21.03

Veckorna fortätter att gå undan och vi är redan på torsdagkväll. Igår ramlade lönen in på kontot så då blev det en sväng på stan när jag ändå slutade tidigt. Jag inhandlade två tunikor och ett nagellack, därefter mötte jag upp Evelina som skulle boka klipptid och när vi var klara med det så gick vi bort till Dollar Store för att möta upp Viktor. Där blev det nödvändig handling innan vi begav oss vidare till Expo, Jula, Bolaget och Kvantum. Så nu är storhandlningen gjord och lite annat smått och gott. När vi kom hem betalades alla tråkiga räkningar och så beställde jag en ny handväska, sjuuukt snygg! 
 
Idag jobbade jag till fyra och då åkte jag ner på stan för att fördriva tiden för att invänta Viktor som tatuerade sig. Då blev det lite mer shopping. En tröja, en t-shirtklänning(?), ett par jeans, en foundation och en mascara. Nu får bankomatkortet vila lite innan det går överstyr. Nu ska jag snart göra mig redo för sängen. Efter jobbet imorgon ska jag umgås lite med min efterlängtade Victoria och på lördag är det äntligen dags för Halloween-fest hos Lina och Hampus. Det kommer att bli awesome! 
 
Just det, på tal om att låta bankomatkortet vila (heheheh) så ska vi köpa ny soffa i helgen också. ÄNTLIGEN ÅKER DENNA HEMSKA SOFFA UT! Vi får tacka Vic som har gett oss inspiration till att köpa den sjukt snygga och billiga soffa. Puss påre!

När ska saker och ting börja gå rätt?

Idag fick jag upptäcka något sjukt frustrerande och bara jobbigt. Mamma hade varit förbi morfars och mommas grav i lördags på väg hem från en födelsdagsfest. Då hade hon tyckt att något inte var rätt med stenen så hon bad mig åka dit idag när vi ändå var inne i stan. Tro inte på fan att dom har ristat in helt fel födelseår på momma, så jävla less man blir. Hur fan löser man en sån sak, när det redan är inristat och klart? Men det är inte vårat problem, det där får idioterna som har gjort fel stå för. För jag kan tänka mig att det behövs en helt ny sten för att det där ska kunna se bra ut. Alltså, ska ingenting få gå rätt?
Jag blir bara så jävla trött på allt. Momma är född 1932 och inte 1936 som stenen säger..
 
 
 
 

18.44

Vi har haft en supermysig helg. I fredags efter jobbet hämtade jag Hugo på skolan och sedan tog vi bussen till Svenstavik för att käka middag hos svärföräldrarna och för att Hugo skulle sälja lite jultidningar. När vi kom hem därifrån blev det lite tv-spel innan det var dags för att sova. Igår klev vi upp, käkade lite och sedan begav vi oss in till stan för att gå på Djungelhuset för det hade Hugo bestämt att vi skulle göra. Han lekte och sprang tills han var alldeles svettig och efter över två timmar gav vi upp och begav oss hemåt igen. Det blev Sibylla till middag och sedan spenderades kvällen i soffan med tv-spel och gotta. Idag har vi varit på språng igen, vi åkte på loppisen som var på OSD och där fyndade vi sex tv-spel för endast 30 kr, tre stycken till Wii och tre stycken till Xbox. Billigt, billigt. Därefter blev det en sväng på Lillänge innan vi skjutsade hem Huggelito och åkte hem till Brunflo för att tvätta, sånt där roligt söndagsgöra. Så har helgen sett ut, riktigt mysig med världens bästa killar.
 
 
Hugo och Viktor gör av med energi på Djungelhuset.
 

Min älskade momma, ♥

 

22.04

Nu är vi hemma igen efter en heldag med födelsedagsfirande av både mamma och Monia. Hos Monia bjöds det på tårta och bus med Huggelito. Mamma bjöd sedan på en sjukt god trerätters middag som bestod av skagentoast till förrätt, oxfile med inbakta rotsaker och rödvinssås till varmrätt och vaniljpannacotta med mangomousse. Efter maten slog vi oss ner i soffan för att se om ÖFK skulle ta sig till Allsvenskan och det var ju inget snack om den saken. Därefter kände vi att det var dags att bege oss hemåt men innan det var vi förbi hos Victoria för att säga hej. Nu sitter vi bredvid varandra i soffan, den ena spelar på sitt nya tv-spel och den andra sitter här vid datorn. Vi ska väl snart mysa ner oss framför en film eller serie. Jag har återigen tänt en massa ljus här i lägenheten och mysfaktorn är hög.
 
 
När man försöker ta en fin bild och den ena inte kan vara seriös..
 

