När natten är här - ska jag lämna allt tillbaks.

Jag släpper taget nu, jag släpper taget om något som kunde ha blivit så bra. Men det blir inte alltid som man hade tänkt sig. Man får inte alltid som man vill. Jag kommer alltid att le lite mer när det är du som hör av dig, även fast du aldrig gör det längre. Jag vill bara göra den där kvällen ogjord, den där kvällen då allting blev så fel. Jag saknar att se ditt namn på displayen. Jag saknar att le lite extra. Jag saknar dig. Jag önskar att allting vore annorlunda. Att det var som förut.

Radion spelar aldrig våran sång.

Somnade till Pippi på de sju haven med Hugo förut. Det var riktigt skönt. När vi sedan vaknade var det dags för middag, det blev färsk pasta och baconsås. Efter det har jag bara legat i soffan framför tvn och tagit det lugnt. Skönare söndag! Hugo åkte hem för en stund sedan så nu är det sjukt tyst här, alldeles för tyst. Lilla trollunge! Att man kan bli så glad av en sån liten person. För honom skulle jag kunna gå genom eld och vatten. Idag la han armen runt mig, la huvudet på min axel och sa; Jag älskar dig. Det var det finaste jag hört på otroligt länge. 

Nu tittar jag på Minuten på ettan där E.M.D tydligen ska vara med och tävla nu. Snart blir det lite mysfika och antagligen Big Brother. Jag vet inte, kanske lägger mig i sängen och tittar på något annat istället. BB är inte riktigt mitt program.

Hahah, såg en grej på Facebook nyss.
Gå till Google översätt. Sätt inställningarna från tyska till turkiska och skriv bokstaven ä 15 gånger i rutan. Jag säger; GÖR DET!

27/2

Godmorgon! Länge sen jag satt uppe och skrev blogg såhär tidigt på en söndag. Hugo väckte mig för en timme sedan och ville ha frukost. Nu sitter vi och tittar på Mumin. Idag har jag inte en aning om vad som händer, det brukar inte hända så mycket roligt på söndagar så lär väl bara sitta hemma och ta det lugnt eller ta en skön promenad senare. Hoppas att det är lika skönt väder som det var igår.


Jimmy och jag i fredags.

26/2

Blev utgång igår trots allt. Vi började hos Kajsa. Jag, Kajsa, Tommy, Måns, Fiia och Sanna. Senare åkte vi åt olika håll men jag och Kajsa åkte ut till Frösö sportstuga, där var det mycket folk och det var roligt att träffa folk man kände men inte har träffat på år och dagar. Speciellt när man inte ens känner igen dem. Efter några timmar där borta så åkte vi in till stan för att träffa Niclas. Gick upp till någon brud och där sög det så till slut blev jag för less och gick hem eller jag fick skjuts som tur var. Måste ha sett lite fult ut när jag låg där i min snödriva i väntan på hämtning. Lite pinsamt var det när en kille på skolan gick förbi och frågade hur det var med mig. Hahaha! Men shit happens. Men över lag var det en bra kväll.

Idag har jag hjälpt min mormor att flytta, det gick väl sådär eftersom att jag var galet bakis. Trodde jag skulle svimma minst femtio gånger men ett stort plus var att jag fick bakismat som tack för hjälpen. Min söta mormor bjöd alla som hjälpte till på pizza, awesome! Kom hem därifrån vid fyra, då däckade både jag och Hugo ihop på soffan. Skönt med en powenap. Just nu myser jag och Hugo framför Nicke Nyfiken med chips, dipp, cola och festis. Helt okej bakisdag! Nej, har inte tid nu.

I just don't want to miss you tonight.

Idag har jag bara tagit det lugnt, låg i sängen till halv ett och sedan i mammas säng framför tvn i några timmar. Sjukt skönt att inte göra ett skit en bakisdag som denna. Efter en dusch och lite mat i magen så kändes livet bättre. Ikväll har vi även bakat chokladbollar och pizzasnurror, sjukt gott! Hugo är här hos oss också, han ligger just nu och sover. Han blir antagligen här hos oss hela helgen, mysigt! Antagligen blir det utgång imorgon, om jag har lust och ork. Känns väldigt långt bort just nu. Nu tittar jag på Big Brother, vilket jävla skitprogram. Patetiskt. Förstår inte hur folk vill vara med i sådant program. Men lite roande är det väl.


