Tidsfördriv.

Senaste

Låt du hörde: Eldkvarn - Fulla för kärlekens skull
Film du såg: Final destination 1
Mat du åt: Fiskpinnar, potatis och filsås
Kram: En tjej på dagis
Puss: Hemlis
Känslan: Ilska
Resa: Härnösand
Glädje: Alla barn på dagis
Dröm: Att en vän dog
Person du träffade: Mamma?
Personen du pratade i telefon med: Anna
Personen du fick sms av: Anna
Gången du åt 7-eleven korv: Jag har nog aldrig ätit det
Gången du var utomhus: För en stund sen
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Ett tag sedan
Saken du köpte: Cigg

Allmänt
Ska bli skoj: Att åka till Härnösand på lördag
Ska inte bli skoj att: Kliva upp tidigt imorgon
Sparar till: Jag ska börja spara till en utomlandsresa
Pålägg som gäller: Jag vet inte
Önskar att jag var bättre på: Att vara ensam
Dagens dryck: Coca Cola
Vad saknar du: Min pappa och farfar
Tre band/artister: Takida, Medina och Lars Winnerbäck
Vad har du gjort idag: Vaknat, duschat, jobbat och stan
Brukar du svära mycket: Ja
Hur tidigt stiger du upp: Just nu, runt åtta
På helgerna: När jag vaknar
Vad ska du göra ikväll: Bara ta det lugnt
Hur många timmar sover du per natt: Det är olika
Vem är snyggast i världen: Ingen aning
Vad är det för veckodag: Onsdag
Bästa saken som hände mig förra sommaren: Göteborgarna och Stockholmarna
Favoritplagg i garderoben just nu: Jag vet faktiskt inte
Längd: 163 cm, ingen aning
Vikt: ca 51 kg
Byter gärna garderob med: Alla kändisar med rum som garderob
Byxa eller kjol: Byxa
Senast utlästa bok: Det kommer jag inte ihåg
Mitt rum kan beskrivas som: Stökigt
Mig själv med tre ord (just nu): Trött, förväntansfull, rastlös
Jag tränar: Alldeles för lite
Jag ville bli när jag var liten: Snickare

28/6

Jobb, jobb och åter jobb. Skönt att det är sista veckan iallafall så att jag får sommarlov och vädret blir bara bättre och bättre. Nångång i helgen åker jag tillbaka till Härnösand, så jävla skönt att komma bort. Blir där i ungefär en vecka och sen åker jag till Rätan för att vara där i ca två veckor och umgås med Göteborgorna och alla andra. När jag kommer hem därifrån är det Storsjöyran och 08orna som gäller, fullspäckad sommar. Det gillar vi. Efter yran ska jag bara njuuuuuuuuta, skulle vilja åka till Göteborg men vi får se. 

Nu ska jag iallafall gå ut och sätta mig i solen med en cola, synd att man inte hade en kall öl. Vi hörs! Puss.

27/6

Hemma igen efter en kalasbra helg i Härnösand/Häggdånger, tänkte berätta lite om min helg.

Torsdag: Jag jobbade fram till kvart i ett, gick sedan ner på stan och köpte en Subwaymacka som jag kunde äta på tåget. Sen tog jag bussen till tågstationen, väskan vägde ett ton så jag orkade inte gå. När jag kom fram hämtade Marko mig, vi åkte runt litegrann innan han släppte av mig hos Anna. Där åt vi pizza som vi för övrigt fick vänta på i en och en halv timme. Sen packade vi en massa saker i bilen och åkte till huset i Häggdånger. På kvällen tog vi det bara lugnt och la oss ganska tidigt.

Fredag: Blev väckta av Bengan redan klockan tio så det var bara att kliva upp. Vi åt frukost och sen gick vi ut i skogen för att fixa björkar som vi ställde på bron så det blev det lite midsommarfint. Efter det gick jag och Anna och plockade lite blommor för att vi skulle göra kransar. Vi hittade en död orm på vägen också, så jävla äckligt, vi höll på att skita på oss när vi såg den. Efter det käkade vi lunch och sen började vi med kransarna och midsommarstången, gick inte så jävla bra så jag gick och duschade istället. Käkade middag, grillar och kroketter. Mmmmhmm! Efter maten fixade vi oss och sen gick vi ner till Hamnen där det var lite party, jag hade iallafall sjukt roligt hela kvällen. Vi gick hem runt tolv då folket tydligen blev trötta och gick hem, tråkigt alltså, tog typ hundra år för oss att komma hem. Jag somnade nästan så fort jag la huvudet på kudden, fast först blev jag tvungen att garva åt Anna en stund.

