PS. I love you.

Jag har en jättefin kväll med Emma. Hon kom hit vid sju och då satt vi mest bara och pratade om allt. Det var riktigt mysigt och något jag verkligen saknat. Det är tråkigt att vi ses så sällan nu för tiden, innan studenten umgicks vi nästan hela tiden. Senare kom Tobbe hem och då spelade vi kort och drack te. Klockan nio satte vi oss i soffan och tittade på PS. I love you som för övrigt är världens finaste film. Jag kan se den om och om igen och aldrig lessna. Jag tror att den är lite av min och Emmas film. Nu ska jag snart gå och lägga mig så jag orkar med skolan imorgon. Skönt att det är fredag imorgon så att jag får sova ut lite. Tror att det blir en lugn helg, det är vad jag behöver iallafall. Men man vet ju aldrig.
Nu säger jag tack och godnatt! Hörs imorgon.

Jag tävlar!



Jag tävlar hos Yarp
om en Personlig Almanacka.
Var med du också, tävla här. Den avslutas 11 okt.

Dag 16 - Bästa resan

Oj, den här är svår. Jag har gjort så många underbara resor så jag kan inte välja bara en så det får bli några stycken istället. Göteborg 06 med 9gul, Stockholm 06 med Simone, nyårsfirande 07/08 i Bydalen, Stockholm 10 med Emma och självklart Rhodos 01 tillsammans med farmor, farfar, pappa osv.

29/9

Igårkväll tittade jag på Life as we know it. Nu är jag ännu mer förälskad i Josh Duhamel. Jag skulle verkligen inte tacka nej till ett liv med honom. MUMS! Men på tal om bananer så försov jag mig lite imorse, tjugo minuter innan bussen gick vaknade jag så jag var ganska stressad men jag hann. Jag var på skolan i tid så pluspoäng till mig. Idag har vi jobbat med frukt, bär, kryddor och nötter. Det har gått bra, jag och Fiia har jobbat med två sköna killar. Vi fick även sluta ca en timme tidigare, det var skönt! På slutet höll jag på att somna. Jag trivs faktiskt riktigt bra och jag hoppas att det håller i sig. Än så länge har jag ingen tanke på att hoppa av, det är mycket bra! Ikväll ska jag ha dejt med Emma, henne har jag längtat efter, vi ska titta på PS. I love you, man vet aldrig hur det slutar. Nu vill jag ha mat. Hemmagjord soppa och nybakt bröd. Ibland tycker jag mycket om att bo hemma. Min mamma är bäst.



Vill du gifta dig med mig?

White Horse.


Allt jag vill är att du är lycklig.

Jag hade slutat prata
Jag var så van och stänga av
Du frågade vem som förstört mig
Och jag gav dig inget svar

Jag tog allting för givet
Det var något fel på mig
Jag måste varit någon annan
Innan jag kände dig



-
Jag vet att det är över nu
Vi får inte en andra chans

Dag 15 - Mitt drömyrke

Jag har inget speciellt drömyrke men jag vet att jag vill arbeta med människor som har det svårt. Helst barn och ungdomar. Jag funderar på antingen behandlingsassistent eller socionom. Jag vill också åka utomlands och arbeta som volontär också. Jag vill hjälpa människor som har det svårt, helt enkelt.

28/9

Idag har jag sett alldeles för mycket grönsaker. Jag hade ingen aning om det fanns så mycket. Så idag har vi haft Livsmedelskunskap med inriktning på grönsaker och rotfrukter. Imorgn blir det samma sak förutom att då handlar det om frukt, bär, nötter och kryddor. Det är faktiskt intressant på något sätt, man lär sig mycket nytt. Men det var inte enkelt att hålla sig vaken i en timme under en film som handlade om alla möjliga grönsaker och vad man kunde göra med dom, plus att jag blev väckt klockan sex imorse av en pratglad vän. Förstår inte ens varför jag svarade. Så ikväll blir det en tidig kväll. Ska titta på Never let me go ikväll tror jag. Annars så blir det nog Bridesmaids. Tittade på The Roommate igår också. Helt okej film men det blev lite överdrivet efter ett tag, tycker jag. Inte en film jag skulle se två gånger men den var ändå värd att se en gång. Den får 2.5/5 av mig. Nu ska jag ringa en vän! Puss.

Jag tävlar!

Jag tävlar om ett smyckesställ från Mihi
Tävlingen hittar du hos itsyouandme

Jag tävlar!

Jag är med och tävlar om en valfri One Piece där två personer kommer att vinna
Tävlingen hittar du här och den avslutas 31 oktober. Kom igen, tävla du med!


Om jag vann skulle jag välja den här i storlek S

Jag tävlar!

