30/4

Skönt att jag är ledig idag! Idag är det alltså Valborgsmässoafton och vad kvällen bjuder på vet jag inte riktigt än. Jag vet iallafall att jag, Ante och mamma ska ner till Pepsi och grilla och dricka gott och efter det sätter jag mig nog på en buss och åker till Frösön till min kära Fiia. Sen får vi se vad kvällen har att bjuda på, en sväng ner till Badhusparken kanske. Tiden får utvisa! Vad ska ni andra göra ikväll? Nej, nu ska jag ta mig något att äta och sen ska väl hoppa in i duschen. Vi hörs imorgon, ha en bra kväll. Puss!

Anna Katarina Sundin Theng, jag behöver inte säga mer.


That should be me.

That should be me, holding your hand
That should be me, making you laugh
That should be me, this is so sad
That should be me, that should be me

That should be me feeling your kiss
That should be me, buying you gifts
This is so wrong, I can't go on
Do you believe..That that should be me

You said you needed a little time
From my mistakes
Its funny how you used that time
To have me replaced



29/4

Först och främst måste jag säga grattis till en av dom bästa vännerna jag har, GRATTIS ABBE! <3
Jag är hemma från praktiken idag också, jag känner verkligen ingen ork till det just nu. Miljoner tankar bara snurrar runt i mitt huvud, jag vet inte vad jag ska ta mig till. Ett plus är ju att det är Valborg imorgon, då blir det grillat och potatissallad hos Pepsi och en massa alkohol. Och ännu bättre är ju att jag slipper tänka på praktiken eftersom att jag är leeedig! Nu har jag suttit och pillat lite på Anna's blogg. Jag har fixat en design åt henne efter som att bloggen såg hemsk ut innan, tyvärr kan jag inte göra egna designer så jag fick hitta någon fin på internet. Jag hoppas att hon blir nöjd över det jag har gjort, jag tycker iallafall att det blev bra. Förhoppningsvis kommer mamma hem snart så att vi kan fixa Abbe's födelsedagspresent. Sen vet jag inte alls vad som händer, rummet behövs ju inte städas så det är ju skönt. Det är iallafall Ghost Whisperer ikväll och det ska jag se! Nej, nu börjar det låta tjatigt här, hörs när vi hörs. Puss och skepp ohoj!


Städning.

Ibland är det kanske bra att vara deprimerad. För varje gång jag mår sämre än vanligt så städar jag. Nu har jag dammtorkat hela mitt rum, dammsugit och skurat golven, det känns riktigt bra. Ska bädda rent i sängen också men just nu är täckena, kuddarna och madrassen ute på balkongen för vädring. Ska bli riktigt skönt att sova i ett nystädad rum i en nybäddad säng, ska ta mig en dusch eller ett bad snart också och ha i hårinpackning och sen kanske jag gör en ansiktsmask. Efter det kommer jag må mycket bättre! Imorgon ska jag försöka ta mig iväg på praktiken också, det är sista dagen för den här veckan för på fredag är jag ledig. Då blir det middag hos Pepsi, grillat och potatissallad, kommer sitta fint i magen. Till det blir det även alkohol, sen får vi se vad kvällen har att bjuda på. Fiia ville att jag skulle komma förbi henne så det kanske jag gör. Jag hade hoppats på att Anna skulle komma men det verkar inte bli så, tyvärr. Det suger verkligen för jag vill verkligen träffa henne, det är över ett år sen sist och det finns ju en anledning till att vi inte har träffats på så länge. Men det har vi lagt bakom oss så nu börjar vi om. Åååh, det gör mig så ledsen att hon inte kommer men vi lär vi ses en annan helg.

Nu ska jag duscha innan jag svettas ihjäl och sen är det Grey's Anatomy som gäller, vi hörs imorgon.
Ha en bra kväll. Puss och skepp ohoj! (Jag önskar att du kunde ändra dig och komma till mig, bästa vän)


28/4

Idag känns ingenting bra. Jag vill gråta och jag vill skrika men jag försöker hålla huvudet högt.
När kommer detta att vända? När kommer jag att skratta och le utan att dölja sorgen bakom allt?
Jag är rädd för att jag snart kommer att falla och jag vet inte om jag kommer att orka ta mig upp.
Jag behöver dig. Jag har varit ifrån dig så länge nu och du är den enda som förstår mig.