Lördag: Vaknade runt tio pigg som bara fan, chillade lite och tog på oss bikini och var ute i det fina vädret. Senare åkte vi bort till Hamnen för att hämta en dricka hos Annas farmor, gick på en promenad med världens finaste hundar, ge mig en!? Efter det blev det en liten raggarrunda, åkte till en asmysig camping för att köpa cigg. En Emelie utan cigg är ingen rolig syn och som tur var hade dom både cigg och tog kort. Där fanns det kaniner också, jag och Mari hade nog kunnat sitta där och mata dom i flera dagar. Små bäbiskaniner, jag ville bara ta med en hem. Ååååh! Sen blev det hem igen för att spela kubb, vem som vann och vem som förlorade behöver vi inte prata om. Efter det var det dags för middag, grillat igen och potatisgratäng, så jävla gött! Efter middagen vilade vi lite och käkade hallonpaj, sen blev det en runda ner till havet med lite vin. Så jävla mysigt! Åkte sedan hem och spelade femhundra med chips och dip, det var utröttande för jag kunde knappt hålla ögonen öppna så när det var klart så vi godnatt.

Söndag: Klev upp klockan elva idag eftersom att Marko skulle hämta mig klockan tolv. Duschade och käkade frukost, packade ihop mina saker och sen åkte vi in till stan. Så jävla tråkigt att åka ifrån Anna. När jag klev på bussen kände jag verkligen att jag var på väg hem, det kändes inte alls bra! Tågresan var så jävla dryg men efter en evighet kom jag äntligen hem, chillade hemma en stund innan jag åkte ner på stan igen för att träffa Simone och äta glass. Vi satte oss nere i Badhusparken med cheeseburgare och glass i det fina vädret. Satt och pratade om allt och ingenting, sånt där som man bara kan prata med Simone om. Sen tog jag kvart i åtta bussen hem, har chillat framför datorn och tv;n fram till nu, snart tänkte jag gå och lägga mig så jag orkar jobba imorgon.

TACK ANNA FÖR EN UNDERBAR HELG!! Som tur är så syns vi om en vecka igen då jag kommer igen. Jag längtar så mycket, då ska vi leva livet. Jag älskar dig högre än himlen, utan dig faller allting isär. <3<3<3


23/6

Imorgon åker jag till Härnösand och firar midsommar med bästa vän. Som jag alltid säger så ska det bli skönt att komma bort ett tag. Jobbar till ca ett sen går mitt tåg tjugo i två, ska försöka gå lite tidigare så jag även hinner på Subway för att köpa en macka till tågresan. Mmmhmm! När jag kommer från i Härnösand så kommer Marko och hämtar mig och skjutsar mig till Häggdånger där Anna bor nu för tiden (dom har tagit över hennes farfars hus), fett gulligt av honom.

Nu håller mamma på att göra pizzawraps så ikväll blir det bara en massa mys. Jag kommer att sakna min mamma när jag åker men som tur är får jag träfffa henne igen på söndag. Jag älskar min mamma. Men iallafall, nu ska jag leta rätt på något bra på tv. Skriver jag ingenting mer imorgon så hörs vi på söndag och då önskar jag er alla en underbar midsommar! Det tänkte iallafall jag ha. Puss!


22/6

Grattis på födelsedagen, älskade pappa. Idag skulle du ha fyllt 49 år, jag önskar att du var här.
Men du ska veta att jag tänker på dig och saknar dig. Jag kommer aldrig någonsin att glömma dig



