30/9

Nytt projektarbete. Simone hoppade ur våran grupp också för att jobba själv. Jag är nöjd med det vi har kommit fram till nu, det andra projektet var kanske lite för stort. På tal om tomatsås så älskar jag att vara på skolan tillsammans med världens finaste människor. Ni får mig att skratta, ni får mig att le. Ni är helt fantastiska och skolan skulle inte vara som den är utan er. Puss på er, mina fina! Ikväll ska jag fan bara ta det lugnt, bädda rent i sängen osv. Fortsätta att läsa i min bok, 14 år till salu. Sjukt bra bok men så fruktansvärt hemsk.

Imorgon är det fredag och då ska jag för en gångs skull vara nykter. Fredag betyder också att det bara är två veckor kvar tills Anna och grabbarna kommer hit till Östersund för att leva rövare med mig. Åh, så underbart! Komsi komsi, mina gullungar. Nej, nu ska jag ta tag i renbäddandet så att det blir gjort någongång. Puss och kram.


Hjeeeertat.

Det fina i livet.

emelie och anna
anna och emelie


29/9

Jag fortsätter vända mig om men du finns inte där.
Jag fortsätter leta men finner ingen mening att vara här.
Jag vill inte vakna imorgon utan kärlek i min värld.
Så jag fortsätter vända mig om men du finns inte där.


28/9

Idag har jag ingenting vettigt att skriva förutom att jag längtar som en idiot till den femtonde oktober, då kommer Anna och grabbarna hit över helgen. Massa mys! Ska även låna min bror lägenhet så vi får slipper trängas inne på mitt rum, gullig bror jag har. Hoppas den här tiden går fort så att det snart är den femtonde. Jag saknar min bästa vän och mina grabbar. Ni får mig att må så bra, jag är glad att ni finns i mitt liv. Mina älskade vänner.

Ikväll ska jag kanske hänga med Kajsa och Niclas. Blir kanske bilkurragömma eller något annat roligt. Men nu ska jag äta mat, vi hörs senare eller imorgon. Puss och hej, din gay.

27/9

Idag är det två år sedan du lämnade oss och jag saknar dig så mycket. Jag hoppas att du har det bra, vart du än är. Jag tänker ofta på dig, hur du har du det och vart du är. Jag önskar att jag kunde få träffa dig en sista gång, berätta för dig att jag saknar dig och att du betyder så otroligt mycket för mig. Du finns alltid i mitt hjärta, Tommy. Jag hoppas att vi en dag ses igen, på andra sidan. Tills dess, sov gott älskade ängel.

Sitter just nu på skolan och hänger med Simone och Sofie. Sofie luktar skit men det verkar hon inte bry sig om. Jag är så sjukt trött så allra helst vill jag åka hem och sova bort mitt liv, eller iallafall ett par timmar. Snart ska vi gå och äta lunch, idag var det köttbullar, sås och potatismos. Gött det! Sen blire psykosocialtarbete och efter det ska jag fan hem och sova. Aja, jag är tydligen dum i huvudet så jag kanske ska sluta blogga. Men jag älskar Simone ändå. Puss och hej, ha en bra dag. Hihihihihih. Ja men puss då.

<3

"du är världens finaste människa och har en personlighet som gör dig unik"
att höra dig säga något sådant får mig att må så jävla bra.


26/9

Nu är man hemma igen efter en galen helg i Sundsvall. Lite tråkigt faktiskt för jag har haft riktigt KUL. Tog tåget i fredags tio över två, fick sällskap av Evelina som skulle till Hudiksvall, skönt att slippa åka själv. När jag kom fram så hämtade Anna och Marko mig, åkte till Birsta en sväng där jag fick ett par skor av världens bästa vän i försenad födelsedagspresent. När vi senare kom hem till Annas syster väntade vi in en massa folk som skulle fira hennes pojkvän som fyllde år. Jag och Anna bestämde oss för att ta oss något glas vin och bara chilla men det där glaset blev till liter men vi hade ju iallafall KUL. Sen kom Johan, Timmy och Marcus dit och umgicks med oss, jävla bra grabbar det där. Senare drog vi ut och gled med bil runt hela Sundsvall, hände lite grejer då som det alltid måste göra men det behöver vi inte gå in på. Natten/morgonen slutade iallfall med att vi hamnade i Granloholm hos Timmy, somnade runt halv åtta och blev väckt nio. Då var man inte lite trött heller. Åkte då till Drakborgen med Simon och Lina, jättekul när man mådde som en påse skit men vi överlevde. När vi hade lekt klart där, kändes som en evighet men det var bara ett par timmar, så åkte vi med ungarna till Nacksta och sen kom Micke och hämtade oss och skjutsade ut oss till Korsta där vi skulle vila lite innan vi skulle göra oss klara för utgång men det där med utgång gav vi upp. Vi var alldeles för slutkörda så istället blev det en chillkväll. Vi tog en nattpromenad till Nacksta också, på 8 km. Det var riktigt skönt, när vi kom fram somnade vi på en gång. Så jävla gött!