Jag tävlar om att vinna smycken för 250 kr på biggishop.se
Tävligen hittar du hos twinblogg och den avslutas 1 oktober

Vi fortsätter växa men du förblir 24 år.


Att släppa taget.

Det gör ont
Det gör alltid så fruktansvärt ont
Alltid när det gäller dig
Måste det vara så?

Jag borde släppa taget
Falla fritt 
Sluta tänka
Men det är svårt
Och det gör ont det med
Att släppa

Tre år och jag kan fortfarande inte förstå.

Det har nu gått tre år sedan du lämnade oss. Jag har fortfarande svårt att förstå att du är borta. Jag saknar dig så otroligt mycket och kommer aldrig någonsin att glömma dig. Jag kan fortfarande se dig framför mig, med ditt underbara leende. Jag önskar att jag fick se dig en sista gång. Jag önskar att jag kunde få ditt hjärta att slå igen. Vi forstätter växa men du förblir 24 år. Jag hoppas att du har det bra.
Världens finaste Tommy.



Dag 14 - En person som alltid gör mig glad



27/9

Andra skoldagen slutade med att jag gick hem, jag kände mig som en påse skit och såg säkert ut som en också. Nu har jag sovit så jag känner mig lite bättre men är fortfarande hängig. Det suger att jag måste bli sjuk nu, kunde jag inte ha blivit det förra veckan då jag inte hade ett jävla skit att göra. Jag orkar inte skriva mer, jag orkar inte ens sitta framför datorn. Vi hörs senare, imorgon eller aldrig. FML

Det vi aldrig får veta.

det blev inte vi det vet vi båda, älskling.
men jag förstörde allt
mitt fel att det tog slut.
(slår sig själv och gråter, 
stillsamma tårar faller sakta, nedför kinden
)

men du som kunde,
gav mig aldrig en andra chans.
så vi får aldrig veta,
hur det kunde blivit.

och ovetandes går vi och funderar (i onödan) om livet med varann.

Kanske finns det inget annat.

Det är dags för mig att lämna mitt förflutna,
blicka framåt och sluta titta allt för mycket bakåt.
Dags att sluta gråta och sakna och älska dig.

Det är dags för mig att vända blad och gå ut
för att sedan skriva historia. Som inte handlar om dig.

Dag 13 - Favoritbok

Jag har läst många böcker som jag tycker är bra. Jag vill ha böcker som berör, som får en att inse hur jävligt livet kan vara. Som 14 år - till salu, Vingklippt ängel, Flickan från ovan, Tillbaka till livet osv. Sådana böcker tycker jag om. Jag gillar också Saknad - Träffad av blixten. Någon speciell favoritbok har jag inte.

26/9

Första dagen i skolan. Nu har jag som sagt börjat en restaurangkurs som håller på i tretton veckor. Det känns faktiskt bra och ännu bättre känns det när jag har Sophia vid min sida hela tiden. Idag har vi mest bara pratat om vad kursen kommer att innehålla och sedan haft lite gruppsamverkan där vi mest presenterat oss. Det känns sjukt konstigt att säga att jag går skolan igen, med okända människor. För ett år sedan när jag började skolan så gick jag med personer jag redan gått tillsammans med i två år. Men det känns riktigt bra att äntligen ha något att göra på dagarna och få lite rutiner. Jag håller tummarna på att jag fortfarande har positiva tankar om detta i slutet av veckan.

Dag 12 - Så här är (var) jag i skolan

Jag var den som pratade när jag inte skulle. Jag var som många andra som hellre pratade skit och skvaller hela lektionerna istället för att göra det jag borde. Jag var den kunde mer än vad jag visade, som egentligen bara brydde sig om att bli godkänd. Jag hade aldrig orken till sitta lite längre med skolarbetena utan kände mig klar när det såg "okej" ut. Det ångrar jag lite nu för jag vet så väl att jag kan mer. Jag var alltid mig själv i skolan, försökte inte spela någon annan. Jag saknar skolan.

25/9

Igårkväll blev det utgång med Maja och Pia. Vi började hos Pia, bara vi tjejer. Sedan tog vi en promenad till G3, dansade loss och bara mådde gött. Vid ett gick vi vidare till Oleary's, där blev det ännu mer dans tills det stängde. Efter krogen fick jag den bästa fyllemat någongsin, den godaste smörgåstårtan jag har ätit! Tack till Marcus. Lite roligt var det också att han var barndomskompis med en av mina kompisar i Sundsvall och kände även många andra som jag också känner där. Det var sjukt roligt! Det blev lite efterfest hos Pia också, trots att vi inte hade tänkt det. Jag och Pia tänkte ju gå raka hem och lägga oss. Till slut fick vi ut alla så vi äntligen fick sova, jag tror att jag somnade på någon minut.

