27/8

Dessa två dagar har varit fullspäckade, en heldag på badet med Hugo, mamma och Ante. Det blev så mycket lek att man knappt orkade hålla ögonen öppna när man kom hem, det blev en lugn kväll med tvspel och mys. Idag skulle vi gå till Björkbackaparken efter lunch men där var det så mycket folk så vi fortsatte vår promenad ner till Badhusparken istället, lekte en massa innan vi gick på Törners för att fika. Efter det tog vi bussen hem, hemma har vi spelat lite data, tvspel och varit ute och lekt på i princip varenda gård som finns på Körfältet, vi var tvungna att testa alla lekplatser som fanns. Snart ska prinsen åka hem och det känns tråkigt men det dröjer nog inte länge förrän han kommer tillbaka. När han har åkt ska jag slå ner röven i soffan och tänker inte lyfta på mig förrän det är dags för sängen, kanske pluggar jag lite men det beror på hur pigg jag känner mig, annars blir det imorgon.

25/8

Helgen har varit både lugn och galen. Fredagen spenderades som sagt hemma framför tvn samt med rensning bland kläder. Igår åkte jag ner på stan med Victoria och hennes pappa för att titta på the JAM, sjukt spännande att få vad alla grabbar kan med cyklar, cross och skoter. Jag är sjukt imponerad över det dom vågar göra när jag själv vågar cykla utan händer. Träffade även Monia och Hugo där nere, som jag har saknat min prins. Efter allt nere på stan gled jag hem för att äta kräftor med fint folk, det blev ett gäng öl, lite för många Fireball-shottar, sällskapsspel och kubb. Jag, broder och Pepsi drog sedan ner på stan, träffade upp Monia och Jompa på Sir Winston, drack en cider och en rosa pantern innan vi gick vidare till News. Fick fint sovsällskap av C och där låg jag och chillade till typ fem innan jag fick skjuts hem, det är en kille jag saknat, som jag prata med om allt mellan himmel och jord. Väl hemma dog jag i soffan med baksmällan från helvetet, nu är jag människa igen.

Tänkte snart sova för imorgon blir det upp tidigt, Storsjöbadet med Hugo, Ante och mamma står på schemat. Sedan följer prinsen med mig hem för att sova här, äääääntligen säger jag bara! Ja men det var allt från mig ikväll, puss och godnatt!


Idag är jag rätt nöjd över mig själv.

Som om inte allt springande under dagen räckte, ikväll har jag rensat bland mina kläder. Lagt ut mycket för säljes på Facebook men även gjort en stor hög som ska skänkas till människor som behöver dom mer än mig, så en god gärning har jag gjort idag. Imorgon ska jag forsätta mitt rensande, skönt att bli av med kläder jag känner att jag aldrig kommer att använda igen, dom tar ju bara en massa plats i byrå och garderob, man måste ju få plats med allt det nya också. Det kom ju även ett paket till mig med kläder häromdagen, lite koftor, underkläder och toppar. Märks att jag har mensvecka för jag är alltid mer effektiv och rastlös under denna vecka men jag får ju någonting gjort en vecka i månaden iaf.

23/8

Denna dag har varit fullspäckad, det är inte förrän nu jag sitter ner. Den började med att jag och mamma gick ner på stan, för lite egentid och shopping. Det som fick följa med mig hem därifrån var tre linnen, en kofta, en tröja, tre par trosor och mascara. Efter att vi var klara på stan så gick vi bort till Dollar Store, där köpte jag ansiktsmasker, handkräm, en ram, tops och våtservetter. Efter detta åkte vi hem en snabbis innan jag, mamma, Ante och Evelina gick ner på Lillänge. På Skopunkten införskaffade jag mig ett par nya skor, sjukt snygga alltså och det bästa utav allt är att dom var på rean. Sedan blev det en sväng på Rusta och Coop innan vi begav oss hemåt för att laga middag, hemgjorda hamburgare blev det, awesome! Nu har jag äntligen slagit ner röven i soffan och här tänker jag ligga resten av kvällen, känns det som. Det blev tyvärr inget Jokkmokk denna gången men det får vi ta och fixa tills vintermarknaden, för då ska jag fan åka upp, så det så. Nu blir det ett avsnitt av Pretty Little Liars, vi hörs när vi hörs. Puss!

