21.00

Idag har vi fått väldigt mycket gjort. Vi började dagen med att åka in till stan för att gå på loppisen på OSD och på Travet, det var dock ingen höjdare och jag hittade inget mer än en bok med massa klassiska sagor i för tio kronor. Efter det åkte vi iväg på Lekia för att kolla efter lite födelsedagspresenter för kommande barnkalas och därefter gick vi in på Expo där jag hittade mors dags-present till mamma och lite andra nödvändigheter. Efter det åt vi lunch och sedan var det Jula som gällde där det inhandlades lite mer presenter. Vi var även på Kvantum för att handla liten innan vi tog en sväng på Dollar samt var förbi en tjej för att köpa ett stort klädpaket med väldigt fräscha kläder för endast sextio kronor, jag är sjukt nöjd! Vi hann dessutom med en kaffe hos Fisken innan vi åkte hem igen och nu tar vi det bara lugnt i soffan. Jag ska snart börja göra mig i ordning för sängen, imorgon är det jobb som gäller och klockan ringer halv sex. Det har varit en väldigt givande söndag och det har även varit sjukt bra väder. Jag fick äntligen ta fram skinnjackan. Jag ber till högre makter att detta väder håller i sig nu. Jag är så sjukt less på att vädret går upp och ner hela tiden. Nu ska vinterjackan bort. Så det så.

22.45

För någon timme sedan kom mitt hjärta äntligen hem igen. Då åkte vi upp på Sibylla för att köpa mat åt mig, jag är alldeles för lat för att laga mat åt mig själv, vill dessutom inte äta själv heller. Då fick jag åka i nybilen och jävlar vilken fräsch och fin bil. Det var ett mycket bra köp måste jag säga. Viktor hade med sig en ny kompis till mig också, en söt liten nalle som vi har döpt till Lennart. Nu slipper jag känna mig så ensam nästa gång han får för sig att åka bort hela dagen. Lägenheten är iallafall städad och fin.
 
Just nu sitter vi i en varsin del av soffan, jag med datorn i knät och Viktor med en tv-spelsdosa i handen. Han spelar just nu Rayman, det allra första som kom på PS One. De absolut bästa tv-spelen, enligt mig, är alla de där klassikerna. Super Mario, Donkey Kong, Crash Bandicoot, Spyro, Rayman osv. Nu ska jag ta mig en rök och försöka hålla mig vaken en stund till. Vi hörs när vi hörs.
 
Min lille Lennart
 

11.57

Det blev ingen roadtrip till Rättvik för min del. Jag kände att jag kunde göra mer nytta hemma så jag har bokat tvättstugan och tänkte därför spendera denna tråkiga och regniga lördag med att tvätta och städa. Då kan vi istället göra något lite roligare imorgon, det är ju faktiskt loppis på OSD som jag skulle vilja gå på. Vi får se om jag får med mig min kära dit men annars tänkte jag ta med mig mamma som sällskap. Viktor åket vid nio och sedan dess har jag legat i sängen och tittat på en massa avsnitt på alla serier som jag följer i väntan på att min tvättid klockan ett börjar. Så ser min lördag ut.

Precis så.

 

20.57

Äntligen helg. Jag fick dessutom sluta en timme tidigare idag då barnen på min avdelning tog slut och resterande hade sammanlagt två barn kvar så det var fint. Då tog jag bussen ner på stan och kollade runt lite innan bussen hem gick. Jag fyndade en tröja på Gina Tricot, det gjorde jag även igår när jag och mamma kollade lite innan bussarna gick hem. Fint med lite nya kläder såhär innan löning, men dom gick ju trots allt på under en hundring tillsammans. Just nu sitter jag i soffan med Viktor bredvid mig som spelar tv-spel, Marcus och Daniel är här på besök också. Ikväll tänker jag inte göra alltför mycket, jag är trött, täppt i näsan och har ont i foten. Jag funderar dessutom på att stanna hemma imorgon och låta grabbarna åka till Rättvik själv så kan jag bara få ta det lugnt och titta på serier eller något sådant. Men vi får se hur det blir. Nu ska jag ta och rota lite i skåpen för att se om vi har något gott. Förhoppningarna är stora. Det kanske är så att vi får finbesök av Moa och Pehr denna fredagskväll också, väldans trevligt! 
 
 
 
 

13.07

Just nu sitter jag i personalrummet på jobbet och dricker kaffe. Det behövs verkligen om jag ska orka jobba till halv sex. Lyckades dessutom dra igen ytterdörren här på jobbet över hälsenan så att jag blev alldeles svimfärdig av smärtan och var nästan säker på att den hade gått av. Men den var hel, dock blödde jag som en gris så det var bara att plåstra om. Barnen är så söta som tittar på mig och säger "Det kommer att bli bra i foten Emelie, det går över" :')
 
Igår var jag ute och käkade med mamma på Bishop. Vi tog en varsin burgare och den var sjuuuukt god. Den rekommenderar jag verkligen! Det var mysigt att få lite egentid med mamma. Jag träffar henne väldigt sällan nu för tiden då jag jobbar i Ängsmon och bor i Brunflo. Det är sjukt tråkigt. 
 