27/4

Praktiken idag var riktigt slapp, det var bara fyra barn som skulle vara på fritids idag och den ena gick hem efter mellis. Så idag har vi bakat chokladrutor till Öppet hus nästa vecka, det var mysigt och barnen älskade att baka. Kakorna blev riktigt bra och det luktade riktigt gott. Fick gå hem vid fyra så då åkte jag först ner på stan en sväng och sen direkt ner på Coop för att möta mamma, Ante och Tobbe. Handlade lite och sen gick vi hem och beställde pizza. Det blev en halvt inbakt med fläskfilé så nu är jag proppmätt! Nu ska jag bara ta det lugnt för rör jag mig så är jag rädd för att jag kommer att spy. Men vi hörs, skepp ohoj!

JAG VILL ATT DU KOMMER PÅ FREDAG!!

-

Det är över nu men jag kommer ihåg alla dagar med dig.
Jag kommer alltid att älska dig och jag glömmer dig aldrig.
Du var det fina med livet.


<3

JAG ÄLSKAR DIG
Trots allt som hänt mellan oss är du min andra halva,
det finns ingen som kan ta den platsen ifrån dig Anna.
Vi lägger det gamla bakom oss och går vidare nu.


Första dagen på praktiken.

Nu har jag kommit hem från praktiken, fick gå tidigare idag. Det har gått jättebra, barnen är jättesnälla men det är lite tråkigt att dom är så självständiga. Jag är ju inte van vid sånt eftersom att jag har varit på dagis dom andra gångerna, jag är van vid att barnen är beroende av en vuxen. När jag kom dit idag så pratade jag & Lisa först med Bengt som ska vara min handledare, tror jag och sen gick vi ut, jag satt och tittade på ett gäng tjejer som spelade något bollspel jag aldrig hört talas om förut. Sen gick vi in och åt mellis, efter mellanmålet spelade jag spel med några killar innan jag fick gå hem. Det var ganska mysigt! Så det här känns ganska bra.

Nu sitter jag hemma och gör ingenting, tänkte ringa Anna snart och övertala henne om att komma hit i helgen och fira Valborg med mig. Det är över ett år sen vi sågs sist pga en massa skit som hänt mellan oss men jag känner att det är dags att lägga det bakom mig. Efter allt vi har gått igenom tillsammans så känns det inte rätt att bara kasta bort allting. Hon kommer alltid att vara min andra halva. Det kan ingenting någonsin ändra på. SÅ ANNA, NU TYCKER JAG ATT DET ÄR DAGS ATT VI SES SÅ TA OCH PALLRA DITT ARSLE HIT PÅ FREDAG! <3

26/4

Nu sitter jag och äter frukost, havregrynsgröt och ett glas mjölk. Sen ska jag göra mig klar, ska vara nere på skolan halv ett för då ska jag träffa Lisa och sen skjutsar hon mig till praktiken idag. Så idag är jag hemma efter fem nångång, det är egentligen drygt att sluta så sent men jag har ju sovmorgon! Men vi hörs senare så ska jag berätta om allting gick bra idag. Puss!

DET HÄR ÄR TILL ANNA! Ta och kirra biffen nu så att vi kan fira Valborg tillsammans. Puss på stjärten!

25/4

Den här helgen har varit riktigt seg fast den har ändå gått sjukt fort, känns som om jag har sovit igenom den för helt plötsligt var det söndag och imorgon börjar min praktik. Skönt att jag börjar klockan ett, så att jag är pigg och glad när jag ska träffa barnen och personalen på Lillsjöskolans fritids. Jag ser fram emot det men det är ändå lite läskigt eftersom att jag aldrig har haft praktik på ett fritids förut men det kan väl inte vara så svårt?

Nästa helg kommer att bli bättre för då är det Valborg och om vädret tillåter så ska vi till Pepsi och grilla & dricka öl. Det kommer att bli nice och efter det lär det ju bli feeest, ska väl antagligen ner till Badhusparken och kika på brasan och träffa folk också men det tar vi då. Nu ska jag kolla på tv med mamma, hörs när vi hörs. Puss!


Muffins.


Muffins med hallon och vit choklad.
Dom blev riktigt goda, kan jag lova er ;)


Bloggen.

Gör som jag och bli medlem på den här sidan.
En jättebra sida för alla bloggare.
När du blir medlem kommer din blogg få fler läsare atomatiskt.
Man kan även skapa egna banners till sin blogg
som sedan kommer visas upp på andras bloggar.


