Min fina Viktor.

 
 

Dagens

vill ha: min pojkvän här
klädsel: jeans och stickad tröja
smink: ingenting
frisyr: utsläppt
låt: stiftelsen - lilla mamma
bästa: sängen
planer: HC och jobb
roligaste: säkerligen barnen på jobbet
saknad: pappa
dummaste: att det är kallt
misslyckande: ingenting än iallafall
drog: cigg
köp: ingenting ännu
humör: trött men ändå glad

12.25

Det smids nyårsplaner och jag kunde inte vara mer taggad. En stuga i Åkersjön med ett härligt gäng sitter väl aldrig fel. Sist jag spenderade nyårsafton i en stuga var 07/08, i Bydalen med människor jag aldrig träffat förut och det var helt galet roligt, ett minne för livet. Så att spendera den i en stuga med människor som ligger varmt om hjärtat kan inte bli mycket bättre. Som det ser ut nu så har vi fått ihop 10 personer och jag hoppas att alla väljer att följa med och delar detta minne med oss.
 
Jag har idag hunnit med ett besök på Hälsocentralen och där togs det prover utan dess like så jag hoppas att jag får veta vad problemet är, läkaren skulle ringa mig imorgon. Snart ska jag ta bussen upp på jobbet i några timmar och när jag kommer hem tänker jag inte lyfta ett finger. Pizza till middag tyckte jag lät alldeles utmärkt. Sånt får man unna sig när man fortfarande har pengar kvar innan löning imorgon. 
 
Imorgon ska jag på stan med brudarna för att leta julklappar, dock är min pojkvän sjukt dålig på att önska sig något och min fantasi är som bortblåst så vi får se hur detta går. Snart är det fredag också och då ska jag äntligen få pussas och kramas med min kärlek, vi ska dessutom ha myskväll med Victoria och Jocke så det ser jag fram emot. Det var allt från mig idag.

18.05

Jag tänkte att jag skulle slänga in ett inlägg nu medans jag har tid och lust. Världens bästa Hugo är på besök och har ätit middag med oss idag. Just nu spelar han och Viktor tv-spel och jag älskar att dom passar så otroligt bra ihop. Ett utav de viktigaste sakerna i mitt liv är att dessa två kommer bra överens och tycker om att spendera tid med varandra. Idag är det bara Viktor som gäller och jag kunde inte vara lyckligare. Snart ska Hugge åka hem och då ska jag och min kärlek mysa i soffan framför de senaste avsnitten av Paradise Hotel. Jag får sova med honom inatt också och så åker han härifrån till jobbet imorgon. När man inte kan spendera varenda dag med varandra så får man ta vara på varje stund man får. Imorgon är det hel veckas jobb som väntar, precis som det ska vara. Vad som händer mer återstår att se.
 
 
 
Den vackraste stunden i livet var den när du kom.

I staden där jag trodde att jag träffat alla fick du mitt hjärta stanna.
 
 
 

13.28

Bloggen har blivit en prioritering som ligger i botten på min lista just nu. Jag jobbar, umgås med min underbara pojkvän, mina fantastiska vänner och några fåtal gånger ligger jag bara hemma i soffan ensam och tittar på serier. Idag är en sådan dag, jag är ledig och ligger här i min soffa och har tittat lite på Revenge och The Big Bang Theory. Jag har funderat på om jag ska gå iväg och kolla om det finns någon tvättid samt städa men jag kan egentligen lika gärna göra det imorgon eftersom att jag är ledig även då. Jag blir så fruktansvärt rastlös när jag är ledig, jag vill klättra på väggarna eller bara springa upp på jobbet för att jobba gratis. Jag har världens bästa jobb och jag har svårt för att hålla mig borta, jag jobbat med helt fantastiska människor och får ta hand om otroligt fina barn. Jag kan inte begära mer på en arbetsplats.
 
Jag vet faktiskt inte vilka som egentligen läser min blogg men de jag har koll på vet redan det här och är nog lika glada som mig över detta. Jag har träffat en person som har vänt hela mitt liv upp och ner rent känslomässigt. Han har fått mig att känna saker jag hade glömt bort hur de kändes. Jag känner en så otroligt lycka och jag kan säga redan nu att det inte finns någon annan för mig. Jag är kär. Han får mitt hjärta att slå dubbla slag och bara tanken av honom gör mig trygg. Han får mig att skratta, hela tiden. Han är min. Min Viktor.

Det är först när man ger upp som det blir något nytt.

Det är när jag släpper taget om dig som jag tar ett steg närmare lyckan. Det är först då jag kan leva livet fullt ut men hur släpper man taget om någon som givit en så otroligt mycket? Jag vet inte hur jag ska göra för att släppa taget om dig och lämna dig i det förflutna. För hur ont det än gör att förstå så är det just vad du är, en del av min dåtid. Du kan aldrig bli en del av varken min nutid eller framtid och jag antar att det är just det som gör det så otroligt svårt att för att släppa taget. Det är just då det blir så verkligt, det är just då jag kommer att inse att du är borta, för alltid. Jag vill inte hålla fast vid dig längre för det finns någon annan nu och han är värd varenda andetag, varje hjärtslag och varenda känsla. Han får mig att vilja skriva ut såna där töntiga men kärleksfulla meningar över hela världen och det är bara du som har fått mig att känna så innan. Det är just därför jag måste släppa taget om dig, en gång för alla. För jag kan inte ge honom allt jag har om mitt hjärta fortsätter att slå för dig. Det här är mitt farväl till dig. Jag kommer alltid att älska dig men det är dags för att lägga dig bakom mig.Tack för allt och vila i frid, Markus. Farväl - 
Jag hoppas att vi möts i minglet någon gång efter döden.RSS 2.0