Allt är lika skönt och vi njuter av livet.

Det lönar sig att vara en liten tjej ibland. Fyndade på Lindex barnavdelning idag, köpte mig en skjorta och ett par jeansshorts. 20% på hela köpet plus att shortsen var på rea. Alltid roligt att fylla på garderoben lite. Nu är det bara sommarskor jag behöver så är jag nöjd för ett tag. Ikväll ska vi äta friterade bananer med glass, dricka mineralvatten och kanske titta på någon film. Livet känns helt okej just nu men det hade varit perfekt om någon ville ge mig ett jobb också. Imorgon ska jag iväg på massa förskolor och skriva upp mig på deras vikarielistor. Vi får hoppas på det bästa. Nu vill jag sitta på en strand i ett varmt land med en drink i handen. Jatack.


Jackan jag köpte igår + dagens fynd
Postat av: Nathalie

Titta gärna in på min blogg för helt nya klänningar till bra priser! (http://xnathalie.blogg.se/2011/june/utkast-juni-8-2011.html#comment)



Eller kika in på http://icirkeln.blogg.se/ och leta efter några favoriter bland 400 olika smycken, sminkprodukter, kläder, elektronik och mycket annat!

Värt ett litet klick (:



Söker du något speciellt kan du maila mig på [email protected] eller [email protected]. Om du har tur så har jag EXAKT det du letar efter!



Och bäst av allt: 30% av inkomsterna går till välgörenhet!! Läs mer på: http://icirkeln.blogg.se/



(Jag ursäktar om du inte gillar reklam, försöker endast bli av med sådant som inte blir använt då jag snart ska flytta. Samtidigt som jag skänker pengar till välgörenhet! (: )

2011-06-08 @ 22:02:46
URL: http://xnathalie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback