'Cause forever never ends.

Igår spenderades kvällen tillsammans med min älskade skithöna, Sophia. Vi tittade på Idol, drack lite vin och bara pratade om allt mellan himmel och jord. Tänk att den där människan har funnits där i alla dessa år, enda sedan barnsben har hon varit en enormt stor del av mitt liv. När det gäller vår vänskap så vet jag att det är för alltid. Tillsammans kan vi ta oss igenom allt. Vad som än händer så vet jag att vi alltid kommer att ställa upp för varandra. Vi håller hårt i varandra när det stormar. Jag älskar dig så otroligt mycket. Du är inte bara min vän, utan du är även familj för mig.
 
 
 

I wish I didn't miss you so.

Saknad. Saknad efter människor man aldrig mer kommer att få se igen. Jag önskar att man kunde stänga av den ibland så att hjärtat gör lite mindre ont. Vissa stunder glömmer man bort men i nästa sekund kommer allting tillbaka som en käftsmäll. Det har snart gått åtta år sedan min pappa lämnade oss och hjärtat gör lika ont idag som det gjorde den dagen han försvann. Jag saknar honom så fruktansvärt mycket och hatar att han missar så mycket i mitt liv som han borde uppleva tillsammans med mig. Jag saknar min farfar, jag saknar att krypa upp i hans famn och höra honom kalla mig "faffas tjej". Han var min bästa vän och nu är han borta i all evighet. Sist jag var i Rätan så la jag mig på köksoffan efter maten för att vila lite, precis som han alltid gjorde. Han kändes lite närmare då. Jag saknar Markus, även fast vi inte pratat på otroligt länge när han dog. Han är min största kärlek och det kändes alltid lite lättare när jag visste att han bara fanns en bit bort, nu är han i en helt annan värld. Jag saknar Tommy, han som har funnits i mitt liv så länge som jag kan minnas. En andra familj som jag alltid kunde lita på. Det har gått över en månad sedan du tog ditt sista andetag, på måndag är det månad sedan vi tog vårt sista farväl. Jag har fortfarande inte förstått att det är på riktigt. Rätan har alltid varit en plats av lycka och lugn men nu känns det mer som en plats fylld av sorg och saknad. Jag saknar Kristoffer, han hade ett leende som kunde få hela världen att stanna till. Det spelade aldrig någon roll vilket humör du var på när du träffade honom för efter sekunder var allt det där bortglömt och du kunde inte göra annat än att le. Jag saknar Tommy Tee, det var med honom och många andra som alla galenskaper började. Med honom jag har så otroligt vackra och helt galna minnen. Det finns platser i den här staden som får mig att tänka tillbaka på honom och på vem jag var då. Jag tänker tillbaka med ett leende för det var en tid som alltid kommer ligga varmt om hjärtat. Saknad. Saknad efter människor man aldrig mer kommer att få se igen. Dessa människor har gjort avtryck i mitt hjärta på olika sätt och inom mig kommer dom för alltid att vara vid liv. Jag kommer aldrig någonsin att glömma någon utav er. Jag älskar och saknar er mer än jag kan förklara.

19.20

Idag har jag varit iväg på lite loppisar med mamma. Carina, Ante och Kelly. Jag införskaffade mig ett nytt diskställ och tre jättefina tröjor. Jag gillar att gå på loppis för man kan hitta så mycket fint och billigt där. Diskstället till exempel kostade 30 kr och såg nästan nytt ut och samma med tröjorna som kostade 50 kr för alla tre. Efter det har jag hängt hos mamma och käkat middag, nu kom jag precis innanför dörren hemma och tänkte gör i ordning lite lördagsmys framför Pretty Little Liars. Vi hörs när vi hörs.

23.00

Äntligen helg! Idag efter jobbet var jag en sväng på stan med mamma och Ante, vi kollade in den där matmässan som är på Stortorget. Den var väl inte sådär superhäftig som jag hade trott men solen sken ju iallafall. Sedan följde jag med dessa hem för att få lite middag, jag är alldeles för trött och lat för att orka laga egen. Kelly kom även dit för att övernatta så vi ställde till med bullbak. Ett alldeles perfekt fredagsmys! Sedan har kvällen bestått av Idol och nu funderar jag på om jag ska göra mig redo för sängen. Imorgon får jag äntligen sova ut men det trodde jag att jag skulle få göra förra helgen också men då vaknade jag redan klockan halv nio och kunde inte somna om. Imorgon ska jag med mamma en sväng upp på Lillänge för att kolla om dom har fått in några snygga höst/vinterskor. Annars vet jag inte vad som händer under denna helg, jag tror att det blev en seriehelg. Jag har en massa avsnitt som måste tittas på nu när jag har lånat Victorias dator under tiden hon är i Stockholm. Min dator har ju lämnat denna värld för en bättre så innan jag kan köpa en ny så lånar jag hennes så fort det finns tillfälle. Nej, nu blir det sängen, som jag har längat.