Imorse när vi vaknade chillade vi, Maja kom efter ett tag. Då pratade vi lite om kvällen och sedan tog jag en promenad hem. Det var sjukt jobbigt, bakis och solen sken, galet varmt kan jag lova! Väl hemma tog jag en dusch och sedan somnade jag i ganska många timmar. Det behövdes! Jag är fortfarande trött så jag kan somna om igen. Imorgon börjar restaurangkursen på femton veckor också. Är inte särskilt sugen på det men tänkte testa en vecka iallafall för att se om det är något för mig. Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på "Friends with benefits" eller "Bridesmaids". Vi hörs imorgon, mina vänner!



24/9

Nu har jag äntligen packat upp väskan sedan Jokkmokk. På något sätt har det känts fel att göra det innan men nu börjar allt kännas bättre. Du är tillbaka i mitt liv och det känns som om det börjar bli som förut igen. Jag är inte lika trasig längre. Rummet är också städat, vilket verkligen behövdes. Förstår inte hur jag har klarat av att bo där. Jag kände att jag behövde något att göra idag också, få tankarna på annat för när jag sitter still och tänker så tänker jag på dig, Kristoffer. Du skulle ha fyllt tjugo år idag och du kan inte vara här med oss och fira. Det gör ont i hjärtat. Jag kommer ner till dig senare ikväll och tänder ett ljus. Jag hoppas att du är där och ser alla som saknar dig.

I could really use a wish right now.

Grattis älskade ängel
Fina underbara Kristoffer
Jag saknar dig så

Jag önskar att du kunde vara här nere på jorden och fira med oss

Dag 11 - Min favoritbutik

Jag har ingen favoritbutik. Jag hittar alltid olika saker på varje ställe som jag fastnar extra för. Men där jag oftast shoppar kläder är Gina Tricot och H&M. Beställer jag kläder kan det ofta bli från Nelly också. När det handlar om skor så köper jag på den butik där jag hittar dom jag gillar bästa, beroende på vad jag är ute efter. T.ex mina vita Converse är beställde från Caliroots, mina sandaletter är från Din sko och stövlarna är från Skopunkten. (Dessa skor la jag ut i inlägget "Mina favoritskor") Smycken och smink köper jag lite överallt. Skulle vilja vara miljonär och inte behöva titta på prislappen.

Jag tävlar!



Jag tävlar hos Millah om ett fint smycke från Paulinassmycken.se


Älskade Kristoffer.

Jag skulle kunna göra allt för att få se dig en sista gång.

Dag 10 - Min bästa vän

Jag har alltid sagt att Anna är min bästa vän. Men det är svårt att vara bästa vänner när man bor så långt ifrån varandra och i princip aldrig ses. Det är svårt när man inte kan ringa och säga "jag behöver dig nu, kom hit". Jag vet att hon alltid finns där när jag behöver henne, att hon bara är ett telefonsamtal bort men det är inte samma sak som att kunna springa över till henne bara för att säga hej. Ibland behöver man en axel att gråta ut mot. Så om jag ska kalla någon för bästa vän just nu så är det Maja. Det är henne jag träffar oftast, det är henne jag ringer när allt är kaos, det är hon som kommer hit när jag behöver henne vad det än är, utan att tveka. Det är hon som är mest medveten om vad som händer i mitt liv just nu. Vi förstår varandra utan att behöva använda ord. Det är något jag har längtar efter, att kunna se på någon och veta att den personen vet exakt vad jag tänker och känner. Så är det med Maja. Jag tror att det är så att Anna är min andra halva men Maja är min bästa vän. Ni betyder båda mycket.



22/9

Arbetsförmedlingen och ungdomsmottagningen gick bra. Gick en sväng på stan också, köpte mig en ny tubhalsduk då mina andra två är spårlöst försvunna. Den ena glömde en vän på vårforum och den andra är bara helt borta trots att jag sist såg den i en påse på golvet i hallen. Icke bra, icke bra. Jag fick besök av världens finaste pojke också som just nu ligger i min säng och tittar på Pippi. Han gör mig så glad, jag vet inte vad jag hade gjort om Hugo inte fanns de dagar jag allra helst vill försvinna från jordens yta. Nu funderar jag på att krypa ner i sängen, är trött som fan plus att jag kommer att bli väckt ganska tidigt imorgon. Imorgon är det fredag och jag vet inte alls vad som händer. Någon som vet något?




Jag tävlar!



Jag tävlar om en hemlig goodiebag hos Chilipuffen
Den är främst riktad till tjejer/kvinnor
Tävlingen avslutas 24 september vid midnatt

Jag tävlar!