Jag blir aldrig samma, från och med Du.

24/2

100dagars var grym! Dagen började med att jag och Kajsa inte orkade gå på första lektionen så vi sov till halv elva istället och åkte ner för att äta lunch. Gick på Naturkunskapen fram till rasten då jag, Simone, Sandra, Kajsa och Sofie åkte hem till mig och öppnade första ölen. Den satt finfint i magen. Fixade oss och åkte senare till Carro för att förfesta med resten av fina BF08. Jag tror att det fattades fem personer ifrån klassen och det är riktigt bra gjort för att vara våran klass. Hade sjukt roligt hemma hos Carro! Sedan var det dags för Oleary's vilket var den bästa krogkvällen på väldigt länge. Träffade mycket grymt folk och dansade så att jag har ont i hela kroppen idag men det var det värt. En nattkebab och en cola som gjorde nattsömnen underbar. Om den här kvällen var såhär bra så undrar jag hur galen själva studenten blir, känns som om jag inte kommer ta mig hem levande. Kvällen var iallafall bäst, det här måste göras om!

Idag känner man att man lever så nu väntar en skön dusch, vilket behövs efter allt dansande igår. Ikväll kanske det blir tv-spelande med min bästa vän Hampus. Det sades iallafall igår men idag vet man aldrig vad som händer. Vi hörs. Puss!



22/2

Först och främst vill jag säga grattis till min älskade skithöna, Sophia Lövdahl som idag fyller 19 år! Jag hoppas att du har haft en jättebra dag. Jag älskar dig.

Idag hade vi bara en lektion
, etik och livsfrågor. Ganska dryg lektion faktiskt och inte så jättegod lunch. Efter skolan gick jag på Gina Tricot och tog bort larmet som satt kvar på bodyn, som ursäkt fick jag tre extra stämplar på mitt bonuskort, det gillas! Sen hängde jag lite på stan innan jag åkte och mötte mamma på Lillänge. Åt middag för en stund sen, fortfarande mätt. Ikväll vet jag inte alls vad som händer, är så sjukt trött men funderar på att åka till Kajsa och sova där. Vi får se om jag orkar kliva utanför dörren, har blivit alldeles för bekväm här hemma nu. Inte alls bra. Måste fan lägga mig tidigt ikväll så jag är pigg och glad imorgon. 100dagars!! Så jävla taggad, hoppas att ni andra också är det. Speciellt BF08!

21/2

Skönt med en ledig skoldag! Vaknade runt tolv, gjorde mig klar och åkte ner på stan och mötte Kajsa. Vi gick runt i massa affärer i jakt på kläder till 100dagars men det gick inte alls bra så vi gick på Kärnan och drack kaffe istället. Senare kom Sofie så hon och jag gjorde ett nytt försök till att hitta outfits, då gick det mycket bättre. Hittade en vit spetsbody och ett par jeans men jeansen byttes senare ut mot ett par andra. Sjukt nöjd med mina kläder förutom att när jag provar bodyn när jag kommer hem så upptäcker jag att det sitter kvar ett larm på den. Kul liv, måste fixa det imorgon! Till det blir det mina stövletter och någon svart kofta. Det kommer att bli galet snyggt! Nu är jag taggad till tusen, hoppas att resten av klassen också är det. Ölen är också fixad så nu är det bara onsdagen som fattas. Ikväll beger jag mig antagligen till Kajsa för att övernatta där. Mysigt värre!

*

Efter det här så vet jag vart du står.
Då är det lättare att släppa taget.

20/2

Söndagar är för tråkiga. Men jag har iallafall städat lite på rummet idag så nu är det mycket finare där. Har precis tryckt i mig en myckey god Calzone med bea och coca cola. Men just nu känns det som om magen ska sprängas men det är det värt. Nu tittar jag på Landskampen och Sverige äger verkligen ut Norge. Sen får vi se om jag gör som alla andra och tittar på Big Brother, det är inte riktigt mitt program men roligt att se när folk gör bort sig. Annars tänkte jag sätta musiken på högsta volym och drömma mig bort till bättre dagar. Imorgon är jag ledig och på onsdag är det 100-dagars. Jag är galet taggad! Nu är det inte länge kvar.