24/4

Fan vad klockan är mycket, tiden har bara runnit iväg idag och vad jag kan minnas så har jag inte gjort något alls idag. Sitter iallafall och tittar på Kopps nu med mamma och Ante, vilken jävla film alltså! Den är helt sjukt rolig och dom är verkligen ett gäng stolpskott. Sen ska jag försöka få med mig någon ner på Coop så vi kan köpa vit choklad och hallon, för jag & Ante kom på att vi ska baka muffins och det känns som om dom kommer att bli riktigt goda. Annars blir det lugnt ikväll, utelivet i Östersund suger. Neeej, nu ska jag ska jag tjata så mycket att dom blöder i öronen på dom, jag vägrar gå själv. Ha en bra kväll, puss och skepp ohoj!



DU ÄR SÅ, YEAH YEAH, WOW WOW!


-

Ja, nog vet jag att jag borde glömma dig,
försöka förstå att du inte älskar mig.
Jag vet nog att jag borde öppna ögonen och se,
att det inte längre är jag som får dig att le.
Ja, nog har jag allt förstått att du inte saknar mig,
så varför ska jag gråta och längta efter dig?
Och varför ska jag ropa, när du ändå inget hör,
och varför plågar jag mig själv så mitt hjärta nästan dör?
Ja, nog vet jag att jag borde glömma dig,
försöka att förstå att du inte älskar mig.
M.N


23/4

Så otroligt skönt att sova så länge man vill, jag vaknade vid halv ett och var utvilad och på bra humör. Nu har jag precis duschat, jag har ingen aning om vad jag ska hitta på nu. Ta tag i lite läxor eller kanske städa rummet? Ska kanske börja med salladen som vi ska ha till middagen så fort Ante och mamma kommer hem från affärn, idag blir det lövbiff och potatisgratäng, göttans! Senare ikväll vet jag inte vad som händer, kanske ska ringa Emma och höra vad hon tänkte hitta på ikväll, annars tänkte jag ha en lugn filmkväll med mig själv. Ska be Ante ladda hem Eight Below också, så jävla bra film och sen ska jag fan ta och se My sisters keeper som jag har tänkt att se varenda dag nu. Jag hoppas att alla har kul på Vårforum, jag hade också velat vara där men plånboken säger ifrån. Det suger! Men nu ska jag trösta mig med en cigg och sen ska jag ta mig något att äta, magen skriker efter mat. Ha en bra fredag! Puss.


Pappa.

Jag saknar dig så mycket
Kan du inte komma hem nu?
<3



Håkan Lundqvist
610622 - 061122
jag lever för dig nu


22/4

Gött, nu har man fixat praktik också. Ska vara på Lillsjöskolans fritids och jag har världens skönaste arbetstider, börjar ett och slutar fem så då får jag sooovmorgon och vem gillar inte det? Ska på skolan på måndag vid halv ett så skulle Lisa skjutsa dit mig så snäll som hon är.

Nu är jag hemma och chillar, är så sjukt trött att jag inte orkar göra något plus att det är ganska kallt ute. Jag tror att jag ska dammsuga mitt rum och dammtorka om jag orkar så vi får se. Nu har jag fan ingenting mer att skriva så jag kanske skriver mer sen om jag har något vettigt att berätta, annars skriver jag imorgon eftersom att jag måste skriva minst en gång per dag, annars mår jag dåligt. Hahah! Jaja, ha en bra dag. Puss!


Forever never ends.

någon kan väl hålla hennes hand ikväll
någon kan väl torka hennes tårar och laga hålet i hennes hjärta
någon kan väl lova henne att allt blir bra imorgon
det blir bra imorgon

det faller ingen snö i år
men min bästa vän faller
och hennes hjärta slår inte jämna slag
jag tror inte det slår alls


-
ALLA BEGÅR MISSTAG NÅGON GÅNG
jag antar att det gör oss mer mänskliga
det är bästa är att glömma och gå vidare
det är precis det jag har gjort

