Grattis på födelsedagen, min älskade.

 
Idag fyller han år, min bättre hälft och stora kärlek. Hundratusen grattis på födelsedagen, min älskade Viktor. Jag älskar dig så otroligt mycket och om jag kunde så skulle jag ge dig hela världen. Jag ska göra allt för att din födelsedag ska bli helt fantastisk. Du är den bästa jag vet och jag vill aldrig vara utan dig.
 
 
 
 

Jag är inte redo att leva utan dig.

Dagarna fortsätter att gå. Jag jobbar och gör allt för att inte behöva tänka för mycket. På fredag är det begravning för min älskade momma och jag kan inte förstå att jag aldrig kommer att få träffa henne igen. Jag känner mig tom. Här sitter jag ensam i soffan och alla tankar och känslor tar över, saker jag inte har tillåtit mig att känna än. Jag har inte tillåtit mig själv att bearbeta det för när jag börjar göra det blir det på riktigt. På fredag blir det på riktigt när jag kliver in i kyrkan med vetskapen om att min älskade lilla momma ligger i kistan där framme. Då blir det på riktigt och tills dess tänker jag låtsas som om allting är som vanligt. Jag är redo att leva utan henne, inte än. Så jag låtsas som att allt är som vanligt. Lite till.

Inom mig är du för alltid vid liv.

Ännu en gång har livet tagit en oväntad vändning och gjort stora sår i hjärtat. Min fina älskade momma har somnat in och lämnat oss för en annan värld. Det gör så fruktansvärt ont. Jag kommer att sakna dig så otroligt mycket och jag kommer aldrig att glömma dig. Du är och kommer alltid att vara en fantastisk människa. Tack för alla dessa år, jag är så glad att jag fick ha dig i mitt liv. Jag älskar dig mer än ord någonsin kan förklara och jag hoppas att du äntligen har återförenats med morfar. En dag kommer vi att ses igen, det lovar jag dig. Men tills dess, sov gott min älskade ängel 
 
 

20.12

Idag har vi varit in till stan. Först på Jula och där blev det grejer till bilen, nya knivar och en vattenkaraff. Därefter blev det en sväng på Stadium Outlet för att köpa en ny fleecejacka till vintern och innan vi åkte hem blev det en sväng på Dollar Store också och utanför Max träffade vi på Elin, Pehr och Mackan innan vi begav oss hemåt. När vi kom hem gjorde vi hemmagjorda hamburgare på älgfärs och jävlar goda dom blev. Nu ligger i soffan i min ensamhet, Viktor har åkt till Svenstavik med Erik för att fixa ännu mer med bilen. Jag tittar på Min hemlighet, ett program med olika berättelser ur livet baserade på verkliga händelser. Jag har dessutom bränt ut en skiva som jag ska ta med mig upp på jobbet på måndag, några utav barnen fick önska ett gäng låtar så att vi har något roligt att lyssna på. Nu ska jag fortsätta i mitt soffhäng och hoppas på att Viktor inte kommer hem alltför sent ikväll. På återseende! 

00.24

Nu är det helg igen och veckorna bara springer iväg. Idag har jag jobbat i vanlig ordning och efter jobbet var jag ner på Östersundshem för att fylla i en fullmakt så att jag blir av med lägenheten i Odensala en månad tidigare. När jag kom hem inväntade jag min kära sambo och vi hann inte mer än äta middag tillsammans innan han drog iväg med Pehr för att fixa med bilen. Jag har spenderat kvällen i soffan framför Sons of Anarchy och nu är säsong fem slut. Bara två säsonger kvar och dom får jag inte titta på utan Viktor. Nu tänkte jag göra mig redo för sängen och hoppas på att han kommer hem snart. Det suger stenhårt att sova själv så jag håller mig vaken trots att ögonen går i kors och kunde ha gått och lagt mig för flera timmar sedan.

*
RSS 2.0