Saknad.

1551 dagar har gått sedan du lämnade mig
Pappa, jag lever för oss båda nu ♥

19/2

Ny favoritlåt. Helt kär i Håkan Hellström - Man måste dö några gånger innan man kan leva. Den låten får mig att tänka på dig, på oss. Hur bra allting en gång var. Jag minns att jag gick sönder när du lämnade mig, jag tappade bort mig själv, hamnade i fel sällskap, i helt fel liv. Jag trodde aldrig att jag skulle ta mig tillbaka men jag var tvungen att inse att du inte skulle bli min igen den här gången, det var verkligen över. Jag trodde att vi skulle ta över världen tillsammans, jag har aldrig varit så kär, jag har aldrig älskat någon som jag älskade dig. Tack för allt.



18/2

Finmiddag med familjen, Simone och Pepsi. Till förrätt blev det laxrosor med avokadofyllning, till varmrätt oxfilé, hasselbackspotatis, sås och sallad, till efterrätt blev det banana split. Sjukt gott! Just nu sitter jag här med en rosa pantern, bra musik och härligt folk. Senare vet jag inte vad som händer, lär väl bli någon film men jag tänker inte lova något. Jag vet att det i princip aldrig blir som man tänkt sig så den här kvällen slutar nog helt annorlunda än vad jag har tänkt mig. Vi får helt enkelt se, nu ska jag vara social här. Vi hörs! Skål. Puss!

*


*


Man måste dö några gånger - innan man kan leva.

Jag vill höra av mig. Jag vill bara skriva ut allting som finns i mitt hjärta. Berätta för dig hur allting är, men jag låter bli. Jag låter allting vara som det är även fast det inte är såhär det ska vara. Jag ger dig tid, jag vill ge dig all den tid du behöver. Jag försöker hoppas på att du kommer att höra av dig. Jag försöker tro på att allting händer av en orsak, att om du inte hör av dig så var det aldrig meningen att vi skulle börja på någonting tillsammans. Jag försöker verkligen. Det blir bra till slut. Tror jag. Hoppas jag. Jag blir galen av att bara gå runt och undra.





17/2

Jag blir glad utav de flesta människorna i min klass. Varje dag får man höra kommentarer som kan få en att vika sig i skratt, kommentarer som får en att känna sig så otroligt bra, det finns så mycket med dessa människor som får mig glad. Känslan att man är accepterad precis som man är. Nu är det lite mer än hundra dagar kvar innan vi skiljs åt så nu måste vi verkligen ta vara på tiden vi har kvar tillsammans. Fina, fina ni. Tack för att ni finns. Ni är så otroligt bra!

Ni förstår.

16/2

Det har varit en ganska bra dag. På Kommunikation har vi börjat göra reklamfilmer och min grupp har kommit ganska långt. Det hade gått bättre om kameran inte hade dött under tiden vi använde den men vi får fortsätta på nästa lektion. På Naturkunskapen var jag däremot när på att få ett frispel på våran lärare som verkar vara döv, hon hör aldrig när någon säger något till henne om man inte står bredvid henne och skriker. Så efter att ha frågat minst tio gånger om någon så är man ganska less. Men allting blev bättre då jag och Simone senare gick för att träffa Towe och Lucas. Han fick sina presenter som han egentligen skulle ha fått i lördags då han fyllde år, hela tre år är sötnosen nu. Efter det tog jag bussen hem och nu har jag precis ätit en varm macka, satt fint i magen. Ikväll har jag ingenting planerat så vi tar det som det kommer.

Dom kommer kliva på dig igen.