Jag tävlar hos Millah
om en sun klocka i valfri färg från Runns.se
Tävlingen avslutas 15 oktober

Jag tävlar!



Jag tävlar hos Millah
om en valfri vara från Myza.se
Tävlingen avslutas 6 Oktober

21/9

Idag har jag assisterat igen, på Lillsjöskolan. Det har gått bra förutom att det blev lite stressigt imorse då vi inte fick komma in i idrottshallen i tid och ställa upp allting men vi hann ikapp senare. Efter att vi hade slutat mötte jag upp Maja en sväng på Lillänge och efter det gick jag hem. Mådde inte det minsta bra, jag hoppas inte att jag börjar bli sjuk för det har jag ingen ork till. Somnade visst några timmar efter maten och nu sitter jag här, fortfarande trött. Funderar på om jag ska lägga mig framför en film snart.

Imorgon ska jag iväg på Arbetsförmedlingen, information om jobbgaranti och efter det blir det väl en sväng på stan innan jag ska på Ungdomsmottagningen där jag ska förnya mitt recept på p-piller. Efter det vet jag inte alls vad som händer. Åker väl förmodligen hem och bara chillar.

Dag 9 - Favoritband

Jag har och kommer alltid att älska Takida. Just nu lyssnar jag inte särskilt mycket på dom men det finns ändå en kärlek som aldrig försvinner. Men jag lyssnar egentligen på det mesta. Jag älskar låtar med mening i texten, låtar som betyder något. Men tAKiDA kommer alltid först, vad som än händer.



Dag 8 - Mina favoritskor

Mina favoritskor. Det var svårt. Jag tycker om alla mina skor och vad jag har på mig beror på stunden.


Dom här skorna tycker jag väldigt mycket om iallafall.

20/9

Idag har jag assisterat Rebecca igen. Det har gått jättebra och vi drog igenom två klasser på en halvtimme så då fick vi långrast, vi åkte på Donken och käkade frukost. Satt finfint i magen! Slutade tolv, då åkte jag hem och chillade. Lyckades somna i ett par timmar också trots att jag bara skulla ta en powernap. Nu väntar jag på att maten ska bli klar, idag blir det tacos och efter det åker jag till Brunflo till Rebecca. Ikväll ska vi mysa och imorgon jobbar vi på Lillsjöskolan. Nu ska jag fortsätta med dagslistan och sedan hoppa in i duschen. Vi hörs igen imorgon, antar jag. Puss och hej!

19/9

Idag har jag agerat Rebecca's assistent. Hon har fotat skolfoton på Tavelbäcksskolan. Nu är jag hemma för att duscha och äta, sedan åker jag till Brunflo igen och hänger fett med Rebecca. Assisterar imorgon också, roligt med lite rutiner. Idag är jag fet hela dagen, kebabrulle till lunch och pizzarulle till middag. Awesome! Orkar inte berätta om helgen ännu men jag kan tala om för er att sådär roligt har jag inte haft på länge. Nej, nu ska jag diska klart och hoppas på att maten kommer snart. Vi hörs en annan dag!




Dag 7 - Bloggfavoriter

Mina bloggfavoriter är vänner och bekanta. Jag läser inte särskilt många stora bloggar.
Simone (lösenordsskyddad)
Sofie (när hon väl skriver)
Emie

Sedan finns det några bloggar som verkligen berör:

Dag 6 - Dåliga vanor

Jag har en tendens att sova alldeles för länge på dagarna, jag röker, jag svär väldigt mycket. Jag har nog en hel del dåliga vanor. Det skulle ta lång tid innan jag blev klar om jag ska skriva alla.

18/9

Nu åker jag till Brunflo och lever bakisliv med Rebecca. Jag finns på telefonen så ring om det är något!
Jag berättar om lördagskvällen imorgon istället. Just nu är jag för bakis för att orka tänka.

Dag 5 - Det här språket vill jag tala flytande

Glömde helt bort detta igår så det får bli två st idag istället. Ett språk jag vill tala flytande? Jag vet faktiskt inte. Kanske kinesiska eller japanska, det låter ju ganska coolt när dom pratar och det är nog ett ganska svårt språk att lära sig. Jag har ingen aning om vad jag skulle vilja prata för språk flytande.

16/9

Idag har jag varit på Arbetsförmedlingen på någon information angående en restaurangkurs som håller på femton veckor. Jag var där med Sophia och Tobbe. Det kan vara intressant och något att sätta på sitt CV. Vi skrev upp oss på en intresseanmälan så vi får se vad som händer, kursen börjar redan nästa måndag, den 26 september. Skulle vara skönt att ha något att göra på dagarna. Men som sagt, vi får se om jag ens blir antagen till kursen. Ikväll tar jag det bara lugnt, äter chips osv och blir fet. Fin fredag!