JAG ÄLSKAR DIG - A


21/4

Först och främst måste jag bara säga, fyfan vilket jävla väder! Det snöar och det är inte lite heller, nu blir jag verkligen deprimerad. Jag som trodde att vi skulle få fint väder nu med sol och värme, inte en massa skitsnö! Jag funderar stark på att gå i ide och sen kan ju någon väcka mig när det här är över? Men nog om detta väder, jag skulle egentligen ner på skolan idag och prata med några lärare men imorse när jag vaknade hade jag en sprängande huvudvärk, kändes som om skallen skulle explodera vilken sekund som helst. Så jag somnade om och vaknade typ halv två, riktigt skönt att få sova ut. Nu ska jag snart ta mig en dusch eller kanske ett bad, egentligen hatar jag att bada, det är så sjukt tråkigt men det skulle vara skönt. Senare ska jag ta och se My sisters keeper som jag egentligen tänkte se igår men glömde bort och sen ikväll är det Grey's Anatomy! Men nu ska klä av mig naken och bli blöt. Vi hörs när vi hörs, ha det så bra. Puss och kram!




VAFAN!? JÄVLA SKITSNÖ!


20/4

Idag har jag först varit på skolan och suttit och väntat på en lärare som aldrig kom i två timmar, sen blev jag less och gick. Då kom mamma ner på stan så vi gick runt lite, köpte mig en ny BH och matchande trosor och så köpte jag mig ett linne. Sen vid halv ett åkte jag, mamma och Ante till Lugnvik för att kolla på en lägenhet åt Ante. Den var jättefin, en ganska stor etta. Så nu ska han bara skriva på kontrakten och sen flyttar han dit, kommer att bli lite tomt här hemma utan honom men ändå skönt på ett sätt. Nu är det bara jag som ska ha en lägenhet så att jag får flytta härifrån! Efter vi var klar i Lugnvik så tog jag och Ante bussen till Sängjätten för att kolla på en säng, jag vill också ha en ny säng, så jävla sköna sängar där. Nu är jag hemma och har precis ätit lite sallad, sjukt gött! Jag är så sjukt trött så ikväll blir det bara lugnt, ska ta och titta på My sisters keeper, tänkte jag. Och sen ska jag sooooova. Mmmhm, gött!

Nu ska jag iallafall försöka städa lite på rummet för det kan verkligen behövas ser jag nu, i hörlurarna spelas just nu Johan Alander - Vägen hit, förjävla fin låt. Fast jag gillar alla Johan's låtar. Nej, nu har jag inte tid med det här längre. Vi hörs sen. SKEPP OHOJ och allt sånt där annat coolt.

JUST DET, GRATTIS TILL MIG SJÄLV PÅ NAMNSDAGEN.
ÄNTLIGEN ÄR EMELIE-DAGEN TILLBAKS, DET ÄR NICE!

Vägen hit.

Johan Alander - Vägen hit
En fin låt om Östersund


19/4

Har fortfarande ingen praktik men ska iväg på skolan imorgon och träffa Elna så hon får hjälpa mig med det. Men trots det så fick jag ingen sovmorgon, mamma väckte mig typ tio och ville ha med mig ner på Coop när hon skulle handla en massa. Sen när vi kom hem satt vi oss och fikade gott bröd och sedan ett wienerbröd, hela familjen faktiskt och det är inte vanligt att det händer. Snart ska vi åka på badet, dom ska träna och jag ska simma eftersom att jag inte har träningskort på Step in, utan på Fristilen. Men det ska bli skönt att bada lite, det var ett tag sen jag var där. Förhoppningsvis kommer dom andra och badar med mig efter att dom har tränat klart.

Nej, nu ska jag packa ihop lite grejer och sen ska vi åka. Hoppas ni andra får en bra dag! Puss.


18/4

Vad händer idag då? Jag har faktiskt ingen aning, det är ju fint väder så man kanske ska gå ut på en promenad. Senare ska jag iallafall träffa P, vi lär väl se någon film eller göra något annat kul. Nu tänkte jag iallafall ta mig en dusch odh sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Ni får ha en bra dag, puss!

Och idag är det ingen vanlig dag för idag fyller en tjej jag brukade kalla min bästa vän år,
så grattis Ellen på 18-årsdagen. Jag hoppas att du får en underbar dag med mycket presenter.
Jag saknar dig.


17/4

Idag är jag trött och har ont i huvudet + världens träningsvärk.
Så idag ska jag bara ta det lugnt för vem vill gå ut när det snöar?
Jag hatar snö, jag vill ha sommar nu på en gång.