20.20

Åh, vad jag gillar fredagar. Trots att jag älskar mitt jobb så är det skönt att få helg och vara ledig. Idag fick jag sluta två timmar tidigare så då åkte jag på stan och sedan på Lillänge för att fixa lite födelsedagspresenter till mamma och Monia. Imorgon ska vi först på födelsedagsfika hos Monia och sedan bjuder mamma på tre rätters middag. Det blir en förträffligt fin lördag. Tidigare ikväll var jag, Viktor och Erik förbi hos Daniel för att äta lite tårta eftersom att han fyllde år igår. Det blir mycket godsaker denna helg. Efter det åkte Viktor och Erik till Hammerdal för bilköp, det där är inte riktigt min grej så jag valde att stanna hemma. Jag har tänt massa ljus och myst ner mig i soffan istället. Jag älskar hösten, trots att jag egentligen är en sommartjej så måste jag säga att hösten är den absolut mysigaste årstiden. När löven ändrar färg, när man får ta fram alla mysiga koftor och tröjor, när man får tända en massa ljus när mörkret faller, dricka thé när kylan smyger på, osvosvosv. Nu ska fortsätta titta på Fullt Hus invänta grabbarna, därefter får vi se vad som händer mer av denna fredagkväll.
 
 
 
 

*


18.32

Det händer inte mycket här numera men det beror mest på att jag jobbar och när jag väl kommer hem vill jag ge all min tid till min kära sambo. Idag slutade jag tidigt så då begav jag mig till Emma och Milo för att umgås lite med dom, där var även Sofie som jag inte har träffat på typ hundra år så det var ett kärt återseende. Dock blev det ett ganska kort besök då Milo var sjuk så då begav jag mig ner på stan för att klippa mig. Fyfan vad skönt det är att få bort dom där otroligt slitna topparna, nu känns håret som nytt och fräscht igen. Efter klippningen var klar så tog jag bussen bort till Victoria, hon skulle till Brunflo ikväll så jag gjorde henne sällskap så att hon slapp åka själv. Vi mötte upp Moa på affärn för att handla lite och sedan skjutsade Vic hem mig. Nu väntar jag på Viktor som har varit och hämtat ett paket samt hälsat på Daniel lite. När han kommer hem ska vi äta middag och mysa i soffan, precis som vanligt. 
 
I lördags fick jag umgås med min älskade Maja för sista gången på väldigt lång tid. Det kändes otroligt tungt att krama henne hejdå med vetskapen om att jag inte får träffa henne när jag vill längre. Nu bor hon på andra sidan jordklotet och jag är otroligt glad för hennes skull men jag måste vara självisk också och säga att jag hellre hade velat ha hennes kvar här. Men det är inget hejdå, utan det är ett vi ses sen. För oavsett hur långt tid det har tagit mellan gångerna vi setts så har det alltid varit som om vi aldrig har varit ifrån varandra. "Together forever, never apart. Maybe in distance but never in heart"


05.28

Godmorgon! Just nu sitter jag på bussen på väg till jobbet. Öppning idag och då ringer klockan halv fem, den här morgonen var segare än vanligt och jag trodde nästan att jag skulle missa bussen. Men det är fredag och jag får sluta tidigt. Jag vet inte alls vad som händer i helgen, jag ska hinna med att träffa Maja som flyttar till staterna på söndag men förutom det blir det otroligt lugnt då jag börjar bli sjuk igen. Så det blir mest att kurera mig för jag är alldeles för snål för att sjukanmäla mig från jobbet så helgerna blir mina sjukdagar. Nej, nu är det snart dags för att byta buss i stan. På återseende! 

16.57

Jag ligger i soffan och fryser, det känns verkligen att vintern är på ingång och jag kan inte påstå att jag känner mig redo för det. Jag längtar efter att min bättre hälft kommer hem så att vi kan kramas, pussas osv. Snart har det gått ett helt år sedan det blev han och jag. Jag är så lyckligt lottad över att få spendera mitt liv med honom, vi kan prata om precis allt och ingen känner mig så väl som du. Han är min stora kärlek och bästa vän. Min Viktor, vad jag älskar dig, det jag känner för dig är så mycket större och starkare än vad ord någonsin skulle kunna förklara. Men som alltid finns det saker som försöker få en att falla omkull och tappa fokus men jag fokuserar på det positiva istället, på människor jag aldrig någonsin behöver tvivla på. Allt annat är egentligen oviktigt. Jag går med huvudet högt och slår bort allt det onödiga för det är precis vad min älskade momma hade velat. Igår var det en månad sedan hon tog sina sista andetag och lämnade denna värld för en annan. Hennes begravning var otroligt fin och den var precis som hon hade velat ha den. Det känns otroligt tomt utan dig men jag vet att vi kommer att ses igen. Tills den dagen, sov gott. Jag älskar och saknar dig så oerhört mycket. 
 
Jag måste också inflika att idag fyller min älskade lillebror 23 år.
Grattis grattis grattis grattis! Du är bäst och jag älskar dig så  ♥
 
 
 
 Breathe in the autumn air.



RSS 2.0