, jag är bra precis som jag är och det är jag medveten om nu. Jag behöver bara ha folk omkring mig som påminner mig om det ibland. Så jag vill tacka alla mina underbara vänner för att dom alltid finns där för mig!

Imorgon ska jag nog på skolan, jag vill inte ligga efter hur mycket som helst och jag känner mig ju faktiskt mycket bättre nu. Plus att Emma ringde igår och berättade hur tråkigt det är på skolan när inte jag är där så jag måste ju ställa upp för henne och pallra mig dit! Efter skolan så ska jag, mamma, Rebecca och kanske Emma? upp på Fristilen för jag ska fixa mitt träningskort och Rebecca ska kolla hur priserna ser ut där och är det någorlunda billigt så börjar hon nog också att träna där tillsammans med mig och Emma. Det skulle ju vara asnice. Så vi får hålla tummarna!


17/3

Fortfarande sjuk så jag är hemma ifrån skolan idag också men det känns faktiskt mycket bättre idag. Så idag tänkte jag ta tag i allt jag ligger efter med i skolan efter min och Emma's lediga vecka i Stockholm. Jag har börjat med en hel del men ingenting är riktigt klart. Och sen behövs det verkligen städas på mitt rum, jag har inte orkat gjort det ännu så jag måste verkligen ta tag i det nu!

Mamma har köpt sjukt gott fikabröd så jag sitter just och äter det, ska även ta mig lite påskmust. Och solen lyser även ute, vilket är underbart för nu är våren verkligen här. Snön börjar smälta bort och innan vi vet ordet av så är det sommar igen. Jag längtar sjukt mycket till sommaren, för en väldigt speciell person skrev ett väldigt fint sms till mig; "Du får fan inte missa denna sommaren, jag pratade med Gud på telefon och han sade "Detta kommer att bli den bästa sommaren sedan 1994", jag bara "Walla! Svär på Gud!". Han bara "Jag svär, mannen!". <3" Min älskade pyssling, Matthias. I sommar ska vi skapa nya underbara minnen, jag saknar dig så mycket. Plus att älskade Emelie äntligen kommer hem från Tyskland i sommar också, det ska firas som aldrig förr! Och det absolut bästa är väl att jag fyller 20 år!? ;D Great! Jag känner på mig att Matthias har rätt, sommaren 2010 kommer att bli den bästa.


Less.

Jag är så jävla less på allt skitsnack runt omkring mig just nu. Som en vän sa; Det är inte min skyldighet att berätta allt som händer i mitt liv för alla. Vissa saker är min ensak och väljer jag att berätta det för några så är det mitt val, det finns en anledning till att jag inte berättar allt för exakt alla jag känner! Så sluta prata om saker ni inte har med att göra, sköt erat eget liv istället. Så kan jag lova att allting blir mycket bättre.

Eftersom att ingen är snäll nog att gå på Coop åt sjuka mig så får jag väl ta och göra det själv, så jag tar mig med mig min kära vän Alberto och köper choklad för det har jag varit sugen på i flera timmar nu. Så vi hörs antingen sen eller imorgon, beroende på om jag har något skoj att berätta. Men jag undrar en sak, vilka är det egentligen som läser/bevakar min blogg. Det kan inte vara många och det bryr jag mig egentligen inte om för jag skriver endast för mig själv. Men tills vi hörs igen, ha det så bra. Puss!

<3

Jag älskar dig, mamma.



16/3

Gårdagen var bland det värsta jag varit med om. Jag har aldrig haft så ont i huvudet förut, det kändes som om hela skiten skulle sprängas i luften. Och det hjälpte heller inte av att jag gick och la mig, då blev allting bara värre. Jag var även och kräktes för jag trodde att det bara var migrän och det brukar släppa då, men det hjälpte inte alls. Men till slut somnade jag, hur vet jag fan inte.

Så idag är jag hemma från skolan, det känns lite bättre idag men jag har forfarande lite ont i huvudet och magen känns inte helt okej heller. Så mamma tror nu att det här är början på vinterkräksjukan och den vill jag verkligen inte ha. För det första hatar jag att vara sjuk och för det andra hatar jag att kräkas!