Jag tävlar!

Jag är med och tävlar om smink till ett värde av 395 kr.
Detta är i samarbete med Scandinavian AB och tävlingen hittar ni hos Amanda.

Dag 4 - Mina favoritsaker

1. Mobilen
2. Kameran
3. Datorn
4. Mp3n
5. Pengar
6. Sängen

Ge mig en ärlig chans.

Redan på morgonen
är det för sent
att hålla sig nykter

och hålla tillbaka glädjen
över att jag
är vid liv

och ska så vara
i evighet.

Det är svårt
att se allvarligt
på världen

när den förnekar 
sanningen

och dödar 
slumpmässigt.

Vad är det för värld
som Gud har skapat?

Ge mig en ärlig chans
att få leva


utan problem.


Workin' nine to five - what a way to make a living.

Det gick jättebra att jobba idag. Trots att det var en förskola som jag inte har varit på tidigare så kände jag mig som "hemma" på en gång eller vad man ska kalla det. Det roligaste av allt var att barnen inte var blyga eller så utan ville vara med mig så fort jag kom innanför dörren. Jag hoppas att jag får vara där mer framöver för jag trivdes verkligen där. Jättesnäll personal också som verkligen välkomnade mig! När jag kom hem strax efter halv fem var det dags för middag, efter den låg jag i sängen framför datorn och kunde knappt hålla ögonen öppna så jag somnade i en timme. Tur att Maja ringde och väckte mig, annars hade jag aldrig somnat inatt och jag som håller på att vända tillbaka på dygnen. Nu funderar jag på att städa ihop lite på mitt rum. Vi får se hur det går.

Dag 3 - Mitt favoritland

Jag har nog inget riktigt favoritland. Men ett ställe jag verkligen vill besöka innan jag dör är Bora Bora. När jag och Simone gjorde ett arbete om Bora Bora i skolan så blev jag störtförälskad i den ön. Den ligger i ögruppen Sällskapsöarna och nordväst om Tahiti. Synd bara att det kostar multum att åka dit men när jag blir miljonär ligger en resa dit högst upp på listan. Något speciellt land vet jag inte.



15/9

Känns lite konstigt att jag redan är vaken men det beror på att jag fick ett samtal för en stund sen där det frågades om jag ville jobba. Först fattade jag ingenting då jag var nyvaken men sedan tackade jag ju självklart ja! Första jobbdagen sedan studenten. Det känns riktigt bra, nu får jag förhoppningsvis in en fot i arbetslivet och får mer jobb. Nu ska jag hoppa in i duschen. Jobbar 9-16.30 så vi jag skriver mer om hur dagen har varit när jag kommer hem igen. Lite tråkigt är det att jag måste avboka min dejt med gamla klasskompisar men det kommer väl fler gånger, hoppas jag! Nu ska jag duscha! Puss.

Vill du ha fler läsare?

Klicka här och få fler läsare på din blogg



I ett fotoalbum - där står tiden stilla.

Nu har jag suttit och skrattat åt gamla bilder som jag lagt upp på Bilddagboken. Inom en snar framtid ska jag fixa hit Ante's dator från Lungvik och sätta in min hårddisk, där finns det ännu mer bilder att skratta åt. Dom är nog till och med värre än dom på Bdb. Jag älskar att titta på gamla bilder och tänka tillbaka hur lycklig var då, hur galen man var och hur otroligt roligt man hade! Jag vill vara en snorunge igen som var ute och rännde fast man inte fick, drack alkohol och rökte i smyg. Nu är allt så lagligt. Nu är man över 20, man får gå på bolaget själv och man får köpa egna cigg. Tur att minnena finns kvar.


Snygga tjejer!

I will remember those days for the rest of my life.


Bless the broken road.


14/9

Det blev inte Solliden idag, jag tror att jag tar det imorgon eller på fredag istället. Det var så dåligt väder när jag vaknade imorse så jag drog täcket över huvudet en stund till istället. Annars har jag inte gjort så mycket, mest suttit och frusit. Jag längtar inte till vintern, jag vill inte ha snö och kyla. Jag vill ha sommar och sol, året om. Eller lite vinter kanske men en månad räcker gott och väl. Vad har jag mer gjort idag? Duschat, tänkte städa men ångrade mig när jag såg hur mycket jobb det var, ätit mat och ikväll ska jag mysa framför någon film. Imorgon har jag dejt igen med mina fina vänner. I can't wait!

Wish you were here.