JAG ÄLSKAR DIG


20/6

Jag hade en helt galen 20-årsdag igår, tack till alla som var med och gjorde den helt fantastisk. Det var den absolut bästa kvällen på mycket länge och det går inte att förklaras med ord, den måste helt enkelt upplevas. Men jag ska förklara lite lätt vad vi gjorde. Det började med middag hemma hos mig med Simone, Emma, Josefine, Fiia, Jonna och Tobias. Vi åt tacos, drack alkohol och spelade ölspel. Sen var Niclas gullig och skjutsade ner oss på stan, där blev det krogen men vi tappade bort Fiia och Jonna så jag, Emma, Simone och Josefine gick på The Greek och där träffade jag en hel del roligt folk. Emma sprang runt och berättade för alla att jag fyllde 20, det var ganska kul. Efter krogen blev det fyllekäk på Donken, där träffade vi ett gäng norskar som bodde på Hotell Emma, så där blev det efterfest och den var inte slut förän klockan sex, det var hela jävla galet. Som sagt, det går inte att förklaras, det måste upplevas! "Jeg har menstruasjonssmerter i armen min!" Iallfall, efter efterfesten drog jag till Jonathan för att sova, jag kände verkligen ingen ork eller lust till att gå hem alldeles ensam så han fick rädda mig. Fett gulligt!

Idag kom jag hem vid tre, var riktigt trött imorse vill jag lova. Jag vaknade vid elva först för att gå på toa och då var jag fortfarande full, jag vinglade in på toan och sen ut igen. Hahah, herregud! Sen sov jag till typ två och då gick jag hem. Varmt och jävligt så nu efter en dusch känner jag mig som en ny människa igen, jag är heller inte ett dugg bakis, det känns awesome! Jag skulle lätt kunna köra en kväll till. Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt framför tv;n, vi får se vad denna söndagskväll har att erbjuda. Vi hörs sen, nu ska jag lägga in lite bilder på fejjan. Ha det så jävla bra. Puss!

Min bästa vän.

Du är min bästa vän och det gör så ont i mig att veta att du inte mår bra.
Det är så jobbigt att vara så långt ifrån dig när du behöver mig där hos dig.
Just nu känns det som om det aldrig kommer att bli bättre men ge inte upp.
Allting kommer att vända, det kommer att bli bättre. det lovar jag dig Anna.
Jag älskar dig mer än det finns stjärnor och det hoppas jag att du vet.


18/6

IMORGON FYLLER JAG 20 ÅR!! Det känns helt fantastiskt, äntligen säger jag bara. Imorgon blir det middag och alkohol med några brudar och sen får vi se vad stan har att erbjuda. Synd bara att några av dom jag vill ska komma inte kan men vi får ta det här något framöver! Idag jobbar jag och det spöregnar verkligen, jättekul men förhoppningsvis går vi inte ut nu på förmiddagen. Efter jobbet ska jag och mamma handla en massa tills imorgon och fixa lite andra saker. Jag längtar verkligen till morgondagen, hoppas bara att vädret blir någorlunda fint. Jag vill ej ha något spöregn så kom igen nu vädergudarna, gör mig en tjänst nu och ge mig strålande sol. Meeeeen nu ska jag göra mig klar så att jag kan åka och jobba, vi hörs sen! Ha en bra dag. Puss och kram!


17/6

För en stund sen var momma och farmor här och firade mig eftersom att jag ska ha middag och så med mina vänner på lördag och så jobbar farmor hela helgen. Vi åt tårta och fikabröd, mycket gott! Jag fick pengar och blommor av dom båda. Ganska roligt att dom tänkte likadant! Dom åkte för en stund sen. Nu sitter jag här och försöker få tag på Emma, vill ju höra med henne om hon vill komma på lördag. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, känner att jag behöver en lugn kväll, har varit mycket den senaste tiden.

Just det, idag när jag satt på bussen på väg till praktiken såg jag en cyklist bli påkörd, det såg så jävla hemskt ut men som tur var gick det bra. Tjejen som blev påkörd klev upp ganska fort och hon såg inte alls skadad ut men det var inte det roligaste att se. Det hade kunnat gått riktigt illa! Fyfan..



Jag måste berätta en sak som en pojke sa igår på jobbet.
Pojke 1: Vad är det där? (pekar på min piercing i läppen)
Jag: Det är en piercing, det är ett hål genom läppen.
Pojke 2: Min mamma har en piercing på snippan

Lilla chocken jag fick av att höra det där då, hah.
Jag jobbar på dagis för dom som inte förstått det.


15/6

Jag har haft en bra kväll hos Kajsa med henne och Simone. Vi har tittat på film, ätit popcorn och spelat kort.
Nu är jag så trött att jag knappt orkar hålla ögonen öppna så nu säger jag godnatt. Sov så gott, allihopa. Puss!


