I never feared death or dying, I only fear never trying.

 

20.52

Denna lördag började med tvättstuga klockan tio och då passade vi även på att städa och rensa/flytta ner massa grejer till förrådet. När allt det var klart så åkte vi in till stan för att kolla läget på stan. Game hade 40% på alla spel så jag passade på att köpa ett nytt Buzz-spel så nu ska här quizas. Jag köpte även en ny klocka, mascara och strumpor. Vi mötte upp svärföräldrarna som bjöd på middag, egentligen skulle vi åka till Vigge på mors dags-middag men det blev ändrade planer så istället fick vi äta mors dags-middag på Frasses. Det var väldigt trevligt, må jag säga. Efter det åkte vi hem och sedan dess har vi bara tagit det lugnt i soffan och haft lördagsmys. Precis som det ska vara, jag och min man.
 
Imorgon blir det mors dags-firande i Odensala. Först ska vi till momma för att äta tårta och sedan blir det middag hos mamma. Det ska bli myyyyyysigt, tycker jag. Jag hoppas att jag har turen att snacka lite skit med käraste Victoria också, om hon inte är alltför bakis vill säga. Hehehehe. Det blir nog en fin söndag och jag hoppas att min beställning på fint väder har kommit fram. Tack på förhand. Adjö.

-

Somebody that I used to know

06.49

Äntligen fredag! Klockan ett idag får jag helg och då ska jag möta upp mamma, Ante, Hugo och Kelly för några timmar på Storsjöbadet. Myyys! Efter badet ryktas det om middag på Oden och jag måste säga att jag har saknat deras mat. Förhoppningsvis kommer Viktor in och äter med oss också. Om fredagen har något mer att erbjuda efter det än soffhäng återstår att se.
 
Igår slutade jag också tidigt så då åkte jag, Viktor och Daniel först ner på stan för att kika lite. Jag var i ett stort behov av nya gummistövlar så ett par sådana blev det, svarta med högt skaft. Annars blev det nya trosor, hårinpackning och en köksvåg. Efter stadsbesöket åkte vi på ICA Maxi för att storhandla och mycket blev det. Vi blev dessutom bjudna på middag hos Daniel, pulled pork i pitabröd. Sjuuuukt gott, man äter det alldeles för sällan. Därefter blev det lite stress hem eftersom att klockan blev så mycket och min klocka skulle ringa halv sex. En snabbdusch, packa till badet och sedan tackade jag för mig. 

-

 
 
 
 
 

16.53

Idag har vi varit på 7-årskalas hos Hugo. Det är sjukt att han redan är så stor och snart börjar i första klass. Där bjöds det på massa gofika och Hugo blev väldigt nöjd över sina presenter. Nu är vi hemma och funderar på vad man ska hitta på en kväll som denna. Vi funderar på om vi ska dricka någon öl och glida in på cruisingen för att kolla läget, eller så kanske vi sitter hemma och bara myser. Det är ju så blåsigt och det växlar mellan regn och uppehåll/sol så det återstår att se vad vi får för oss att hitta på. Vi ska väl ta och göra oss någon mat snart och kanske skulle vi få middagsbesök också, väldigt trevligt.
På återseende, hoppas att ni får en fortsatt fin lördag!
 
 
 

"Du är ståtlig som en stins, tack för att du finns"

 

10.56

Ännu en vecka har passerat och det är redan den sextonde maj, om tre dagar är det bara en månad kvar till min 25-årsdag och midsommarafton. Vad som händer då har jag egentligen ingen aning om. Veckan har som vanligt bestått av jobb, dock var det ju en till sån där röd dag mitt i veckan. Nu börjar jag ledsna på dom. Igår tog vi med oss Hugo hem, som jag har saknat den lille pojken. När man har sådant finbesök så lyxar man till det med pizza till middag. Han fick såklart spela tv-spel och man kan ju snacka lycklig när han fick veta att Viktor har en hel del olika konsoller och spel. Moa, Pehr och Erik var här och hängde också, det var treeeevligt.
 