15/2

Praktik är fixat! Min sista praktik under gymnasiet blir på Campus förskola tillsammans med Simone. Underbart att sista praktiken blir på ett ställe jag verkligen trivs på. Förutom det så har jag och Sofie varit hos studievägledaren idag och pratat om att plugga till behandlingsassistent. Så nu funderar vi starkt på att flytta till Sundsvall nästa år (2012) för efter studenten vill vi jobba och chilla. Men vi satt redan nu och planerade hur det skulle se ut hemma hos oss och vad som måste inköpas. Jag är sjukt pepp på att flytta dit och jag blir ännu mer pepp när Sofie också är det. Det här blir nog bra. Kajsa var nog också pepp på det. Vi tar gänget från Östersund och förflyttar oss till Sundsvall. Nu måste jag bara övertala Simone och Sandra, för dom vill jag inte lämna kvar. Emma är omöjlig eftersom att hon vill flytta till Stockholm, ingen mening att ens försöka där. Haha! Åh, nu när jag tänker efter så kommer det att vara sjukt jobbigt att lämna hela mitt liv bakom mig för att påbörja ett nytt. Men det kommer att vara värt det i slutändan. Aja, jag har ju ett år på mig att förbereda allt. Säga hejdå en miljon gånger osv.


Jag har världens finaste vänner. Ni betyder allt och vet vilka ni är.

I know you're afraid - that love wont last.

Det är svårt det här med kärlek. Ska man höra av sig eller ska man vänta till den andre gör det? Jag ska nog göra det senare nu för innan har det alltid varit jag som hört av mig först och trots att det kommer att klia i fingrarna så ska jag låta bli nu. Är han värd min tid så hör han av sig. Jag litar på en av de klokaste människorna jag säger och hon säger åt mig att inte höra av mig. Hon har haft rätt många gånger förr så jag tror på hennes ord den här gången också. Finaste syster From. Vad skulle jag göra om jag inte hade dig i mitt liv? Det vill jag aldrig veta.




14/2

Alla hjärtans dag. Har inte firats alls, tycker att den här dagen är helt överskattat. Varför ska man visa sin kärlek extra mycket en dag om året? Jag visar hellre lika mycket kärlek alla dagar på året. Men jag hade gärna spenderat dagen med dig, jag saknar dig. Iallafall, idag var jag inte på skolan. Sov inte bra alls inatt, hade en axeln som gjorde ont och dunkade hela natten. Ska jag aldrig få bli bra? Sov tills klockan var typ två, la mig och tittade på One Tree Hill och sedan kom Kajsa. Vi åt mat och runt halv åtta kom Niclas och hämtade oss. Vi åkte då till Norderön för att hälsa på Tommy och Måns, fyllskador vill jag kalla dessa pojkar men roliga är dom. Skjutsade sedan in dom till stan, åkte till Frida och fikade och sedan ner på Donken för lite kvällsfika. Nu har jag precis kommit hem och tänkte krypa ner i sängen och läsa lite ur boken; Trasdocka. Förhoppningsvis får jag lite sömn inatt.

13/2

Fredagen var som sagt skit. Eller inte hela fredagen, bara slutet utav den. Jag vill bara att allting ska vara som det var förut men jag antar att jag har förstört allting nu. Men ändå förstår jag inte hur allting kunde bli mitt fel när jag bara sa vad jag hade fått höra. Jag vill bara höra din röst. Jag vill bara att allting är som förut.

Igår var jag som sagt barnvakt till Tindra, vi tittade på film och hade det mysigt med chips, godis och cola. Senare på kvällen kom även Niclas och höll oss sällskap. Vi tittade på film och när Tindra äntligen somnade och det var runt tolv så åkte Niclas hem och jag gick och la mig. Simone ringde och väckte mig runt halv nio imorse och sedan vaknade Tindra. Idag har vi myst ännu mera framför massa film. Mycket Pippi, Alvin och gänget 2 och Trolltyg i Tomteskogen. Hugo kom till oss också runt fem så dom har lekt en massa. Nu har jag äntligen kommit hem så jag ska nog gosa ner mig i soffan och titta på tv. Jag har ingen ork till att göra något annat. Hörs. Hej.

12/2

Gårdagen började bra men slutade åt helvete. Det kanske är som du säger, mitt fel. Jag har nog sumpat varenda liten chans nu. Fuck alltihop! Ikväll myser jag med Tindra och skiter i allt annat. Jag orkar inte. Skitliv.......

Vi är fulla för kärlekens skull.

Jag säger SKÅL från Kajsas lägenhet. Fullt ös, medvetslös. Vi ses i dimman.