Nu ska jag iaf vila, kanske försöka få i mig något i magen. Jag skriver mer sen om orken finns!
Men för att jag ska bli mer pepp på att skriva mer så skulle jag vilja ha lite mer kommentar av er.
SÅ KOM IGEN NU, KOMMENTERA MERA! :D


15/3

Back in school och det är egentligen skönt för under lovet har jag inte alls haft mycket att göra. Så att ha något vettigt att göra på dagarna är ett stort plus, jag har ingen ångest över att jag fortfarande går i skolan även om jag kunde ha tagit studenten förra året. Jag hade en jobbig period där ett tag och det gick ut över skolan men jag är som sagt inte bitter. Jag har nu en helt fantastisk klass och helt underbara lärare, plus att jag slipper tänka på att jag måste ha ett jobb för att få pengar osv. Jag kan fortfarande leva livet medans alla andra i min ålder måste bli vuxna och tänka på framtiden. Jag har över ett år kvar i skolan så jag kan tänka på det där senare och det är verkligen skönt!

Idag har vi bara haft en lektion och under den så pratade vi om barns språkutveckling och om handdockor, som vi ska göra framöver och sedan visa upp för ett gäng förskolebarn. Det ska bli riktigt roligt faktiskt, jag gillar såna här praktiska uppgifter. Jag är inte ett stort fan av att sitta och läsa i en bok så därför är barn och fritid en perfekt linje för mig. Jaja, nog om det! Efter skolan gick jag och Emma, som jag för övrigt har saknat jättemycket under veckan, en sväng på stan. Hon fyndade en tröja för ynka 29 kr och så köpte hon ett par assnygga solglasögon. Jag måste också hitta mig ett par nya nu när våren är på väg. När vi var klara med det så gick hon hem till sig och jag tog bussen hem till mig. Jag funderar nu starkt på att städa mitt rum, det behövs verkligen och jag har tänkt och sagt att jag ska göra det ett bra tag nu men det har aldrig blivit av. Så nu är det dags att ta tag i det!

Så då hörs vi senare eller så, vi får se om jag har något roligt att berätta om. Önska mig lycka till. Puss!


Vem fan bryr sig?

Här har ni en nyhet; Inte en jävel bryr sig.
Så det är helt meningslöst att inbilla sig det!
Allt och alla kan dra långt åt helvete.

-

► Play the moment

▌▌ Pause the memories

■ Stop the pain

◄◄ Rewind the happines


M.

Det är länge sen du lämnade mig nu
men trots det så känns det som igår
Jag minns allt så väl, tårar och skrik
Alla löften som bröts den där kvällen
vi som alltid skulle vara tillsammans
När du gick förlorade jag mig själv

Varför slutade vi helt plötsligt att kämpa?
Varför gav vi bara upp trots all vår kärlek?
Vi visste båda två att vi kunde klara allting
men vi var så trött och lät allt bara rinna ut
Vi lovade varandra evigheten, vad hände?


14/3

Nu är jag hemma igen efter en riktigt mys helg tillsammans med min farmor.
I torsdags när jag kom så jobbade farmor så jag gjorde mat och kollade på tv.
Sen när farmor kom hem så kikade vi på tv innan vi gick och la oss och sov :)

I fredags började dagen med att jag skulle klippa mig, jag blev faktiskt nöjd.
Även fast jag inte klippte så mycket så ser jag ändå skillnad och det är skönt.
Efter klippningen åkte vi till kyrkogården och tände ljus hos pappa och farfar.
Sen åkte vi hem och tog det lugnt innan vi skulle äta middag, det blev god mat!
Kotletter, sås och potatis. Jag älskar den maten när farmor gör den, sjuukt gött.
Vi gjorde inte så mycket mer den dagen, jag la mig efter maten, var sjukt trött.
Sen kikade vi på tv på kvällen, det var ju Let's dance. Sjukt att Willy är kvar än.

Igår, lördag, kände vi att vi behövde göra något vettigt så vi åkte på Dollar.
Där köpte jag hårspray, hårsnoddar, strumpor och säkert något mer roligt skit.
Efter det så åkte vi tillbaks till Rätan, gick in på Panget och köpte oss lite mat :)
Det blev en varsin pizza som vi tog med oss hem, vi tänkte bara mysa hemma.
Kajsa och Mio kom förbi också men Mio åkte ganska så fort men Kajsa stannade.
Vi kollade på Melodifestivalen och jag hade velat att Eric Saade vann allt istället!
Men grattis, Anna Bergendahl som vann, jag hoppas att hon har en chans i ESC.