20.02

Nu har jag jobbat på schema på Sollidens förskola i snart två veckor och jag älskar det. Dessa barn får mig att glömma bort allt som tynger ner mig sekunden jag kliver innanför dörrarna. Efter jobbet om dagarna åker jag antingen hem eller till mamma då jag är alldeles för trött för att umgås med någon. Men idag när jag slutade tidigt har jag först varit en sväng på stan med Victoria, Lina och Moa och nu spenderar jag kvällen med Victoria och Simone framför Idol med kladdkaka och grädde. Obligatorisk onsdag är på väg tillbaka och då är det precis som det ska vara. Efter detta lär det ju inte vara långt ifrån att cykla hem för att sova, jobb imorgon igen klockan halv åtta. Nej, nu har jag icke tid med detta mer. Idol nu. Adjöken!

21.29

Åh, vad jag längtar tills imorgon klockan fem då jag får åka hem, låsa in mig och få sova bort hela helgen och denna irriterande förkylning om jag vill. Jag tror dessutom att jag börjar att få feber så egentligen vill jag inte jobba imorgon men jag känner att det bara är att bita ihop och ta sig igenom timmarna. I helgen är det rehabilitering som gäller, denna förkylning ska väck. Som den pensionär jag är så gör jag mig nu redo för sängen, min just nu stora kärlek. På återseende!

21.16

När man inte har jobbar en enda gång under hela sommaren och helt plötsligt blir insatt på schema så känner man i varenda kroppsdel att man inte är van längre. Det är tidiga mornar och fullt ös hela dagarna. En förkylning börjar smyga på också men det var inte helt oväntat. Jag är så sjukt trött redan nu och vill inget hellre än att sova. Jag vill se Paradise Hotel men orkar jag verkligen vara i ca två timmar till? Jag har ont i kroppen, halsen och känner mig hängig så jag funderar på att ta en Ipren och krypa ner i min älskade säng. Jag kan se någon repris på PH imorgon istället eller så får någon annan uppdatera mig. Så nu tackar jag för mig. På återseende!

9.50

När man vaknar av sig själv före nio och är pigg på en lördag måste något vara galet. Jag hinner åtminstone plocka ihop all tvätt och röja innan jag ska till tvättstugan samt dammsuga osv. Produktiv lördag, duktig tjej! Idag kommer mamma hit och käkar middag med mig, jag tänkte bjuda på fläskfilè, potatisgratäng och sallad. Jag måste dock på affärn för att köpa någon sås och feta ost men det hinner jag ju. Ikväll kommer kanske Hugo hit och sover hos mig så det blir en hellugn helg vilket känns riktigt skönt. Lördagsmys på hög nivå. Nej, nu ska jag röja lite till. Vi höres!

17.45

It's Friday, I'm in love. Nu är denna arbetsvecka slut så nu laddar jag för en lugn helg. Teatern idag var rolig och bra, den hette Pandan, Kaninen och Farligheterna. Efter det har dagen flutit på bra. Jag har även fått förfrågan om jag vill kliva på 100% till veckan fram till minst 5 oktober då en kollega blivit sjukskriven. Det känns helt fantastiskt!! Äntligen börjar det ordna upp sig för mig. Denna arbetsdag slutade på absolut bästa sätt. Jag är så jäääävla lycklig! Nu väntar jag på Simone, hon ska hämta lite grejer och sen går jag fan och köper mig en pizza. Jag orkar inte laga mat. 

07.40

Jag är trött, fryser och vill just nu inget annat än att krypa ner i sängen igen. Idag stänger jag, vilket innebär en lång dag. Men så hemskt är det inte med tanke på att jag får spendera dagen med fina människor. Idag ska jag och Anna på teater med fyraåringarna, det ska bli spännande. Nu ska jag ta och göra mig klar för att ta en cykeltur i kylan, tur att solen skiner iallafall. När hösten smyger på vill jag bara ligga i sängen och sova tills jag vaknar av mig själv och inte av en väckarklocka.

Forever young.

Östersund håller andan till toner av Forever Young
Två hjärtan som förstört varann, en natt när alla ljus försvann 
Forever Young 
 
Står med hjärtat i halsen & dina ögon kan inte dölja sanningen 
I natt är det vi som faller, allting har ett slut 
 
 

22.50

Idag har jag jobbat några timmar på Solliden och det har varit lika underbart som alltid. Efter det blev jag bjuden på middag hos min kära mamma, imorgon ska jag förhoppningsvis få bjuda henne på mat hos mig och bara få rå om min mamma själv. Kvällen har jag spenderat med min vapendragare, vilket var alldeles för länge sedan. Vi har snackat skit, färgat hår, tittat på Idol och nu tittar vi på Paradise Hotel. En väldigt fin tisdag, måste jag säga.

Igår fick jag umgås med min fina Emma och mysa med gullungen Milo. Jag och Tobbe cyklade dit för att fira henne som fyllde år i söndags, eftersom att jag kom hem så sent från Rätan då så hann jag inte åka dit då så det fick bli igår istället. Hon bjöd på gofika och mycket skratt. Min älskade vän, du är mamma nu och jag är så otroligt stolt över dig. Jag är glad att jag får vara en stor del av era liv.

10.37

Perfektion
släta ytor, är inget för mig
Ge mig fel
ge mig nåt lika trasigt som du och jag



RSS 2.0