25/4

Idag har jag haft en riktigt bra heldag på stan med fantastiska tjejer. Jag älskar när det är så mycket rea och erbjudanden överallt så jag har fyndat rätt bra. Två par jeans, en blus, en tröja, ett linne, örhängen och trosor. Jag är sjuuuukt nöjd. Plus att det blev middag på Subway så det gjorde dagen ännu bättre. Just nu känns det i hela kroppen att man har vandrat runt hela dagen, så sjukt trött men trots det ska jag ta tag i lite plugg innan jag avlider i soffan framför tvn. Har även varit på sjukhuset och hälsat på momma som åkte in idag, hon har varit svimfärdig hela dagen och kan knappt hålla sig på benen på väg till toaletten. Läkarna vet dock inte vad det är som orsakat detta då röntgen visade att det inte var någon infarkt, blödning eller liknande. Men som tur är så hon ju på rätt ställe för att man ska kunna hitta felet. Jag hoppas bara att hon blir bra snart och får komma hem. 

23/4

Det finns inte ord för hur mycket jag längtar till helgen, jag hoppas att dessa dagar går otroligt fort. På fredag blir det inflyttningshäng hos Simone och Sandra. På lördag åker jag äntligen tillbaka till Sundsvall, det har känts konstigt att jag har varit hemma så länge men ändå skönt. När jag kommer fram kommer Lars och hämtar mig och sedan åker vi vidare till Anna där det blir tacos till middag. Åh, vad jag längtar efter mina fina vänner. Vissa kan bara gå och gräva ner sig men det är ingenting jag tänker lägga ner energi på.
 
 
 

DAGENS

vill ha: en miljon
klädsel: mjukisar, linne, hoodtröja
smink: ingenting
frisyr: uppsatt i en slarvig knut
låt: nostra love - våreld
bästa: greys anatomy
planer: plugga
roligaste: ingenting
saknad: sundsvall
dummaste: min förkylning
misslyckande: allt snor
drog: cigg
köp: ingenting
humör: trött och sjuk

DAGENS

vill ha: förmågan att läsa tankar
klädsel: mjukisar, linne, hoodtröja
smink: ingenting
frisyr: uppsatt i en slarvig knut
låt: lars winnerbäck - du min vän i livet
bästa: finbesök av simone och victoria
planer: plugga
roligaste: mina nya spel
saknad: pappa
dummaste: idioter
misslyckande: ingenting
drog: cigg och musik
köp: cigg, spel och filmer
humör: rätt så glad

17/4

Just nu känns allting riktigt bra faktiskt. Mina jobbdagar blir bara fler och fler, jag känner mig ofta på bra humör och snön börjar äntligen försvinna. Plugget blir dock lidande men det är ingenting jag inte hinner fixa. Jag är just nu nöjd över att vara ensam, jag behöver ingen kärlek i mitt liv förutom den från familj och vänner. Dock tror jag att jag har förlorat något som kunde bli en riktigt fin vänskap men jag antar att det är din förlust. Jag orkar inte lägga ner mer energi på dig. Men nog om det, jag kan just nu säger att jag mår bra och jag älskar det. (Jag hoppas det håller i sig)
 
Imorgon jobbar jag och i helgen ska jag dricka inflyttningsvin i en lägenhet på Frösön med fina vänner. Till veckan jobbar jag en dag och sedan vet jag inte vad jag ska hitta på. Det vankas inflyttningsfest nästa helg, vilken dag det blir vet jag inte ännu men dagen efter det tänkte jag nog sätta mig på ett tåg och rulla mot Sundsvall för Valborgsfirande. Nu vet ni hur den närmsta veckan ser ut för min del då jag har blivit hemskt dålig på att uppdatera.
 
Det var allt från mig denna gång, på återseende!

*

Det går bra nu.

DAGENS

vill ha: en stol i ditt ansikte
klädsel: jeans, linne och hoodtröja
smink: ingenting
frisyr: utsläppt
låt: nasty north - allt & ingenting
bästa: jobbsamtal
planer: vic & jocke + plugg
roligaste: nicklas
saknad: tjejfamiljen
dummaste: att snön aldrig försvinner
misslyckande: ingenting
drog: cigg och musik
köp: cigg
humör: trött och less på plugg

Working girl.

Jobb:
Tisdag 9/4: 8.30-14.30
Torsdag 11/4: 7.45-15.00
Fredag 12/4: 11-16.30
Torsdag 18/4: 9-13
Måndag 22/4: 9-16

DET GÅR BRA NU


Nasty North.

Nasty North – Då Dyker Du Upp
 
Nasty North – Ingen AllsRSS 2.0