DAGENS

vill ha: någon att skeda med
klädsel: mjukisar, tröja, linne
smink: ingenting
frisyr: utsläppt
låt: christer halvarsson - friinga
bästa: häng med anna
planer: bara en massa chill
roligaste: jag är alltid rolig
saknad: victoria
dummaste: att vintern snart är här
misslyckande: ingenting
drog: cigg
köp: ingenting alls
humör: rätt så bra

Norlie & KKV - Soldat

"Jag har nått jag burit i min ensamhet
och jag känner skuld för allt jag lämnat
Jag har nått jag burit i min ensamhet
och jag känner skuld för allt jag lämnat

Har alltid drömt om att vara soldat
men om ni tvivlar så stupar jag idag
Kommer för alltid va eran soldat
men om ni tvivlar så stupar jag idag"

24/9

Ja, vad har hänt sedan sist jag skrev? Jag spenderade lördagskvällen tillsammans med saknade vänner och firade Oskar som fyllde 21 år. En mycket trevlig kväll som började med fest i stan med alldeles för mycket gratis alkohol och avslutades på G3. I söndags mådde jag bättre än vad jag egentligen borde ha gjort, spenderade den på ett sätt som en söndag ska spenderas, med att göra absolut ingenting. Viggo var här under dagen medan Malin, Marcus och Enya var på bio. Väldens finaste trollunge, så otroligt go och charmig. 

Igår kom världens bästa Anna till Östersund, efter många om och men rullade tåget till slut in på vår tågstation. Under gårdagen gjorde vi inte särskilt mycket. Jag var iväg på infomöte om extrajobb på OSD så nu hoppas jag på mycket jobb i höst. Jag håller alla tummar jag har på extrapengar. 

Idag var det meningen att vi skulle ner på stan men halv åtta imorse ringde Mosippans förskola och frågade om jag kunde jobba mellan 9-16.30, givetvis tänkte jag. Väl där fick jag veta att dom behövde mig till fem och det tackar jag inte nej till. Nu har jag precis ätit tacos och ligger för tillfället i sängen med Norlie & KKV i öronen. Vad kvällen har att erbjuda återstår att se. 

*




Imorgon kommer aldrig bli som igår.

Trots att vi vände blad, har vi någonting som hänger kvar
våra minnen, våra gamla jag följer med i varje andetag

21/9

Nu är jag precis hemkommen efter en riktigt bra kväll med Sophia med Idol, film, prat om gamla minnen och väldigt mycket skratt. Det var precis en sådan kväll jag behövde, speciellt med en vän jag inte umgåtts med på väldigt länge. Det känns underbart att jag inte kommer att vakna bakis imorgon. Såna här kvällar behövs det mer av, känner jag. Nu ska jag lägga mig i min nybäddade säng och sova som ett litet barn. Godnatt!

Äntligen ett leende på läpparna.

Det är otroligt hur en så otroligt dålig dag kan vända på en sekund och bli helt underbar av ett meddelande men det var inte vilket meddelande som helst, utan det var från min underbara Vic. Som jag har längtat efter det, att få veta att du under omständigheterna ändå mår rätt bra. Jag önskar att jag kunde vara där hos dig men den här veckan har ju ändå gått rätt fort så då hoppas jag att resten av tiden går ännu fortare så att du snart är hemma igen. Jag saknar dig så otroligt mycket! Men jag vet att du är på rätt ställe och dom kommer att göra allt dom kan för att du ska få kunna leva ditt liv på dina egna villkor igen. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, du är den starkaste jag vet. Jag älskar dig. 
 
 

Without music, life would be a mistake.

Den människa som för första gången upptäckte det vi idag kallas musik är ett geni. Just nu sitter jag här, instängd på mitt rum på världens sämsta humör men så fort jag drar igång Norlie & KKV - Snart så känns det genast lite bättre. Att en melodi och några ord kan få en på mycket bättre humör förstår jag inte riktigt men det ingenting jag tänker spekulera vidare på, jag låter det bara vara som det är. Men det är inte alltid jag vill bli på bra humör av musiken, ibland känner att det jag behöver mest är att få gråta. Då finns det låtar, ibland speciella låtar, som får mig att gråta. Det kan vara en speciell text som berör mig extra mycket eller en låt som har en speciell betydelse för mig, som kan få mig att sakna det som en gång fanns där. Jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan musiken, den gör mig lite mindre trasig.