Idag vet jag inte alls vad vi ska hitta på, Viktor pratade om att han och grabbarna skulle åka och golfa. Jag tror inte att jag följer med på det så jag och Hugo åker nog till mamma och hänger lite istället. Men det får bli senare. Mannen i mitt liv ligger ju trots allt fortfarande och sover. Jag och Hugo sitter i soffan och han spelar tv-spel medans jag hänger med datorn. Solen skiner för en gångs skull så något vill jag iaf hitta på idag. Vad det blir får vi se.

*

 
 

20.10

Idag slutade jag halv ett och då tog jag bussen upp på Solliden för att äntligen få kramas med barn och personal där uppe. När jag klev in genom dörrarna kändes det som om jag aldrig hade varit borta därifrån. Jag ställde upp att stanna under mellanmålet så att Marianne kunde fixa klart med listan över antal barn under sommaren. Fan vad jag saknar det där stället. Men snart är jag tillbaka. Det verkade som om dom skulle behöva folk i sommar. Jag blev kvar där uppe till fyra, då kom min kära pojkvän och hämtade mig. Vi åkte och handlade för att sedan ta med oss Victoria hem för tacomiddag och fredagsmys. Vi ska väl fortsätta kvällen med att se någon film och snacka skit, like always.
 
Imorgon tänkte jag åka in till stan för att umgås med Emma och Milo. Äntligen! Vad mysigt det ska bli att få kramas med dom igen. Vad vi hittar på återstår att se, det beror ju mestadels på vädret. Vi får se om jag får med Viktor dit också, det verkar inte som om han skulle ha något bättre för sig. 

19.26

I söndags tog jag mig i kragen och beställde en ny telefon, det var verkligen dags nu då det är inte är långt ifrån att jag kastar den jag har nu långt åt helvete. Det blev en Samsung Galaxy S5 och det var ett superbra erbjudanded är jag fick telefonen, ett flipcover, powerbank och ett minneskort för ett billigare pris än om jag bara hade köpt telefonen. Det var dessutom supersnabb leverans då jag beställde den sent i söndags och fick ett sms om att den gick att hämta före elva idag. Awesome! Den ligger just nu på laddning så jag får inviga den imorgon. Snart ska jag sova, klockan ringer halv fem imogon och bussen går kvart över fem. Omänskligt tidigt men det är som det är. Imorgon efter jobbet ska jag åka till Victoria för att umgås lite, det är allt för länge sedan jag hängde i Odensala nu. 
 
Snart är det helg också och på fredag slutar jag halv ett så då tänkte jag åka upp på Solliden för att hälsa på. Vad som mer sker i helgen återstår att se, jag hoppas att vi kan klämma in ett besök hos Emma och Milo, om dom har tid. Det är på tiden nu för jag saknarf dom sjukt mycket. 

23.05

Nu är vi redan inne på maj och det betyder att sommaren snart är här. Underbar! Valborgsmässoafton spenderades hos oss i Brunflo med mina favoriter. Vi åt pizza, drack vuxendricka, spelade Buzz, snackade skit och skrattade så vi fick ont i magen, precis som det ska vara. Jag blev sådär alldeles lagom full så att när jag vaknade igår var jag pigg och inte det minsta bakis. Fredagen spenderades ändå i soffan med film och mys. Vi bjöd hit Moa och Pehr på middag och sedan åkte vi för att hämta Victoria i stan som ville komma och övernatta hos oss. Idag har vi varit till Brånan på ett-årskalas för Hillevie. Det var väldigt trevligt! Efter det åkte vi hem, lagade middag och sen kom Victoria hit igen. Jag tycker nästan att hon borde flytta in hos oss istället för att åka fram och tillbaka hela tiden, det skulle ju bli bra mysigt billigare och jag skulle ju inte klaga på att ha henne alldeles i närheten hela tiden. Nu sitter vi i soffan framför tvn i vanlig ordning och tittar på film. Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, jag tror att Olle, Emilia och lille Erik skulle komma på besök. Annars tänkte jag att vi kanske kunde åka in till stan för att hälsa på mamma och kanske hälsa på Emma och Milo. Det märks. Nu ska jag hänga med i filmen. Adjöken!
 
 
 



RSS 2.0