Jaja, det var min helg. Hoppas alla andra har haft en kalasbra helg. Vi hörs!


HEJ DÅ!

Nu drar jag till Rätan, mobilen är med för dom som har numret.
Ha en kalasbra helg så hörs vi på söndag eller något sånt! Puss.


Mitt andra hem och världens bästa farmor


11/3

Idag åker jag till Rätan för att umgås med farmor, en av dom bästa människorna i mitt liv.
Men först ska jag ner på gregoriemarknaden (stavning?) med mamma och kolla runt lite :)
Sen får jag åka bild med Kajsa och hennes mamma till Rätan, det var mycket snällt av dom.

I helgen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på i Rätan men det händer ju alltid någonting.
Men jag ska iaf ge den mesta av min tid till min farmor eftersom att jag inte varit där på länge.
Jag kommer iaf inte ha någon dator med mig så jag skriver på söndag när jag är hemma igen.

Nej, nu måste jag duscha och packa klart. Men ni får ha det så bra i helgen, det ska jag ha!
Puss! Vi hörs på söndag.

Great.

Yeah! Jag har fått mina kläder från H&M idag. En helt brun bikini, en bikiniöverdel i typ svart, vitt och lite guld och ett par svarta träningsbyxor eftersom att jag ska börja träna på Fristilen snart. Det blir grymt!

Nu står det också en plåt med scones i ugnen, det ska bli sjukt gott! Till det blir det Glee på tv;n sombörjar nu klockan åtta och efter det så kanske det är något annat bra program? Kollar inte på Grey's Anatomy nu eftersom att jag ska ladda hem avsnitten och se dom efter varann. Så jag kanske drar på en bra film, har ju fått hem Luftslottet som sprängdes nu så kanske ska ta och se den. Vi får väl se! Ska iaf dra mig till tv;n nu och slå på tv400. Vi hörs, ha en kalasbra kväll. Puss!


-

26 boys looking for some fun, from the capital of Norway, rich and on the run.
Och med det vill jag säga att jag saknar Emma, nu får du ta och komma hem.


10/3

Jag är helt slut, har precis kommit hem från en promenad med mamma.
Först gick vi bort på Barnens Hus, var in på Triconor & IXO House också.
Sen gick vi bort på Coop för att handla och sen hem med tunga påsar ;s
Nu sitter jag här, halvdöd, och ska äta lite ost & broccoli-soppa och toast.

Björn ringde nyss också och frågade om jag skulle med och fika på stan,
men för det första har jag inga pengar och för det andra ingen ork heller.
Så det får bli en annan gång, det hade ju förstås varit väldigt kul att göra.
Men orken finns inte där men det kommer väl mer gångar hoppas jag? :)

Nu ska jag äta men vi hörs sen eller så. Puss!

Solskensbullar.

Resultatet:


Dom blev sjukt goda!


Bakning.

Snart ska jag och mamma ta och baka solskensbullar,
det blir spännande. Ni får se resultatet senare ikväll :)
Puss!


9/3

Jag har tråkigt.. I den här stan händer det absolut ingenting!
Men det gör det ju aldrig så egentligen är jag väl van, tyvärr.
Så vad händer idag? Jag ska väl kanske ta och städa rummet.
Det lät ju riktigt roligt eller inte, vädret är piss också. Fuck it!
Men ha en bra dag allihopa. Puss!


Jag saknar dig.

When you walk away, I count the steps that you take.
Jag hade en gång vän, som var precis som jag.
Tillsammans skulle hon och jag ta över världen.
Jag var lyckligast i världen för jag hade henne,
men någonting gick snett och jag vet inte vad.

Jag förlorade min bästa vän och jag vet inte varför,
var det någonting jag gjorde eller någonting jag sa?
Jag saknar dig och önskar att allting var som förut,
jag önskar att jag hade min bästa vän bredvid mig!
Vad som än händer så älskar dig högre än himlen.
Vi har trots allt 2009, det var vårat år.