11/2

Nattkaffe hos Kajsa med henne och Simone.
Kajsas säng brakade ihop ännu mer nyss.
Det var allt från mig. Hörs, häj!

I throw my hands up in the air sometimes.

Som jag trodde så blir det att jag åker till Kajsa igen. Vi får se vad vi hittar på ikväll, film och popcorn kanske. Eftersom att jag lever på impuls så vet man aldrig vad som väntar. Med fina vänner drar jag mer än gärna ut på äventyr. På tal om fina vänner så har Sandra lämnat oss i en vecka för att istället befinna sig på Lanzarote. Jag hoppas att du har det bra och lever livet åt mig med. Jag saknar dig! Det är tomt på skolan utan dig. Det är inte som det ska vara. Så skynda dig hem. Nu måste jag göra mig klar innan bussen åker utan mig. Puss!




10/2

Tisdagen blev en helt galen dag/kväll/natt. Vi slutade skolan tjugo över tolv och efter det åkte jag & Kajsa hem till henne. Vid två-tiden efter en powernap kom Måns och Tommy och hämtade upp oss för att åka ut till Tommy på Norderön. Halvvägs i bilen öppnades första ölen och så fortsatte det. Det var mycket länge sen jag drack öl en tisdag men det var nice. När vi kom fram spelade vi ölspel och dessa fick ju det att snurra till i huvudet. Speciellt på pyramiden då jag fick dricka mycket mer än alla andra, var inte riktigt min grej det där. Senare kom Jonas och vi fortsatte med kung. Jag måste säga att det var en sjukt rolig kväll, alla fulla som as och på mycket bra humör. Kajsa däckade flera timmar tidigare än alla andra men inte slutade festen för det. Runt fyra eller fem gick jag och la mig och blev väckt åtta igen. Pigg och glad var man då eller? Vi låg bara och chillade mest hela dagen. Vi ett-tiden kände Kajsa att hon var körduglig så vi gled in till stan, både jag & Kajsa däckade ihop i sängen när vi kom hem och sov till tre. Då blev det Daffy's och en mycket god pizza + cola, det var kärlek. Efter det blev det en mycket skön dusch och sen chill framför tvn. Senare drog jag, Kajsa och Fiia till Adam som hade fest för att kolla läget. Var där någon timme innan vi åkte hem för att chilla och sova. Men precis när jag håller på att somna så ringer Måns och vill ha skjuts på OK för att köpa något att dricka. Så Kajsa tvingade med mig att hämta honom, vi hade ju hans bil så vi hade inte så mycket till val. Men efter det fick jag äntligen sova!

Just nu sitter jag på skolan och har Psykosocialt arbete. Jag, Emma och Sofie ska göra ett arbete om blindhet. Jag längtar tills vi slutar, så trött och idag ska jag åka hem till min mamma. Kanske blir sovning hos Kajsa inatt, vem vet? Annars kan det ju skönt att vara hemma någongång ibland också men oftast blir jag less nästan på en gång efter att jag har kommit hem. Men iallafall, nu måste jag fortsätta med att jobba. Vi hörs sen. Puss!

7/2

Igårkväll blev det bio med Niclas och Fredrik, vi såg The Green Hornet 3D. Den var väl helt okej men jag har sett bättre filmer. Efter bion skjutsade vi hem Fredrik, hämtade Kajsa och åkte på donken för lite mat. Sedan åkte jag och Kajsa hem till henne och tittade på tv innan vi skulle sova.

Hade sjukt ont huvudet imorse när jag
vaknade så kände ingen ork till att gå på dansen. Vaknade igen vid ett, låg framför tvn till typ halv tre innan jag kände att man inte kunde ligga där och häcka hela dagen. Åkte hem och nu ska jag äta och efter maten åker jag tillbaks till Kajsa igen och hänger. Sen blire häng med grabbarna. 

VI HÖRS SEN! PUSS.

6/2

Världen förtjänar inte dig
Du är det finaste jag vet


5/2

Först och främst vill jag gratulera världens finaste människa och storebror som idag fyller 27 år. Du är bäst och jag älskar dig så otroligt mycket. Grattis Andreas!