DAGENS

vill ha: fotografiskt minne
klädsel: jeans, linne och stickad tröja
smink: foundation, mascara, ögonbrynspenna
frisyr: utsläppt
låt: norlie & kkv - snart
bästa: uppdatering från umeå
planer: handla och plugga
roligaste: jag själv
saknad: vicipedia
dummaste: cancer fortfarande
misslyckande: ingenting än
drog: cigg
köp: deodorant och en bok
humör: väldigt bra faktiskt

Det behövs ingen förklaring.


I jakt på ett minne från en förlorad tid.


15/9

Nu kände jag för att skriva lite mer så jag slänger in ett sånt där vardagsinlägg också och berättar om vad som har hänt under helgen. I fredags spenderade jag kvällen med min käraste syster From, vi gick ner på stan och drack några öl, snackade skit och åt nattmat på Donken. En riktigt trevlig kväll med en mycket saknad vän. I lördags spenderade jag dagen och kvällen hemma i soffan, kändes som om jag behövde en sådan kväll, det blev ett gäng tjejfilmer under kvällen. Det är bra när man är själv för då är det ingen som gnäller på filmvalet iallafall. Under denna söndag har jag inte gjort särskilt mycket, bara slöat för att det är ju sådant man gör på söndagar.
 
Imorgon ska jag göra klart det sista uppdraget på Vård och omsorgsarbete 1 och sedan blir det till att boka examination. Det är väl mina planer under måndagen och under tisdagen ska jag städa rummet samt bädda rent i sängen. Världens bästa Anna kommer till mig under veckan så då kanske man ska städa osv. Äntligen ska den tjejen komma till mig, i Östersund, det är minst ett år sedan hon var här sist så nu tyckte vi att det var dags. Vad hennes vistelse kommer att bjuda på återstår att se, men jag kan tänka mig att den blir fullspäckad.
 
 
 

Tillsammans kan vi ta över världen.

Detta inlägg tillägngar jag den starkaste människan jag känner, Jenny Victoria Roos. Imorgon kommer hon att gå igenom något som är så otroligt skrämmande och jag önskar att kunde vara där för att hålla hennes hand. Det är så orättvist att en människa ska behöva gå igenom något sånt här, en så ung människa som har hela livet framför sig. Men trots detta så har hon en styrka jag aldrig har sett hos någon annan, trots att hon många dagar bara vill ge upp så forsätter hon att kämpa. Det finns inte ord för hur tacksam jag är för att ha denna fantasktiska människa i mitt liv, för hur mycket hon än har i sitt eget huvud så kan hon lägga det åt sidan för att finnas där för andra. Med den här människan kan jag alltid vara mig själv, vilket humör jag än är på så finns hon alltid där för att göra det bättre, om jag behöver kan jag ringa henne bara för att få skrika åt någon. Jag älskar dig, mer än det finns stjärnor på himlen. Jag vet att du kan klara det här och även fast jag inte kan vara där för att hålla din hand så vet du att jag alltid finns vid din sida, du vet att du kan ringa mig vilken tid på dygnet som helst. Du är som sagt den starkaste människan jag känner och är det någon som kan dänga skiten hur den här sjukdomen så är det du. Tack för att du finns och tack för att du är du. Jag saknar dig så otroligt mycket och hoppas att tiden går fort så att du snart kommer hem igen, friskare och ännu starkare. Tills dess så vet du att jag bara finns ett samtal bort, om allt känns åt helvete så vet du att jag finns där för att försöka göra allt bättre, behöver du någon att skälla på, gråta ut hos, skratta hos och allt det där så vet du vart jag finns. 
 

 

 
 
 

DAGENS

vill ha: ett körkort och en bil
klädsel: mjukisar, tröja, linne
smink: ingenting
frisyr: utsläppt
låt: neverstore - on your side
bästa: att få krama om vic
planer: säga hejdå till vic och plugga
roligaste: skratt med vic
saknad: min fina vän
dummaste: cancer
misslyckande: ingenting
drog: cigg
köp: mcdonalds
humör: övertrött

Nöjd tjej.