14/6

Nu har jag börjat sommarjobba, på Campus förskola. Där har jag haft praktik mååånga gånger men nu fick jag vara på en annan avdelning, det är ju bra med lite omväxling ibland, hahah. Det har iallafall gått jättebra, det är massa nya barn sen jag var där sist men som tur är så är ingen av dom sådär blyga. Kommer att jobba mellan nio och halv fyra den här veckan och sen får vi se hur det blir dom andra veckorna. Känns skönt att jag jobbar nu i början av sommaren, speciellt nu när det är så dåligt väder, då missar man ingenting heller.

Det var ett jävla borrande här, dom håller på att fixa med något nytt bredband eller vafan dom gör. Det låter som om dom ska borra sönder hela huset. Jag som är trött också, tänkte ta en powernap men jag lär ju aldrig kunna somna till det här ljudet. Kanske åker till Kajsa och umgås sen, beroende på hur trött jag är. Nu ska jag vila en stund iallafall, till jag blir galen. Hörs när vi hörs, ha det bra. Puss!

Fem dagar kvar :D


13/6

SEX DAGAR KVAR
19 juni 1990


11/6

Igår fick man sommarlov och det var helt underbart väder. Började dagen med att ha ULS där vi bara spelade kort, hade betygsnack och fikade lite. Jag är sjukt nöjd med mitt betyg! Sen var det lunch och där bjöds det på marängsviss och det var sjuukt gött. Efter det kändes det som om jag skulle rulla hem men det var inte slut där. Efter lunchen hade vi FSF och där fick vi glass och sen spelade kubb/fotboll, det blev att tjejerna spelade kubb och killarna spelade fotboll. Sen satt vi och stekte på gräset, jag & Simone gick upp en sväng på Campus förskola och sa hej, jag ska börja jobba där på måndag så skulle kolla när jag skulle komma. Sen var det dags för skolavslutningen, rektorn höll ett tråkigt tal men sen fick vi tårta, prinsesstårta, det var sjukt gott men kände mig mätt efter allt det andra innan. Efter fikat var det brännboll för alla som ville så jag gick och Simone gick dit men hon spelade inte. Jag är verkligen sämst på brännboll men det är ju så jävla kul, vårat lag vann iallafall. Det var ettorna mot tvåorna. Sen blev det Badhusparken med ett gäng. Kevin, Dennis, Dennis och Petter skulle bada så jag och Simone följde med ner, jag hade också badat om jag inte hade haft vita trosor på mig, dum dag att välja det på. Drog hem lite innan sju och duschade, svettades som en gris. Sen gick jag ut en sväng med Theo så han också fick se det fina vädret. Somnade typ tio igår, var astrött efter att ha varit ute i solen typ hela dagen.

Idag vet jag inte vad som händer, vaknade för bara en stund sen. Simone ville att vi skulle gå ner på stan sen och kolla på alla fulla nior. Vi får se vad som händer, känner mig inte så jävla pigg idag. Men nu ska jag göra mig något att äta så vi hörs sen. Ha en bra dag! Puss.


9/6

Sitter just nu på skolan med Simone och ska göra klart en uppgift som jag helt glömt bort. Fick även veta lite av mina betyg nyss och jag gillar det. Idag har vi bara tagit det lugnt, hade en frågetävling och så blev det fika. Egentligen skulle vi ha spelat brännboll men det var så dåligt väder så det kanske blir imorgon istället.

Det här är till dig Anna: Det är så jobbigt att vi bor så långt ifrån varandra, speciellt nu när du inte mår så speciellt bra. Jag vill krama om dig och säga att allting kommer att ordna sig med tiden. Jag vill att du ska veta att allting inte är ditt fel, det är lika mycket hans. Det är inte bara du som ska ändra på dig för att det ska bli bra. Du är bra precis som du är och ser han inte det så är han inte värd dig. Jag älskar dig mer än det finns stjärnor på himlen, det finns ingen som förstår mig som du. Jag är så glad att jag har dig vid min sida. Glöm aldrig bort hur bra du är. Du är min andra halva och bästa vän, jag vill aldrig vara utan dig. Forever never ends.