16/4

Nu är den här veckan slut också, skönt med helg! Idag hade vi fystest på idrotten och det gick väl sådär, kände mig inte riktigt pigg eftersom att jag inte var på topp igår så jag kunde inte göra mitt bästa men jag gjorde så gott jag kunde. Efter lunchen hade vi FSF och där gjorde vi dockteater, min grupps handlade om en farmor, en storebror och en lillebror som skulle gå till parken för att leka och där möter dom en aggressiv alkoholist och han anser att parken är hans och sen försöker han råna dom men då kommer monstret och räddar dom. Hahah, den var så jävla rolig. Jag var med Kajsa, Caroline, Sandra B, Adam och Patrik. Efter skolan försökte jag hitta en praktik men utan resultat och våran praktik börjar ju på måndag men då ska jag ner på skolan istället och försöka hitta någon.

Nu tittar jag på Talang med mamma, förjävla bra program. Det är bäst när folk gör bort sig! Just nu är det någon gammal tant som ska framföra en protest? Jävlar, hon gick vidare också. Hahah, det var det värsta jag sett. Snart ska jag äta morätter, gurka och fresh island-dip. Det väcker fina minnen och du vet nog vem du är. Nu ska jag ta mig en rök och sedan hänga med i programmet. Ha en bra kväll. Puss!

15/4

Idag är jag hemma från skolan, mådde inte alls bra imorse. Huvudet kändes tungt, jag orkade knappt röra kroppen och så kändes det som om jag hade feber - Jag hoppas verkligen inte att jag blir sjuk nu för det har jag fan inte tid med. Nu känner det lite bättre men jag känner mig fortfarande lite hängig, ska ta mig en dusch eller ett bad snart så får vi se om det gör saken bättre. Ikväll är det Ghost Whisperer också, som jag har längtat, det är fan en evighet mellan programmen, en hel vecka. Men nu är det äntligen torsdag och då betyder det att det är fredag imorgon och helg, vad händer i helgen gott folk? Något roligt? Jag vill göra något riktigt kul för det var verkligen länge sen nu men i den här stan finns det väl ingenting "riktigt kul", skitstad.

Jag vill åka bort ett tag men vart ska jag åka? Det är ju inte precis så att jag är miljonär, tyvärr :/


Sommartider.


JAG VILL HA SOMMAR OCH MED DET MENAR JAG NU PÅ EN GÅNG


14/4

Sitter just nu och letar praktik för fullt, det är lite akut nu eftersom att den börjar på måndag men förhoppningsvis har jag ett ställe. Bara dom kunde svara i telefonen! Sen blir det skola och fritidskunskap, börjar tolv så det är ju skönt. Efter skolan ska jag på stan med Becck och hennes syster om det inte spöregnar.

Becck kom förbi en sväng igårkväll, hon behövde prata av sig lite och självklart ställer jag upp. Vi åkte en sväng till Raggarn och köpte cigg, hon har ju tagit körkortet nu och det gillar vi! Det var riktigt skönt att umgås lite med henne och bara prata, det var sjukt länge sen vi gjorde det nu. Det måste bli en ändring nu.

Men vi hörs när jag kommer hem från skolan/stan, ha en bra dag. Puss!


13/4

Igår blev det inget bloggande, jag glömde bort det och så var jag nästan för trött för att skriva något när jag kom hem. Jag hade iallafall en sjukt bra dag igår, underbart väder och skönt att vi slutade elva så efter lunchen blev det först en sväng på stan med Emma, Kajsa och Sofie. Efter det tag blev jag och Emma less på att gå på stan så vi drog bort till Österäng och spelade basket istället med Kevin, Dennis, Dennis och Tobbe. Det var sjukt kul. Det blev både match och 21, jag var grym! Hahah. När solen försvann och vi hade spelat ett bra tag så drog jag och Emma upp till Fristilen och tränade, det var verkligen sjukt skönt. Gick på rullbandet och sen tränade vi mage osv. Det här ska bli en rutin, okej!? Sen åkte jag hem - Duschade, kollade på tv tills jag blev för trött att hålla ögonen öppna så då gick jag och la mig, tror jag somnade på en gång.

Idag är jag hemma från skolan med både mensvärk och huvudvärk, inte så jävla okej. Så jag sov tills för en stund sen och nu vet jag inte vad jag ska göra. Funderar på att lägga mig en stund till men då kanske jag inte somnar ikväll. Jaja, vi får se vad jag hittar på. Vi hörs sen. Puss!



Jag saknar dig och det vet du.

I love you 'till the end.