Jobb imorgon, Mosippans förskola, 07.30-16.30.

Fear is stupid, so are regrets.

 

8/9

Denna helg har varit riktigt jävla bra. I fredags blev jag bjuden på middag hos Maja, vi tänkte återuppta vår tradition med obligatorisk fredagsmiddag, denna gång bjöds det på fajitas. Det blev ett gäng öl och ett besök på den nya krogen Jane Doe, ett mycket bra ställe måste jag säga. Igår trotsade jag bakislivet och begav mig ner på stan för att möta fina tjejer, vi gled runt en sväng, köpte alldeles för mycket godis och begav oss sedan för att äta middag på kvarterskrogen Oden, den pizzan satt fint i min bakismage. Sedan blev det film, gotta, singstar och en jävla massa skratt hos Victoria. En helt fantastisk kväll med helt fantastiska tjejer. Även idag begav jag mer ner till Victoria, färgade håret och tittade på film. Kvällen avslutades med en två timmars promenad med Vic och Sandra så inatt kommer jag att sova som ett litet barn. Jag hoppas på fler såna här dagar, mina vänner är verkligen dom bästa som finns.
 
 

Du har mitt liv i din hand.

När jag ser hur en av dom bästa människorna jag vet äntligen har hittat rätt inser jag hur mycket jag själv vill hitta den där kärkleken. Jag hade honom en gång, den där personen jag trodde var min stora kärlek, men vi tappade bort varandra och nu har du åkt iväg på en resa till en annan värld. Jag träffade honom när jag var fjorton år och trots alla år som gått så gör hjärtat fortfarande ont, det är fortfarande trasigt och den enda människan som kan göra mig hel är inte längre vid liv. Har jag redan fått min chans med den stora kärleken eller finns det någon annan är ute för mig? Jag hoppas att du hittar mig snart, för jag har aldrig känt mig såhär ensam förut.

*

Lycka är när en av dom bästa människorna som finns helt plötsligt skriver att han saknar mig.

DAGENS

vill ha: en jävla massa pengar
klädsel: mjukisar, hoodie, linne
smink: ingenting
frisyr: uppsatt
låt: norlie & kkv - imorgon kommer aldrig bli som igår
bästa: att uppdraget är klart och inskickat
planer: plugga
roligaste: finvädret
saknad: sundsvall
dummaste: hörselgångsinflammation
misslyckande: ingenting
drog: cigg och örondroppar
köp: balsamspray
humör: trött och hängig

3/9

Inte nog med att jag fick penicillin för urinvägsinfektion som jag slutade äta i tisdags så fick jag idag örondroppar för hörselgångsinflammation i höger öra, det går bra nu? Jag hoppas att detta försvinner fort så jag slipper denna hemska smärta i örat. Förutom det så låg jag med världens migrän under hela dagen igår. Men annars mår jag bra och jag har fått träffa farmor idag!


Vi betraktar samma stjärnor.

Vi betraktar samma stjärnor,
och kan segla på samma hav.

Jag väntar på att tiden ska vända,
så att vi ska kunna hitta varann.

Kommer du bli någon
så konstant som min framtid?
Kommer du bli en del utav
mitt andra jag?

Vill kunna ge dig min kärlek
och känna din inre rytm.
Höra dina hjärtslag blandas med mina,
andetag för andetag.


En dag ska vi sjunga vår sång
& se stjärnorna falla tillsammans.

Well, I never thought i'd say - I'm fine without you.

Jag tänker inte på dig lika mycket längre. Det gör inte längre lika ont att veta att du är med henne nu, det enda jag vill just nu är att du ska vara lycklig och det gör ingenting att du inte var sådär lycklig med mig. Du ringer inte lika ofta nu och det gör ingenting för jag kan andas utan dig nu. Jag behöver inte dig på samma sätt längre och det känns så otroligt bra för det betyder att jag har släppt taget nu. Tack för allt - för alla dagar vi spenderade tillsammans, alla gånger du fått mig att skratta, för de gånger du torkat mina tårar, alla hemligheter, att du alltid lyssnade och för att du har hjärtat på rätt ställe. Tack för allt, helt enkelt. Du är en helt fantastiskt människa och du förtjänar det absolut bästa.



RSS 2.0