8/6

jag kan inte sluta gråta
för verkligheten gör det för
svårt att andas ikväll och jag
tänder ett ljus för alla döda

hjärtan som slutar slå
lungor som slutar andas
änglar som ryckts ifrån oss

ibland känns det som att
hela världen stannar upp och
ingenting är verkligt och ibland
undrar man vad meningen med livet
är när alla ändå bara dör

men det spelar ingen roll hur mycket
man gråter för ni är fortfarande
borta när tårarna torkat



Vila i frid, Niklas.


7/6

Nu är jag hemma och jag vill bara åka bort igen. Det är sjukt tomt utan Anna och jag trivs inte här längre. Så om jag fick bestämma så hade jag flyttat ifrån den här hålan för länge sen. Som tur är så är det bara ett år kvar och efter det kan jag göra vad jag vill. Då ska jag & Anna göra alla mil till meter.

I fredags när jag kom så blev det grillat till middag, det satt sjukt fint i magen. Senare på kvällen chillade vi lite och sen drog vi ner till stan med Mia och Mari. Där var det väl inte jätteroligt så Joakim & Patrik hämtade upp oss så vi cruisade runt lite och drack grogg. Åkte hem runt två, halv tre och somnade på en gång.

I lördags var det grillparty som gällde. Vi hade något att göra hela dagen, klev upp typ elva och drog ner på stan vid två. Träffade upp Mari och fixade bolaget, sen drog vi och handlade mat. Efter det blev det stressigt, kom hem typ halv fem och då skulle vi duscha, fixa oss, göra potatisgratäng, sallad och sånt där. Tjejerna kom vid sex-tiden och då var det fullt ös. Grillade, skrattade, spelade ölspel osv. Det blev lite kubb och fotboll också med smågrabbarna, det var riktigt kul. Runt elva eller tolv gjorde vi misstaget och gick ner på stan för att gå på krogen. Det var heldött över hela stan, inte ens på tivolit var det mycket folk. Det sög ganska rejält men jag & Anna hann åka en karusell innan vi började gå hemåt. Efter två timmar? kom vi hem, en promenad som annars tar typ en halvtimme. Skallade kudden på en gång och sov gött sen.

Igår klev vi också upp tidigt, piggare än vad jag hade väntat mig. Fixade oss och drog ner med pappsen på marknaden, jag tyckte inte att var några bra stånd alls. Träffade upp Joakim senare och åkte hem till honom för att äta middag, det bjöds på tacopaj. Sjukt jävla gött alltså! Vi tittade på tre filmer innan vi åkte hem också - Stockholm Boogie, Case 39 och Joy Ride 2. Jag & Anna tog bussen hem nio och slapp gå hem, Kim och någon tjej till skjutsade hem oss. Mycket gulligt! Tittade på någon film på trean när vi kom hem och somnade vi.

Idag skulle Anna på skolan och då följde jag med. Dom skulle bara ha massage på lektionen och jag fick agera visningsobjekt. Läraren masserade mina händer och visade dom andra hur dom skulle göra och jag klagade inte för det var riktigt skönt. Vem fan tackar nej till massage? Hahaha. Sen kom Marko och hämtade mig och skjutsade ner mig till bussen till Sundsvall, det gick ovanligt fort idag. Sen sov jag under hela tågresan så innan jag visste ordet av så var jag hemma i stan.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan äta middag. Ikväll ska jag till Simone och äta tårta, hon fyller 19 år idag. Grattis älskade du, jag hoppas att du får en kanondag. Jag älskar dig högre än himlen, syster From. Men vi hörs imorgon eller så, då är jag leeeeeeedig. Jag älskar det. Puss och skepp ohoj!


5/6

Ikväll ska vi röja som aldrig förr!
För musiken är på max, grillen ska bli på max och livet är på max.
IKVÄLL BLIR DET MAAAAAAAX! - det kan bli ett jävla drag på max ;)
Hörs på måndag när jag kommer hem. Ha det bra, HÄÄÄÄÄJ!


<3


3/6

Idag har det bara varit lugnt på skolan, gjorde klart sånt som man ligger efter med men som tur är så är jag klar med allt. Planerade lite aktiviter till nästa vecka då vi inte har några vanliga lektioner, nästa onsdag ska vi iallafall spela brännboll, vilket ska bli riktigt kul. Sen får vi se vad vi mer hittar på. Efter skolan gick jag på stan med mamma och Evelina, köpte en sån där grej som man har rökelse i och korta strumpor. Det är sånt som kan vara bra att ha.