I torsdags var jag barnvakt åt
världens finaste Hugo. När jag hämtade honom åkte vi ut till Kajsa för att städa lite inför fredagen men det blev aldrig av, istället tittade vi på barnprogram och bara myste. Sedan åkte vi hem till mig för att sova, jag hann knappt starta Pippi går till havs innan Hugo hade slocknat. Fina, fina du.

Igår vaknade jag och Hugo
vid halv nio, skönt med sovmorgon. Duschade och fixade, Hugo åt frukost framför Pippi på de sju haven. Runt tio tog jag, Kajsa och Hugo bussen när på stan för att lämna lillhjärtat på dagis till halv elva och sedan gick jag och Kajsa upp på skolan för att äta lunch. En lektion återstod och den fick vi sluta tidigare ifrån, skönt. Då åkte jag och Kajsa hem till henne för att städa och fixa inför kvällen. Det gick bra och fort. Sedan var det bra att vänta på att klockan skulle bli lite mer. Simone och Sandra kom, Fia och Elin kom ner en stund och sedan kom även Johanna och Ronja. Vi behövde inte mer folk än så för vi hade riktigt roligt. Vid elva kom Patrik och hämtade oss och skjutsade oss på Oleary's, smet in gratis. Awesome! Väl inne träffade jag på en massa kändisar, drack vidare och hade det jättetrevligt med mina fina vänner. Efter krogen blev det mat på Donken, Diego var så snäll som bjöd på mat. Efteråt åkte jag med Andreas, Anders och Dennis till Odensala på efterfest. Somnade ganska sent och vaknade lite för tidigt så idag är jag bra nog trött. Tog mig en promenad hem imorse och det var bland det jobbigaste jag varit med om. Själva promenaden var helt okej men inte att jag hade ett skölpaddshuvud mellan skinkorna som åkte in och ut. Hahahah, fan vad sjuk jag är men så var det.

Idag har jag bara tagit det lugnt. Firat broder med tårta och god middag, duschat, dött någon timme men nu är jag piggare men känner ändå för att bara ta det lugnt ikväll framför dumburken med mamma. Nu ska jag sno en cigg av mamma och sedan lägga mig och dö en stund till i soffan. Vi hörs imorgon! Puss.

NI ÄR BÄST

Jag har givit dig allt - och jag har ingenting kvar.


2/2

Jag fick inte sluta blogga för Sandra så jag skriver ett inlägg nu när jag ändå är hemma. Idag har jag varit på skolan med alla fina, vi har haft kommunikation och naturkunskap. Hade mer än gärna stannat hemma i sängen, har varit i princip död hela dagen. Men efter skolan åkte jag hem, duschade och så, sen åkte jag till Kajsa och åt mat. Hon bjöd på korvstroganoff och ris, det var riktigt gott. Efter det var de meningen att vi skulle mysa framför en film men det blev ändrade planer. Kajsa och Sofie kom den briljanta idén att dom skulle dricka öl och jag som inte har så mycket pengar ville inte det. Kände inte heller för att sitta och titta på när dom drack så jag tog bussen hem. Jag taggar till fredag istället! Nu sitter jag bara här och tittar på Vad blir det för mat? med mamma. Funderar på att se någon film snart, om jag inte somnar vill säga. Lägga mig och tänka på en väldigt fin person, jag blir så glad av dig. Varje gång jag får sms och ser att det är från dig är mitt leende större än någonsin. Men vi tar en dag i taget och hoppas inte på för mycket. Annars blir man bara besviken. Nu ska jag hänga fett med soffan. Puss.

IDAG KOM MIN UNDERBARA STUDENTMÖSSA! Åh, vad jag längtar nu.
Finaste BF08 ♥

1/2

Börjar bli less på att skriva blogg nu. Så det blir nog en liten paus nu. Har varken tid eller ork. Jag är hellre ute och lever livet med mina vänner än sitter framför datorn. Ikväll har jag iallafall varit hemma och pluggat, det är därför jag nu skriver. Har gjort klart två skolarbeten, känns skönt! Det är ett eller två kvar nu, tror jag. Skönt när alla är klara, då kan jag pusta ut ett tag. Äh, bajs på det här. Nu ska jag se på 112 - På liv och död. Hörs när vi hörs!



RSS 2.0