26/6

Du vet vart jag står.. Jag önskar att du stod bredvid mig..

Lite nytt på väg hem till mig.


Vart jag än går.

Lägg din hand mot min kind
Och visa mig vägen
Kommer du ihåg den?
Känns så skönt att komma hem
För när du ser mig
blir du lycklig


Om du känner dig ensam
Öppna dig då
Dela med dig av känslan
Jag kan nog förstå


Om ditt hjärta slår
Kommer jag vara med dig, vännen
vart du än går
Om mitt hjärta slår
Kommer jag känna av din själ
vart jag än går


Vart jag än går
Vart du än går


Du vilar här på mitt bröst
För mig är du livet
Men jag tar dig förgivet
Förlåt, jag kan nog vara dum
när disträheten tätnar
Men jag hör dig


Spela vår låt nu
Ta mig med storm
kan vi inte dansa som förr
Hela natten lång
Bli nu ett med mig, darling
Jag vet att vi kan
Men sen vill jag hålla din hand


Om ditt hjärta slår
Kommer jag vara med dig, vännen
vart än du går


Tack älskade Simone.


19/6 - 22 år.

Idag fyller jag år, 22 år. Vart har åren tagit vägen egentligen? Känner mig mer som om jag vore 16 år. Jag är inte vuxen och jag tänker inte bli vuxen än heller. Dagen har varit helt okej, inte så mycket folk men det vill jag inte ha heller. Det är inte lika viktigt att fira sin födelsedag längre, det var annat när man var yngre. Jag fick inte det jag allra helst ville ha men förhoppningsvis slår min önskan in en annan dag. Jag har fått pengar och så, imorgon ska jag nog på stan med Monia och där får jag välja min present. Har även en present hos Vic som jag ska hämta något framöver, den skitkorven åker till  Trosa imorgon och stannar i fem veckor. Inte okej! Som tur är har jag hennes lägenhetsnyckeln så jag kan fly dit om allt känns kaos. Nu ska jag läsa igenom lite grattis på Facebook och bara ta det lugnt.

Tror inte att det kommer att komma så mycket inlägg framöver, bloggen får ligga på hyllan ett tag.

14/6

Det är motgångarna som gör oss starkare.
Jag vet att vi kan.

7/6

Nu är jag äntligen i Sundsvall och det känns så otroligt bra. Igår tog vi det bara lugnt framför tvn med film och mys. Idag har vi varit ner en snabbis på stan och vad som händer härnäst vet jag inte. Vi kommer förhoppningsvis inte att sitta inne med tanke på att det är sjukt fint väder ute. Ikväll ska vi tvätta iallafall, kanske städa lite också med tanka på att mannen i huset inte vet hur man gör. Heheh. Micke är iväg och tränar just nu och senare åker han iväg för att jobba. Tråkigt men underbart att få sova med honom inatt, som jag har längtat efter detta! Jag är lycklig och det var länge sedan jag mådde såhär bra. Jag älskar det! Nu ska jag socialisera lite med Vic och titta på tv innan vi kommer på vad vi ska hitta på.

Just det, grattis till min älskade Simone som idag fyller 21 år. Jag hoppas att du får en kanondag, det förtjänar du! Jag älskar dig.



5/6

Imorgon beger vi oss till Sundsvall. Det ska bli så otroligt underbart att få komma tillbaka dit och ännu bättre känns det när jag får ha världens finaste vän med mig. Efter några ärenden i stan har vi packat som två idioter men snart är det färdigt, bara lite som fattas men det tar vi imorgonbitti. Vad morgondagen har att erbjuda har jag ingen aning om, det enda jag vet är att jag ska kramas väldigt mycket! Nu blir det sängen och tv innan man ska sova. Jag hoppas på finväder och fina dagar i Sundsvall hos mitt hjärta. Puss och godnatt!



3/6

Efter en mysig i helg i Rätan med farmor och fina vänner så laddar jag och Vic nu för en resa till Sundsvall med massa mys och 30årsfest. Åh, vad jag längtar! Äntligen får jag komma tillbaka till den person som just nu ligger närmast hjärtat. Ikväll ska jag bara det lugnt, tvätta lite kläder och så inför Sundsvall. På onsdag åker vi. För jag hoppas att Vic följer med, för det låter iaf som så. Hihi.



RSS 2.0