Imorgon är det studenten så ska ner och titta på treorna från skolan. Jag är faktiskt inte ledsen över att jag har ett år kvar trots att jag kunde ha gått ut för ett år sen. Men jag har haft en del jobbiga år och nu finns det ingenting att göra åt saken så varför ska man sura? Utan dom åren hade jag aldrig haft en så underbar klass som jag har nu, jag hade aldrig träffat dessa helt fantastiska människor, både lärare och elever. Det ska bli skönt med ett år till i skolan, slippa tänka på att skaffa jobb osv.

Imorgon åker jag äntligen till Härnösand också, tjugo i två går tåget. Ska bli skönt att komma bort ett tag, kommer hem igen på måndag mitt på dagen. Jag känner på mig att den här helgen kommer bli helt galen! Jag längtar så sjukt mycket efter Anna, min bästa vän. Jag älskar dig!

Nu ska jag packa lite så att jag slipper stressa imorgon, vi hörs imorgon eller så blir det efter helgen när jag kommer hem. Jag hoppas att alla som tar studenten får en kanonbra dag! Puss & skepp ohoj.


Sommartider.


Mer bilder finns på bilddagboken - theycallmeEm

CoolStuff.

Nu vill CoolStuff pusha för sina taggar och
ALLA som lägger upp en länk får ett prylpaket gratis.
Bestående av: Lysdiodsficklampa med solceller, Kylmugg,
Värmehjärta, Massagegubben och Ice Shooters 4-pack!
Det totala värdet är 215 kr. Självklart betalar dom för frakten.
Kom igen nu! Där kan ni köpa 20-årspresent till mig ;)



2/6

Sjukt rolig kväll igår! Blev inte så många från klassen men vi hade en bra kväll ändå, det var länge sen jag skrattade så mycket. Underbara människor! Det blev grillning och kubbspel, så otroligt mysigt. Runt elva-tiden drog jag, Emma, Simone & Sandra in på stan för att kolla läget på Österäng där det tydligen skulle vara asmycket folk. Det var inte så mycket folk som man hade förväntat sig men träffade en hel del sköna människor. Vi hängde där ett tag och runt tolv drog alla hem, Simone följde med mig hem och sov här. Det var ett bra tag sen sist.

Idag hade vi som tur var sovmorgon till tolv men vi var ändå pigga och glada vid tio eller iallafall jag. Kändes inte ens som om jag hade druckit igår. Drog ner på skolan och åt lunch, höll på att svettas ihjäl på vägen ner. Så grymt fint väder, jag älskar det! Sen hade vi fritidskunskap, där redovisade några och sen hade vi en musiktävling. Det var roligt men tyvärr vann inte mitt lag men vi var duktiga ändå. Efter skolan drog jag, Kajsa, Simone, Caroline och Sandra på Subway och käkade. Sen drog typ alla så jag & Kajsa mötte upp Marcus & co och drog runt på stan. Åkte hem runt fem och nu har jag ätit mat, ska städa rummet snart.¨

Kommer att lägga upp några bilder här sen men alla bilder kommer att ligga på Facebook & bilddagboken. Så gå in där och kika på dom, riktigt heta bilder. Btw, tack allihopa för en kväll som var helt awesome! Det gör vi om snart. Aja, vi hörs när vi hörs. Ha det bra, puss.

1/6

Nu är det äntligen juni och det känns verkligen att sommaren är här. Ikväll blir det grillning och kubb med klassen, det vill säga dom som orkar komma dit. Men jag ser fram emot det, det är finväder och det är helt underbara människor jag ska vara med. Jag känner mig sjukt stressad för jag ska vara där om typ en timme.

Igår var det Körfältsgrillen som gällde, jag tyckte att det var lite folk men andra säger att det var sjukt mycket folk. Det var väl något som jag missade, jag hade iaf jättekul där förutom att jag höll på att frysa fötterna av mig. Jag & Kajsa gick hem till mig vid tolv och slocknade på en gång.


Nu ska jag göra mig klar, sen ringa Hampus och sen ska vi åka. Hörs imorgon! Ha en bra kväll. Puss!




RSS 2.0