Dag 2 - Tre saker du inte vet om mig

1. Jag har väldigt svårt för att lita på människor
2. Min tro på evig kärlek dog samtidigt som M
3. Ibland tar jag fram väskan och börjar packa för att dra härifrån
(sedan inser jag att det finns för mycket jag inte bara kan lämna)

Den vackraste stunden i livet - var den när du kom.

Jag fick höra av min vän Emma idag att jag är en tråkig bloggare. Men eftersom att jag i princip bara legat hemma de senaste två veckorna så har mina dagar gått i repris och vem vill läsa om samma sak hela tiden? Så nu sitter jag här och försöker komma på något skoj att skriva om. Jag kan väl berätta om hur min kväll sett ut sedan jag kom hem från Emma till att börja med.

Ikväll har jag bara tagit det lugnt, tittat på tv, hängt på Facebook och skrivit ett personligt brev. Har även druckit te och ätit skorpor. Mycket mysigt. Jag har också pratat med en fin vän i telefonen, en sån vän man kan prata med i timmar utan att samtalsämnena tar slut. Jag är så glad att jag har världens finaste vänner. Nu ska jag nog se en film eller så kanske jag går och lägger mig. Jag är så trött. Men jag la iallafall inte in mjölken i garderoben som Maja gjorde. Hahah!

Imorgon ska jag även upp till en förskola på Solliden också och söka jobb. Jag hoppas verkligen att jag har en chans att få iallafall vikariat där. Jag vill ha något att göra på dagarna, det känns som om ingenting händer. Jag behöver rutiner. Jag blir snart galen på att inte veta vad som händer.



BJUDER PÅ EN BILD FRÅN YRAN

Dag 1 - Min favoritserie.

Min favoritserie genom tiderna är helt klart One Tree Hill. Jag kan aldrig få nog!


Ny lista, nya dagar.

Dag 1 - Min favorit serie
Dag 2 - Tre saker du inte vet om mig
Dag 3 - Mitt favoritland
Dag 4 - Favoritsaker
Dag 5 - Det här språket vill jag tala flytande
Dag 6 - Dåliga vanor
Dag 7 - Bloggfavoriter
Dag 8 - Mina favoritskor
Dag 9 - Favorit band
Dag 10 - Min bästa vän
Dag 11 - Min favoritbutik
Dag 12 - Så här är jag i skolan
Dag 13 - Favorit bok
Dag 14 - En person som alltid gör mig glad
Dag 15 - Mitt drömyrke
Dag 16 - Bästa resan
Dag 17 - Det här får mig att skratta
Dag 18 - Favorit stad
Dag 19 - Bästa filmen
Dag 20 - Min första tanke när jag vaknade idag
Dag 21 - Det här drömde jag om i natt
Dag 22 - Så här kommer jag vara som gammal
Dag 23 - Vad ska mina barn heta
Dag 24 - Mitt favorit ställe
Dag 25 - Någon jag vill träffa just nu
Dag 26 - Barndomsminne
Dag 27 - Min musiksmak
Dag 28 - Mina rädslor
Dag 29 - Dagens klädval
Dag 30 - Bästa tidsfördrivet

13/9

Idag har jag umgåtts med fina vänner. Först blev det fika på Törners med Emma, Sofie, Kajsa och Petter. Sedan en sväng på stan och efter det pizzalunch hos Emma. Sedan blev det bara jag, Emma och Sofie kvar. Vi låg nergosade i sängen och bara pratade om allt och ingenting. Det är såna stunder jag älskar, när man kan ligga i timmar och prata om allt. Tack mina fina vänner för en jättebra dag! Lycka är när gamla klasskompisar fortfarande kan umgås. Nu har jag precis kommit hem och är trött som bara fan, sov ingenting inatt då jag visste att jag aldrig skulle ta mig upp om jag somnade. Men än tänker jag inte sova, känner jag både mig och Maja rätt så lär vi sitta uppe hela natten igen. Sova kan man göra i graven? Nu ska jag koka te, kände helt plötsligt ett extremt sug efter det. Skriver kanske mer sen.


Min fina vän Kajsa

12/9

Idag har jag varit en duktig tjej. Eller någorlunda iaf, kanske skulle ha klivit upp lite tidigare men det är svårt när man inte somnar förrän någongång under morgonen. Iallafall, klockan fyra var jag på "avslutningsmöte" med min jobbcoach på Livsvis. Vi pratade om hur allt har varit under den här tiden osv. Jag fick med mig en bok hem också som heter Självkänsla nu, skriven av Mia Törnblom. Det var snällt av henne att ge den till mig. Efter mötet hade jag den jobbigaste cykelturen i mitt liv tror jag, uppförsbacke och en värme som nästan fick mig att svimma. Väl hemma kokade jag lite nudlar och sedan gick jag ner på Coop för att handla, snäll som jag är. Så jag har varit ute och rört på mig väldigt mycket idag, känns lite konstigt egentligen, hahaha. Nu ska jag se på film. Puss och hej!