Kändes riktigt tråkigt att behöva åka hem igen men som tur är så kommer Anna om två veckor och kanske grabbarna. Vi håller tummarna för det! För kommer allihopa så blir det riktigt kuuuuuuuuuul. Höhöhöh. Idag har vi inte gjort mycket alls, chillat och packat. Blev middag på Texas innan jag åkte också. Patrik kom förbi och sa hej då. När jag kom fram till stan hämtade världens gulligaste Niclas mig och skjutsade hem mig. Puss på han! Nu har jag tittat på Irene Huss med mamma. Ska väl gå och lägga mig snart, är fortfarande paj efter helgen. Vi hörs imorgon, puss och godnatt.


"Ser du stjärnan i det blå, ta en sup så ser du två,
fan vad KUL det är att gå."



24/9

Hejdå Östersund, Hej Sundsvall.
Tillbaks på söndag, mina vänner.
Jag kommer sakna dig.


Saknad.

Jag tänker ofta på döden och på de människor som lämnat oss. Jag ställer ofta frågan varför även fast jag vet att det inte finns något svar. På måndag är det två år sedan en vän till mig lämnade jorden, två långa jobbiga år. Vart du än är så hoppas jag att du har det bra. Du lever alltid kvar i våra hjärtan. Igår var det tre år och tio månader sedan min pappa lämnade jorden, om två månader har det gått fyra år. Det är helt sjukt hur lång tid det har gått sen du lämnade mig, min älskade pappa. Det känns fortfarande som om det var igår jag fick beskedet. Farfar, snart har det även gått tre år sedan du lämnade mig. Hur kan ni bara vara borta? Det gör ont att veta att jag aldrig mer får se era underbara leenden igen, att jag aldrig mer får höra er skratta. Jag försöker hålla huvudet högt men det är så svårt, jag önskar att ni fanns här och kunde torka mina tårar. Jag önskar att jag fick se er en sista gång, att jag fick berätta för er hur mycket ni betyder för mig. Jag hoppas att ni har det bra, vart ni än är. Ni har väl inte glömt mig? Jag kommer iallafall aldrig att glömma er, mina änglar. Jag får leva på minnen, alla underbara minnen jag har tillsammans med er. Tack för tiden jag fick med er, tack för allt. Jag älskar er mer än det finns stjärnor på himlen.

Håkan Lundqvist, 610622 - 061122
Mats Lundqvist, 381003 - 080307
Tommy Olofsson, 840714 - 080927

Adjö är ej för alltid
Farväl är inte slut
En dag ses vi igen


23/9

Jag vill inte vara sjuk längre.. Jag ska ju åka till Sundsvall imorgon? Fortsätter jag må såhär så går jag i ide för resten av året. Skitliv. Jag känner att jag måste duscha men orken finns verkligen inte där, jag ser ut som crap och jag kan tänka mig att jag luktar som crap också. Jag skulle behöva ta mig på Blå Center och hämta mitt nya bankomatkort också. Jag hatar att vara sjuk och inte orka någonting. Som jag sa, skitliv. Hejdå.

emeliemaria.


-

Det är onödigt att hoppas för man får aldrig som man vill ändå.


22/9

Nu är man sjuk också, det känns inte särskilt kul. Men så går det när man är ute och går i spöregnet, jag tror vi alla tre har gått och blivit sjuka. Har fått tid till min magnetröntgen nu iallfall, den fjärde oktober klockan halv elva. Då får jag äntligen veta vad det är för fel på min axel för bra vill den ju inte bli. Nu ska jag lägga mig i sängen och se på en film och kanske göra en kopp te. Vi hörs senare, puss.

Åh, jag blir så sjukt less. Man lånar inte något av någon för att sedan slarva bort det.


21/9

Vi medlemmar i familjen Mattsson/Lundqvist är inte kända för att hålla oss hela. Nu har lillebror gjort illa foten och ska snart åka ner till akuten för att få veta om det är något som är brutet. Min axel blir heller inte bättre, eller jag kan gå utan mitellan men ibland gör det bara för ont. Jag längtar nästan tills jag får göra min magnetröntgen så att jag äntligen får veta vad det är för fel.

Snart ska jag ut och träffa Niclas, han ska få en present av mig, fyfan vad gullig jag är. Ikväll blir det kanske bilkurragömma också, vi får se vad kvällen vill bjuda på. Jag behöver göra något lugnt iallafall, känns som om jag håller på att bli sjuk efter den där promenaden i spöregnet, Sofie är iallafall sjuk och Emma var också hemma idag. Men vi hörs sen, nu orkar jag inte sitta vid den här dumburken mer. Puss!