I just want to see you
When you're all alone
I just want to catch you if I can
I just want to be there
When the morning light explodes
On your face it radiates
I can't escape
I love you 'till the end

I just want to tell you nothing
You don't want to hear
All I want is for you to say
Why don't you just take me
Where I've never been before
I know you want to hear me
Catch my breath
I love you 'till the end

I just want to be there
When we're caught in the rain
I just want to see you laugh not cry
I just want to feel you
When the night puts on it's cloak
I'm lost for words don't tell me
All I can say
I love you 'till the end


11/4

Sitter just nu och tittar på P.S I love you, det är verkligen en av dom absolut bästa filmerna jag har sett. Jag har sett den förut och jag älskar den bara mer när jag ser den igen. Om ni inte har sett den så rekomenderar jag verkligen att ni ser filmen, så fort som möjligt. Men nog om det nu, snart blir det middag och idag är det hemmagjorda langos, det kommer att sitta riktigt fint i min lilla mage. Efter middagen ska jag färga håret också, kommer inte ihåg vad färgen hette men det är någon brunfärg iallafall, lär väl vara bajs eller något. Hahah, närå! Men nu ska jag ta mig en rök och sen fortsätta titta på filmen. Hörs! Puss.


Kom igen då!

bloglovin

Jag vet att du vill.


10/4

Det var ganska bra kväll igår men det brukar ju alltid bli bra när man har roligt folk omkring sig. Men det blev inget krogbesök för någon av oss, vi satt här hela tiden och lyssnade på musik och bara pratade. Vid två-tiden åkte Ante, Dennis, Magda och Patrik till Torvalla på efterfest. Då gick jag och la mig för jag kände ingen ork till att åka dit när jag ändå redan var hemma, det är lite svårt att ta sig därifrån mitt i natten.

Idag har jag bara tagit det lugnt, tittat på tv och chillat. För några timmar sen gick jag och mamma ner på Donken och köpte mat, det var riktigt gott. Jag ska ju egentligen sluta att äta sådan skitmat men ibland är det fan svårt men nu ska jag ta mig i kragen och äta nyttigare för man mår ju bättre psykiskt då och det är ju det jag vill uppnå. Men nu ska jag fortsätta kolla på Millenium - Flickan som lekte med elden, efter det blir det Brottskod försvunnen, jag älskar det! Men vi hörs imorgon, puss och god kväll.

Lite alkohol med trevligt folk.

Just nu sitter mamma, Ante, Magda och Patrik i köket, jag blev tvungen att gå och kika datorn en sväng så då tänkte att jag skulle skriva lite här också. Snart kommer tönten Dennis hit också, han är alltid så tyst när han kommer men efter en halv öl så är på topp! Då går fan munnen oavbrutet på honom men det gillar vi. Vad som händer senare får vi se, kanske blir det en sväng på krogen om jag orkar men krogarna här i stan är så tråkiga. Men ibland måste man ju offra sig va? Nej men nu ska jag gå och vara lite social med dom andra i köket. Ha en bra kväll allihopa så hörs vi imorgon. Jag hoppas på en toppenkväll iallafall. Puss!


9/4

Snart blir det kycklingtacos till middag, till det blir det en öl och sen får vi se om kvällen har något extra roligt att erbjuda. Det är bara att ni hör av er om ni vet något! Nu ska jag hjälpa mamma med maten, hörs när vi hörs. Puss!

8/4

Nu har jag precis kommit hem efter en dag på stan med mamma. Jag har haft en riktigt bra dag men en massa shopping! Mitt i shoppingen gick vi även på Eastern Palace och åt lunchbuffé, det satt riktigt fint i magen. Och efter det så blev det ännu mer shoppning, jag köpte ett par nya jeans, två baslinnen (vitt och svart), en orange tröja, ett svart linne med knappar, ögonfransböjare, hårnålar och två par solglasögon. Tänkte slänga in bilder på allt jag köpt så ni får se allt det fina. Innan vi åkte hem så åkte vi bort på Ö&B för att kolla lite, där köpte vi lite småsaker. Nu ska jag och mina fötter vila lite framför tv;n, man blir verkligen helt slut efter en dag på stan. Vi hörs sen eller något sådant, puss.




7/4

Jag har ont i halsen och beslutsångest. Jag vet inte vad jag ska ta mig till.
Men vi får vänta och se om det ens finns något att fundera över. Imorgon.

