NY BLOGG FÖR NYA ÄVENTYR

-
Jag har skaffat ny blogg: http://nouw.com/mattssonlundqvist

13.44

Idag är det långfredag och det betyder att påskhelgen är här, vilket betyder långledigt. Skönt som bara den. Igår efter jobbet gick jag en sväng på stan för att invänta Viktor som skulle komma in efter jobbet. Jag hade ju en sån tur att jag fick sluta hela två timmar tidigare igår då vi knappt hade några barn på alldeles för mycket personal. Jag sprang på Emma, Elin och Milo efter gågatan så jag hakade på dom och sedan följde jag med Emma och Milo hem. Vi pratade strunt, kollade på Milos urväxta kläder och så innan Viktor var framme. Då åkte vi vidare mot Lillänge för att handla lite och innan vi åkte hem åt vi middag på Max. Jag testade en lyxshake för första gången och jag tycker verkligen inte att den var värd 40 kr iaf. Så lyxig var den verkligen inte. Efter middagen begav vi oss hemåt igen och väl hemma tog vi det bara lugnt framför Dexter innan det var läggdags. 
 
Idag klev vi upp runt tio och gjorde oss lite brunch. Det blev äggröra, bacon och en blodapelsin & hallon-smoothie. Det blev riktigt gott! Såna här dagar är så otroligt uppskattade, när man kan göra en godare frukost/lunch och bara njuta av den i lugn och ro. Ingen stress och inga måsten. Såna här dagar är otroligt viktiga för att man ska orka med resterande dagar. Det känns otroligt skönt att i har tre till såna här innan man ska tillbaka till verkligheten igen. Vad resten utav dagen har att erbjuda har jag ingen aning om, Erik ska komma förbi senare under dagen iallafall. Jag hoppas att på att vädret håller i sig så att det går att äta grillat till middag. 
 
Imorgon är vi bjudna på middag hos mamma. Allt jag vet är att bjuds på oxfilé, resten blir en överraskning. Senare under kvällen ska Viktor och Erik dricka öl. För mig och lillgrodan blir det väl Coca Cola eller något liknande. Det ser iallafall ut att bli en mycket fin påskhelg.
 
 
 
 
 
 
 

LYCKORUS

Jag är så jävla lycklig. Jag har träffat mannen i mitt liv och tillsammans ska vi ha en liten son. Det känns fortfarande helt sjukt att det bor en liten människa i min mage. Som bara är våran. Jag längtar så otroligt mycket tills denna lilla människa är färdigbakad och tänker komma ut till oss.  Åh, det finns inte ord som kan beskriva den här känslan. Det här är det absolut bästa jag har varit med om i hela mitt liv. Jag ska bli mamma och det är något jag har drömt om så länge jag kan minnas. Jag önskar bara att pappa fick vara här och träffa sitt barnbarn. Jag hoppas att du finns där så gott du kan och vakar över oss. 

Vi är två hjärtan i samma kropp.

Idag fick vi äntligen se det lilla livet som bor i min mage och det var helt magiskt. En liten pojke som var otroligt aktiv och ville inte riktigt ligga still. Den 24 augusti är det beräknat att vi ska få träffa dig för första gången och vi längtar efter dig så otroligt mycket. Våran lille son. Jag är så otroligt lycklg. Det går knappt att förstå. Jag, Viktor och den lilla grodan i magen. Min alldeles egna lilla familj. Så fruktansvärt mycket kärlek.
 
 
 

17.38

Så var det fredag igen, denna vecka har gått lika fort som de andra och nästa vecka är det påsk. Tiden bara springer iväg så man knappt hinner med. Jag ligger just nu i soffan på jobbet och väntar på att Viktor och Hugo ska komma och hämta mig, då ska vi åka och äta någonstans innan vi beger oss till Brunflo. Vi får se vad den lille mannen har för önskemål på mat idag. I helgen vet jag inte alls vad vi ska hitta på, vi ska iaf bygga ihop en byrå så vi får någon ordning på våra kläder. Det verkar inte bli något vidare väder heller så det blir mest troligt en mysig hemmahelg för oss. Det är ju inte helt fel det heller. Nej, men det var nog allt från mig denna gång. Återkommer till veckan när jag har något riktigt spännande att berätta. Puss och kram. Trevlig helg!

08.56

Idag är jag ledig och har alldeles nyss tagit emot en beställning från IKEA på garderober. Äntligen ska dom gamla rangliga ut och nya fina vita ska in. Annars då? I helgen har det varit finväder och i lördags begav vi oss ut på utflykt - jag, Viktor, Victoria, Moa och Pehr. Vi hade med oss diverse fika och mest bara njöt av solen och sällskapet. Vårkänslorna försvann inte där för till middag blev det dessutom grillat och dra mig baklänges vad gott det var. Resten av kvällen spenderades vid tvn och Melodifestivalen, inte riktigt min typ av program men finalen kan man ju alltid se. Igår åkte vi in till stan och tog med oss mamma och Kelly på Shoppis, ÖoB och Dollar Store. Därefter skjutsade vi hem dom och åkte vidare upp på Rusta och avslutade med en middag på McDonalds. Det blev lite nödvändigt och nytt till lägenheten. När vi kom hem röjde vi  lite i köket och i klädkammaren, dammsugade osv. 
 
Nu ska jag bara sitta här och njuta av min lediga dag. Jag ska göra mig en god frukost och kolla ifall det har kommit några nya avsnitt på mina serier. Dock ska jag bege mig till tvättstugan klockan tio och halv fyra ska jag till sjukgymnasten. Det var allt från mig denna gång. På återseende!
 

 
 
 
 

08.18

Nu har jag äntligen något roligt att berätta. Haha! Gårdagen spenderades i Sundsvall med bebis- och bästismys. Äntligen fick jag träffa Michelle och det var minst ett år sedan jag träffade Anna sist. Det var jag, Viktor, mamma och Ante som begav oss till Sundsvall igårmorse. Supermys! Vi var hos Anna i typ tre timmar innan vi begav oss vidare till Birsta. På IKEA blev det en byrå, lite sängkläder, en lampa och en vitlökspress. För övrigt hittade jag bara en skjorta. Vi träffade även på Moa och Pehr som också var där och där kan vi snacka storhandling. Så idag ska vi bort dit för att hjälpa dom att sätta ihop möbler och så. Nu vaknade dessutom mannen i mitt liv och jag trodde att det skulle dröja några timmar till. Dock lär han inte kliva upp än på ett tag. Hoppas att ni andra har haft en lika bra helg som jag! På återseende.





RSS 2.0