20/9

Grattis till min fina vän Niclas som idag fyller 24 år.

Blev ditbjuden på tårta ikväll och det bjöds på hemmagjord smörgåstårta, det var sjukt gott. Vi, tre tjejer som man även kan kalla puckon, fick för oss att vi skulle ta en promenad dit och det gjorde vi men vi ångrade oss när vi hade kommit halvvägs och det började spöregna men inte slutade vi gå för det. Väl framme hos Niclas såg vi ut som tre blöta katter men det var det värt, god tårta och en fin vän som är värd guld. Efter det åkte jag hem och tog mig en låååång varm dusch, aldrig förr har det varit så skönt att duscha. Nu ska jag bara vänta tills håret har torkat och sen blir det godnatt. Kommer somna gött efter en sån där promenad. Vi hörs imorgon. Puss!




Det finns ingen som du.

Minnen om kärlek.

Jag minns hur det brukade kännas
tystnaden som skrek åt oss att tala
Tiden som stannade för att vänta
världen som slutade existera
Nervösa känslor & ord som kämpade
försökte slå sig ut ur min mun

De få små centimetrarna mellan oss
var avstånd omöjligt större än universum
Det brukade pirra i hela kroppen
fast vi kämpade ju för att se oberörda ut
Jag minns hur det brukade kännas
förälskelsen brände mig som en tändsticka

Men nu känns det som bleka minnen
svartvita kort från en gammal kamera
Hur kunde jag missta mig så
nu när jag vet hur det känns

Jag minns hur jag lekte med tändstickor
en flicka som riskerade att bränna sig
Nu vet jag hur det är att leka med solen
som med lätthet skulle kunna förinta mig

Jag är så glad att du är hemma igen och att du är okej. Jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv, du skrämde oss verkligen. Jag vill aldrig någonsin förlora dig, jag vill alltid ha dig i mitt liv. Jag älskar dig så otroligt mycket. Jag hoppas att allting ordnar sig för dig nu.


Jag tror på dig, det gör vi alla.


Hjärtat brister.

Johan.. Vart är du? Jag vill bara att du ska komma hem.


19/9

Min frisyr igår, tusen tack till min underbara Emma.
Och tack alla andra som gjorde kvällen riktigt bra :)


17/9

Jag är trött och less, på allt och alla. Men imorgon är det fest hos Kajsa och då ska jag vara full & glad. Jag har för övrigt världens bästa vänner, vad skulle jag ha gjort utan er? Tänk om alla hade lika coola vänner som jag har, fyfan vad lyckliga ni hade varit då. Aja, nu ska jag inte göra er allt för ledsna för att ni inte har lika underbara vänner som jag. Höhö. Men ha en bra fredagskväll, puss och hej. (I could really use a wish right now)



Min fina, fina vän. Jag är så glad att du finns.


16/9

Kom precis hem efter en runda med bilkurragömma. Jag tycker att det är så sjukt roligt och det tyckte nog Emma också som var med för första gången och Robin, hennes kompis från Sthlm tyckte att dom skulle införa det där nere. Den här gången var även Kajsa, Mio, Andreas och Patrik med som inte varit med förut så det var kul med lite nytt folk.

Imorgon blir det kanske fest och på lördag blir det nog också det, jag som inte skulle dricka på sjukt länge efter axelskadan men jag visste själv att det inte skulle hålla så speciellt länge. Hahah! Men iallafall, nu ska jag gå och tvätta bort sminket för att sedan gå och lägga mig. Fan vad tråkig blogg jag har egentligen men jag vet inte vad jag skriva om och ingen verkar vilja ge mig några förslag. Så alltså är ni också tråkiga. Godnatt.



26 boys looking for some fun, from the capital of Norway, rich and on the run.

Ortopeden + bilkurragömma.

Just det, var hos ortopeden imorse för min axel. Han kände och klämde på den och konstaterade att det kan vara fel på någon sena eller muskel så jag ska dit och göra magnetröntgen om ca tre veckor så får vi veta vad det är för fel. För bättre blir det tyvärr inte, jävla skitliv. Förhoppningsvis slipper jag en operation.

Ikväll har jag varit ute och lekt bilkurragömma med Niclas och Fredrik + fler. Det är alltid lika roligt men roligare hade det varit om det var fler bilar med. På torsdag blir det nog igen, då ska Emma och Robin med. Yey! Nu ska jag chilla lite vid datorn och sen ska jag umgås med sängen, han är bra mysig! Vi hörs imorgon, sov gott. Puss!