 
 

Den bästa jag vet.


20.44

Idag har jag namnsdag, så grattis till mig och alla andra fina människor som heter Emelie. Jag har i vanlig ordning jobbat och efter jobbet kom Viktor och hämtade mig så att vi kunde storhandla. Det var ett måste eftersom att vi inte vet när vi kommer iväg för att göra det med tanke på hans knäoperation imorgon. Efter det köpte vi hem snabbmat då jag var alldeles för trött och hade för ont i huvudet för att ens orka tänka på matlagning. Nu tänkte vi titta på någon serie innan det är dags att gå och lägga sig. Vi väntar dessutom på Viktors bror Anton som ska sova här inatt för att ställa upp som chaufför imorgon till och från Medicin Direkt där operationen ska utföras. Äh, till något roligare. I helgen åker vi förmodligen ner till Rättvik för att köpa ny bil, riktigt fint med ny bil då den vi har nu inte riktigt vill samarbeta. Det ska också bli roligt med en liten roadtrip. Men iallafall, en rök på det här och sedan lite Hawaii Five-0. Pussis!

15.15

Det var ett tag sedan jag slängde in ett inlägg nu så jag tänkte att det var dags. Det känns som om det enda jag gör nu för tiden är att jobba, äta och sova. Men trots det har jag hunnit med påskfirande med mina favoriter som bestod av korvgrillning på dagen och sedan på eftermiddag/kväll blev det tre rätters middag, alkohol, sällskapsspel och väldigt mycket skratt. En helt perfekt påskafton måste jag säga. Vi har dessutom hunnit med en kväll med bio och Fast and the Furious 7. Hela den där serien är sjukt bra men den här var nog den bästa och den som berörde allra mest. Jag slängde dessutom in en ny design i bloggen då jag började bli less på den gamla. Lite nytt är alltid bra. I helgen har vi städat ur garaget så nu är det äntligen slut på allt jävla packande, bärande och flyttande. Nu kan vi äntligen bara njuta. Eller, jag vill ju åka på IKEA snart för att köpa lite ny inredning men det hör inte hit just nu. Höhö.
 
På tisdag är det operation som gäller för Viktor, han ska operera sitt knä som han skadade i vintras. Dom tror att det är menisken som är trasig men det vet vi inte förrän läkarna har gjort en titthålsoperation, förhoppningsvis går detta att åtgärda så att hans knä slipper låsa sig något mer. Det är inte roligt att mitt hjärta ska behöva ha ont så jag hoppas att detta får ett slut snart.
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

Tidsfördriv.

Glass/godis
Smink/Utan smink
Sommar/Vinter
Sjunga/Dansa
Julafton/Födelsedag
Singel/Förhållande
Rosa/Blå
Bok/Tidning
Kjol/Klänning
Levande ljus/Lampor
Få pengar/Tjäna pengar
Katt/Hund
Gina/H&M
Jordgubbar/Hallon
Godis/Frukt
Vatten/Läsk
Twilight/Hungerspelen
Halsband/Armband
Träna/Vila
Havet/ Pool
SovaVaken
Instagram/Facebook
Dag/Natt
Snygg och fattig/Ful och rik
Läppglans/Läppstift
TV/Dator
Borste/Kam
Blogg/Vlogg
Innebandy/Fotboll
Grönan/Liseberg
/Jogga
Göteborg/Stockholm
Vanilj/Choklad
Salt/Surt
Tomat/Gurka
Mjukisbyxor/Jeans
Bio/Film hemma
Ögonskugga/Mascara
Melodifestivalen/Idol
Klackar/Sneakers
Brunett/Blondin
Sverige/Utomlands
Skräck/Komedi
Mörk choklad/Ljus choklad
Spontan/Icke spontan
Landet/Storstad
Onyttig/Nyttig
Dusch/Badkar
Balkong/Altan
Sola/Bada
Hotell/Tälta
Morgonmänniska/Nattmänniska
Bil/Flygplan
Villa/Lägenhet
Spara/Slösa
Långa naglar/Korta naglar
Nagellack/Utan nagellack
Max/McDonalds
Strut/Bägare
Lullig/Full
Baddräkt/Bikini
Nätshoppa/Shoppa irl
Smsa/Ringa
Iphone/Android
Nikon/Canon
Vänsterhänt/Högerhänt
Få kuddar/Många kuddar
Handväska/Ryggsäck
Försäkrad/Oförsäkrad
Inga husdjur/Husdjur
Tidsoptimist/Pessimist



RSS 2.0