*


Bara du.

Ännu en sömnlös natt. När ska detta ta slut?
Jag vill inte vara med längre. Jag vill inte mer.
Du är den enda som kan rädda mig nu.

Det är okej att känna.


11/9

Kanske borde jag släppa taget om dig nu, kanske borde jag inse att mina drömmar aldrig kommer att slå in. Men hur mycket än allt går emot mig så lever hoppet kvar inom mig. Hur lång tid det än kommer att ta så känner jag att du är värd att vänta på. Jag vet att allting kan bli som förut, bara vi vill tillräckligt mycket. Förlåt mig för mitt misstag och låt oss lägga allt det här bakom oss och börja om på nytt.

10/9

Igårkväll bestämde jag mig för att möta upp Maja och co på G3. Jag var nykter men tänkte att det kunde vara roligt ändå. Det blev riktigt roligt. Det sjukaste var att jag gick in på krogen nykter och kom ut därifrån full som fan och la inte ut ett enda öre själv. Ibland gillar jag att vara tjej! Höhö. Efter krogen blev det bastuefterfest. Det var awesome! Lite häng på Raggarn klockan sju på morgonen också. Jag och Maja gillar det där med att hänga på Raggarn på mornarna tydligen. Det var en mycket bra kväll och jag är glad att jag äntligen tog mig ut efter att jag knappt har varit utanför dörren på två veckor. Om man ska hata livet så varför inte göra det i fina människors sällskap? Idag har jag mest bara levt bakisliv i soffan framför Sailor Moon (haha, jag vet men jag är inte redo att växa upp riktigt än). Fett mysig kväll.

Jag tävlar!

Jag är med och tävlar om en personlig almanacka från personligalmanacka.se
Tävlingen hittar du hos twinblogg.blogg.se. Var med och tävla du med! :)

*

Hjärtat gör ont. Jag går sönder.

Jag tävlar!

hos Linnéa- Ebbas mamma i samarbete med Snowandmotion

Beställd.


När man inte kan sova..

1. Tre ord varför du sist spydde? Jag vet inte
2. Vad gjorde du 08:00 imorse? Sov
3. Vad gjorde du för 30min sen? La in bilder i ett blogginlägg
4. Vad hände dig 1995? Jag var fem år och allt var bra
5. Vem fick dig att skratta senast? Sebastian
6. Vilken färg är din borste? Lila och svart 
7. Vad köpte du sist? Cigaretter
8. Vilken färg har du på din tröja? Svart med moln och skit
9. Var förvarar du dina pengar? På mitt bankomatkort och i plånboken
10. Hur var vädret igår? Jag minns faktiskt inte
11. Vad ser du framemot? Att få bli lycklig
12. Snarkar du? Nej, det är för manligt
13. Vad är 15? En ålder då ingenting spelar roll
14. Vilken skostorlek har du? 36/37
15. Vill du klippa dig? Ja, hemskt gärna
16. Är du över 25? Inte än
17. Pratar du mycket? Dom säger det
18. Kollar du på O.C.? Gjorde, ja
19. Har ditt namn ett "x" i det? Nej, faktiskt inte
20. Känner du någon som heter Steve? Nej
21. Hittar du på egna ord? Nej det tror jag inte
22. Är du en typiskt svartsjuk person? Nej
23. Vad har du för mobil? Sony Ericsson
24. Vem ringde dig senast? Simone
25. Biter du på naglarna? Nej
26. Har du lockigt hår? Nej men skulle vilja ha
27. Vilken konsert ska du på härnäst? Har ingen planerad
28. Vem är den sämsta personen i ditt liv just nu? Det är väl jag själv isf
29. Hur många gånger har du svurit idag? Jag brukar inte räkna
30. Vilket ord säger du ofta? Jag säger mycket ofta
31. Ska du till skolan/jobbet imorgon? Nej
32. Vem sa du ''jag älskar dig'' till sist? Maja
33. Vad borde du göra nu? Sova
34. Har du något smeknamn? Em, Emli, Emz
35. Sover du mycket? Nej, alldeles för lite
36. Vilken är den bästa filmen du sett under loppet av 2 veckor? Jag vet inte
37. När var du sist ute? I förrgår kanske
38. Har du gråtit idag? Nej
39. Är du en glad person? Oftast
40. Har du roligt nu? Nej, inte särskilt
41. Vad äter du helst? Just nu är jag sugen på hot wings
42. Vem var du med sist? Sandra, Emma, Tobbe och Bella
43. Pratar du i sömnen? Det kan hända ibland
44. Vem kramade du sist? Emma
45. Nämn den bästa personen Mamma
46. Tycker du om någon just nu? Ja, väldigt mycket
47. Vill du flytta? Helst nyss
48. Hur ofta borstar du tänderna? Varje morgon och kväll!
49. Är du egoist? Nej, det kan jag verkligen inte påstå
50. Gillar du att bada? I badkar: Nej - I sjö/hav/badhus: Ja
51. Skrattar du åt allt? Det mesta
52. Vem får dig alltid att skratta? David
53. Gråter du när du tittar på filmer? Ja det händer
54. När grät du senast? Igår