14/9

Idag har vi haft mentorsdag på skolan. Min grupp har bowlat, lagat kålbullar och tittat på film. Det har varit en jättemysig dag men pga min axel kunde jag inte vara med och bowla vilket var väldigt tråkigt. Men kålbullarna smakade finfint och filmen var helt okej, till filmen åt vi chips, popcorn och glass. Jävla svullon! Fick en ny telefon också, det kan jag tacka min bästa vän Anna för. Puss på dig! Vad händer ikväll dååååå? Något skoj? Nej, som vanligt så är allting i den här stan skittråkigt. Aja, jag ska ringa Niclas nu och tvinga han att umgås med mig. Hörs sen eller så. Puss!


12/9 - Vila i frid.

Idag lägger sig sorgen över Östersund, ännu en människa har lämnat oss.
Jag kände dig inte men jag visste så väl vem du var, det är så svårt att förstå.
Jag tänker på Nathalie och Charlie, hur ska dom klara sig här i livet utan dig?
Vart du än är nu så hoppas jag att du har det bra. Vi tänker på dig, Mattias.

Vila i största frid.

11/9

Igår blev det mys med Emma, Dennis och Robin hemma hos Emma. Vi spelade "Frågejakten" och en massa kortspel, det var ett tag sen jag skrattade så mycket, eller det gör jag varje gång Emma i närheten. Alla lilla solstråle, människan som får en att skratta och le jämt och ständigt, jag är så glad att du finns i mitt liv. Senare på kvällen så gick jag och Dennis när på stan för att kolla läget, det är roligt att se alla fulla människor men man tänker också, är jag också sådär när jag är full? Haha! Sen blev det kallt så då gick vi hemåt, så skönt att få umgås lite med Dennis själv, det är så länge sen sist. Fan vad jag har saknat dig, min fina underbara vän.

Idag har jag bara tagit det lugnt, är jätteöm i axeln så jag har bara varit hemma och vilat idag. Ikväll vet jag inte alls vad som händer, kanske se någon bra film eller så. Får se om Niclas hör av sig så vi kan hitta på något, det är tråkigt att sitta hemma alldeles själv och Emma har åkt till Föllinge. Det är bara att ni hör av er om ni vill hitta på något. Jag är öppen för alla förslag! Annars så får ni ha en kanonkväll. Puss!


When the drugs don't work no more, you get high on life.


9/9

Vår tid tillsammans kommer alltid att finnas i mitt minne.
Jag kommer alltid att älska dig, vad som än händer.


7/9

Stjärnfall, stjärnfallet är jag
Och du är himlen jag föll från den dag
Stjärnfall, stjärnfallet är jag
Och du är himlen jag föll från den dag
Stjärnfall, stjärnfallet är jag
Och du är himlen för mig varje dag


5/9

Fortfarande halvt invalid så det blir inte så mycket skrivande i bloggen på ett tag.
Men förutom en trasig axel så mår jag bra. Vi hörs när vi hörs. Puss och ha det bra!

Where are you now

Ooh hoo yeah

Where are you now?
When I need you the most
Why don't you take my hand?
I want to be close

Take my hand and walk with me

Where are you now?
When nothing is going right
Where are you now?
I can't see the light

So take my hand and walk with me

Show me what to be
I need you to set me free

Where are you now?
Now that I'm half grown
Why are we far apart
I feel all alone

Where are you now?
When nothing is going right
Where are you now?
I can't see the light

-


vilken stjärna jag är


3/9

Fan vad bra jag är alltså. Det blev alltså utgång i onsdags. Det var jag, Simone, Kajsa, Fiia, Dennis och en massa fler. Vi började hos en kompis till Dennis i stan. Sedan vid halv elva tiden drog vi på Olearys, träffade många gamla vänner där som jag inte sett på flera år säkert. Blev sjukt full iallafall, förstår inte hur egentligen? Var på krogen tills dom stängde och sen skjutsade Niclas hem mig. Och nu till något som inte är så jävla roligt, jag kliver ur bilen här hemma och börjar gå upp på gården. Helt plöstligt blir allting svart och jag ramlar baklänges, jag landar på axeln och kan inte ta mig upp. Kvällen var bra tills jag kom hem och fick en trasig axel, skitliv.

Igår gick jag på skolan trots att jag inte kunde röra min stackars arm men vi skulle ha projektarbete efter skolan och det var jag tvungen att vara med på. Slutade vid halv fem, då mötte jag mamma och gick bort till akuten. Fick sitta där mellan fem och nio. Blev röntgad men jag hade ingen fraktur som tur var men läkaren trodde att den hade hoppat ur led men hade hoppat tillbaka av sig själv. Ska dit på återbesök om ca tio dagar för att se hur det ser ut då, kan vara att en muskel har gått sönder och är det så blir det operation, fan vad roligt, eller inte. Ska även till en sjukgymnast på onsdag så vi får väl se vad hon säger då. Hm, tog typ en timme att skriva det här inlägget. Jag är ju som sagt lite invalid. Men som Kajsa skulle ha sagt, det blir bättre när det går över.




RSS 2.0