DAGENS

vill ha: en lösning på jokkmokks höstmarknad
klädsel: mjukisar och linne
smink: ingenting
frisyr: utsläppt
låt: medina - mitt liv i din hand
bästa: prata med en saknad vän
planer: ingenting speciellt
roligaste: nya kläder
saknad: farmor
dummaste: ingenting
misslyckande: ingenting
drog: cigg och musik
köp: ingenting
humör: trött men glad

22/8

Jag har det bra här hemma i Östersund. De flesta utav dagarna har spenderats med Victoria, vi har bakat kladdkaka och legat framför tvn i hennes otroligt sköna soffor, gjort ett besök på Marite och träffat fina gamla och fina vänner och bara haft det riktigt bra. Imorgon ska jag på stan med mamma och vad som händer mer under fredagen har jag ingen aning om, jag vill åka till Jokkmokk men det ser mörkt ut just nu. Värdelöst måste jag säga.
 
Om det inte blir att jag hamnar i Jokkmokk i helgen så kan det hända att det blir utgång med Emie imorgon och kräftkalas på lördag. Rätt okej helg ändå men klart jag hellre vill åka på höstmarknaden för allt det andra kan man göra vilken helg som helst. Så vi hoppas på att allt löser sig så vi kan bege oss uppöver.

PUSS

 

DAGENS

vill ha: väldigt mycket
klädsel: jeans, linne och tröja 
smink: ingenting
frisyr: uppsatt
låt: new heights - peaches
bästa: min familj
planer: ingenting speciellt
roligaste: att få träffa lillebror
saknad: m
dummaste: ingenting
misslyckande: ingenting
drog: cigg och musik
köp: mat
humör: glad men less på vissa människor

DAGENS

vill ha: massor av pengar
klädsel: mjukisar & t-shirt just nu 
smink: ingenting
frisyr: utsläppt
låt: robert pettersson & helena josefsson - my own worst enemy
bästa: victoria
planer: myskväll med vic
roligaste: klädbeställning
saknad: pappa
dummaste: ingenting
misslyckande: ingenting
drog: cigg och musik
köp: inget
humör: det är rätt bra
 

Never give up.

 
 

*

Jag saknar dig.

15/8

Ännu en gång ligger jag här i soffan framför datorn hemma. När jag kom hem i tisdag lämnade jag resväskan, åt lite och sedan tog jag en promenad ner till Victoria. Där bjöds det på kakor, skitsnack, skratt och sleepover. Det var alltför länge sedan vi gjorde det. Igår chillade vi framför tvn i princip hela dagen, världens bästa Jocke kom även förbi på ett besök. När kvällen närmade sig gjorde vi ett kort besök hos mormor innan vi tog en promenad hem till mig för att hämta och lämna lite saker, sedan tog vi en promenad tillbaka till Victoria. Det blev lite gotta och film innan vi gick och la oss.
 
Idag chillade vi framför tvn med frukost innan det var dags för Victoria att bege sig till Frösön för att städa ur lägenheten, då gick jag upp till mormor där mamma var och sedan tog vi en promenad förbi Lillänge innan vi kom hem. Resten av dagen har bara varit lugn, jag har mest bara tagit in att jag är hemma igen. Det är rätt skönt.

13/8

Idag åker jag hem till Östersund igen. Jag har som vanligt det så otroligt bra här i Sundsvall, tillsammans med världens finaste människor. När jag kommer till stan blir det bara hem en snabbis för att lämna grejerna och sedan beger jag mig till Victoria och hennes nya lägenhet i Odensala. Där blir det tjejkväll med sleepover. Vad som händer resten av veckan vet jag inte, ska iallafall försöka träffa Hugo något, som jag saknar den pojken. Förhoppningsvis kommer Anna till mig i slutet av augusti, det är nästan ett år sedan hon var hos mig i Östersund så nu tycker jag att det är dags. Denna dag kommer att bestå av att packa väskan, duscha och sedan invänta Lars som ska skjutsa mig till tåget. Vi ses ikväll Östersund! Jag längtar faktiskt hem litegrann, men jag undrar hur länge det sitter kvar när jag väl har kommit till Östersund. Det återstår att se! Nu ska jag koka lite kaffe och äta en macka. På återseende, puss!

Två år.

Jag hoppas att du har det bra, vart du än är.
En del av mitt hjärta kommer alltid att slå för dig.

 

 
 
 
 

6/8

Nu har jag varit i Sundsvall i en vecka. Denna vecka har bestått av födelesedagsfirande, födelsedagsfest, sol, bad och en massa chill. En mycket bra vecka måste jag säga, jag vet ännu inte när jag kommer hem igen. Jag blir förmodligen kvar under helgen iallafall. Men det återstår att se. Nu ska jag duscha, vi hörs när vi hörs. Puss!

*

We used to love like there was no tomorrow.




RSS 2.0