8/3

Jag fick ett sms för en stund sen av Emma som just nu är i Stockholm.
"Det enda som saknas nu är du.. Stockholm hade velat att du följde med! <3"
Och jag hade lätt gjort det om jag hade haft pengar för jag saknar Stockholm.
Men nu får huvudstaden vänta ett tag på mig men jag kommer snart tillbaks!
Som tur är så åker jag till Rätan i veckan så jag slipper den här stan ett tag.

Jag har just nu sjukt lite att göra så jag sitter och kikar på en massa sidor,
funderar starkt på att beställa hem en Dr. Snuggles-box med alla avsnitten.
Har ni inte sett något av avsnitten så har ni missat något, han är fan min idol.
Nej, nu ska jag ta mig en rök och städa mitt rum eller något. För det behövs!
Ha det bra. Puss!



"Dr. Snuggles flyger till stjärnornas land."


7/3 - Två år.

Idag är det två år sedan min farfar tog sitt sista andetag, två år av evig sorg och saknad har nu gått.
Jag saknar dig så otroligt mycket och jag skulle kunna göra allt för att fylla dina lungor med luft igen.
Men jag vet att du har det bra nu, vart du än är, du är tillsammans med min pappa nu, med din son.
Och jag hoppas och tror vi en dag kommer att vara tillsammans igen, vi kommer snart att ses igen.
Jag älskar dig mer än det finns stjärnor på himlen, älskade farfar. Inom mig är du för alltid vid liv!
Tills vi ses igen, sov gott.


6/3

Jag har ingenting att säga förutom, släpp det och gå vidare.


5/3

Idag mår jag inte speciellt bra, kanske är det magsjuka på gång? Typ alla i familjen har ju redan haft den så varför skulle jag komma undan? Det suger att jag ska bli sjuk just nu, när vi fick lov idag och allt. Men ett plus är iaf att jag inte missar något i skolan om jag nu blir sjuk. Så ikväll blir det lugnt som tusan, ska tvinga mamma att gå ner på Coop och köpa en massa godis till mig. Sen ska jag krypa ner i sängen och mysa framför en film eller liknande. Ska kolla om Ante har laddat ner dom nya avsnitten från One Tree Hill, världens bästa serie! <3

Försov mig imorse så jag missade idrotten, kom till skolan efter lunch och då hade vi Förksola, skola och fritidshem. Då skulle vi gå ner på stan och kolla på Vinterfestivalen som är just nu och svara på typ frågor om den som Elna hade gjort. Träffade även Johannes, Kelly och Malin i Badhusparken, det var mysigt! Efter vi var klar med allting så bjöd Elna (världens bästa lärare) på fika på Törners. Det var sjukt mysigt och verkligen gott med varm choklad med vispgrädde, ett stort plus efter en kall dag på stan!

Som sagt, LOOOV IDAG! Skönt att vara ledig ännu en vecka från skolan (var ju ledig förra veckan också) men denna vecka blir det tyvärr ingen resa till Stockholm. Det hade varit sjukt underbart men plånboken säger ifrån. Men jag ska iaf till Rätan nästa helg för att umgås med min farmor lite. Ska nog ta och klippa mig också när jag väl är där. Men vi hörs senare eller så, jag har inget mer att skriva om för tillfälligt. Ha en bra kväll, allihopa! Puss.

Vila i frid.

If today was your last day
And tomorrow was too late
Could you say goodbye to yesterday?
Would you live each moment like your last?
Leave old pictures in the past
Donate every dime you have?
If today was your last day



Vila i största frid, Emil.
Vi glömmer dig aldrig!


Everybody's broken.

Welcome to the party
Come on in and disappear
You're feeling like stranger
But all your friends are here
Little lies and cracks
Around your eyes and mouth
Something's trying to get in
Something's trying to get out

It's ok, to be a little broken
Everybody's broken, in this life
It's ok, to feel a little broken
Everybody's broken, your alright
It's just life


3/3

Är ni nöjda nu eller? Nu har jag tagit bort det där jag skrev som ni tog så illa upp för.
Men det är min blogg och gillar ni inte det jag skriver så är det bara att sluta läsa? ;s
Svårare än så är det inte.