Bilder säger mer än ord.


That's the way it is.


Sjung om studentens lyckliga dag.

Jag tänker tillbaka på hur lycklig jag var. När vi stod där klockan åtta på morgonen med mössorna på i väntan på att få kliva på Thoméen för att göra en sista grej tillsammans med skolan. När vi några timmar senare klev av i Badhusparken och blev mottagna av släkt och vänner. Jag tänker tillbaka på det bästa utav allt, när vi stod där på flaket och sjöng och skrek för full hals. Det var det sista vi gjorde tillsammans. Jag kan fortfarande se alla leenden och höra alla skratt i mitt huvud. Jag är så glad att jag fick dela en utav dom absolut bästa dagarna i mitt liv tillsammans med fina BF08. Jag fick dela den dagen med fem tjejer jag kan kalla min familj. Jag önskar att jag kunde gå tillbaka lite då och då för att uppleva den lyckan igen. Den 1 juni 2011 är en dag jag kommer minnas i resten av mitt liv.

Till er som tar studenten snart, ta vara på tiden ni har kvar tillsammans med er klass. Innan du vet ordet av så är det slut. Snart står du där utan de människor du sett i princip varje dag i tre år.


Brustna hjärtans höst.

Ikväll är vinden stilla
det var så stormigt hela dan.
Bakom Västerbron går solen ner i rött,
det är nästan tyst.

Som ett obehagligt allvar
drar sig hösten in i stan.
Det finns en doft av allt i mörket, kallt och blött,
och nästan tyst.

Ensamma dar, väldiga värld,
orden ekar i hennes röst.
Ingen sömn och inga svar.
Ingenting kvar mer än ett rostigt svärd,
som hugger och vrider sig i ditt bröst.
Vi ses på hjärtats bar,
det här är brustna hjärtans höst.

Här är timmarna av ovisshet
poeternas bensin
här är natten när vi räknar våra stygn
allt gick så fort

Du kan dränka dig i minnen
eller litervis med vin
du kan sjunka ner i sörjan och vända dygn
men allt är gjort

*

  • I won't let this break me down. I will get up again. Not today, but someday.


Jag tävlar!

Jag tävlar hos Millah om Eyelash Serum från Super Glandin
Tävlingen avslutas 21 september

Jag vill vrida tillbaka tiden och göra allt bra igen.

Jag vill ha en sista chans, så jag säger det rakt ut.
JAG VILL HA DIG NU, SOM JAG HADE DIG FÖRUT.


Om jag kunde skulle jag ge dig hela världen.

Jag tävlar!

Jag tävlar hos Millah om ett nallebud hos Nallebudet.se
Tävlingen avslutas 18 september

You are all I want in this world.

Jag fortsätter vända mig om men du finns inte där
Jag fortsätter leta men finner ingen mening att vara här
Jag vill inte vakna imorgon utan kärlek i min värld
Så jag fortsätter vända mig om men du finns inte där

*

I'm so lost without you.

Jag tävlar!

Jag tävlar hos Millah om en valfri handväska från wilmaofsweden.com
Om jag vann skulle jag välja den här. Tävlingen avslutas 28 september

I wanna remember all there's about you.

Tell them please, how could they know
Hurts inside, no scars to show
You played the lead and never once you failed

And the place from where you watch us now
Hope you've found your peace somehow

I see all the faces
The tears and embraces
Wish you could be here to see it too



1/9

Min blogg kommer att vara tråkig ett tag framöver. Jag har ingen lust att skriva just nu. Det är kaos i mitt huvud och jag försöker komma på ett sätt att ordna upp allting. Det är för mycket som har hänt den senaste tiden och så jag behöver en liten paus just nu. Jag vet inte hur länge detta kommer att hålla på.

Jag tävlar!

Jag är med och tävlar om en goodiebag full med smink hos Jylice och Fanny
Tävlingen kommer att avslutas inom två veckor så passa på att vara med nu.



RSS 2.0