Dagen har för övrigt
varit bra, jag har varit ute en stund i det fina vädret.
För en stund åt jag våfflor med hjortronsylt och grädde, det är finfina grejer.
Vad som händer nu vet jag inte, jag har inte planerat något så vi får väl se.
Nu tänkte jag iallafall gå ut och ta en rök. Vi hörs, puss!




Storsjöyran 2009
Ett jävla fint minne


I miss you.

Jag gick förbi dig på stan, såg ut som du var glad
du gick med din nya som jag vet du har
och du såg mig nog innan jag vek av
försökte spela cool som att allting var normalt
men i själva verket är jag kvar i mitt skal
och jag vill tränga ut dig men du kommer tillbaks såklart
i mitt sagoland tar du mig i hand igen
inga fler bråk och gråt - där är vi sams igen

och dom spelar våran låt som i spanien
Tar av oss våra skor och vi tar en liten dans till den
men när jag vaknar upp så saknar jag ditt ansikte
tänker på den dan du stack - för mig: det bara fanns inte
varför kan jag inte bara ta och glömma dig
varför kommer du tillbaks i mina drömmar säg
inatt tänkte jag på när vi gjorde våran söndagsgrej
hur blir jag hel igen efter du tog sönder mig
jag tömmer mig över dom ackorden som jag lagt
låter pianot spela ända tills det blir kolsvart
och låter stråkarna ta oss iväg till vår plats
kan inte släppa dig - det enda som jag tänker är att

En gång i tiden var du min men nu är du bara en dröm
jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund
men jag vaknar upp i min ensamhet i vårt så kallade rum
vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm


6/4

Fortfarande kalasfint väder ute! Nu blir det tacos till middag och sen blir det kanske en promenad.
Vi hörs när vi hörs, har ingen direkt ork eller tid att skriva blogg nu när jag är ledig. Ha det bra, puss!

Nyttigt!


En god fruktsallad och Pearl Harbor
Det är fina grejer vill jag lova


5/4 - 3 år

5 april 2007 - Den bästa dagen i mitt liv
Idag är det tre år sen och jag saknar dig
En del av mitt hjärta tillhör alltid dig
Du var min bästa vän och min kärlek

070405 - 071129
238 dagar


4/4

Så otroligt fint väder idag, inte ett enda moln på himlen så jag och mamma bestämde oss för att ta en promenad. Det var verkligen skönt, man ska ta vara på det fina vädret när det är här för rätt som det är så spöregnar det eller ännu värre, så snöar det. Man blev lite trött av den där promenaden så nu ligger jag i mammas säng med datorn i knät, kanske ska ta och se en film för att fördriva tiden lite. Om nu vet något roligare att göra så är det bara att höra av sig men vad finns det att göra i Östersund på en söndag egentligen? Jaja, nu har jag ingenting mer att skriva. Vi hörs! Puss.

3/4

Sjukt fint väder ute! Kom precis hem från Coop, har varit med mamma och handlat. Idag blir det kalasgod middag, först toast & skageröra (det bästa som finns) och sen fläskfilé med potatisgratäng, bea och sallad. Mmhm, fan vad gott det kommer att bli. Ska kanske ta och baka något gott som man kan äta till efterätt, om jag orkar.

Ikväll vet jag inte vad som händer, ska nog bara ta det lugnt och titta på tv/film. Imorgon ska jag iallafall kanske på badet med Emma och Mickis, har inte hört något mer så jag vet inte hur det blir ännu. Men det skulle vara kul, det var ett tag sen jag var där nu. Vi får se hur det blir!

Nu ska jag sätta mig på balkongen och ta en rök! Vi hörs senare kanske, om inte så ha en bra kväll. Puss!


2/4

Städar rummet och lyssnar på musik, just nu Uncle Kracker - Follow Me.
Det är sjukt varmt så efter städningen blir det en dusch, hörs senare. Puss!


1/4

Äntligen lov! Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt för jag är så jävla trött, om inte Emma och Mickis ringer och berättar att det är något kul på gång. Idag är min hjärna tom så jag vet inte vad jag ska skriva. Vi målade ägg idag på lektionen, det var mysigt. Sen slutade vi och då gick jag till Emma och hängde med henne och Mickis, sen kom Stefan och Dennis, då spelade vi spel. Sen blev jag trött och åkte hem, det var allt ifrån mig just nu. Jag ska ta mig något att äta och sen ska jag sova en stund. Adjöken!

April april, jag kan lura dig vart jag vill.
Eller något.




RSS 2.0