2/3

jag vill bara säga tack för att du finns i mitt liv
tack för att du alltid ställer upp - emma swärd
det finns ingen annan som är så bra som du



Allting snurrar.

Jag läste en gammal väns blogg nyss där hon hade skrivit en text om mig, en vän som jag kunde kalla min andra halva och tvillingsjäl. Visst saknar jag henne men hennes svek svider än. Det hon gjorde mot mig är inte så lätt att glömma även fast jag vill. Jag vill att allting ska vara bra igen, att allting ska vara precis som det var som förut men det kommer tyvärr aldrig att hända. Jag tänker ofta tillbaka på allting vi gjort tillsammans, alla våra minnen. Första gången vi träffades på Selånger, novemberlovet när vi festade lite för vilt i Matfors, nyårsafton i Bydalen, jag skulle kunna fortsätta i evigheter men det är nog ingen som orkar läsa då. Jag ler när jag tänker på allting vi gjort tillsammans men ändå ligger ditt svek och skaver i bakhuvudet. Jag blir galen, jag vill glömma och gå vidare men hade det varit så lätt så hade jag gjort det för länge sen. Jag vill ge dig en chans till men jag är osäker på om jag skulle kunna lita på dig igen men en dag ska jag ge det en chans men den chansen är inte idag.



Pappa, farfar och Tommy. Ni finns alltid mina tankar,
jag saknar er mer än vad ord någonsin kan beskriva.
En dag ses vi igen, det lovar jag. Vila i största frid <3


Helt galet.

"MAN MÅSTE JU TYP VA NICE MOT KOMMUNEN FÖR Å FÅ LEGENHET, ANNARS ERE TYP KÖRT"

^Detta går inte att förklaras, det måste upplevas^


Jag längtar tillbaks.

Jag har inte ens varit hemma i ett dygn och jag vill redan tillbaks till Stockholm.
Där trivdes jag så otroligt bra, i Bergqvist/Mattsson/Swärd's crib. Jag saknar allting!
Det är till och med så att jag saknar slasket, hellre det än den här hemska kylan ;s
Plus att alla människor där nere är så annorlunda, jag vet inte hur jag ska beskriva.

Men idag var man iaf tillbaks på skolan, det var skönt att vi bara hade en lektion.
Det var asgod mat också, korvstroganoff och ris. Det är bland det absolut godaste ;D
Efter maten så drog jag hem, jag är så jävla trött efter att knappt sovit något inatt.
Det kan bero på att jag sover själv nu, det känns riktigt tomt och konstigt, helt sjukt.

Jag vet inte vad jag mer ska skriva, kommer inte på något intressant alls just nu.
Men jag kanske skriver lite senare om det har kommit upp något riktigt intressant ;b
Ska hjälpa mamma baka pizzabullar nu också, riktigt mumma! Men vi hörs sen, puss.


PUSS

bilder säger mer än ord
<3


1/3 - Back in town.

Nu är jag hemma igen efter en riktigt bra vecka i Stockholm tillsammans med Emma.
Vi har bott i Bromma hos Pierre, det har varit riktigt mysigt. Tack för att vi fick bo där :)
Under veckan har vi varit på stan, chillat i Bromma och i Nacka, festat i Husby med mera.
Jag orkar inte berätta så ingående vad vi har gjort men jag har haft det riktigt jävla bra!
Träffat en hel del nya människor, riktigt underbara människor, såna som jag tycker om.
Micaela, Mattias, Lucas, Nima, Jennie, Oliver osv. Tack för fredagskvällen, det var skoj!
Och så fick jag tillbaka en gammal vän som jag faktiskt har saknat, det känns sjutk bra.

Och en miljon tack till Emma för en toppenbra vecka, du betyder så mycket för mig!
Våran plan i sommar kommer att bli helt galet bäst, vad det är får ni veta längre fram.
Nu ska jag sova så att jag orkar ta mig till skolan imorgon, det ska bli skönt faktiskt ;b
Men godnatt och sov gott så hörs vi imorgon. Puss!


Just det, jag och Emma älskar mat. I princip alla pengar har gått till mat.



RSS 2.0